Order of Ecclesia

Started by Q, 25 August 2007, 20:25

Previous topic - Next topic

Elorian

#75
Nyt kyllä dissaat vain koska se on Judgment, kyllä tuo on parempi kuin Ecclesian alkuperäisdesign.

Ananaz

#76
Miten vaan.  :lol:
A memory false as summer snow

Lepakk0

#77
Quote from: "Ananaz"http://uk.games.konami-europe.com/game.do?idGame=181

Tuskin tulee kenellekään yllätyksenä mutta... Q1 2009. :lol:
successor of darkness

Lepakk0

#78
http://ds.ign.com/articles/921/921933p1.html

Nyt oli IGN:n arvostelu jo tullut. Loistavaa, hyvältä näyttää. Tulisi vain nopsaan sieltä Play-Asiasta! :D
successor of darkness

HYB

#79
Ens viikolla pitäs ltd konamistyle edition putkahtaa luukusta :D. Harmi vaan et vaik sen ois pitäny saapua kotiovelle huomiseks nii ne saa sitä vasta perjantaina eli lähetys myöhästyy. Ootan varmaan tammikuuhun sit euroopan julkasuun et ostan pelattavan version, kun en ainakaan usko et tossa japsiversiossa kieltä saa vaihettua. Ei kehtaa turhaan mennä availeen tota.
TITS OR GTFO

Saeba

#80
Olen saanut sen käsityksen, että playasiasta ei pystyisi Eurooppaan mitään tilaamaan. Mutta ilmeisesti olen sitten väärässä?
I was hoping for Mercedes but this will have to do

Maria

#81
Hieman väärässä: kas kun PSP-pelien (ja PS3 pelien) kohdalla lukee "This item is not available for shipping to European Union" . Tämä johtunee siitä parin vuoden takaisesta Sony:n asenteesta joka aikoinaan kaatoi Lik-Sangin.

DS:n pelit yms. soundtrackit lähtee Eurooppaan kyllä ihan normaalisti.

Rod

#82
Play-Asia laittanut paketin tulemaan. :o

HYB

#83
Tosiaan vaan joitain juttuja ei eu:hun saa, esim just osa (ellei kaikki?) psp pelit. Nintendon kama tulee kyl. Oli hirveetä viimevuon viikko ennen dxc:n julkasua ettiä le pakin toimittajaa, mut kyl niitä saa sit muualta ellei play asia toimita. Niissä on maininta erikseen viel jos eivät toimita. Onneks sain ton le paketin nyt, aika perseeks ne hinnat nousee taas ebayssä.
TITS OR GTFO

Tunttis

#84
Voisiko OoE:n omistajat kertoa mielipiteitänsä pelistä? Ja mieluusti spoilersit piiloon.  :brow:

Ananaz

#85
Kai sitä voisi kommentoida, kun sorruin nyt "ihan vaan kokeilumielessä" warettamaan pelin tuossa viime viikolla, mutta loppujen lopuksi kävi sitten niin, että tahkosin pelin totaalisen koukuttuneena läpi viikonlopun aikana. :mrgreen: EU-julkaisu toki on edelleen ostoslistalla, jahka sen aika nyt sitten joskus koittaa.

Nopeat, satunnaiset jälkifiilikset ilman isompia spoilereita:

- Glyph-systeemi; mahtava yhdistelmä SotNin "kahden käden" nopeatempoisuutta ja Sorrow-pelien monipuolisuutta. Paljon vaihtoehtoja ja kikkailtavaa, mutta suht vaivaton ja miellyttävä käyttää kiitos kolmen lennosta vaihdeltavan Glyph-setin.

- Alkupään kentät olivat PoRin tyylistä, vähän laimeahkoa putkijuoksua, tosin toisto ei häirinnyt tässä läheskään yhtä pahasti alueiden lyhyyden ja juuri pelisysteemin nopeuden vuoksi.

- Loppupuoliskon kentät: parasta mitä Metroidvanioissa on tähän päivään saakka nähty. Mahtavaa kenttäsuunnittelua ja kiinnostavia tasoloikkaosuuksia. Myös kenttien visuaalinen design on loppua kohden aivan hillittömän siistiä; etenkin itse loppualueen taustoihin ja yksityiskohtiin oli panostettu valtavasti, eikä uskoakseni mitään ollut kierrätetty aiemmista osista.

- Ennalta-arvattava juoni (duh). Hahmot olivat silti aika kiinnostavia, Albus ja Shanoa ainakin. Shanoa on muuten ehkä parhaiten animoitu Cassu-hahmo tähän saakka.

- Kyläläisten tehtävät kiinnostavampia ja palkitsevampia kuin Windin vastaavat PoRissa. Tai ainakin tuntuivat siltä. Valokuvaustehtävät olivat erityisen hauskoja, harmi vaan ettei niitä ollut kauhean montaa.

- Yamanen (ja Yasuhiro Ichihashin) paras soundtrack GBA/DS-akselilla. Edelleen olisin kaivannut enemmän vaihtelua sen teknohumpan sekaan, mutta joka tapauksessa tykkäsin. Tower of Dolls -sovituksesta plussaa.

- Iso kiitos siitä, että pelissä on erillinen Surround-miksaus äänille; yhtäänkään paremmilla luureilla äänimaailma on todella muikea.

- Suurimmaksi osaksi just sopiva haaste.

- Muutama todella mieleenpainuva bossi, erityisesti Brachyura aka. Blackula, Blackmore ja _varsinkin_ Eligor.  :shock: IGA :app:
A memory false as summer snow

FinPro

#86
Ecclesian pitäisi saapua minullekin noin viikon sisällä. Mutta pitääpä tiedustella, kun kuulemma Judgementilla ja OoE:lla on jotain keskenään unlockattavaa tavaraa, niin toimiiko se normaalisti jos OoE on USA versio ja Judgement PAL?

Christophe

#87
Peli kolahti tänään luukusta. En trailierien perusteella odotellut liikoja, joten pettymystäkään ei tullut. Ihan kivaa pelattavaa, mutta omakohtaisesti ei tämä ole samoissa sfääreissä, kun pari aiempaa DS-vaniaa. Saa nyt sitten nähdä, mitä myöhemmät tasot tuovat tullessaan. 2D-vaniat on kuitenkin minun kirjoissa niitä ainoita oikeita Vanioita ja on mahtavaa, että näille on DS:n tapainen vakaa julkaisualusta.

Asesysteemi on toimiva, ja jos aiempien pelien eräät grafiikat suorastaan sykähdytti antaa nämä ohmigosh-efektit vielä tällä kertaa odotuttaa itseään. Peli on kaiken kaikkiaan sen verran edullinen karvalakkimallina, että en kyllä keksi mitään syytä olla suosittelematta tätä kovalla kädellä :D

Edellisen pelin keräilykötöstys oli sen verran huterassa paketissa, että tällä kertaa en nähnyt mitään syytä panostaa rahat-pois-versioon. Muut voivat näitä syitä toki omakohtaisesti löytää senkin edestä.

Sarjan tulevaisuus on varovaisesti arvioiden vielä hyvässä jatkumossa. Ehkä jossain vaiheessa voisi kuitenkin toivoa uudempien 2d-vanioiden löytävän tiensä Xbox-liveen, joka olisi niille toimiva julkaisualusta.

PSP:n Chronicles-peli taisi jäädä konsolin joutsenlauluksi. Sonyn tekohengittämä konsoli sai uuden version, mutta se ei osakkeita pelaajien silmissä nostanut. Mitään varteenotettavaa tulossa olevaa peliäkään konsolille ei ole minun tiedossa. Tämä on sääli, sillä PSP:llä olisi hyvä rahkeet pyöritellä 2D-vanioita.

Q

#88
Play.comin mukaan peli julkaistaan Euroopassa 6.2.2009. Terve.

Elmina

#89
Se on tilattu ny, Play-Asiasta USA:n versio.

Saadaan varmaan... en tiedä, kyllä siinä ainaki viikko menee.