Order of Ecclesia

Started by Q, 25 August 2007, 20:25

Previous topic - Next topic

Maria

#45
Juu, näyttää kiinnostavalta. Osa aluetaustoista oli vähän sitä samaa vanhaa, mutta oli tuossa kyllä pari aika kivan näköistä paikkaa.

Taitaakin olla USA:n trailer kyseessä kun Shanoa höpisi englantia ja lopuksi sanottiin "Castlevania", vaikka Japanin sivulla tämä videopätkä olikin.

Lumienkeli

#46
Virkistävää hahmotaidetta kuten jo mainittu. Kojiman hahmot kun ovat kaikki täydellisiä kopioita toisistaan ;) Itse peli vaikutti hyvin samankaltaiselta kuin aikaisemmatkin vaanijat. Ei sillä että se huono asia olisi, varmasti mukava pelihän on kyseessä.
Soredemo boku wa yattenai.

qwertyu

#47
Aikas makoisalta vaikuttaa. Pelinä varmasti juuri sitä samaa, mitä vaikka kuinka moni edellinenkin Castlevania, mutta kyllä minulle ainakin vielä maistuu! PoR oli suuri pettymys, mutta en usko sen johtuvan saman kaavan toistamisesta, sillä muut samantyyppiset vaniat tuntuvat edelleen erinomaisilta. Taide on uskomattoman paljon paremman näköistä kuin hirvittävät anime-räpellykset muissa DS-castlevanioissa. Pakko-ostoshan tästä tulee, pitää vain toivoa, että keskinkertaisen portraitin jälkeen päästään takaisin oikeille raiteille. Ehkä tässä käy samoin kuin GBA-vanioiden kohdalla, eli keskimmäinen on selvästi heikoin.

Ananaz

#48
http://www.jeuxvideo.tv/video/castlevan ... iew:247080

Seittemän minuuttia ehtaa pelikuvaa OoE:sta, pelaajana tyyppi, joka ei varmaan koskaan aiemmin ole koskenutkaan sarjan peleihin. Aika perus näyttää olevan, ei oikein muuta voi sanoa. :i
A memory false as summer snow


Lepakk0

#50
http://ds.ign.com/articles/888/888646p1.html Tuossa IGN:n Hands-On Order Of Ecclesiasta. Lueskelin tuon artikkelin läpi ja pakko sanoa, että vaikuttaa omasta mielestäni hemmetin hyvältä jo tuon perusteella. Pelivideot antoivat vähän osviittaa pelin äänimaailmasta ja pelialueista - hienoa työtä! Ulkoalueet näyttävät todella maukkailta eikä sisäalueissakaan haukkumista. On kyllä fiilikset todella korkealla tuota peliä kohtaan ja odottelen innolla mitä jatkossa tuleman pitää.  :)
successor of darkness

Rod

#51
Play-asia kauppaa jo Limited Editionia. Julkaisupäivä näköjään 22. lokakuuta.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9g- ... -2xkc.html

venzetti

#52
Quote from: "Rod"Play-asia kauppaa jo Limited Editionia. Julkaisupäivä näköjään 22. lokakuuta.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9g- ... -2xkc.html

Aika järkyttävä hinta. Kaippa se kaupaksi menee.

Tunttis

#53
Toivottavasti Eurooppaan asti saataisiin tuo kirja.

Rod

#54
Pelin jenkkiversio ei ainakaan ole hinnalla pilattu, jos vertaa täällä metikössä myytäviin peleihin.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-ba- ... -2x2k.html

Elmina

#55
Mmm. Pitää ostaa heti kun sen saa... Kansikuvakin näyttää kivalta.

...Kyllä on Shanoalla tosin toi mekko niin, uh, peittävä tossa kuvassa että täähän SELVÄSTI sijoittuu jonnekin 1800-1900-luvuille.  :brow:

Q

#56
Vielä kun konseptitaide saataisiin onnistuneesti ujutettua itse peliin. :P Mutta mutta, toivotaan että 2 kuukautta kuluvat nopeasti.

Andy

#57
Tuskinpa lähden ulkomailta tilaamaan. Odottelen Euroopan julkaisua kärsivällisesti.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Lepakk0

#58
Itse ajattelin rapakon takaa tilailla tuon. Eihän tässä enää pitkään julkaisuunkaan ole aikaa. Parisen kuukautta. :)
successor of darkness

A-Yty

#59
http://uk.youtube.com/watch?v=uaT7ZtklqF8

Pelin intro. En tiedä onko tuo ääninäyttelyineen oikea otanta itse pelistä. Jotenkin äänenlaadun korkealaatuisuus pistää epäilemään että tuossa on puhuttu vain mainostustarkoituksessa.