Order of Ecclesia

Started by Q, 25 August 2007, 20:25

Previous topic - Next topic

Peklo

#30
Juu ja ne kuvathan ovat tässä.

 

 


Q

#31
Ei näytä yhtään hassummalta. Nyt jännäämään, onko tuo vesikenttä satama-alue, vai wanha kunnon underground-luolasto.

ParasiteX

#32
Quote from: "Lumienkeli"4chanissa on parempilaatuisia englanninkielisiä kuvia
Sielläkö Lumppari nykyään viettää päivät pitkät... :hehe:

Lumienkeli

#33
Nykyään? Ehei, olen ollut siellä elokuusta 2004 asti ;)
Soredemo boku wa yattenai.

Q

#34
Virallinen sivusto, videota luvassa: http://www.konami.jp/gs/game/dracula_ds3/

Miksei Shanoa voi näyttää tuolta myös pelissä?

Ananaz

#35
Quote from: "Q"Virallinen sivusto, videota luvassa: http://www.konami.jp/gs/game/dracula_ds3/
Upeata, Ecclesian päähahmo näyttää siltä että sillä on enempi munaa kuin yhdelläkään toisella tämän vuosituhannen Castlevania-sankareista.  :<img src=" title="" /> Tämänkertainen taidetyyli näyttää kyllä varsin mukavalta, tykkään oikeastaan ehkä jopa enemmän kuin Kojiman viimeaikaisista töistä.

1UPilla ja IGN:llä on melko kattavat previkat pelistä Konamin Gamers Nightissa pidetyn esityksen ja IGAn haastattelun pohjalta. Listasin alle joitain nopeita poimintoja artikkeleista.


- Julkaisu loppuvuodesta.

- Sijoittuu aikajanalla johonkin Symphonyn ja 1999 taistelun välille ("Richterin jälkeiseen aikaan"), jolloin koko Belmontin suku oli kuollut/kadonnut ja erinäiset muut järjestöt, kuten Ecclesia, taistelivat Draculaa vastaan.

- Naispäähahmo fanien mieliksi.

- Parisenkymmentä eri aluetta linnan ulkopuolelta; Ecclesian päämaja, metsiä, kyliä, soita, luostareita, satama, jne. (ts. iso seutukartta!)

- Enemmän pelimaailmaa käsittelevää taustatarinaa kuin aiemmin.

- Kaikki pelin aseet/taiat ovat ns. Glyph-taikakuvioita, joita päähahmolle voi varustaa kerrallaan kolme (X/Y/R -napeille). Saman Glyphin voi myös asettaa hahmon molempiin käsiin, jolloin sen teho ja nopeus kasvaa.

- Systeemi ilmeisesti painottaa eri kykyjen yhdistelemistä ja siten tarjoaa paljon hahmokustomointia.

- Lähes kaikki iskut kuluttavat MP:tä, joten silkka mättäminen on hyödytöntä.

- Nettiin vuotaneissa kuvissa mainittu Wii-yhteys on "salaisuus", joka paljastetaan myöhemmin.

- Mahdollisuus pelaajien välisiin kaksintaisteluihin sekä kauppamoodiin Wi-Fin välityksellä.
A memory false as summer snow

Q

#36
Kuulostaa aina vaan paremmalta. Ainoa asia joka etukäteen arveluttaa on vähän toiston makua sisältävä graafinen yleisilme, mutta toisaalta Iga lupasi myös ennennäkemättömiä ilmestyksiä loppupahisten taholta.

Toivottavasti mukana on myös entistä enemmän vuorovaikutusta a'la Simon's Quest.

Shanoa on muuten "koodinimi". :weed:

Lepakk0

#37
Vaikuttaa kyllä kuvien ja lukemieni tekstien perusteella hemmetin hyvältä.

Nuo glyphit yllätti kyllä vähän, koska toivoin, että jotain Sorrowien sielu-systeemin kaltaista juttua tultaisi vielä hyödyntämään jatkossa.

Naispäähenkilö on tuo mukavaa vaihtelua peliin. Eikä tuo Shanoa minusta ihan älyttömästi muistuta Charlottea. Linnan ulkopuolelle sijoittuvat pelialueet vaikuttavat todella hyviltä. Joo ja onneksi siitä älyttömästä animetyylistä päästiin irti. Tuo uusi artti näyttää tuhat kertaa paremmalta.

Nyt vain pelivideota ja lisäinfoa odottelemaan. :D Ja pelin soundträtkkiä odottelen todella innolla!
successor of darkness

Ananaz

#38
Euroopan Konamikin mainitsee Ecclesian julkaisuajankohdaksi tämän vuoden loppuneljänneksen, tosin kaipa se tyypillinen lykkäyskin sinne helmi-maaliskuun taitteeseen on vielä luvassa.

Quote from: "Lepakk0"Nuo glyphit yllätti kyllä vähän, koska toivoin, että jotain Sorrowien sielu-systeemin kaltaista juttua tultaisi vielä hyödyntämään jatkossa.
No jaa, Sorrow-pelien sielujahan tämä Glyph-systeemi tuntuu eniten muistuttavan, sillä tähän astisissa tiedoissa on puhuttu jotain sellaista, että Shanoa pystyy imemään uusia Glyphejä suoraan vihollisilta ja ympäröivästä maastosta. Miten tuo nyt sitten käytännössä mahtaa toimiakaan, mutta itselläni on ainakin mielikuva siitä, että Glyphit ovat käytännössä enemmän tai vähemmän yhdistelmä SotNin kahden käden (tai tässä tapauksessa kolmen) varustejärjestelmää ja Tactical Souleja.
A memory false as summer snow

venzetti

#39
Saa nähdä ehtiikö Koshiro vääntämään taas muutaman raidan. Toivottavasti. Konami pisti kyllä pahan taas - voi olla että se DS pitää taas kantaa kotiin.

Ananaz

#40


1UP ei näemmä liioitellut puhuessaan jostain Balthier-wannabesta.  :mrgreen: Todella hottia taidetta taas vaihteeksi. Summaukset lehden infoista löytyypi vaikka täältä, tosin eipä tuossa juuri mitään uutta näytä olevan mitä nyt pelin ajankohdaksi tarkennetaan nyt 1800-luvun puoliväli.
A memory false as summer snow

Peklo

#41
Tämä tausta on todella nannaa.


Ananaz

#42
Quote from: "Peklo"Tämä tausta on todella nannaa.

http://www.nintendoeverything.com/wp-co ... 05/ooc.JPG
Vampire Profile: Dracula?  8)Anyway, alla kunnon skannit/valokuvat kyseisestä Nintendo Powerista. Uuden piirtäjän nimeksi sanotaan "Masaki", mutta ei kuitenkaan mainita mitä muuta kyseinen artisti on aiemmin mahdollisesti piirtänyt. Plus Yamanen varmistetaan palaavan säveltäjäksi, yllätys yllätys. SotN soundtrackin kaltaiselle vaihtelulle ja eri tyylien kokeilulle alkaisi kyllä vähitellen olemaan kysyntää, neidin viimeisimmät työt kun ovat olleet ihan kamalan kaavamaisia ja itseääntoistavan kuuloisia (imo). Sarja kaipaisi kunnolla jotain uutta myös äänimaailmaansa.

Vaikuttaa joka tapauksessa paljon lupaavammalta kuin Portrait aikanaan. Mukava myös huomata, että MP ja sydämet ovat jälleen erillään toisistaan, tosin missään ei kai ole vielä tarkennettu mihin sydämiä tällä kertaa käytetään.

http://i72.photobucket.com/albums/i179/ ... 1742PM.jpg
http://i72.photobucket.com/albums/i179/ ... 1801PM.jpg
http://i72.photobucket.com/albums/i179/ ... 2051PM.jpg
http://i72.photobucket.com/albums/i179/ ... 2111PM.jpg
http://i72.photobucket.com/albums/i179/ ... 2157PM.jpg
A memory false as summer snow

Q

#43
Kansitaide vaikuttaa totta tosiaan virkistävältä Kojiman ja niiden animevääntöjen jälkeen. Anatomia heittää edelleen, mutta ainakin ollaan uskollisia edellisille tekeleille. Taustamaisemista tuo kaupunki ja satama-aluekin vaikuttavat lupaavilta, mutta muuten näyttää olevan aika perustavaraa luvassa. Kunnon yömaisema olisi jees.

Azmodan

#44

http://www.chapelofresonance.com - fastest growing Castlevania website