Order of Ecclesia

Started by Q, 25 August 2007, 20:25

Previous topic - Next topic

Q

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=182948

http://www.playstationportable.de/artikel/castlevaniapspinterview.html

Eli Nintendo DS:lle on tekeillä jälleen uusi Castlevania. IGA ei sulkenut pois myöskään PSP:n mahdollisuuksia uuden pelin alustana, mutta epäilee, menestyykö Dracula X Chronicles tarpeeksi hyvin jotta uuden Cassun kehittäminen PSP:lle olisi kannattavaa.

MASTER-88

#1
Jo nyt tuli parempia uutisia, tuo edellisessä topicissa sanottu kännykkä vania ei todellakaan innosta.

Jos uusi DS vania tulee, niin siihen menee varmaan pari vuotta.
Minun speedrun ajat
http://galleria.suomi24.fi/MASTER-88
Huonot poistettu

Lumienkeli

#2
Nooh, se on kuiteskin molemmat koneet hankittava jos Castlevania-fani on, kun pelejä on molemmille laitteille. PSP:lle tosin voisi kehittää jonkinsorttisen 3d-vaanijan kenties? Sitten taas, eipä nuo 3d:t yleensä kovin hyviä ole.
Soredemo boku wa yattenai.

Andy

#3
Toivoisin melkeinpä mielelläni PSP:lle Dracula X Chroniclesin lisäksi Castlevania-peliä. Yhden pelin takia ei hirveästi tee mieli ostaa konetta. Mutta mukavaa, kun DS-sarja jatkuu. Dawn of Sorrow ja Portrait of Ruin olivat siinä määrin hienoja pelikokemuksia, että uutta odotan innolla. Monet toivovat sen sijoittuvan vuoteen 1999. Itse en näin toivo, vaikka se juonen kannalta olisikin mielenkiintoinen.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Saeba

#4
No niin, ajattelin sitten tänne kirjoittaa näin ensimmäiseksi. Meikä on aika newbie-fani, koska vasta Symphony Of The Nightin kautta kunnolla tutustuin sarjaan, vaikka nimenä sarja oli tuttu jo paljon aikaisemmin.

Mutta joo, hienoa että DS:lle vielä tehdään Castlevania, koska aikanaan pelkästään Dawn Of Sorrow'n takia DS:n hommasin. Hieno peli se oli, ja lähimpänä Symphony Of The Night-fiilistä, mitä siihen mennessä olin kokenut. Portrait ei sitten aivan niin hyvä ollut. Uudistuksia tehtiin jonkin verran, muttei tarpeeksi, sillä tutultahan koko pelisysteemi tuntui. Eniten ehkä häiritsi aika heikko ja suoraviivainen kenttädesign. Musiikit olivat todella hyviä kyllä.

Osa porukasta haluaisi, että tehtäisiin vaihteeksi kunnon old school-Castlevania, mikä ei välttämättä olisi niin huono idea. Mutta minä tykkäisin eniten, jos tehtäisiin Simon's Questin tyyppinen peli. Eli vietäisiin rohkeammin vielä seikkailullisemmaksi tuota kaavaa. Olisi todella hienoa nähdä, millainen peli saataisiin kun tuota Simon's Questin ideaa vietäisiin pidemmälle ja nykyajan tekniikalla. Siinä olisi mielestäni IGAlle pohdittavaa :)
I was hoping for Mercedes but this will have to do

A-Yty

#5
Tervetuloa, Saeba.

DS löytyy jo onneksi (ei tosin Lite) ja ostan tietty tämänkin. Sitkeä huhu kertoo, että uusi Metroidvania olisi tulossa. Mutta voi siihenkin kaavaan lisätä jotain uutta, esimerkiksi SQ:n parhaat puolet.

Lepakk0

#6
Onkos pelistä kuulunut mitään uutta tuon ensimmäisen uutisen jälkeen?

Kyllä tuota uuden Cassun julkistamista on jo vähän odoteltukin, DoS ja PoR kun ovat jo melkolailla "puhkipelattuja".  :) Toivottavasti DS:llä ei nähdä mitään PSP:n Chroniclesin kaltaista roskaa. En ainakaan itse innostunut pelistä lainkaan.

Saa nähdä milloin pelistä nähdään ensimmäiset kuva- ja videomatskut, mutta ei tässä kiirettä ole. Hiljaa hyvä tulee, kunhan ei ihan mahdottomasti veny tuo homma. Odotellaan..
successor of darkness

Peklo

#7
Pelistä ei tosiaan ole kuulunut mitään. Parempi näin. Eihän se loppujen lopuksi kerro mitään suuntaan eikä toiseen, mutta hiljaa hyvä tulee. Itselläni on varovaisen toiveikas suhtautuminen uuteen projektiin, Portrait of Ruin kun sattui olemaan yksi suurimpia Castlevania-pettymyksiä koskaan, itselleni ja monelle muullekin tuntemalleni. Saa nähdä.

Q

#8
Portrait of Ruin oli hyvä peli Castlevanioiden mittapuulla - toistoa oli vähemmän kuin DoS:issa ja maalauskentät toivat jotain uutta linnavaanintaan, ollen kuitenkin aika helppo ratkaisu tekijöille, sillä maalaus nyt saattaa sijoittua minne tahansa. Itse linnasta jäi hyvin vähän mieleen, eli ei mitään ihmeellistä sillä tasolla. Voisi joskus yrittää pelata pelin toistamiseen läpi ja kirjoittaa uuden arvostelun. Tuo nykyinen sivustolla oleva arvioni antaa paljon anteeksi koska vertailupohjana oli vain aikaisemmat Cassut, kuten DoS joka oli epäoleellinen lisäosa - enemmän AoSin päivitys kuin yksilöllinen pelinsä. Ehkä olin nähnyt SotN-linnan kopiointia sen verran, että PoRin maalauspelleilyt vähän virkistivät. Näin jälkikäteen kyllä huvittaisi palata mielummin sinne DoSin talvikylään kuin PoRin brittikaupunkiin.

Seuraavalta Cassulta odottaisin kunnon tarinaa ja muitakin uusia ideoita kuin uusi asesysteemi. Olen kuitenkin oppinut olemaan odottamatta sarjan peleiltä yhtään mitään, joten varsinaisia pettymyksiä tuskin on tiedossa. :brow:

Andy

#9
N-Europen sivuilta löytyy kuvia, jotka ovat mahdollisesti uudesta DS-Castlevaniasta. Kuvien perusteella näin voikin olla, sillä hyvin Castlevaniamaisia ne ovat. Alun perin kuvat napsittu siis GameFAQs boardilta, mutta ne poistettiin sieltä. Tässä linksu:

http://www.n-europe.com/news.php?nid=11423
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

venzetti

#10
Quote from: "Andy"N-Europen sivuilta löytyy kuvia, jotka ovat mahdollisesti uudesta DS-Castlevaniasta. Kuvien perusteella näin voikin olla, sillä hyvin Castlevaniamaisia ne ovat. Alun perin kuvat napsittu siis GameFAQs boardilta, mutta ne poistettiin sieltä. Tässä linksu:

http://www.n-europe.com/news.php?nid=11423

Näin nuo 3 päivää sitten 4chanissa, joten veikkaisin että ovat feikkejä...

Edit: Jaa Gamefaqsin insiderit taas liikkeellä. Periaattessa vois ollakin, ainakin on vaivaa nähty jo ei oo oikeesti pelistä. Vähän kyllä epäilyttää kun on niin huonolaatuisia kuvia taas.

Q

#11
Ei taas uutta Metroidia. :|

Kuvat näyttävät vähän parempilaatuisilta jos ne avaa uuteen ikkunaan.

A-Yty

#12
Ei ole täysin mahdotonta nykyään, että kyseessä olisi feikki. Esimerkiksi tuon typykän vaatetus on muutamaa eri väriä lukuun ottamatta melkein tismalleen samanlainen kuin Charlottella, mutta spritekierrätystähän Vanioissa on käytetty muutenkin.

Mutta saako joku nimestä selvää?

Q

#13
Semminkin kun tuo mieshahmo näyttää aivan Jonathanilta. :)

Andy

#14
Tuolla N-Europessahan se seisoo. Otsikossa lukee todennäköisesti Akumajo Dracula - Ubawareta Kokuin, eli Stolen Seal tai Stolen Emblem.

E: Ja nuo spritet tosiaan näyttävät tutuilta, mutta eipä se itseäni ole aiemminkaan kummemmin haitannut. Kakkoskuvassa tekstin takana seisoskeleva henkilö muistuttaa mielestäni sprite-käsittelyn saanutta Leon Belmontia. Pääni voin kyllä pantiksi siitä lyödä, ettei näin ole.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty