Castlevania: Lament Of Innocence

Started by Thecob, 27 February 2007, 16:35

Previous topic - Next topic

Thecob

eli tarviaisin tälläiseen peliin apua, miten saada esiin kentässä Garden Fogotten By Time pomon? olen yrittänyt keksiä, mut mitään tuloksetta. saisinko apua?

ParasiteX

#1
Tämä sopisi paremmin "Kysele/vastaile Castlevanioista" -ketjuun. :noh:

Q

#2
Tässä kohdassa jää helposti jumiin. Olet varmaan löytänyt paikan, jossa noustaan portaat ylös ja huoneessa on edellä mainittuja patsaita. Muistaakseni vasemmalla keskellä oleva patsas on se jota pitää hakata pari kertaa.

Thecob

#3
joo löysin sen ja pääsin moitteetta pomon läpi :)

olisi nytte muutama kysymys:

1. Miten päästään viimeiseen pomoon, kun ei suostu avaamaan ovea?
2. Miten saadaan yks patsas rikottua kentässä Anti Soul Mysteries Labsissa?
3. Miten avataan Linnassa B1 kerroksen ovi, missä on kartalla merkattu päälle "pääkallo-merkillä"?

Christophe

#4

Talvipeijaiset kartutti tuttuun tapaan myös Castlevania-kokoelmaa, tässä vähän isompi Lamentti. Ensi kerralla pitääkin sitten varmaan varata pakettiauto mukaan Haunted House-kolikkopeliä silmälläpitäen ;)

Maria

#5
Viimeinen pomo taitaa tarvita sen dragon crest homman, mitä varten pitää käydä hakemassa se VI laatta jommasta kummasta tornista, sitten kääntää se IV:ksi siinä save huoneen lähellä olevassa huoneessa ja eikun takaisin sinne torniin sen kanssa.

Patsas josta puhut on varmaan se johon tarvitaan ensin Fire ruoskaa ja sitten Ice:a. Vai oliko se toisinpäin?

Tuo pääkallo-ovi taas taitaa olla Forgotten One. Avain on yläkerran tornissa, piilotettuna pimeään huoneeseen.

Thecob

#6
mistäs ton fire ruoskan ja ice ruoskan sitten saa, kun itellä ei ole tullut vastaan missään :S

Maria

#7
Ne elementaalit ruoskathan saa niiltä Elemental-pomoilta. Nuo voi olla hieman hankala löytää, mutta katselepa ympäriinsä.

Thunder-elementaali on Garden:ssa, siitä ruoskit sitä 2. isoa kasvia vähän aikaa ja hyppäät sen päältä parvekkeelle niin johan löytyy extra-aluetta. Ice on Waterfall:lla, siellä huoneessa missä pitää hyppiä; hyppääpä kameraan päin siitä tasanteelta mikä johtaa sinne rollercoaster-huoneeseen. Fire on Alchemy labrassa, ovi siellä isossa huoneessa jossa on se liikkuva tasanne.

Vehu

#8
Millaines peli on teidän mielestänne?
Kun en ole perehtynyt paremmin näihin 3d Castlevanioihin ja tämä voisi kiinnostaakin, kun tuo ps2 on hyllyssä..
\"We\'re not here to sell cookies so they must know something is going on.\"
[size=50]~ Marcus Fenix, Gears of War[/size]

Maria

#9
Paras 3D peli jota olen pelannut, piste.

...Sopii huomata että kyseisen mielipiteen kirjoittaja on erittäin puolueellinen, mutta kuitenkin. Hyvä peli on. :mrgreen:

VTS

Vihaan tätä peliä ja aion kirota sitä ikuisuuden kuin Mathias konsanaan. ;) Ainoa hyvä asia mitä tästä sain irti oli musiikki, mikä oli aivan upeaa!

A-Yty

#11
Japanissa LoI on uudelleenjulkaistu PS3:lle:

http://www.konami.jp/products/dl_ps3_castlevania/

Sinällään ei yllättävää, koska vanhan perinteen mukaisesti CV-kamaa syydetään eniten sen kaupallisesti heikoimpaan maanosaan. Mutta yllättävää, että kyseessä on nimenomaan peli, jota hädin tuskin uskalletaan arvosteluissa yleensä sanoa juuri ja juuri CoDia paremmaksi. Ei sillä, että itse niin ankarasti siihen suhtautuisin.

Jos tuo joskus saataisiin Eurooppaankin, ostaisin varmasti jos olisi mahdollisuus pelata myös alkuperäisellä ääninäyttelyllä tekstitettynä.

Ananaz

No jaa, kyllä LoI mielestäni aika reilun kohtelun pelimedialta aikanaan sai. Kukaan ei nyt ihan täysin lytännyt sitä, mutta peli kuitenkin jäi muiden vastaavien aikalaistensa varjoon. Curse sen sijaan on kaikki haukkunsa ansainnutkin.  :)

Joka tapauksessa, kyseessä näemmä on pelkkä emuloitu versio alkuperäisestä PS2-julkaisusta, joten mitään parannuksia/lisäyksiä ei liene odotettavissa jos peli Euroopan PSN Storeen jossain vaiheessa ilmaantuu. Pelin jenkkiversiossa Japanilainen ääniraita taisi olla alunperinkin, joten ainakin pelin voi sitten ostaa jenkkilän Storesta. Voisin ehkä itsekin ostaa, PS2-versio kun tuli myytyä aikoja sitten pois.
A memory false as summer snow

A-Yty


VTS

Ainut vania jota en ole pelannut varsinaisesti läpi asti. Tulisipa tämä joskus myös boxillekkin... Saattaisin jopa antaa sille toisen mahdollisuuden. :P