Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Castlevania / Re: Grimoire Of Souls
« Last post by Q on September 14, 2019, 23:11 »
Näyttää ihan toimivalta peliltä, mutta ei tuossa tosiaan mitään uutta vaikuta olevan. Tarinamoodi voisi herättää kiinnostuksen, ellei olisi tiedossa sarjan myös ensisijaisesti juonivetoisten pelien tyypillisesti korkeintaan keskinkertainen tarinankerronnan taso. Tässä voisi samalla kommentoida tuossa toisessa ketjussa käsiteltyä aihetta Castlevanian nykytilasta: uusia nimikkeitä kyllä aika ajoin ilmaantuu, mutta ne ovat tällaisia melkein ohitse meneviä tekeleitä, joiden kaupalllinen ja viihteellinen arvo perustuu lähes täysin sarjan vanhojen klassikkopelien suosioon sekä niistä lainattuihin elementteihin (samat kenttäteemat, samat hahmot ja viholliset). Toki en halua mitään lopullista tuomiota pelkän trailerin perusteella antaa.
2
Castlevania / Grimoire Of Souls
« Last post by A-Yty on September 14, 2019, 19:07 »
Traileria pukkaa. Melkein mennyt ohitse koko projekti, mutta ihmekös tuo, kun matalan profiilin mobiilipeli.

Vaikka kierrätys haiskahtaa, niin näyttää kännypeliksi ihan kohtuulliselta. Tosin, en niitäkään ole juuri pelaillut, joten vertailupohja on vähäinen.

https://www.youtube.com/watch?v=jSDM4URXHxs
3
Castlevania / Re: State of Castlevania 2019
« Last post by Ananaz on September 14, 2019, 12:12 »
Kun kerran Contra ja Bomberman ovat saaneet tai saamassa uudet osansa tässä lähivuosien aikana, niin ei kai Castlevaniakaan täysin menetetty tapaus voi olla. Tosin olisin ehkä hivenen luottavaisempi jos olisi edes tiedossa, kuka tämä sarjan salaperäinen "nykyinen tuottaja" oikein on. Contralla sentään on yhä takanaan yksi sarjan pitkäaikaisista luotseista (Nobuya Nakazato.)
4
Castlevania / Re: Olisitteko kiinnostuneita PS2:en Cassuista remastereina?
« Last post by Ananaz on September 14, 2019, 11:11 »
Lament of Innocence jokseenkin kiinnostaisi pelata uudestaan, mutta Curse of Darknessiin tuskin tulisi tartuttua.

Paljon mieluummin ottaisin kontrolleiltaan, ruudunpäivitykseltään ja kamerasysteemiltään hivenen viilatut uudelleenjulkaisut N64:n peleistä.
5
Castlevania / Re: State of Castlevania 2019
« Last post by A-Yty on September 08, 2019, 14:02 »
Konami ei ole ilmeisesti ryhdistäytynyt Metal Gearin tai Silent Hillin tasoisten rahasampojensakaan kanssa, niin vaikea olla optimistinen Castlevanian kanssa, joka on muutenkin aina ollut marginaalisempi.

Itse ajattelen, että jos uusia pelejä joskus vielä tulee, niin pitäisi omaksua jotenkin päivitetty visio. Mutta oppia samalla LoS:in virheistä. Pitäisi vakavasti kysyä, että onko rajoittuminen käsikonsoleihin ja 2D:hen elinehto.

Tätä varten tarvittaisiin joku vision johtaja, jolla olisi IGA:n tapaan kunnioitusta alkuperäismateriaalia kohtaan, mutta enemmän pätäkkää, panoksia ja ennen kaikkea liikkumavaraa kuin hänellä. IGA teki parhaansa, vaikka hänet oikeastaan lähinnä nakitettiin CV:n pariin. Siitä ei ole minusta epäilystä, etteikö hän olisi ollut kiinnostunut Castlevaniasta ja se on aika tärkeää.

Castlevanialla kun ei ole koskaan ollut henkilöitynyttä alkusysääjää, kuten vaikka Resident Evilillä, Metal Gearilla tai Mega Manilla. Manttelinperintä ja soihdun siirtäminen eteen päin on sitten sen mukaista.

En haluaisi enää mitään turisteja tyyliin Cox ja Alvarez tuottamaan ja ohjaamaan. En myöskään haluaisi egoistisia opportunisteja kuten Shankar ratsastamaan Castlevanian nimellä. Haluaisin vain jonkun, joka haluaa tehdä juuri Castlevanioita ja saisi siitä niin kohtuullisen korvauksen, että haluaisi edesauttaa sarjan jatkuvuutta.

Konami tuskin tekee tätä helpoksi tai mahdolliseksi.

Ennustan peleille joko pitkää horrosta tai pysyvää poissaoloa. Mobiilipelejä ja uusintaversioita tulee, mutta kokonaan uusia konsolijulkaisuja tuskin nähdään ainakaan pitkään aikaan. Mutta Castlevania itse voi kerätä uutta kiinnostusta. Esimerkiksi Netflix-sarja on kaikesta huolimatta edesauttanut sarjan näkyvyyttä.
6
Castlevania / Re: Olisitteko kiinnostuneita PS2:en Cassuista remastereina?
« Last post by A-Yty on September 08, 2019, 13:01 »
Totta maar. Olen sen verran edellen trofeisiin hurahtanut (vaikken mitään konsolia ole varmaan seitsemään kuukauteen avannutkaan), että siinä olisi hyvä syy pelata ne uudelleen läpi. Jos siis tuki trophyille ja achievementeille olisi ja hinta olisi siedettävä, niin ostaisin.

LoI:han kaikesta huolimatta on ihan ok toimintapeli. Olen ollut huomaavinani, että jälkikäteen se on nostanut arvostustaankin. CoD:in uusintaan kun saisi nopeammin ravaavan Hectorin, niin se jo parantaisi kokemusta huomattavasti. Alueet olisivat toki edelleen melko tyhjiä :D
7
Castlevania / Re: GBA:n ekslusiiviset Castlevaniat X3
« Last post by Bengr Hausve on September 07, 2019, 00:12 »
Vaikka omistan kaikki GBA:n Kassut, niin minulla on vain edestä valaistu GBA SP. Ei siis vain harvoille onnekkaille Jumalille tarkoitettua taustavalaistua GBA:ta. Siksi siis mm. olen tässä ostellut Harmonya ja Aariaa Wii-U:lle, Circlen ostan vielä. Aaria on nyt tietenkin käytännössä paras, ja Circle seuraavaksi. Harmonyä pilaa musiikin äänimaailma tosi paljon. Hirveätä kidutusmateriaalia imho. :nuija: Sävellykset itsessään ovat ovat top notch bueno, mutta GBA cartin tilan puutteessa saivat aikaiseksi kamalimmat GBA:n soundit. Harmonyssa oli mielestäni kuitenkin eniten lunastamatonta potentiaalia.  8)
9
Samaa mieltä, Maria.  :) Yritin PS2:stani laittaa nykyajan telkkariini, ja kuva oli järkyttävää puuroa. Olisi hieno pelata näitä PS2:n Cassuja saman siistityn standardin mukaan, mitä PS4 on siivonnut muutamia myynnissä olevaa PS2 peliään. Kuten Resident Evil Code Veronica. Kaikki PS3:en digitaalisen kauppansa PS2-julkaisuthan ovat saman kakan näköisiä, kuin mitä itse tunkisi PS2:sen moderniin töllöön.
10
Castlevania / Re: Castlevania Anniversary Collection
« Last post by Bengr Hausve on September 06, 2019, 19:07 »
Olen ihan tyytyväinen mitä tämä kokoelma piti sisällään. On aika upeata pelata vaikka Belmont's Revengeä isolta töllöltä.  :hehe: Tahtoisin tämän Konamin klassikkojen sarjan jatkuvan. :party: Ja tosissaan se CV ReBirth kyllä pitäisi saada HD:nä, niinkuin A-Yty mainitsi. Oikeastaan ne kaikki Konamin Wii-waret saisi julkaista uudelleen, nythän ne kaikki ovat kadonneina laillisessa bitti-avaruudessa.  :wtf:
Pages: [1] 2 3 ... 10