Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Castlevania / Kaikki Syphonyn aseet/itemit, joilla on extra animaatio
« Last post by Bengr Hausve on December 03, 2018, 01:01 »
Jos ketään kiinnostaa, niin olisi kiva käydä läpi pelin monia extra animaatioita. Itse en ole löytänyt läheskään kaikkia. Eli, lähettäkää Symphonyn joka aseen/tavaran animaatio, tai kuva animaatiosta. Ja tietoa siitä, että mikä ase ja mikä tavara. Bonus:ja millä ehdoilla saitte animaation aikaiseksi. Tässä Shield Rod+Leather Shield combo (neliö+ympyrä command)  :mrgreen:

22
Castlevania / Re: Oletteko pelanneet CV Requiem pakettia?
« Last post by Q on November 30, 2018, 21:09 »
Täällä on jo vähän keskusteltu aiheesta, mutta toki tämä on oman viestiketjunsa arvoinen. Itse en ole pelannut.
23
Castlevania / Re: Castlevania Adventure Rebirth 2018
« Last post by Q on November 30, 2018, 21:09 »
Tätä pelailtiin itse asiassa Linnavaanijat-miitissä useampi vuosi sitten. Jossain määrin mielikuvitukseton fiilis pelistä välittyi, mutta pisteet kuitenkin juuri siitä, että kyseessä on klassinen Castlevania. Eikä soundtrack tosiaan tainnut olla hassumpi.
24
Castlevania / Re: Oletteko pelanneet CV Requiem pakettia?
« Last post by Andy on November 30, 2018, 19:07 »
Olen pelannut läpi ja kaikki Trophyt grindannut. Perusportti, ei juuri mitään muuta.
25
Castlevania / Oletteko pelanneet CV Requiem pakettia?
« Last post by Bengr Hausve on November 30, 2018, 06:06 »
Minä olen.  :hehe: Tämähän on siis 2018 de-julkaisu Dracula Chronicles X:stä/PSP 2008 ilman Rondo of Bloodin remakea.  :facepalm: Valitettavasti olen pelannut tätä silti liian paljon. :doh: Entäs te?
26
Salainen sen pitäisi (ehkä) olla :wtf: ainakin siksi, että kaikki omilla nimillään sosiaalisessa mediassa ei vältsysti haluaisi yhdistää oikeita nimiään foorumin käyttisnimiin. Toisaalta Qualtagh on myös oikeassa, että miksi imeä foorumi sosiaaliseen mediaan (mahdollisesti) foorumin kustannuksella. :nuija:
27
Castlevania / Super Castlevania 4 Japanian manuaali
« Last post by Bengr Hausve on November 26, 2018, 07:07 »
Tästä oli joskus puhetta esim A-Ytyn kanssa, niin jaan tän vaan tänne, ja ehkä sivusto voisi skannia kanssa, jos kiinnostaa http://www.vgmuseum.com/mrp/NewCV/manual-jcv4.htm
28
GameCoffin / Timespinner (e.g. Ps4 & Steam)
« Last post by Bengr Hausve on November 25, 2018, 14:02 »
Pelasitteko ikinä Timespinneriä? Paras SotN klooni imo. https://youtu.be/tvzwzpDk0sk
29
GameCoffin / Re: Konamin Kakkuudesta
« Last post by A-Yty on November 24, 2018, 15:03 »
Haluaisin kyllä uskoa, että Konamillakin ennen pitkää valta ja suuntaus vaihtuu taas parempaan, ja että näitä viime vuosien toilailuja voidaan vielä joskus muistella vain hetkellisenä harha-askeleena yhtiön pitkässä historiassa. :/
Capcom on ainakin osoittanut jonkinlaista ryhtiliikettä, joten ehkä Konamikaan ei ole aivan pelastuksen ulottumattomissa. Ehkä. En tosin tiedä kaikkia Capcomin mokia kun en firman pelejä ole fanittanut siihen malliin kuin Konamin (arviolta ehkä 60 % suosikkipeleistäni on Konamilta ja se on tehnyt suosikkisarjojani enemmän kuin mikään muu), mutta Konamin mokat ovat semmoisia, että niitä tekoja pitäisi melkeinpä jopa kumota ennen kuin alkaa rakentamaan uutta ja parempaa. Pahimpana esimerkkinä Silent Hills; siinä ehdittiin jo kiusata demolla jotain todella hienoa ja nimekkäillä tekijöillä.
30
Castlevania / Re: Castlevania (Netflix)
« Last post by A-Yty on November 24, 2018, 15:03 »
Pelissä Isaac oli sellainen kuin oli Draculan kirouksen takia. Pelin tapahtumia edeltäneessä mangassa hän ei ollut läheskään yhtä räiskyvä luonne ja epätasapainoinen. Emmekä koskaan saaneet toki tietää millainen hän oli Dracula's Cursen aikana. CoD:issa Isaacin tarkoituskin oli näyttää oudolta, käyttäytyä kummallisesti ja herättää negatiivista huomiota.

https://vignette.wikia.nocookie.net/castlevania/images/3/30/Cod_pom_05.jpg/revision/latest?cb=20081027045416&format=original

Kun kerran Netflix päätti luoda omaa kaanoniaan ja remiksata hahmoja, niin olisi ehkä kannattanut antaa "Isaacille" nimeksi ennemmin vaikka Shaft. Häntähän hän muistuttaa sekä ulkonäöltään että fanaattiselta uskollisuudeltaan Draculalle. Tuo kakkoskauden loppu vihjaakin vahvasti, että ellei Netflixin Isaac ole Shaft, hän saattaa olla Draculaa palvovan lahkon perustaja, johon Shaft myöhemmin kuuluu.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10