Bloodstained: Ritual of the Night

Started by Andy, 11 May 2015, 20:18

Previous topic - Next topic

Andy

IGAn peli on siis Bloodstained: Ritual of the Night.
Se löytyy Kickstarterista ja ilmestyy vuonna 2017 PS4:lle Xbox Onelle ja PC:lle. Linkistä pääsee pelin Kickstarter-kampanjaan.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Q

#1
Ainakin promovideo on laadukas. :[

Mielenkiintoista nähdä ensimmäinen "kotikonsoleille" tehty metroidvania sitten SotN:in. Teknologian ei pitäisi asettaa liiemmin rajoituksia toteutukselle. Eri asia sitten, millaisia rajoituksia rahoitus asettaa.

Sellaisen kuvan projektista saa, että tekijät pyrkivät parhaansa mukaan kunnioittamaan "igavanian" perinteitä, eikä mitään erikoisia mullistuksia pelimekaniikkaan ole luvassa. Melkein jo tietää varsinaista pelikuvaa näkemättäkin, millainen lopputulos on luvassa.

Lumienkeli

Puuh, vai että 2 vuotta vielä... Tuleekohan muut Kickstartterit joskus julkaistua, kuten Mighty Number 9?
Soredemo boku wa yattenai.

Andy

Mighty No. 9 taidettiin syyskuulle jo varmistaakin. Ehkäpä Inti Creates ei ole niitä kaikkein tehokkaimpia kustannusfirmoja, mutta onneksi heidän pelinsä ovat olleet melko bugivapaita ja toimivia muutenkin.

Peli muuten paukutti vuorokaudessa yli miljoona dollaria Kickstarterissa, joten hyvältä näyttää. Itse annoin pelille 65$, koska sillä saan rajatun fyysisen painoksen pelistä.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Saeba

Tulikin pelattua DS:n Igavaniat hiljattain uudestaan, kun hommasin DSi XL:n. Varsinkin Order of Ecclesiaa pelatessa tuli mieleen, kuinka IGA halusi selvästi kehittää eteenpäin konseptiaan ja oli sääli, että homma tyssäsi siihen. Ei nämä Lords of Shadow't innostaneet itseäni yhtään ja ajattelinkin, että Castlevania on täysi kuollut sarja. No, eihän tämä IGAn uusi proggis varsinaisesti ole Cassu, mutta eiköhän tässä ole enemmän Cassua kuin mitä noissa 3d-virityksissä yhteensä.

Itsekin tosiaan rahoitin projektia hommaamalla fyysisen kopion.
I was hoping for Mercedes but this will have to do

Ananaz

Itseltäkin lähti ainakin näin alkuun 65 dollaria, mutta saatan vielä korottaa myöhemmin jos rahatilanne sallii.

Ilahdutti kyllä nähdä kuinka nopeasti peli saavutti ja tuplasi tavoitteensa. Olin etukäteen jopa hieman huolissani siitä, mahtaako uudelle Igavanialle lopulta olla edes kauheasti kysyntää. :) Vaikuttaa pääosin todella lupaavalta, vaikka kaikki tähän mennessä paljastetut lisäetapit eivät ihan vakuutakaan. David Hayterin sijaan maksaisin itse ennemmin vaikka siitä, että saataisiin SotNin äänet takaisin kuvioihin. :D

Pari vuotta tuntuu aika sopivalta ajalta tälläisen kehittämiseen.
A memory false as summer snow

Maria

#6
Näyttääpä kickstarter sujuneen oikein hyvin. Peliä odotellessa.  8)

ParasiteX

Sattumalta tähän törmäsin. Iga taas näköjään vauhdissa. Pokka kyllä vähän petti.  :o
2½ milliä kahdessakymmenessä päivässä ei kyllä ole ollenkaan paha saavutus. :P

Andy

Viimeisimmän tiedon mukaan Alucardina aikanaan murissut Robbie Belgrade on myös mukana pelin äänikaartissa. Jonkinmoinen käännös myös Wii U:lle on tekeillä.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Maria

No niin, ohi on, ja hommasivat 5 ja puoli miljoonaa vissiin.

Komeat boonussisällöt näyttäis tulevan. No, peliä odotellessa tosiaankin, kun tässä ny vuosi pari tulee vierähtämään. Ostan sitten PS4:lle joskus, kunhan joskus ostan sen PS4:n ensin.  :mrgreen:

A-Yty

Jahas, joko se meni ohi? Tarkoitus oli lahjoittaa jonkin verran. No, so not.

Andy

Muutamia uusia kuvia julkaistu Kickstarterissa. Kysellään ihan faneilta asti mielekkäintä shaderiä. Omaan silmään varsinkin tuo koko huonetta kuvaava otos vaikuttaa oikein lupaavalta.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

A-Yty

https://www.youtube.com/watch?v=6VKfthxb4t8

Kuin naispuolinen Richter siinä juoksentelisi. Itse toivon todella, että tuo grafiikka on erittäin alkutekijöissään, koska tuollaisenaan ei juuri DX Chroniclesia edistyneemmältä näytä.

Q

Graafisesti vaikuttaa ihan riittävän hyvältä - jos nyt otetaan huomioon, että keskeinen elementti myös graafisesti, eli viholliset, puuttuvat toistaiseksi. Mitään yllätyksiä video ei kyllä tarjonnut.

Ananaz

Niin no, kyseessä on vielä alpha-versio, ja ilman lykkäyksiäkin pelillä on toiset  9-10 kuukautta kehitysaikaa jäljellä, mutta vertaus DXC:n nyt on lähinnä huvittava.

Tuossa oli pelikuvaa E3-demosta, jossa mukana myös vihollisia ja bossi. Hyvin Ecclesiamaiselta näyttää kauttaaltaan.
https://www.youtube.com/watch?v=P5CuDs87MkQ
A memory false as summer snow