Castlevania Judgment

Started by Maria, 22 April 2008, 02:17

Previous topic - Next topic

Maria


A-Yty

#1
No helvatan hyvä jos tuo on jonkin uuden pelin nimi. Vähän vaihtelua "of"-otsikkoihin.

Q

#2
Kumma kun lähdettä ei mainittu missään. Mutta löytyihän se: http://tarr.uspto.gov/servlet/tarr?regser=serial&entry=77446112

Hieno logo. 8)

Ananaz

#3
No, siinäpä olisi ainakin ihan muikea nimike 1999-aiheiselle pelille. Toivottavasti näinkin "radikaali" totutusta nimikaavasta poikkeaminen enteilee uudistuksia myös pelillisesti.
A memory false as summer snow

Peklo

#4
Viimeisimmät rinnakkain kehitetyt Cassut olivat Dawn ja Curse vuonna 2005, Aria ja Lament pari vuotta siitä taaksepäin. Toivon tosiaan, ettei laadun laskemistrendi käy yhteen näiden kahden uuden pelin kanssa, kuten ehkä näennäisesti vaikuttaa.

Ehkä tämä uusi peli ei ole edes IGA:n vastuulla, kenties?

Andy

#5
Itse ajattelin samaa Judgementin kanssa. Eihän sitä tiedä, vaikkei IGA olisikaan lainkaan mukana tämän pelin tekemisessä. Viimeisin ei-IGA peli onkin jo 7 vuotta vanha Circle of the Moon, joten kenties Konamin johtoportaalta on tullut toivetta hieman toisenlaiselle pelille.

Ja milleköhän masiinalle tämä mahtaa olla? Olisikohan tämä se huhuiltu Xbox 360 -peli, tai ehkäpä jopa Wii-peli. myös WiiWare on mahdollisuus.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

A-Yty

#6
Ainakin joskus jossain haastattelussa muistaisin IGA:n itsensä sanoneen, että 1999-pelin faniodotukset ovat niin kovat, ettei hän usko kykenevänsä täyttämään niitä täysin. Se, että tarkoittiko tämä että hän antaisi homman jonkun muun vastuulle, jäi tulkinnanvaraiseksi.

Maria

#7
Saapa nähdä. Order of Ecclesiastakaan ei oikeastaan ole tiedossa vielä mitään paitsi konsoli, joten ei kai muuta kun odotellaan jos Konami tekisi jonkinlaisia uutisia jossain vaiheessa. Vähän outoa että mitään infoa ei ole kun kaikki näitten rekisteröintien perusteella tietävät jo kuitenkin.

Ihan hyvä nimi joka tapauksessa.

Q

#8
Entertainment services, namely, providing on-line video games; providing information to game players about the ranking of their scores of games :hmm:

ParasiteX

#9
Quote from: "Q"Entertainment services, namely, providing on-line video games; providing information to game players about the ranking of their scores of games :hmm:

Maria

#10
Toivottavasti ei  :lol:

Tuo providing information to game players about the ranking of their scores of games toisi kyllä mieleen vähintään sen että peli olisi jollekin näille uudemmille konsoleille ja sitten laittavat jonkun online service homman jossa... öh. Ihaillaan kenellä on isoin ruoska? Xboxilla esimerkiksihän tuollainen on jo muutenkin, vai?

A-Yty

#11
MMORPG Draculan hallitsemasta maailmasta  olis kyllä :jees:

ParasiteX

#12
Quote from: "Maria"Tuo providing information to game players about the ranking of their scores of games toisi kyllä mieleen vähintään sen että peli olisi jollekin näille uudemmille konsoleille ja sitten laittavat jonkun online service homman jossa... öh. Ihaillaan kenellä on isoin ruoska? Xboxilla esimerkiksihän tuollainen on jo muutenkin, vai?
Itse asiassa kaikki neljännen sukupolven konsolit tukevat verkkoa. Joihinkin peleihin saa päivityksiä, kun taas toisia voi pelata moninpelinä verkossa. Jää arvailun varaan, että kumpi on kyseessä...

Elmina

#13
GameFAQs:n kautta löysin tän:

http://gonintendo.com/?p=47669

...lul wut, jos toi on totta.  ::)  :[

A-Yty

#14
Tjaah, kummempaakin on sattunut  :mrgreen:
Toisaalta epäilen vahvasti olisiko Konamilla munaa eriytyä näin vahvasti Castlevanian omasta kaavasta, varsinkin kun helvetin hyviä mäiskintäpelejä on muutenkin jo pilvin pimein.