Author Topic: GBA:n ekslusiiviset Castlevaniat X3  (Read 309 times)

Bengr Hausve

  • Sniper of Goth
  • Posts: 67
GBA:n ekslusiiviset Castlevaniat X3
« on: April 09, 2019, 08:08 »
Kuun Sirkku, Epäsovun Harmonia ja Surun Aaria. (Circle of the Moon, Harmony of Dissonance & Aria of Sorrow). Mihin sijoittaisitte nämä GBA:n ekslusiiviset Cassut arvosteluasteikolla?  :nuija:

P.S. Ai niin joo nämä on julkaistu Wii U:lle kaikki kolme. Mutta puhutaan nyt vaan GBA:sta.

Ananaz

  • Galamoth
  • Posts: 266
Re: GBA:n ekslusiiviset Castlevaniat X3
« Reply #1 on: April 09, 2019, 19:07 »
Vaihdoin joskus tuossa viime vuoden lopulla vanhaan julkaisumallin Advanceeni jumalaisen uuden taustavalaistun näytön, ja sen innoittamana tulikin pelailtua kaikki GBA:n Castlevaniat pitkästä aikaa läpi. Eipä mieli noiden suhteen ole muuttunut aikojen saatossa yhtään. Circle on edelleen paras, Aria heti sen jälkeen ja Harmony tulee sitten jossain kaukana perässä. Tosin Harmonyn puolustukseksi on sanottava, että peli on aivan äärettömän nätti, paljon nättejä, värikkäitä ja yksityiskohtaisia taustoja ja visuaalisesti siistejä bosseja. Harmillisen helppo ja tylsä pelata vain.
A memory false as summer snow

A-Yty

  • Global Moderator
  • Creature of Chaos
  • Posts: 2931
Re: GBA:n ekslusiiviset Castlevaniat X3
« Reply #2 on: April 11, 2019, 20:08 »
Arvostan CotMia, mutta se on jäänyt minulla oikeastaan aika vähälle huomiolle. Yksi läpäisy emulaattorilla ja jonkin verran DS:llä pelailin. Tästä syystä en osaa oikein sijoittaa sitä tällä haavaa kuin vasta kolmanneksi. AoS on kaikesta huolimatta trilogian parasta melodraamaa ja sielujen keräily hiveli kompletionismia. Juste on kova Belmont ja HoDis on visuaalisesti näyttävä, mutta niin kovin geneerinen.

Ehkä nämä tulee pelattua uudestan ja ajatuksella, mikäli tuleviin uusintajulkaisuihin Collectionissa päätyvät.

Bengr Hausve

  • Sniper of Goth
  • Posts: 67
Re: GBA:n ekslusiiviset Castlevaniat X3
« Reply #3 on: September 07, 2019, 00:12 »
Vaikka omistan kaikki GBA:n Kassut, niin minulla on vain edestä valaistu GBA SP. Ei siis vain harvoille onnekkaille Jumalille tarkoitettua taustavalaistua GBA:ta. Siksi siis mm. olen tässä ostellut Harmonya ja Aariaa Wii-U:lle, Circlen ostan vielä. Aaria on nyt tietenkin käytännössä paras, ja Circle seuraavaksi. Harmonyä pilaa musiikin äänimaailma tosi paljon. Hirveätä kidutusmateriaalia imho. :nuija: Sävellykset itsessään ovat ovat top notch bueno, mutta GBA cartin tilan puutteessa saivat aikaiseksi kamalimmat GBA:n soundit. Harmonyssa oli mielestäni kuitenkin eniten lunastamatonta potentiaalia.  8)