Curse of Darkness

Started by A-Yty, 04 June 2005, 13:58

Previous topic - Next topic

Anonymous

#15
Minä nähnyt Trevoria missään. Missä hän vilahtaa? tai sitten olen katsonut eri trailerin..

Kultamuna Classic

#16
On sama traileri, tuo Konamin sivuilta virallinen. Trevor vilahtaa sekunnin murto-osan, eikä hänestä saa muuta selvää, kuin että joku tummahkosti pukeutunut tyyppi viuhtoo ruoskaa Hectoria kohden. Köh, köh, eli kelläs muullakaan se ruoska käytössä olisi, ja koska IGA ei halua vielä paljastaa Trevorista oikein mitään muuta, kuin että hän pelissä on, niin tuo on laitettu ihan tahalleen kiusaamaan faneja. :mrgreen:

Kultamuna Classic

#17
Uusia skanneja, niin CoD kuin DoS (kopioi selaimeesi):

http://www.angelfire.com/music5/legacyofdarkness/d_01.jpg

http://www.angelfire.com/music5/legacyofdarkness/d_02.jpg

http://www.angelfire.com/music5/legacyofdarkness/d_03.jpg

http://www.angelfire.com/music5/legacyofdarkness/d_04.jpg


LOL @ IGA!  :mrgreen:

A-Yty

#18
Jos joku vielä aprikoi, missä kohtaa Trevor sen puoli sekuntia vilahtaa, se tapahtuu suurin piirtein 2:25.

A-Yty

#19
Pelin viralliset sivutkin avautuvat hiljalleen :

http://www.konami.jp/gs/game/dracula_ps2/

Ananaz

#20
Hehee, päättivät sitten muuttaa sarjan nimen takaisin Akumajoo Draculaksi japanissa. 'Castlevania' ei kaiketi menestynyt kauhean hyvin, huh?
A memory false as summer snow

Lumienkeli

#21
Ehkä japseille on liian vaikea sanoa Kyassuruvania, ja onhan se Akumajou Dracula varmaan paremmin tunnettu brändi siellä :) Ei voi käsittää miksi toisten pelien nimet on listattu romajilla eli englanniksi (vaikkapa Konamin sivuilta Metal Gear Solid 3) ja toiset on väännetty väkisin katakanalle (vaikkapa "doriimu mikusu TV uaarudo faitaa) ja tietysti metal gearin uusintajulkaisu on nimeltään METAL GEAR SOLID 3 pureisuteesyon tsuu za besuto.
Soredemo boku wa yattenai.

Andy

#22
Toivottavasti CoD saa asialliset kääntäjät. Nääs ajattelin, että jos CoDia kääntää joku asiaa tuntematon porukka, niin miten käy nimien käännöksen. Trevorhan tunnetaan Japanissa nimellä Ralph Belmont, eli jos tuo nimi jää voimaan muuallakin, niin onhan se kauheeta. Epäilen, että näin käy, mutta aina pitää pelätä pahinta.

Lisäksi olisi mukava saada selville, onko Sypha Belnades todella Trevorin vaimo, ja näytetäänkö myös Grant DaNasty. Odottamaan jään...
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

A-Yty

#23
Jossain IGA:n haastattelussa pääperkele mainitsi, että Grant rakentaa kaupunkia uudestaan ja IGAmaisesti: "Sypha on tietenkin kotona pitämässä kodista huolta".  :lol:

Kultamuna Classic

#24
Uusi artikkeli, ja uusia screenshotteja, mm. Trevorin pärstäkerroin pelimoottorin grafiikoilla. Huomatkaa arpi, joka tosin näkyi jo kojiman piirroksissakin, mutta hyvin heikosti. He-Man sarjan Orko tekee myöskin debyyttinsä.  :mrgreen:
http://www.gate.net/~doom/cv_gi_article.jpg

A-Yty

#25
"Castlevania has always been known for long whips and purple balls".  :lol:

Lumienkeli

#26
Jännän näköinen artikkeli. Orko tosiaan oli aika symppis, mutta se on siis vihollinen? Olisi kiva jos sen saisi puolelleen!
Soredemo boku wa yattenai.

A-Yty

#27
Hittolainen, liekö CoD:in alussa SotN:in kaltainen prologitaistelu, jossa hikoilee Trevor kolmen koplineen? Tuo on nimittäin yksi niitä harvoja Sotn-imitaatioita, joita IGA ei ole myöhemmissä peleissään hyödyntänyt, vaikka siitä saisi näyttävän alun CoD:ille ja pääsisi hieman pelailemaan Trevorilla oikean tarinan kera eikä vain salahahmona tyyliin Richter, Simon, Maxim jne.

Kultamuna Classic

#28
Saattaapi olla, että Orkon saa kaveriksikin, sillä olin huomaavani tuollaisen punaisen jalokiven loistavan hänenkin sisuskaluistaan. Tuo jalokivihän on kaikissa innocent devileissä.

Andy

#29
Aika optimistinen artikkeli, pitää myöntää. En ollut katsonut traileria ennen ja näin nyt Trevorin ensimmäistä kertaa. Enpä olisi kyseistä heppua tunnistanut ihan tosta vaan, mutta ilmeisesti se on Trevor.

Voi olla, että CoD alkaa SotNin tapaisella prologilla, vaikka itse veikkaankin, että jossakin vaiheessa Trevor taistelee Hectoria vastaan syystä tai toisesta. Trevor voi toki olla myös pelattava hahmo, jahka peli on ensin kryynätty läpi Hectorilla.

Yksi huomautettava juttu A-ytylle: Oletko huomannut, ettei IGA ollut pääsuunnittelijana SotNissa, vaan hän oli vain Scenario Writer ja Assistant Director. Producer & Director kohdassa luki Toru Hagihara. Enpä muuten ole itsekään tiennyt kyseistä kohtaa, koska IGA tuntuu aina ottavan kaiken kunnian SotNista itselleen.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty