Lords of Shadow 2

Started by A-Yty, 01 June 2012, 09:26

Previous topic - Next topic

A-Yty

Kootaan tänne tähänastinen tieto.

Sivusto:

http://www.thedragonreturns.com/

Traileri:

http://www.youtube.com/watch?v=IhX61xHaHjA

Ananaz

Saitin juonikuvauksen mukaan kyseessä on "shocking conclusion to the Lords of Shadow saga", joten sinällään ei ole yllättävää, että Lords of Shadow nimi haluttiin säilyttää molempiin jatko-osiin.
A memory false as summer snow

A-Yty

#2
Melkein toivoisin, että koko tarina sitten loppuisi siihen eikä vain aloitettaisi uutta trilogiaa.

Gabrieliin viitataan taas vaihteeksi "Draculana", samaan tapaan kuin LoS:in taiteessa, vaikka se ei hänen nimensä pitäisikään olla.

Olenko minä ainoa, jonka mielestä "Lords of Shadow 2" on käsittämättömän mielikuvitukseton nimi? Piti melkein hieraista simmuja kun se varmistui.

Andy

Aria of Sorrow 2 taisi olla myös jossain vaiheessa Dawn of Sorrowin työnimi. Mutta tottahan se on, että Lords of Shadow 2 on melko mielikuvitukseton nimi, joskin se kertoo totuuden siitä, että kyseessä on suora jatko-osa edelliselle pelille. Se möikin Castlevaniaksi melko hyvin, joskin miltsiä se ei tainnut rikkoa.

Ja jollen aivan väärässä ole, niin viimeinen Castlevania, joka on rikkonut miljoonan rajan on Circle of the Moon, joka myi vahvasti GBA:n julkaisussa.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Q

#4
Lopun Alucard tuo mieleen, että käytetäänköhän tässäkin pelissä jotain aikamatkustusteemaa. Ehkä pitäisi pelata se ykkönen ensin, jossa tuokin yhteys varmasti jotenkin ennakoidaan.

Nimi on sikäli hyvä, että nyt ei ainakaan mene sekaisin, kumpi uusista Castlevanioista on LoS:in varsinainen jatkari, ja kumpi 3DS-Cassu.

Ananaz

Cox sanoo twitterissään, että peli on tosiaan jäävä viimeiseksi Castlevaniaksi jonka hän tulee MercurySteamin kanssa tekemään (ainakin tällä haavaa?), joten aika ymmärrettäväähäm tuo, että haluavat linkittää molemmat jatko-osat mahdollisimman selvästi alkuperäiseen. Pelit on muutenkin niin jatko-osavetoista bisnestä, ettei pelin nimeäminen suoraan kakkososaksi nyt mitenkään tavatonta ole. Enkä tiedä oliko ne IGAn satunnaiset musiikkitermit, jotka eivät liittyneet itse peliin mitenkään oikeasti yhtään sen mielikuvituksekkaampia.  ;)

Cox varmistaa myös, että Gabriel on edelleen päähahmo jolla pelataan. Virallisessa pressitiedotteessa taas mainittiin, että julkaisu on ensi vuonna.
A memory false as summer snow

A-Yty

En minä vertaa musiikkitermien käyttöä (jota IGA muuten ei kirjaimellisesti ottaen aloittanut) tai loputonta "of"in käyttöä numerointiin. Kyse on lähinnä tarinallisen johdonmukaisuuden ja mielikuvituksen puutteesta.

Ihan yhtä laillahan tuo Mirror of Fate on jatko/yhdysosa eikä siinä ole minkäänlaista numeroa.

Q

#7
Selväähän se kuitenkin on, kumpi jatkareista on ns. ison rahan peli ja varsinainen jatko-osa ykköselle. Eli kun nyt tuo Lords of Shadow -nimike haluttiin säilyttää molemmissa peleissä, niin mielestäni pelkkä kakkonen selkeyttää arvojärjestystä. Samanlainen nimeämiskäytäntöhän on ollut ainakin God of War- ja Metal Gear Solid -sarjoissa, joissa PSP:lle julkaistua lisäriä ei numeroitu.

A-Yty

Selkeyttäminen saattaa olla vähän turhan tulikirjaimilla painettua/ rautalangasta väännettyä tyylin kustannuksella. Ihan yhtä mekaanista se minun mielestäni on vaikka sen numeron edessä komeilisi mikä tahansa "alisarja".

Ihan kuinka vaan. Tämä on vain minun mielipiteeni  :ritari:

VTS

No voihan Wii U! Traileri oli kyllä tosi hienosti tehty. Gameplay videota odotellessa...

Andy

http://www.zeldainformer.com/news/comments/castlevania-lords-of-shadow-2-not-coming-to-wii-u

Cox kertoilee, ettei Wii U -versiota ole tulossa. Projekti keskittyy Xbox 360:lle ja PS3:lle. Tietäen Konamin suhtautumiseen Nintendoon, ei tämä tullut itselleni edes yllätyksenä.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Ananaz

A memory false as summer snow

A-Yty


Andy

Mielenkiintoista tässä on se, että Cox aikanaan julisti kovaan ääneen, että kaiken vanhan Castlevanian voi suit sait unohtaa. Sitten hänen tulevaa peliään mainostetaan vanhan koulukunnan Cassujen kenties kuuluisimmalla one-linerilla.

Coxhan on melkeinpä kovempi teeskentelijä kuin Christopher Nolan.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

A-Yty