Linnavaanijat

Castlevania => Castlevania => Topic started by: Kultamuna Classic on January 27, 2006, 15:03

Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on January 27, 2006, 15:03
Seuraavat seikat edustavat omaa henkilökohtaista näkemystäni. Korjausehdotuksia yms. otetaan kernaasti vastaan. (Eli PM:llä jne. saa pommittaa aivan vapaasti. :) )

Päivitetty opas: http://www.linnavaanijat.com/mista-castlevanioita-ja-mihin-hintaan/ (http://http://www.linnavaanijat.com/mista-castlevanioita-ja-mihin-hintaan/) -Q

BTW mm. Digit Pressillä on kohtuu laaja harvinaisten pelien database, josta voi mukavasti hakukoneella hakea lisää informaatiota:
http://www.digitpress.com/DP/cmf/search.cmf (http://www.digitpress.com/DP/cmf/search.cmf)

Mitä lukijain kannattaisi ensimmäiseksi tehdä, on selvittää kykeeneekö hän hankkimaan pelin/jne. ainoastaan Suomesta, vai onko hänellä mahdollisuuksia nettikauppoihin myös ulkomailta. Sanomattakin on selvää, että Suomen sisällä 'itemit' maksavat röyhkeän paljon enemmän, mitä kansainvälisessä vaihdossa.

Nopea nuolaisu eräisiin haluttuihin C(assu)V(aanija)-itemeihin:

 -Castlevania GBA-pelit
-Castlevania musiikki soundtrackit
-PC Enginen Rondo of Blood-peli (Chi No Rondo)
-Super Nintendon Vampire's Kiss
-Kaikki Castlevania-tilpehööri


Myöskin on hyvä muistuttaa omaan mieleensä hieman termistöä ja hintoja: Esim. Tehtaan muovikelmussa oleva peli voi maksaa viisinkertaisesti, mitä sama peli ilman pakettia/ohjeita jne.

Random termejä:

-Loose = pelkkä peli ilman boksia ja ohjeita

-CiB = cart+instructions+box, eli peli ohjeineen ja bokseineen.

-Mint = hyvässä kunnossa oleva, melkein uudenveroinen

-Sealed = Suoraan tehtaan liukuhihnalta avaamattomana. Suomessa ei käytännössä ikinä kohtaa sealed CV-peliä, jos se ei ole vastikään julkaistu.

Karkeasti sanottuna ulkomailta lähtee keskiverto CiB-kuntoinen peli suurinpiirtein samoihin hintoihin, kuin kallis loose-kappale Suomessa.

ERITTÄIN karkeana keskiarvona hinta kaikkien CV-pelien suhteen on n.30-40 Euroa. Tällä keskiarvolla ei tosin tee juurikaan mitään, sillä pelien hinnat vaihtelevat kunnosta/huudosta riippuen aina 5€:sta satoihin Euroihin. Mutta keskiarvo osoittaa kuitenkin sen verran, että rahaa on yleensä varattava mukaan jonkin verran tehdessään kauppaa käytetetyistä CV-peleistä.

Neljäs, ja viimeinen seikka : Huutokaupat käydään globaalisti yleensä EBayssa http://www.ebay.com/ (http://www.ebay.com/) ja Suomen sisäiset mm. Huuto.netissä www.huuto.net (http://www.huuto.net) .


Nyt sitten itse asiaan. --->Castlevania Pelit [/color] [/b][/u]:

Pelin nimi, ja sulkeissa laitteisto jolle se on:

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/vk.jpg)
Vampire Killer (MSX) - näitä on pääosin turha odotella Suomen päässä. Ebayssa hyvin harvoin, ja hinta lasketaan yleensä kymmenistä jopa satoihin dollareihin kunnosta ja myyjästä riippuen.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cv1.jpg)
Castlevania (NES) - Suomessa semi-harvinainen, muttei kovin harvinainen kuitenkaan. Huuto.netissä silloin tällöin, loosena 5-10/15€, boksin ja ohjeiden kera n.10-20€. Ebaysta varmaan 5-15$ paketteineen päivineen. Mint on tod.näköisesti sen n.5€/$ kalliimpi, kuin "pelkkä" CiB.

Famicom Disk Systemille on olemassa myös Castlevania, mutta Suomesta on tätä turha etsiä. Ulkomailta hankittuna tämä lerpukka maksaa roimasti enemmän, kuin NES:in Castlevania. Itse asiassa minulla ei ole tarkkaa tietoa hintahaarukasta tämän suhteen, mutta riittänee jos totean, että kyseessä on CV-pelien puitteissa yksi harvinaisimmista kohteista.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cv2.jpg)
Simon's Quest (NES) - Ei kovin harvinainen, ainakaan loosena/huonokuntoisena. 5-7€ Huuto.netistä loosena, ja paketteineen kaikkineen n.10€. Mint maksaa sen n.5€/$ enemmän, kuin pelkkä CiB. Ja on myös ulkomailla tarjolla kohtalaisen runsaasti, ja hieman halvemmilla hinnoilla.

2.12.2007: Maksettu loosenakin yli 10 € Huuto.netissä. -Q


(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/hc.jpg)
Haunted Castle (ARC) - Tämä on kolikkopeli, joten aika turhaa edes unelmoida. Joskushan on myös näkynyt ulkomailla, ja jumalattomin hinnoin. Lähtöhinta sadoissa dollareissa pelkästä PCB cartista (käy JAMMA standardin mukaisiin kabinetteihin), ja kabinetin kanssa sitten rutkasti enemmän. Good Luck! :)

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cva.jpg)
Castlevania Adventure (GB) - Löytyy usein loosena Suomesta 5-15€ myyjästä & huudosta riippuen. CiB loosen päälle +5€ ja mint CiB:n hinta pelkkään CiB:iin verrattuna vielä +5€ totaalihintaan. Ebaystä näitä löytyy kohtalaisen usein, ja paketteineen kaikkineen hinnat ovat alhaisempia, loosesta 5-10$ CiB:iin 20-25$ ja minttinä +5$ ja sealed jopa +10$.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cv3.jpg)
Dracula's Curse (NES) - Suosituin NES:in Castlevania, muttei mikään järjetön harvinaisuus, paitsi ehkä minttinä enemmän. Koska se on pelaajien keskuudessa silti suosittu, loosenkin lähtöhinta voi Suomessa lähennellä 10€:a, ja kaikkien härpäkkeiden kera n.15-20€. Minttinä n.20-30€. Ulkomailla peliä on myös tarjolla hieman halvemmalla, mutta se on silti hieman kalliimpi, kuin sen edeltäjät CV & CV2. Sealed maksaa varmaan Jenkeissäkin jopa 70$.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/scv4.jpg)
Super Castlevania IV (SNES) - Kohtalaisen harvinainen + jokseenkin haluttu, eli Suomessa loosekin on helposti 15-20€. Cib on 25-45€. Mint on siitä sitten eteenpäin. Ulkomailta pitäisi löytyä helpommin, vaikka peli onkin lähes yhtä kuuma kuin Euroopassakin. Eli varaudu 10$-15$ loosena, 15-30 bokseineen ja 25-45$ minttinä. Sealed on taas jossain siellä taivaanrannan välikössä.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cva2.jpg)
Belmont's Revenge (GB) - Erittäin haluttu ja yksi harvinaisimpia Game Boy pelejä Suomessa. Erittäin haluttu Suomessa, joten menee alta yksikön, jos on tarjolla! Varaudu 20€ loosena, 30-50€ paketteineen, ja 50---> minttinä. Ulkomailla ei näin harvinainen, joten tässä saattaa säästää rahaa, ja paljon: loose 10$, bokseineen yms. 15$-20$, mint 20-40$.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/rondo.jpg)
Rondo of Blood (PCE/TurboGrafx) - En ole ikinä törmännyt Suomessa. Itse peli on julkaistu VAIN Japanissa. Alkuperäinen peli on erittäin harvinainen ulkomaillakin, ja maksaapi n.150$ eteenpäin. HUOM! Falskeja kopioita on liikkeellä erityisen paljon juuri tämän nimikkeen kohdilla, varsinkin ulkomailla, sillä tämä taitaa olla se harvinaisin CV-peli. Ja se CV-peli, josta saa pyydettyä parhaita hintoja.

21.11.2007: Rondon hinta laskenee Dracula X Chroniclesin myötä?

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cvx68k.jpg)
Akumajo Dracula (X68000) - Harvinaisuus, eikä kannata Suomessa paljoa odotella. Kymmenistä sataan/enemmän US$.

21.11.2007: Akumajo Dracula (X68000) myytiin vasta 150 eurolla. siinä hujakoilla. -HYB

Sanoisin, että X68K:n Akumajo on nykysuhdanteilla Japanin hinnoilla <40e-60e, mutta kuten tuli todettua, ei toki ylärajaa näissä ole. -Christophe


(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cvb.jpg) / (http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cvbjap.jpg)
The New Generation/Bloodlines/Vampire
 Killer (Megadrive/Genesis) - Suomessa harvoin tulee eteen. Hinnoittelu hieman hassu, sillä kohtalaisena CiB:in voi saada samaan hintaan, kuin loosen, riippuen versiosta. PAL Loose lähtee 20€-40€. Jos löydät loosen alle 20€:oon, niin rakastele itseäsi, ja kerro mullekin mistä sais. :mrgreen: CiB 20-45. Mint 40-jopa 65€. Ulkomaillakin haluttu, jos ei välttämäti niin harvinainen kuin Suomessa. Hintaskaala kunnosta riippuen 15$-35$. No OK, voi se olla 40$:kin.  :mrgreen: 

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/dxx.jpg)
Vampire's Kiss (SNES), eli Dracula X/XX - Ehkä harvinaisin SNES-peli Suomessa, muttei kuitenkaan se halutuin, vaikkakin ottajia kyllä riittää ihan tarpeiksi asti silloin, kun se myyntiin laitetaan. Loose n.15€-25, CiB 30-45€, mint 40-60€. 70€:aan ei ole mintistä aivan kauhea tappio. Ulkomailla myös harvinainen, ja hinnat ovat loose 15$-20$, cib 20-40$ ja mint 45$ eteenpäin. HUOM! Paljon piraatteja liikenteessä ulkomailla, vaikkei pelistä saakaan läheskään niin paljoa hilloa, kuin harvinaisemmista peleistä!

2.12.2007: Mint-kuntoinen tätä nykyä 60-100 €

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/sotn.jpg)
Symphony of the Night (PSX) - Tämä on sitten se Europpalaisittain harvinaisin & halutuin CV-peli, ja PAL versioistahan sitten maksetaankin sen mukaan! Suomesssa myynnissä erittäin harvoin, ja törkein hinnoin. Tämän pelin hinnoittelu Euroopassa kun on kaottisesti myyjän määrittelemä, mutta hyvänä puolena formaatin huomioon ottaen on, että mukana tulee lähes aina boksi ja ohjekirjanen. Euroopasta ostettaessa on hyvä muistaa, että ohjekirjanen saattaa olla täysin esim. Saksankielinen jne. myyntimaasta riippuen. Itse peli on Eurooppalaisittain kuitenkin 100% Englanninkielinen. Hinnat ovat 50-150€, mutta vain tahvo myy CiB SotN:in 50:llä €urolla, eli ei kannata paljoa odotella tuohon hintaan saavansa. Joku 80-120€ voisi olla ihan realistinen haave.

Jenkeissä ei lähellekään yhtä harvinainen, ja pelin voi hyvinkin löytää ihan normaalin käytetyn pelin hintaan pieni "kiusa"-bonus lisättynä (tietävät, että on haluttu peli Euroopassa :mrgreen: ). Eli joku 35$-50$ kunnosta riippumatta (koska formaatti nyt yleensä takaa, että kaikki on suht. koht. CiB). Ja jos en aivan väärin muista, niin Symphony of the Nightistä on Jenkkilöissä julkaistu jopa "Greatest Hits"-painos, joten tämän pitäisi luonnollisesti lähteä halvemmalla.

Japanin versio Euroopassa myytynä on myös kovaa valuuttaa, sillä keräilijänhän on pakko saada tämäkin! Japanista löytyy tosin myös "Greatest Hits"-painos, joka ei tietenkään ole sitten originaalin kanssa samoissa hinnoissa.

Symphony of the Night:han on pelillisesti eräs PSX:än merkkipaalu, joten pelistä löytyy myös 2:en CD:n (1. CD = peli, 2. CD = SotN musiikkia) erikoispainosta taidekirjoineen. -----> Vieläkin kalliimpaa hupia (AINAKIN tuplaten!). PAL Limited Edition-versiota ei käytännössä ole edes olemassa, sillä se on niin rare. Ehka rarein PAL PSX paketti ikinä. :mrgreen: Ole valmis maksamaan. :-*

19.8.2007: Viime aikoina Limited Edition -paketteja on näkynyt huomattavasti enemmän. Lähtöhinta on 100 euron tietämillä. -Q

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/sotnjap.jpg)
Nocturne in the Moonlight (Saturn) = Eli Symphony of the Night Sega Saturnille. Julkaistu ainoastaan Japanissa. Melko harvinainen, siis. Ei Suomesta pääsääntöisesti. Noh, ehkä joskus ERITTÄIN onnekkaalle. Muttei läheskään yhtä haluttu, kuin PSX:än originaali. Ulkomailtahan tuo on melkein sitten haettava. Dollareiden ja Eurojen kohdilla puhutaan siitä satasesta eteenpäin valuutasta riippumati. Kuulemma halvemmallakin saattaa lähteä, mutta useista kymmenistä dollareista puhutaan kuitenkin.

Minun kirjoissani tämä on harvinaisemman itemin roolissa, kuin esim. PAL SotN. Mutta asia voi hyvinkin olla päinvastainen, sillä SotN:ia halutaan kyllä joka puolella ja koko ajan. Ehkä PAL SotN:in omistajana NitM on saattanut kohota henkilökohtaisella arvoasteikollani muutaman portaan liian ylös. Tiedä sitten.

21.11.2007: Saturn sotnia ei kannata hankkia ilman spine cardia yli 40 dollarin. sanoisin 40-70 dollaria. -HYB

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cvl.jpg)
Castlevania Legends (GB) - Ehkä jopa harvinaisempi, kuin Belmont's Revenge, mutta ei yhtä haluttu peli. Painosmäärä on pieni, mutta kukaan muu kuin aivan älytön CV-keräilijä ei tähän yleensä sorru. Huom, yleensä. Löytyy Suomesta joskus, ja yleensä myös hyväkuntoisena, sillä peli on yksi viimeisimpiä julkaistuja GB-pelejä huonolla menekillä, joten monikaan ei ole pelkän pelaamisen innosta tätä peliä saattanut loose-kuntoon. Suomessa loose 10-20€ (epätietoinen myyjä luopuu jopa 5€:llä, tietoisempi tietää pyytää sen 15-20€), CiB 40-55€. Hullu "pelitietoinen" Suomalainen pyytää mintistä 60-70€, mutta tällöin pieni näpäytys myyjälle on tarpeen: peli ei saa maksaa noin paljoa.

Ulkomailla loose n.10-15$, mint CiB 20-35$. Mint +5-10$. Sealed = mint + 10$

21.11.2007: Castlevania legends +45 euroa cib kuntoisena viime aikoina. loosesta ei makseta 3 dollaria enempää ja täytyy olla typerä jos maksaa. -HYB

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cv64.jpg)
Castlevania 64 (N64) - Suomessa jonnin verran. Ei kovin harvinainen, mutta suhteellisen haluttu peli. Myyjät usein olettavat tämän olevan jokin uber-spesiaali aarre, sillä Castlevania-brändihän on tunnettu harvinaisista peleistään, joten helposti myyjä on saattanut ylihinnoitella pelin. Tämä ei kuitenkaan ole mikään kauhean erikoinen myytävä Suomessakaan, mutta myyjän markkinoilla loose on kuitenkin sen 15€. CiB n.30-40€, mint ehkä sen 55€.

Ulkomailla helpommin löydettävissä: Loose 10-15$, cib 20-30$, mint 35$.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/lod.jpg)
Castlevania: Legacy of Darkness (N64) = l. "se harvinaisempi N64 Castlevania". Paljon harvemmin tarjolla Suomessa, kuin CV64. Hinnat ovat silti vain n.+5€ enemmän joka kuntoluokan suhteen.

Ulkomailla melkein samaan hintaan, kuin CV64. Saatavuuttakin on: joskus CV64 saattaa olla jopa kalliimpi, kuin CV LoD! Eli LoD:in painosmäärä ulkomailla voi olla jopa suurempi, kuin CV64:än. Yleensä kuitenkin CV: LoD on hieman tyyriimpi kuin CV64.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cotm.jpg)
Circle of the Moon (GBA) = Tätä saa, kuin kauraa puurossa niin Suomessa kuin muualtakin paketteineen kaikkineen. No ei nyt ehkä ihan. Mutta varmaan kaikista helpoimmin löytyvä CV peli tällä hetkellä mahdollisesti LoI:n (PS2) kanssa. Maksa Circle of the Moonista Suomessa CiB:inä 10€-20€ ja ulkomailla CiB 10-20$.

UUTENAKIN SAA aina silloin tällöin ihan kaupoista, ja hinnoittelusta ylipäätään kannattaakin muistaa se seikka, että Suomessa uudet GBA pelit maksavat sen 50-60€, kun taas esim. jenkkilöissä 35€. Tosin, CV-CotM on alelaarikamaa maasta riippumatta, joten uutenakin sen pitäisi kaupassa maksaa Suomessa enintään n.25€.

21.11.2007: Circle of the Moonin ja CV double pakin (ntsc) hinnat ovat olleet cib kuntoisina jo pitkään n.45 dollaria. Sealed pelit menevät tajuttomissa hinnoissa ja pal versioita saakin hakea ihan kissojen ja koirien kanssa. -HYB

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/chron.jpg)
Castlevania Chronicles (PSX) - Globaalistikin melko harvinainen, mutta silti pirun halpa. Ei ole haluttu (valitettavasti). Näitä saattaa tosin joutua etsimään hyvänkin tovin, mutta myytävät käytetyt kappaleet ovat silti sen 9-15€ Suomessa, ja 9-10$ ulkomailla. Jos on joku todella hinta-/löytyvyystietoinen myyjä, niin voi olla jopa 20€, ja jos on piru, niin ylikin! :evil:  Mutta tällöin kannattaa yleensä odotella, ja käydä kiertelemässä ne Kouvolan, takahikiäin ja sen lähiön missä Lumppari asuu ( jonka nimeä ei voi muistaa edes 100%:nen Tamperelainen :mrgreen: ) Anttilan/pelikauppojen viime vuosien pölyttyneet relikti-alelaarit läpi, sillä sitten kun se sieltä löytyypi, niin sillä onkin sitten ainakin 10 tehtaan paketeissa olevaa kaveria siinä viekussa nätisti! Ja parilla hassulla Eurosella.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/hod.jpg)
Harmony of Dissonance (GBA) - Harvinaisin GBA Castlevania kautta planeettamme. Muttei nyt kuitenkaan ihan niin harvinainen silti, että pitäisi tyttöystävä & mummo myydä. Mutta ilmeisesti jokseenkin hintava, silti! Uutena peli on uuden GBA-pelin hintainen n.53€, ja se ei ole ALE-laaria nähnytkään ikinä. Ulkomailla HoD on myös kortilla, loose on tämän kirjoittamishetkellä n.10-15$, CiB:inä 15-35$ ja minttinä 35$-50$! Euroopan hinnat kulkevat 15€:stä jopa 60€:oon (loose-mint), joka on jo aika hurja summa, varsinkin kun peli on vain muutaman vuoden vanha, ja se ollaan uudelleen julkaisemassa 17.02.2006.

----> HoD julkaistaan uudelleen Suomessakin 17.Helmikuuta 2006:
Harmony of Dissonance julkaistaan uudelleen Suomessa Aria of Sorrowin kera Konamin "Castlevania Double Pack:kina" 17. Helmikuuta 2006!!! Eli yhden GBA-pelin hinnalla saa nyt siis kaksi CV-peliä yhdellä cartilla. Hinta tod.näk. n.50€

21.11.2007: Circle of the Moonin ja CV double pakin (ntsc) hinnat ovat olleet cib kuntoisina jo pitkään n.45 dollaria. Sealed pelit menevät tajuttomissa hinnoissa ja pal versioita saakin hakea ihan kissojen ja koirien kanssa. -HYB

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/aria.jpg)
Aria of Sorrow (GBA) = AoS:in kanssa on tilanne  samansuuntainen, kuin HoD:nkin, muttei aivan niin paha. Kun otat HoD:n estimoiduista hinnoista muutaman €/$ yksikön pois aina viiteen yksikköön asti per kategoria, niin saat melko validin hintahaarukan kyseiselle pelille tällä hetkellä niin Suomessa kuin muuallakin.

 />
(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/loi.jpg)
Lament of Innocence (PS2) - Ei tarvitse edes lähteä ulkomaille, peli löytyy kaupoista hyllyltä/alelaarista ja myös Huuto.netistä melko usein CiB hinnoin 20-35€. Jos on pakko ulkomailta huutaa, niin löytyy heti Ebaysta. Hinnat samaa luokkaa, mutta USDollareissa. Muistathan pelien toimivuus-regionit, ja postikulut! Eli osta Suomesta vaan, jookosta? :mrgreen:

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cv1jap.jpg)
Castlevania (Classic-series, GBA) - Eli ensimmäisen NES Cassun uudelleenjulkaisu GBA:lle Nintendo Classics otsakkeen alla. Löytyy Suomesta kauppojen hyllyiltä uutena 15-20€. Alkaa kuitenkin olla jo hieman nihkeästi hyllyissä. Käytetty sitten se 10-15€. Ulkomailta saa ja paljon, ja muutaman numeerisen yksikön halvempana USDollareiksi muutettuna. Yhteenveto: osta Suomesta. Pääset helpolla.

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/dos.jpg)
Dawn of Sorrow (NDS) - Kaupoissa NYT! Uutena n. 50€. Käytettynä 30€. Osta Suomesta, tavaraa on.

18.01.07: Pelin saatavuus vähentynyt Suomen sisällä. Ei kuitenkaan "keräilyhinnoissa" vielä. Maailmanlaajuisesti saatavilla (mm.Japanissa julkaistu uudelleen). Käytetty PAL-versio todennäköisimmin kuitenkin maksaa jo saman verran, mitä se alunperin maksoi uutena, l. ~50€ (MAX).

(http://http://castlevania.classicgaming.gamespy.com/Images/MiniLogos/cod.jpg)
Curse of Darkness (PS2)  - Julkaistaan Suomessa vasta helmikuussa 2006. Ulkomailta käytettynä 20-35$.

18.01.07: Kuten Konamin Cassut yleensä, myös CoD oli julkaisuajankohtana PS2-pelien kalleimmasta päästä (60-jopa lähes 70€) [/kunhan vaan totesin]. Käytettynä Suomen sisältä PAL-pelin voi odottaa saavansa (esim. netti-huutokaupoista) haarukkaan 20-35€. Peli ei ole atm "harvinainen", vaan pikemminkin hieman epähaluttu.  :whip:  Mistä tän saa!?!?  :shock:

Castlevania: Muut
[/size] [/b][/u]:

Soundtrackit :
Castlevania soundtrackeja, niin virallisia Konamin, kuin hieman epävirallisempiakin (nämä eivät välttämättä kuitenkaan ole piraatteja) muita CV-musiikkijulkaisuja on myynnissä ympäri netin jatkuvasti. Suomesta ostettaessa on hyvä muistaa normaalin musa-CD:n hinta (parisenkymppiä), ja lisäillä siihen sitten Euroja sen mukaan, kuinka monta CD:tä soundtrackissa on mukana. Tupla CD peli-soundtrack on uutena n.35€. Käytettynä hinnat ovat valitettavasti samaa luokkaa, joskin liikkumisvaraa alaspäin voi olla jopa 5-10€. Pääsääntöisesti kannattaa silti varmaan ostella ihan uutena.

HUOM! Piraatit rakastavat myydä kopio-soundtrackejä alkuperäiseen hintaan! Ole tarkkana!

Suomessa huutokauppojen lisäksi pelisoundtrackejä myy mm. http://www.zennosantora.net/ (http://www.zennosantora.net/) En tiedä, diilaavatko he Castlevania soundtrackeja, mutta kannattaa kysyä!

Taidekirjat : Pelien mukana tulleita jne. Castlevania-aiheisia taidekirjoja myydään ulkomailla 15-40$ hintoihin. Jopa enemmänkin. Harvinaisia Suomessa. Varaudu maksamaan, jos onni käy, sillä moisen myyjä VARMASTI tietää artikkelinsa hinnan.

Strategia oppaat : Vrt. taidekirjat, mutta miinusta reilusti hinnasta. Suomessa ei yleensä törmää. Muista tarkistaa oppaan kieliasu, jos sillä on sinulle mitään väliä.

Sarjakuvat : Ainoa virallinen Castlevania-aiheinen sarjakuva on formaattia "Amerikan supersankarit", eli siis 32 sivua mainoksineen. Suomessa moisista maksetaan luettuina MAX 5€/kappale, ja ulkomailla pari dollaria MAX/nro. Koskematon, muovikelmussaan oleva kappale on n. tuplasti kalliimpi. Hinnoitteluperiaatehan pätee kaikkiin Jenkkien "supersankari-formaatilla" tuottettuihin sarjakuviin, mutta Castlevania-sarjakuvain lähtöhinta saattaa olla roimastikin kalliimpi, koska painosmäärä on todella olematon. Kyseiset sarjakuvat saattavat olla tulevaisuudessa joko erittäin kovassa huudossa, tai pelkkää roskaa. Allekirjoittanut uskoo jälkimmäiseen.

Tässä vaiheessa oma mielipiteeni onkin, että ei kannata sijoittamismielessä hankkia, ainakaan normaalihintojen puitteissa. Mutta jos haluaa vain itse lukea ja säilöä, niin go for it!

Promo-tavarat : Eli julisteet, pre-sampler CD:t, promo-demot, avaimenperät, puhelinkortit jne.: Ulkomaille mars! Sarjassamme keräilijä maksaa paljon, muut älköön vaivautuko! Myyjät kyllä tietävät tavaroiden arvot keräilijähinnoissa laskettuna, ja pyytävätkin sitten sitä hunajaista sen mukaan mukavasti. Piraatit rakastavat tätä kohderyhmää, sillä tavaroiden alkuperää on vaikea yleensä todistella millään. Jollain 15$:lla kun on niin mukavan helppo myydä printattu juliste harvinaisena promo-iteminä jne. Eli tarkkaavaisuutta! Varsinkin peliostoksissa, sillä pelipaketin mukana normaalisti tulevaa minijulistetta yms. saatetaan joskus myydä/tarjota bonuksen-omaisena kylkiäisenä ostoksen sivussa hintaa korottamassa, vaikka kyseinen lippunen/lappunen/tarra jne. kuuluisikin aivan normaalisti pelipaketin sisältöön.

Elektroniikkapelit ja kellot Suomessa näihin Tigerin valmistamiin Simon's Quest- ja Symphony of the Night-aiheisiin elektroniikkapeleihin tuskin törmää, mutta Ebayssä silloin tällöin kyllä. Hinnoista en sen enempää osaa sanoa, kuin että kymmenissä dollareissa pyöritään, ei sadoissa. Tuo CV kello on melko obskuuri item, ja ihan hatusta vedettynä muistiini enemmän tai vähemmän luottaen, muistelisin sen olevan sellaista 50$:in hintaluokkaa. Kaikki edellämainituthan ovat siis käytettyjen hintoja.

Worlds of Power-Castlevania 2 kirja Älä osta tätä kirjaa. Ikinä. Jos ostat, niin elä maksa paljoa. :mrgreen: Eli olisiko jotain kymmenisen dollaria/euroa max.

21.11.2007: Sekä VS. Castlevania kolikkopeli on mennyt seuraavasti

mother board on ollut 60-80 euroa ja vs. kit completena n.120 euroa. Molemmat samassa paketissa niin suunnilleen 200 euroa. -HYB
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on January 27, 2006, 18:06
Valmis.  :P Toivottavasti tällaista nyt edes tarvitaan. Ja haukkuja otetaan vastaan. :mrgreen:
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on January 27, 2006, 18:06
Eräänlainen myynti-FAQ.  :app:
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: qwertyu on January 27, 2006, 18:06
Hyvä Faq, mutta aliarvioit Harmony of Dissonancen hinnan. Ulkomaan hinnoista en tiedä, mutta Huuto.netissä tuosta maksetaan päälle kuusikymppiä silloin harvoin kun sitä sieltä löytyy.
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on January 27, 2006, 18:06
Quote from: ""qwertyu""
Hyvä Faq, mutta aliarvioit Harmony of Dissonancen hinnan. Ulkomaan hinnoista en tiedä, mutta Huuto.netissä tuosta maksetaan päälle kuusikymppiä silloin harvoin kun sitä sieltä löytyy.


Ihan tosi? Aivan hullu hinta, ja tosi outoa, kun miettii HoD:n uudelleenjulkaisun olevan muutaman päivän päässä Suomessakin. Noh, en kuitenkaan epäile sinua yhtään, vaan lisäänkin tuohon kohtaan hieman lisää infoa. Tosin uudelleenjulkaisun kieppeillä alkuperäisenkin Euro HoD:in hinta laskenee roimasti! Toivottavasti! :D

Edit: Ah, mutta qwertyu, onko nuo Huuto.netin HoD:n myynnit alkuperäiselle pelille, vai käytetylle? Sillä uusi HoD:han maksaa/maksoi kaupoissa sen normaalit n.53€, kuten melkein jokainen normaalihintainen GBA peli. Eli myyjä on saattanut harvinaisuuden todetessaan huudattaa noilla hinnoilla, joista viimeisen huudon jälkeen pelille on muovautunut hinnaksi sen 60€.
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: qwertyu on January 27, 2006, 19:07
http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=25148196 (http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=25148196)

Tuossapa tuo. On kieltämättä kyllä aivan hullu hinta.

Kaikki GBA-Castlevaniat saa ilmeisesti myös uudelleenjulkaistuina japanilaisina versioina ainakin Play-asia.com:sta. Tosin se tuplapakkaus lienee parempi vaihtoehto englanninkielisyyden takia.
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on January 27, 2006, 19:07
Ovela myyjä, ja epätoivoisia huutajia! :shock: ) ennen ostopäätöstä!   :|
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Andy on January 27, 2006, 19:07
Ihan hyvä lista, mutta lisään yhden jutun.

Olen nähnyt useampaankin otteeseen Vampire Killerin englannin ebayssa ja hinta oli noin 30£. Se oli vaan miinuspuoli, että kyseessä oli japanilainen versio, mutta muuten näkyi olevan ihan CiBi ja suht hyvässä kunnossakin. Tiedä häntä, oliko hän piraatti, mutta tuskin kukaan nyt japsiversiota, kun euroversiokin on olemassa.
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on January 27, 2006, 20:08
Kiitos, Andy! Satuitko seuraamaan, mihin hintaan nuo huudot päättyivät? Eivät kai sentään ihan 30£:aan, vaikka Jaappanin versuuni olikin kyseessä? Onkos muuten 30£ n.50€?

Muille: näkyykö noi Kurtilta "lainaamani" minilogot, vai pitääkö jaksaa houstata ite?  :mrgreen:

Ai niin, ja A-Yty: stikitä tämä, tai tapan!

j/k

91 hittiä 3:en tunnin aikana, I rest my case. :weed: No ok, I plead my case.  :wink:
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on January 27, 2006, 20:08
Käsittääkseni vain ylläpitäjä voi tehdä tiedotteen, joten joudut kai tappamaan. :|

Epäilin muuten aikanaan tuon HoD:in järkyttävän loppusumman takia "kirityshuutoja". Ei sillä, etteivätkö Vaniat kalliilla Huutiksessa lähtisi muutenkin, mutta hämisvaistoni vain jostain syystä varoittaa.
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Lumienkeli on January 27, 2006, 20:08
Juu ei ole toivoakaan saada Harmonya 10-15 dollarin hintaan (paitsi loosea piraattia), se on harvinainen ympäri maailmaa paitsi Japanissa jossa se on uudelleenjulkaistu. Tietysti nyt tuleva tuplapakkaus voi muuttaa vielä hintaa, ehkä myyjät eivät saa sitä myytyä enää 50-60 euron hintaan kun porukoille kelpaa tuplapakkauskin. Minä haluan Harmonyn erikseen kun Aria jo löytyy hyllystä :)
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on January 27, 2006, 20:08
Hmm, voin tehdä uuden tiedotteen mutta en vissiin voi muuttaa aikaisempaa moiseksi. :hmm:
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on January 27, 2006, 20:08
A-Yty, sinun pitäisi pystyä muuttamaan tämä rihma stickyksi, kun valitset "edit" minun avauspostini kohdalla, ja valitset kirjoitustilan alapuolelta "sticky", ja sitten sendaat. Siis jos olet mode tällä alueella, niinkuin olen ymmärtänyt.

Lumis, kiitos vinkkelistä. Menenkin nyt kyselemään hieman jenkkilän poikain tuntemuksia, ja korjaan tuon kohdan, jos on tarvis!
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on January 27, 2006, 20:08
Ei oo koskaan ollut tilannetta jossa olis pitänyt muuttaa ketjun tyyppi, mutta osaan sitten senkin jatkossa. :app:
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on January 27, 2006, 20:08
:jees:
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Andy on January 27, 2006, 21:09
Seurailinhan minä noita Vampire Killerin hintoja. Mikäli minä oikein muistan, niin eivät tainneet mennä kaupaksi olleskaan. Varma en ole, mutta muistelen näin, että niitä ei kukaan ostanut.

Harmi, kun tuolla ebayssa ei voi katsella kiinni menneitä kohteita, muuten asia olisi helppo tarkistaa.
Title: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on January 27, 2006, 22:10
Olen muuten parhaimmillani varmistelemassa muutamaa kohtaa eräältä Jenkkiläiseltä tyypiltä, joka on joskus tehnyt vastaavanlaisen "FAQ" tyyppisen tekeleen Jenkkilöiden hinnoista. Ja odottelen rauhallisesti hänen mahdollisia kommenttejaan. Lähinnä juuri HoD:n ja Vampire Killerin Jenkkihintojen suhteen.

Mutta lisää vaan henkilökohtaisia kokemuksia, ja kysymyksiä kenties jotain Cassua/tavaraa ostavilta, jos tarvitsee! Taitaa kuitenkin tämä foorumi olla asiantuntevin kyseisten detalien suhteen, ainakin Suomessa, ne?  :mrgreen:

Edit: Joo, kyllä tuo HoD on näköjään tosi kallis jenkkilöissäkin! Loose 10$:sta eteenpäin, CiB $35 - $50, ja kuulemma lähes mahdoton eniveis edes löytää tänä pänä.  :shock:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on February 06, 2006, 15:03
Kiitoksia kattavasta FAQ:sta. :app:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Andy on February 06, 2006, 15:03
Saitap mintin halvalla. Itse maksoin saman verran boksatusta versiosta. Hitto kun olisin viitsinyt tutkia ebayta hieman enemmän.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on February 06, 2006, 15:03
En ole vielä täysin varma onko se MINT, kun vasta tänään pelin huusin. Myyjän mukaan kuitenkin naarmuton CIB. :jees: Usein Saksan, Alankomaiden ja Ranskan eBay-kaupoista löytää esimerkiksi juuri The New Generationia halvemmalla kuin Briteistä, mutta löytöjä voi tehdä Kanaalin tuolta puolenkin.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on February 06, 2006, 20:08
Quote from: "Qualtagh"
Kiitoksia kattavasta FAQ:sta. :app:

Juu, olen olen. Niinkuin sanottu, pitää varautua maksamaan enemmän, kuin jossain E-bayssa. Valitettavasti. :|
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on February 13, 2006, 15:03
Kesti vain 2 työpäivää että sain TNG:n Briteistä. Mutta, mutta: kannesta puuttui ripustin, ja kansipaperikin oli lievästi kärsinyt. Myyjän mukaan "NO TEARS OR RIPS TO THE BOX OR INSTRUCTIONS." Myyjä oli lipevä. Eihän itse kotelossa tietenkään naarmuja ollut, mutta kansipaperissa. Pitikin myydä se mintti TNG silloin. :|

Noh, elämä jatkuu.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on February 13, 2006, 16:04
Quote from: "Andy"
Seurailinhan minä noita Vampire Killerin hintoja. Mikäli minä oikein muistan, niin eivät tainneet mennä kaupaksi olleskaan. Varma en ole, mutta muistelen näin, että niitä ei kukaan ostanut.

Harmi, kun tuolla ebayssa ei voi katsella kiinni menneitä kohteita, muuten asia olisi helppo tarkistaa.

Ebayssa voi seurata kohteita myös niitten huudon päättymisen jälkeen joko merkkaamalla ne omaan seurattavien listaansa: "Diesen Artikel in Mein eBay beobachten" ->saksan ebayssa valitse tämä.

tai tekemällä tarjous kohteesta, jolloin ne näkyvät omissa tiedoissa ebay-sivuilla. Tai sitten voi viimeisenä oljenkortena hakea niitä kohteen nimellä googlesta ja sen vanhentuneesta ;). Vaikuttaa kuitenkin sille, että Paavo on vuodattanut sydänverensäkin ruudulle ;). Lisätiedot:http://www.arcadedocs.com/vidmanuals/H/HauntedCastle.pdf

Muut täydennykset sopimuksen mukaan ;).
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on February 13, 2006, 17:05
Onkohan tämä (http://http://cgi.ebay.co.uk/Vampire-Killer-MEGA-RARE-LIKE-NEW-MINT-JAP-Mega-Drive_W0QQitemZ8254017036QQcategoryZ112799QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem) oikeasti näin arvokas?  :hmm: Uskon että ei. 200 eurolla saisi jo Rondoakin kaksi kappaletta. Mutta onko muita havaintoja MD:n Vampire Killeristä?
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on February 14, 2006, 15:03
Quote from: "Qualtagh"
Onkohan tämä (http://http://cgi.ebay.co.uk/Vampire-Killer-MEGA-RARE-LIKE-NEW-MINT-JAP-Mega-Drive_W0QQitemZ8254017036QQcategoryZ112799QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem) oikeasti näin arvokas?  :hmm: Uskon että ei. 200 eurolla saisi jo Rondoakin kaksi kappaletta. Mutta onko muita havaintoja MD:n Vampire Killeristä?
Tuo VK/TNG/BL kolmikko on kyllä sarjassamme hassuin, ainakin näin keräilijän kannalta. Pelistä tosiaan pyydetään ihan mitä vain nollan ja satojen yksiköiden väliltä, kunnosta jopa riippumatta. Ainoastaan myyjä voi sanoa, että oliko se noin arvokas, jos hän saa sen tuolla myytyä.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 14, 2006, 11:11
Minä suunnittelen Castlevania SOTN myymistä. Se on siis limited edition. Varmaan laitan huuto.nettiin kohta sen. Pitää miettiä hintaa vain.  ;)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on March 14, 2006, 13:01
Quote from: "Castlebat"
Minä suunnittelen Castlevania SOTN myymistä. Se on siis limited edition.

No jopas. Mistä itse ostit aikanaan?  :hmm:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 14, 2006, 13:01
Quote from: "A-Yty"
Quote from: "Castlebat"
Minä suunnittelen Castlevania SOTN myymistä. Se on siis limited edition.

No jopas. Mistä itse ostit aikanaan?  :hmm:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Andy on March 14, 2006, 13:01
Jos olis vähän enemmän rassua käytettävissä, niin ostaisin heti. Harmi, kun yo-juhlat on vasta kesällä, prkl. >:(
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 15, 2006, 12:12
Siellä se nyt on, huuto.net.  ::)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 15, 2006, 14:02
Eipä tuo näy ainakaan Castlevania haulla. :weed:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 15, 2006, 17:05
Kyllä se sinne ilmestyy huomenna viimeistään.
Siihen kestää vähän aikaan aina, kun on ilmoittanut kohteen.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on March 15, 2006, 18:06
Nyt näkyy. Eihän hintavaraus ihan mahdottoman suuri ole?
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 15, 2006, 20:08
Hmm taisin laittaa liian suureksi sen... pitäisikö muuttaa?  :shock:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Andy on March 15, 2006, 20:08
Katso nyt ensiksi, huutaako kukaan niin paljon, kuin hv on. Aina voi yrittää liikoja, se ei ole kiellettyä.  :mrgreen:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on March 15, 2006, 20:08
Onkos tossa siis normaalit lontoonkieliset ohjeet?

Juu, ja en todellakaan ainakaan minä ole maksamassa 90 euroa.  :mrgreen:

Hyvä ja harvinainen peli, mutta rajansa kaikella.  ;)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 15, 2006, 20:08
Quote from: "A-Yty"
Onkos tossa siis normaalit lontoonkieliset ohjeet?

Juu, ja en todellakaan ainakaan minä ole maksamassa 90 euroa.  :mrgreen:

Hyvä ja harvinainen peli, mutta rajansa kaikella.  ;)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 15, 2006, 20:08
Ihan passeli hinta, mutta olisi ehkä kannattanut laittaa HV:ksi 90€, ja huuto alkamaan jostain 50-60€:sta ja pienemmillä väleillä. Tuota limited editionia on lähes mahdotonta saada Suomesta, joten siitä kuuluukin maksaa.

BTW, kuuluiko alkuperäiseen LE:hen se artbook?

Edit:joo, tulee. Eli aivan on passeli huuto. Se, löytyykö ketään Cassuharrastajaa sitä lunastamaan, on tietty eri asia. :mrgreen:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 15, 2006, 20:08
Juuh. jos kukaan ei huuda sitä viikon kuluessa niin laitan uudestaan eri hinnoin. Tosin itse maksoin siitä yli 300e joten vähintään haluaisin 100e siitä.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 15, 2006, 20:08
Miksi ihmeessä olet edes ostanut tuon, kun nyt sitten haluat tuollaisella tappiolla myydä? :P Siis tarkoitan, että jos 100€ saat 300€:n ostoksesta.

Tuossa myynti-ilmoituksessa voisit muutenkin vaikka hieman hypettää tjsm. tuota itemiä, kaikki eivät tiedä kuinka harvinainen se on. Siteeraa vaikka Linnavaanijoita tai ilmoita paljonko itse maksoit tuosta pelistä.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 15, 2006, 20:08
Sitten kun mie muutan muualle, minulla ei ole pleikkaria, jolla pelata sitä. Oh well.  :-[
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 15, 2006, 20:08
Sillä 200€:llä minkä "häviät", saa neljä pleikkaria huuto.netistä. :|

Noh, mutta eihän sitä ikinä tiedä mitä tarjotaan!
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 15, 2006, 21:09
Laitoin uudestaan sen... menee taas vähän aikaan ennen kuin näkyy listassa.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 15, 2006, 21:09
Muuten, elä sitten kuitenkaan laita HV:ksi mitään sen alle, millä et halua myydä tuota.

Laita sitä artbookkiakin jotenkin esille, sehän on todella harvinainen!
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on March 16, 2006, 13:01
Missä kunnossa itse CD on? Ja todellakin, avaa pikkasen tota taidekansiota, sehän se varsinainen kirsikka kakun päällä on!

Niin, ja laita nyös vaikka LV:n SotN-arvostelu.  ;)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 16, 2006, 14:02
Levy on hyvässä kunnossa, ei naarmuja.
Mie yritin avata artbookia, mutta se ei halua pysyä auki kuin pitämällä.

http://wnet.suomi.net/kotisivu/mervi/Hpim0718.jpg (http://http://wnet.suomi.net/kotisivu/mervi/Hpim0718.jpg)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on March 16, 2006, 14:02
Ja toi on siis CIB? Ei puutu kansilehtiä tai yhtikäs mitään muutakaan?

Niin, ostiksä ton Saksan eBaysta?
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 16, 2006, 14:02
Ei puutu mitään.  Englannin ebaystä hommasin.
Muuta kysyttävää?  :mrgreen:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 16, 2006, 16:04
Hei Castlebat, haluaisitko että minä (ja vaikka mun lisäksi A-Yty) tehtäisiin sulle parempi mainos tuohon huutoon? :mrgreen:

Sillä helmiä on aika kakka tarjota sioille. Paitsi siis jos tosiaan haluaa lahjoittaa. :P
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 16, 2006, 16:04
No ok, minä teen luonnoksen nyt tähän, vaikkei kukaan olekaan mitään pyytänyt. :mrgreen:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 16, 2006, 17:05
Castlevania Symphony of the Night Limited Edition Euro PAL
Euroopan kysytyin PSX pelin LIMITED EDITION--->
Suomeksi  http://fi.wikipedia.org/wiki/Castlevania (http://fi.wikipedia.org/wiki/Castlevania)
Englanniksi (ja ehkä hieman laajemmin) http://en.wikipedia.org/wiki/Symphony_of_the_night (http://en.wikipedia.org/wiki/Symphony_of_the_night)

Ainoa suomalainen & se asiantuntevin Castlevania-sivusto www.Linnavaanijat.com (http://www.Linnavaanijat.com) on myös tehnyt esitöitä määritelläkseen eri Castlevania-pelien hintahaarukoita: http://foorumi.linnavaanijat.com/index. ... 84#msg3884 (http://foorumi.linnavaanijat.com/index.php?topic=174.msg3884#msg3884)

Mm. Digitpressin ( www.digitpress.com (http://www.digitpress.com) ) pelien rare/scarcity-palvelu ei osaa sanoa paljoakaan SotN PAL LE-version harvinaisuudesta, sillä tämän painos on niin olematon, että kyseinen item on helpompi merkata "ei olemassa" olevaksi, vaikka aivan tunnettu mutta Amerikkalaisittain obskuuri painos onkin kyseessä.

Allekirjoittanut on maksanut kyseisestä tuotteesta ~300€, mutta on rahapulan takia valmis kartoittamaan tilannetta myös alakanttiin. Tätä kohdetta et tule completena löytämään Suomen rajojen sisältä hyvään toviin, jos ikinä. Nyt kannattaa siis tarjota!

Itse peli-CD:n (peli CD on hyvässä kunnossa [?]) lisäksi pakettiin kuuluu:

-Limited Edition musiikki CD (Castlevania Music Collection), jossa kappaleet:

1. Castlevania (NES)
2. Akumajyo Dracula (MSX)
3. Castlevania 2-Simon's Quest (NES)
4. Castlevania (GB)
5. Castlevania 3-Dracula's Curse (NES)
6. Akumajyo Special Dracula-Kun (Kid Dracula) (Famicom)
7. Castlevania 2-Belmont's Revenge (GB)
8. Super Castlevania 4 (Super NES)
9. Kid Dracula (GB)
10. Akumajyo Dracula (Famicom)
11. Akumajyo Dracula (X68000)
12. Akumajyo Dracula X ~Chi No Rinne~ (PCEngine)
13. Castlevania -The New Generation (Megadrive)
14. Castlevania -Vampire's Kiss (Super NES)
15. Haunted Castle (Arcade)
16. Castlevania -Vampire's Kiss (Super NES) ~Arranged Version~

Tämä musiikki-CD on hyvässä kunnossa(?).

-Dracula X -Nocturne of the Moonlight- Art Works Taidekirja, joka sisältää X-sivua Ayami Kojiman ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ayami_Kojima (http://en.wikipedia.org/wiki/Ayami_Kojima) ) kyseiseen peliin tekemää originaali-taidetta, joka on löydettävissä kokonaisuudessaan ainoastaan tämän kirjan ?x? sivuilta. Kaikki internetistä löydettävä materiaali on skannattu tästä kyseisestä Limited Edition-painoksen mukana tulleesta taidekirjasta. Myynnissä oleva kirja on hyvässä kunnossa: kirja ei anna periksi yrittäessä taittaa kirjasta kunnolla auki, sillä sidokset ovat niin neitseellisessä kunnossa. (Näin ymmärsin, mutta korjaa, jos ei ole näin)

BTW olisi myös hyvä lisätä pari herkkupalaa taidekirjasta itse mainokseen, sillä tuo artbook on monien haluama! Ajattelin upata sulle jotain tuon artbookin taidetta, mutta mulla ei näköjään sopivasti sitten löytynytkään mitään, ja Google haku feilasi, sillä Tyrmän art-sectionikaan ei ole valmis. Lähetelkääpäs muut Vaanijat mulle joitain noita SotN artbookin kuvia, niin uppaan, ja Castlebat voi sitten mainokseensa linkata.

Ja Castlebat, montako sivua artbookissa on, ja mikä sivukoko (esim. A4)? Ja määritä kunnot kaikille paketin itemeille: Esim: Peli CD---> muutama naarmu (siis jos on), Artbook (melkein kuin uusi, jos se on), musa CD jne., jos tajuat mitä tarkoitan?

JA LAITA NYT SE HV AINAKIN 150€:oon. Jos ei muka mene kaupaksi, niin minä alan kyllä sitten vakavasti harkita josko ostaisin tuon itemin sulta pois. Sillä tuollaista herkkua EI saa antaa pois lähestulkoon ilmaiseksi. IMO.  :|[/color]
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Rod on March 16, 2006, 18:06
Tuo musiikkilevy on täyttä kultaa. Ostaisin heti jos (erikseen) saisi jostain hommattua. :jees: Ämpäreinä tuota on tullut jauhettua. Dracula Best -levyiltähän nuo samat biisit löytyy muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Aiheeseen vielä: BlahDVD (http://http://www.blahdvd.com/blah/Games_Product.aspx?productid=GAMES-KON08130-HM&Platform=&StuffSection=) kaupasta näyttää DoS irtoavan 40 euron summalla. Postikuluja ei tuolla Playn tapaan veloiteta. Maksukin onnistuu Nordean/Sammon electronilla. Kokemusta ko. kaupasta ei ole, mutta olettaisin, että homma toimii samalla tavalla kuin Playssa.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 16, 2006, 18:06
Juu. Kiitos neuvoista. ^^
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 16, 2006, 18:06
NP.  :-*

Ja voisin silti ottaa vastaan pari SotN artbook-skannia/netti-linkkiä, jos keneltäkään löytyy. :whip:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 16, 2006, 19:07
Quote from: "Hanuri"
NP.  :-*

Ja voisin silti ottaa vastaan pari SotN artbook-skannia/netti-linkkiä, jos keneltäkään löytyy. :whip:

http://castlevania.neo-romance.net/scans_x.php (http://http://castlevania.neo-romance.net/scans_x.php) Tuossa on linkki. ^^
Huomenna laitan huutonettin sen pelin.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 16, 2006, 20:08
Quote from: "Castlebat"
http://castlevania.neo-romance.net/scans_x.php (http://http://castlevania.neo-romance.net/scans_x.php) Tuossa on linkki. ^^
Huomenna laitan huutonettin sen pelin.
Muista mainita se PAL!!! Siitä (kuuluisi) saada enemmän massia.:mrgreen: Neo-romance sivujen yksi ylläpitäjät Rahenna & Maddi-chan ovat käsittääkseni jenkkejä, joten tuskin heillä on PAL versuunia skanneissaan, mutta taitavat nuo artbookit olla kuitenkin melko identtistä kamaa. 100% varma en tietenkään ole, mutta epäilen vahvasti että ovat.

Joten kuorruta ilmoituksesi ihmeessä noilla artbookin herkuilla! Tuota mun aikaisemmin postaamaa hype-tekstiä saa kopioida & peistailla kanssa, jos haluat! Ja toivonkin, että näin teet. :mrgreen:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 17, 2006, 10:10
Artbookin kuvat ovat samat kuin tuolla fanisivulla, tarkistin. Olen laittanut sen huutonettin nyt.
Jesh.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on March 25, 2006, 19:07
No, paljolla meni?
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 25, 2006, 20:08
Huuto jäi alle HV, mutta viimeinen huutaja halusi ostaa sen. 150e lähtee.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on March 25, 2006, 20:08
Sääli. Olisin voinut maksaa 160 €.  :)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 25, 2006, 21:09
Quote from: "A-Yty"
Sääli. Olisin voinut maksaa 160 €.  :)
No olisit sit tarjonnu, peelo!  :mrgreen:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on March 25, 2006, 22:10
Olin aivan varma, että joku olisi tarjonnut tuosta reippaasti yli 150 €, joten annoin CB:n huudattaa kohdetta (että CB saisi mahdollisimman hyvän hinnan). En voinut olla paikalla huudon sulkeutuessa, mutta jos CB olisi vaikka tullut tänne huudon jälkeen kysymään että maksaisiko joku enemmän, niin olisin voinut ainakin ton 155 € + postikulut maksaa.  :brow: Huutiksessahan tuota tuskin tulee näkymään vähään aikaan.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on March 25, 2006, 22:10
Juu, harmi.  :-[ Olisi ollut mukavaa nähdä pelin siirtyvän sisäpiirin sisäisesti. :mrgreen:

Quote from: "A-Yty"
No jaa, jos eBaysta joku kaunis päivä ton itselleen ostaisi.  :weed: Tuskin noin halvalla, tosin. :weed:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Castlebat on March 25, 2006, 22:10
Oisit sanonut aikasemmin, A-yty!  :|  "Lännen laki on kova!" samoi matikan ope yläasteella.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Persläpi on April 01, 2006, 19:07
Eikö enää Cv LoDia? Siis onko tämä mahdollista? Olen yrittänyt etsiä Googlesta, Huuto.netistä ja Ebaysta ja vaikka mistä niin en ole löytänyt Cv Legacy of Darknessia. Eikö tuotetta enää valmisteta? Antakaa osotteitä missä tuota myydään tai kertokaa jos myytte sitä itse, olisin varma ostaja.  :brow:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on April 01, 2006, 19:07
Quote from: "Doppe"
Eikö enää Cv LoDia? Siis onko tämä mahdollista? Olen yrittänyt etsiä Googlesta, Huuto.netistä ja Ebaysta ja vaikka mistä niin en ole löytänyt Cv Legacy of Darknessia. Eikö tuotetta enää valmisteta? Antakaa osotteitä missä tuota myydään tai kertokaa jos myytte sitä itse, olisin varma ostaja.  :brow:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Lumienkeli on April 01, 2006, 20:08
3 pistettä? Ymmärtäisin jos 1 tarkoittaisi harvinaisin ja 10 yleisin... On se meinaan sen verran kiven alla, varmasti tehtiin vähemmän kuin Symphonya :) Mutta onhan SoTN sentään halutumpi joten sen hintakin on enemmän.

No joo, Digit Pressin rare-oppaan mukaisesti antaisin sille luokituksen 4 tai 5. Eli vähintään uncommon mutta kuitenkin saatavilla, completena tosi kallis. Sehän on loppupuolen N64-pelejä jotka on muutenkin melko vaikeasti saatavilla kuten Banjo Tooie tai Conker's Bad Fur Day.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on April 01, 2006, 20:08
Joo, täytyy kuitenkin muistaa, että toi Digit Pressin palvelu ei ole mitenkään hirveän PAL-ystävällinen, Castlevanioistakin löytyy joitain pelejä mihinkä tuo database ei osaa ottaa edes kantaa. Eikä se muutenkaan ole mikään ylin aamen asioille, mutta sitä kannattanee kuitenkin seurailla muun informaation lomassa. Asian ytimenä kuitenkin Legacy Of Darknessin suhteen on se, että tätä peliä ei ihan joka paikasta saa, joten sen mukaan tarvii sitten myös varata sitä rahaakin.  :[

Mainittakoon vielä sen verran, että tuohon tekemääni listaan en ole käyttänyt referenssinä tuota Digit Pressin data-pankkia laisinkaan, mutta se on silti ihan mukava lisä olla olemassa.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Persläpi on April 02, 2006, 11:11
Quote from: "Hanuri"
Quote from: "Doppe"
Eikö enää Cv LoDia? Siis onko tämä mahdollista? Olen yrittänyt etsiä Googlesta, Huuto.netistä ja Ebaysta ja vaikka mistä niin en ole löytänyt Cv Legacy of Darknessia. Eikö tuotetta enää valmisteta? Antakaa osotteitä missä tuota myydään tai kertokaa jos myytte sitä itse, olisin varma ostaja.  :brow:
Tuota, kyllä on minulla eurooppalainen N64. Eihä mee osata tuota värkkää, se on ku suoraa kaupasta tullu, mutta vain vanha.  ;)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on April 02, 2006, 16:04
Quote from: "Doppe"
Tuota, kyllä on minulla eurooppalainen N64. Eihä mee osata tuota värkkää, se on ku suoraa kaupasta tullu, mutta vain vanha.  ;)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Persläpi on April 02, 2006, 18:06
No, voih, oikeastaan PRKL! Paitsi että heheh.. En oikeastaan enää etsi peliä, kun suostuin laittamaan hienot housut hienoon tilaisuuteen, niin mama suostuu etsimään ja ostamaan pelin. Mutta, antakaa linkkejä sellaisille sivuille jossa on Euro PAL versio Cv LoDista. Enhän minä voi äityliä pulaankaan jättää.  ;)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on April 02, 2006, 19:07
Tuossahan noita on, kun katsastat muutaman postin ylöspäin. ::)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Persläpi on April 03, 2006, 16:04
Kuules Hanuri, katos tota tarjousta: http://cgi.ebay.co.uk/CASTLEVANIA-LEGACY-OF-DARKNESS-Nintendo-64-N64-RARE_W0QQitemZ8273462943QQcategoryZ3582QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem (http://http://cgi.ebay.co.uk/CASTLEVANIA-LEGACY-OF-DARKNESS-Nintendo-64-N64-RARE_W0QQitemZ8273462943QQcategoryZ3582QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem) Niin, kato sitä formaattia siellä alhaalla. Minulla on eurooppalainen N64 ja tuo on UK standard niin toimiiko tuo koneessani?
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Lumienkeli on April 03, 2006, 16:04
Kyllä tuo on PAL versio ja toimii. UK kuuluu myös siis tähän PAL-jutskaan niinkuin muutkin Euroopan maat ja Australia.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Persläpi on April 03, 2006, 16:04
No, katsokaa noista neljästä vaihtoehdoista minkä ottaisitte (Enhä mää tiiä näist jutuist paljo mitää ku pitää saada vaa se peli  :mrgreen:): http://video-games.search.ebay.co.uk/legacy-of-darkness_Nintendo_W0QQcatrefZC11QQfltZ9QQfromZR8QQfsooZ1QQfsopZ1QQsacatZ72464 (http://http://video-games.search.ebay.co.uk/legacy-of-darkness_Nintendo_W0QQcatrefZC11QQfltZ9QQfromZR8QQfsooZ1QQfsopZ1QQsacatZ72464) Ku jotkin noista tarjouksista.. plääh joku on Cib joku on loose niin mitä ehdotat?
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Lumienkeli on April 03, 2006, 16:04
Kolmannen koska se näyttäisi olevan ihan hyvässä kunnossa. Hinta vaan voi kohota kun se ei ole loose. Eli jos kelpaa pelkkä pelikasetti niin sitten kannattaa huutaa tuota kohdetta missä on pelkkä pelikasetti.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Persläpi on April 03, 2006, 16:04
Katsos, haluan tietysti uuteen tai no vanhaan (mulle uuteen) kunnon ohjeet mutta thx  :D
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on April 03, 2006, 18:06
Hei Doppe, sun pitää ensin tietenkin määritellä itsellesi, että minkä kuntoinen peli sulle kelpaa: Jos ihan loose cartti on bueno, niin pääset vähemmällä rahalla. Jos taas haluat boksit ja manuaalit vielä naftissa kunnossa, niin saat lisäillä (ainakin) sen +100% siihen loosen hintaan.

Eli: Mitä haluat & missä kunnossa?

P.S. Kannattaa bookmarkata nämä seuraavat Ebay-sivut:
www.ebay.com/ (http://www.ebay.com/)
www.ebay.de/ (http://www.ebay.de/)
www.ebay.co.uk/ (http://www.ebay.co.uk/)
http://www.ebay.com.au/ (http://www.ebay.com.au/)

Ja sitten kun menet noille sivuille, niin etsit hakukoneen avulla (eli se tyhjä boksi johon voi kirjoittaa hakusanoja) etsit seuraavaa: Legacy of Darkness PAL. ELi kirjoitat tuon siihen tyhjään boksiin, ja painat enter.

MUISTA, että Konamin Yu-Gi-Oh-sarjalla on myös peli nimeltään "Legacy of Darkness", mutta varmasti huomaat erot sitten viimeistään kansitaiteissa/kuvauksissa.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Andy on April 03, 2006, 18:06
Ja sitten kannattaa katsoa, että mihin päin maailmaa myyjä suostuu pelin postittamaan. Post to -kohdassa pitää lukea joko Worldwide tai Europe. Noista kohteista, mitä linkillä näkyi, niin vain yksi lähetettiin Eurooppaan. Muualla luki United Kingdom.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Persläpi on April 09, 2006, 13:01
Niin mistä saisi noita Castlevania kappaleita lataa ilmaiseksi? Haluaisin kuulla SotNin Lost Paintingin kun sitä niin kehutaan. Ei siis soundtrackia vaan pelkkä kappale. Mistä voi lataa?
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on April 09, 2006, 21:09
Quote from: "Doppe"
Niin mistä saisi noita Castlevania kappaleita lataa ilmaiseksi? Haluaisin kuulla SotNin Lost Paintingin kun sitä niin kehutaan. Ei siis soundtrackia vaan pelkkä kappale. Mistä voi lataa?

Tsekkaa tämä (http://http://foorumi.linnavaanijat.com/index.php?topic=208.0) ketju.

Ostanko mielummin CoDin promon 32,79 eurolla vai perusversion 43,05 eurolla? :hmm: Hinnat sisältävät postikulut.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Lumienkeli on April 09, 2006, 23:11
Tosiaan, tuolla Londiniumin ihmemaassa oli pelikauppa Game Focus joka on täynnä mitä ihmeellisempää tavaraa. Siellä oli myös sadoittain PS2-promopelejä kaupan :/ Curse of Darkness löytyi myös ja hinta oli 18 puntaa eli jotain 25 euroa. En kuitenkaan viitsinyt ostaa. Myös Xbox-promoja löytyi ja meinasin ostaa yhden 4 punnalla mutten sitten ostanutkaan.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on April 10, 2006, 20:08
Taidan kääntyäkin Seinäjoen Lehtisen puoleen, sillä kaikki konsolipelit lähtevät nyt puoleen hintaan. Curse kustantaa siis 31,80 € ja oli siellä toinenkin kappale jäljellä. :brow:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Lumienkeli on April 10, 2006, 21:09
Ei paha hinta :) Toivottavasti miellyttää enemmän kuin Lament. Pitää katsella josko Xbox-version saisi pikkuhiljaa halvalla playstä, vaikkapa kesällä.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on April 11, 2006, 14:02
Olen kahden vaiheilla, ostaako tämän: http://tinyurl.com/z7ha8 (http://http://tinyurl.com/z7ha8)

Kyseessä on siis SotNin Limited Edition ilman ohjekirjaa ja taidekirjasta. 57,60 €. :hmm:
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on April 11, 2006, 15:03
Heh, tota juuri aprikoin että miksi laittaa ilmoitukseen että kyseessä on LE, jos mukana ei ole sitä mikä sen tekee.  :)

Mutta kyllä tuollaisen hinnan CIB-SotN:ista kärsii ehdottomasti. Ostaisin kyllä.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on April 11, 2006, 15:03
Quote from: "A-Yty"
Mutta kyllä tuollaisen hinnan CIB-SotN:ista kärsii ehdottomasti. Ostaisin kyllä.

Ei ole CIB, vaan boxed. ;) Tuntuu vähän siltä, että perusversio olisi enemmän kiven alla kuin tuo limited.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on April 11, 2006, 15:03
Kaikenlaisia hintatietoja Konami Collection 1 & 4:sta (GBC) otetaan vastaan  :brow:. Noissa kun on ne värilliset CV Adventure ja Belmont´s Revenge. Europainos taitaa olla olemassa Japskien lisäksi, Jenkkilöistä ei kuulemma löydykään omaa jostain kumman syystä.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on April 13, 2006, 01:01
Jeps, kuten Tyrmässä vastailin, niin eBay.co.uk:ssa näkyi yksi kappale tuota nelosta, mutta lähettää vain Britannian sisällä. Saksan vastaavassa puljussa näkyi mint-kunnossa vissiin jokainen noista, mutta myyjä pyysi 50 euroa jos suoraan haluaisi ostaa. Jenkeistä noita näytti lähtevän 25 euron hintaan.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on April 18, 2006, 22:10
Peistaan tämän tyrmästä tänne itselleni referenssiksi, ja muillekin tiedoksi http://www.forumplanet.com/ClassicGamin ... 875424&p=1 (http://www.forumplanet.com/ClassicGaming/castlevania/topic.asp?fid=3691&tid=1875424&p=1)

"I bought the first three European releases, cartridge and manual. Bought issue four of the Japanese release complete and like new. It's unfortunately the equivalent of the European 3 (i.e. pretty lame, no Dracula II or Gradius II), and it got damaged due to poor shipping so that was a fiasco, all told.

So yeah, this is important: JAPANESE VOLUME FOUR IS THE LEFTOVERS. These aren't the droids. For the European release, they shuffled it off to volume 3 to catch people unawares, hah. I believe volumes 1 and 2 are the same for both regions.

I can't say exactly what a good price would be, but I can guess. Both regions show up infrequently on eBay, and 16-bit (I just bought two game guides from him last night, over $100 for the Famicom Contra guide and Super Metroid, both Japanese, ouch) has all four Japanese copies up for about $100 total (roughly $25 for each game, less for Volume 4, naturally, since nobody wants it). Right now, those are your only choices on eBay for the Japanese copies.

Anyway, I'd say roughly $60 sounds decent for Euro Volume 1, complete and close to new condition. Try not to go any higher; if you keep an eye out you can hopefully find the rest for less.

There was no U.S. release of the Konami GB Collections.

The major difference between the Euro and Japanese Konami GB Collection releases are in the game select screens. In the Euro release, they're relevant to the games, and actually animate; it's damn cool. Volume 1's has Christopher holding his whip and blinking - awesome. The Japanese version had lame anime quiz gals, but there was a feature where you could find out information about the games. There's a tradeoff between the games. Hey, suddenly I want a translation of those notes!"
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on April 18, 2006, 22:10
Quote from: "Hanuri"
Volume 1's has Christopher holding his whip and blinking - awesome.

You just can't keep a good man down  :[

Nuo hinnat ovat siinä mielessä suhteellisia, että fanit tyytyvät yhteen (omaan) kappaleeseen ja trokarit kyllä tiputtavat pikkuhiljaa hintoja, ellei synny kauppoja. Odottavan aika on tietysti pitkä. Saas nähdä, miten pian GBA:n pelit saavuttavat MD-pelien aallonpohjan, jossa huippupeleistä on ylitarjontaa ja pelit voi lunastaa pilkkahinnalla. Piratismi, ikävä kyllä, syö markkinoita GBA-puolella todella rankasti.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Eräjorma on October 02, 2006, 12:12
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=39186314 (http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=39186314)
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Andy on October 05, 2006, 07:07
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=39402479 (http://http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=39402479)

Suomesta saa kait sitten tähän hintaan.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on October 07, 2006, 19:07
Jostain syystä mulla on sellainen ennakkoaavistus, että tuossa on naurettavan korkea hintavaraus.  :[
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on October 16, 2006, 19:07
Niin tosiaan, Eräjorman ja Andyn lähettämien Huutis-kauppojen oikeita hintoja ei voi tietää, kun hintavaraus ei ole ylittynyt. Eli ei välttämättä ole tullut kauppoja noilla hinnoilla.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on November 08, 2006, 11:11
Quote from: "Andy"
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=39402479 (http://http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=39402479)

Suomesta saa kait sitten tähän hintaan.

Tämä peli liittyi nyt vaihdon kautta kokoelmaan. Kyllä teki pahaa antaa vaihdossa ihanaisia Vectrexin pelejä moiseen Japanin rääsään :/
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Andy on November 08, 2006, 12:12
Vai sinä sen sitten ostitkin. Nesretrossa myyjä tuota mainosta ja kertoi HV:n olleen 60€. Eipä tuo ainakaan yleinen ole tuollainen PAL-versio Vampire Killeristä. Olisin itsekin ostanut sen, mutten omista edes MSX2:ta.
Title: Re: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on November 09, 2006, 00:12
Nyt on hieman myöhäistä löytää tuota peliä enää kohtuuhinnalla, kun fanitus tuo mukanaan sen "älä myy tätä mulle näin halvalla"-efektin. Eli jos ei muuten, niin piruuttaan joku hilaa hintaa keinotekoisesti ylös ebaykaupoissakin. Kärsivällinen kyttääminen on kuitenkin keräilijän salainen ase.

PKP:n Mikko osti Vampire Killeriä pari kappaletta ihan meikäläisestä huudosta takavuosina 2e/kpl MINT-kunnossa. Vielä niinkin myöhään, kuin 2004 sitä oli myös ebayssa kohtuuhinnalla. Tämä on nyt toinen omistukseeni päätynyt kappale (se eka on nyt Jensillä Saksassa)  ja varmasti myös viimeinen, josta alan vaihtokauppaa hieromaan. Olen nimittäin Vectrexin kolmoiskappaleet ja kohta tuplakappaleetkin laskenut maailmalle. Minteistä Vectrexin peleistä saa niistäkin tänä päivänä maksaa sen verran reilun hyvityksen, että alkaa olla myöhäistä sekin harrastus aloittaa. Joitain pelejä on jo käytännössä mahdoton edes ostaa kovallakaan rahalla.

MSX-koneet ei maksa paljon paskaakaan. Etenkin jos tyytyy meikäläiseen Philips-koneeseen niin hinnat on alkaen 1e. Monet ulkomaan kauppiaat ei näitä tuotteen vähäarvoisuuden takia kuitenkaan ala edes postittamaan. Minulla on 1 ylimääräinen MSX2-Philips, jos joku nyt kovasti sellaisen haluaa, niin vaihtoa voi ehdotella.

Nyt pitäisi vielä Sharp X68-Castlevania saada hankittua. On pahuksen kiirettä pitänyt. Se olisi se viimeinen kokoelmasta puuttuva peli Xboxin Cursen, Enginen Rondon ja niitten Gameboy-räpellysten ohella. Oma kokoelma on kyllä keskittynyt pal-versioihin (kun saatavissa). Rahaa saisi kyllä tuhlattua paljon lisää hankkimalla myös ntsc-versiot.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on November 09, 2006, 09:09
Saitkos ton siis 45€:lla?
Title: Re: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on November 09, 2006, 23:11
Quote from: "Hanuri"
Saitkos ton siis 45€:lla?

Nuo Vectrexin pari peliä tulivat nekin vaihdossa. Rahaa ei ole alunperin paljoa liikkunut. Noista kuitenkin saisi erikseen tänä päivänä noin 15-30 euroa/kpl. Ihan tyytväinen olen. Ihan jo senkin takia, että turhat tuplakappaleet vie vain suotta säiltystilaa. 

Kaverit vaihtoi taannoin Roadblasters-kolikkopelin Sega Nomad-käsipeliin. Voidaan ainakin sanoa, että Roadblasters meni pieneen. Cassufanina voisi tässä valossa haaveilla, miten itse postaa jonkun Gameboy-kokoluokan koneen ja saa vaihdossa rapakon takaa Haunted House-kolikkopelin.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Peklo on January 18, 2007, 15:03
Olisiko kukaan halukas myymään CV 64:ää ja/tai Legacy of Darknessia? PAL-versio mieluiten, en välitä vaikka peli olisi loose, kunhan vain toimii. Nämä kuusnelosen Cassut ovat käytännössä ainoat koko sarjasta, joita en ole kunnolla päässyt pelaamaan, mitä nyt ensimmäiset minuutit testaillut joskus emulaattorin kautta. Kiinnostus olisi hyvinkin suuri.

Tämä toinen tiedusteluni on kyllä melkoisen kaukaa haettua, mutta kellään ei sattuisi olemaan ylimääräistä PAL SotN:ia, josta voisi luopua sopivaan hintaan?  :P Oman kappaleeni ostin vuosia sitten käytettynä erittäin huonossa kunnossa, ja pitkäaikaisen köhimisen ja rykimisen jälkeen se viimein lakkasi kokonaan toimimasta n. viikko sitten.

Lähinnä kyselen täältä siksi koska eBay ei ole minulle mahdollinen vaihtoehto, erinäisistä syistä ja ongelmista johtuen. 
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Kultamuna Classic on January 18, 2007, 20:08
Ekaa postia päivitetty mm. CV:CoD:n & PoR:n osilta.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on January 18, 2007, 21:09
Quote from: "Peklo"
Olisiko kukaan halukas myymään CV 64:ää ja/tai Legacy of Darknessia? PAL-versio mieluiten, en välitä vaikka peli olisi loose, kunhan vain toimii. Nämä kuusnelosen Cassut ovat käytännössä ainoat koko sarjasta, joita en ole kunnolla päässyt pelaamaan, mitä nyt ensimmäiset minuutit testaillut joskus emulaattorin kautta. Kiinnostus olisi hyvinkin suuri.

Tämä toinen tiedusteluni on kyllä melkoisen kaukaa haettua, mutta kellään ei sattuisi olemaan ylimääräistä PAL SotN:ia, josta voisi luopua sopivaan hintaan?  :P Oman kappaleeni ostin vuosia sitten käytettynä erittäin huonossa kunnossa, ja pitkäaikaisen köhimisen ja rykimisen jälkeen se viimein lakkasi kokonaan toimimasta n. viikko sitten.

Lähinnä kyselen täältä siksi koska eBay ei ole minulle mahdollinen vaihtoehto, erinäisistä syistä ja ongelmista johtuen. 

Hei, minulla on ylimääräinen Castlevania 64 kartti ja ohjekirja. Toki voin sen myydä, vaikka vaihto toki kiinnostaisi tylsää rahnaa enemmän :mrgreen:

Toiseen ongelmaasi liittyen. Minulla on kyllä varmuuskopio tuosta SotN-pelistä. Olet täysin oikeutettu sen omistamiseen, kun kerran sinulla alkuperäinenkin on. Kerro, jos tarvetta. Voit myös itse kokeilla ottaa varmuuskopion omasta kappaleestasi, yleensä kopio toimii orkkista paremmin, kun pc:n asemat on pleikkarin asemaa parempia tuossa lukuhommassa. Voit myös kokeilla pelata emulaattorilla alkuperäistä peliäsi. Sattuneesta syystä pelittää se tod.näk. a ok pc:llä.

Vielä yksi vaihtoehto on laittaa se pelilevysi hiottavaksi. Hiontakoneen voi itsekin ostaa, mutta esim. Konsolinet tekee levyjen korjausta. Anyhow, mielestäni ei ole mitään järkeä ostaa samaa peliä uudestaan. Ja minulla sentään on tuosta pelistä sekä japanin että euroopan versio Saturnin version lisäksi...
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Peklo on January 18, 2007, 22:10
Jees, CV 64 kyllä kelpaisi. Täytyy järkätä jotain, kyllä vaihtokin onnistuu edellyttäen tietenkin että meikäläiseltä löytyy jotain kiinnostavaa!  :mrgreen: Pelivalikoima on kyllä lähes häpeällisen suppea. Rahalla tietenkin aina voi ostaa itseä miellyttävää roinaa.  ;)

Mutta tosiaan, Symphony ei ole se ykkösprioriteetti, ehkä jos odottaisi vuoden pari niin uusi läpipeluu olisi vallan mullistava kokemus.  :[
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on January 22, 2007, 21:09
Quote from: "Peklo"
Jees, CV 64 kyllä kelpaisi. Täytyy järkätä jotain, kyllä vaihtokin onnistuu edellyttäen tietenkin että meikäläiseltä löytyy jotain kiinnostavaa!  :mrgreen: Pelivalikoima on kyllä lähes häpeällisen suppea. Rahalla tietenkin aina voi ostaa itseä miellyttävää roinaa.  ;)

Laitoin privaviestiä.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Ernie on March 20, 2007, 14:02
Lahestulkoonpa rekistyroidyin vain mainostaakseni (Olen lurkkinut niin kauan kuin muistan, mutta nuo ulkomaalaiset foorumit tahtoo syoda kaiken ajan ja innostuksen kirjoitella), mutta varmaan tulee postailtua muutenkin kun kerta menin nyt sitten sen tekemaan. Heipahei kaikki.

Elikka tuota tammonen olisi nyt huudettavana. Laitoin aika torakan hinnan, mutta katsellaanpa mita ihmiset siita on mielta:

http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=49822156 (http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=49822156)

Muitakin Castlevania-aiheisia herkkuja loytyy, paa-asiassa japsikamaa. En oikein tieda mita ihmiset olisivat valmiita ostamaan? Rondo of Bloodistani en mielellaan luopuisi, mutta jotain muuta voisin pistaa mielellaan myyntiin jos tiedustellaan.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on March 20, 2007, 15:03
Kyllähän tuo setti menee eBayssäkin aina sen yli 70 euron, joten ei mitenkään paha hinta. Itse sijoitan noihin harvinaisuuksiin aina silloin tällöin, kun on jäänyt töistä rahaa käteen. Eli mielellään saa ehdotella täällä ennen kuin Huuto.netiin lykkää. 8)

Tervetuloa laudalle.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Peklo on March 20, 2007, 15:03
Tervetuloa minunkin puolestani!

Minä olen tuota Symphonya jo pitänyt silmällä, sillä oma vanha PAL-versioni ei enää toimi. Olisi mukavaa päästä kuulemaan myös alkuperäinen ääninäyttely. Tekisin tarjouksen, mutta lompsani taitaa olla parikymppiä liian tyhjä.  :P

Hieno setti kuitenkin.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Ernie on March 21, 2007, 01:01
No, se on hyva tietaa etta kiinnostusta loytyy! Onhan tassa viela pari paivaa aikaa kaapia kasaan ne viimeisetkin lantit ;)

Onkos teilla tyypioilla jotain muita peleja etsinnan alla?
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: -Zero- on May 16, 2007, 21:09
Grr...Täytyy sanoa huonolla omatunnolla että ole warettanut lähes kaikki cassu biisit, CoD soundtrackin tilasin...
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Zelen on July 19, 2007, 01:01
Uusi käyttäjä minäkin. Toistaiseksi olen pelaillut vain yhtä ainoaa Castlevaniaa, eli en kuuluu vannoutuneihin ja lähes alusta asti pelanneisiin. Vaikuttaa kuitenkin ihan mielenkiintoiselta sarjalta, vaikka juonta saisi olla paljon enemmän. Soundtrack vaikuttaa hyvältä, itse ainakin tykästyin pelin musiikkeihin, mitä nyt midejä tuolta sivulta kuuntelin (ja omasta pelistäni hyvillä kuulokkeilla).

Dawn of Sorrow 30 euroa käytettynä? Kyllä sen pelin saa paljon halvemmallakin (tosin minulla ei ole hajuakaan, koska viimeeksi tuota listaa on päivitetty). Itse maksoin omastani uutena 20e ja niitä oli vino pino päällekkäin alehyllyssä. Tosin se oli saksalainen pelikauppa, joten... Onneksi eivät olleet kääntäneet tätä ja ohjekirjankin sai englanniksi. Minijuliste oli kyllä huonossa kunnossa taittokohdista, mikä kielii kieltämättä sen lojuneen siellä kauan.

Mistä tietää, onko peli PAL?
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on July 19, 2007, 03:03
Tervetuloa, Zelen!

Olen samaa mieltä siitä, että juoni on suurimmassa osassa Castlevanioista suorastaan kehno, varsinkin kun omaa kokemusta muista laatupeleistä, elokuvista ja kirjoistakin. Mutta omanlainen viehätyksensä sarjalla silti on, varsinkin jos pureutuu syvemmälle pelihahmoihin, tapahtumapaikkoihin, yms. Valitettavasti tähän vaaditaan jo vähän mielikuvitustakin, kun Konamin pojilla ja tytöillä on nykyään vaikeuksia jopa täsmentää, missä päin Eurooppaa tai Japania se Draculan linna nyt sijaitsikaan.

Omaat ilmeisesti kokemusta vain DoS:ista? Seuraavaksi täytyy suositella sarjan graalin maljaa, eli Symphony of the Nightia. Kannattaa myös testata vanhoja lineaarisempia Castlevanioita kuten NES:in Dracula's Cursea, jos vanhat koneet eivät pelota. Lament of Innocence on paras 3D-Castlevanioista - pelinä se ei mielestäni mikään mestariteos ole, mutta valaisee vähän Draculan ja Belmontien taustoja.

Tätä listaa on päivitetty viimeksi tammikuussa, mutta veikkaisin että DoS:ista joutuu edelleen sen pari kymppiä maksamaan käytettynä. Suomestahan Castlevanioita ei löydä alehinnoin juuri koskaan - ulkomaat ovat siten aivan eri osa-alueensa.


Quote from: "Zelen"

Mistä tietää, onko peli PAL?


PAL = Euroopan versio. Helpoiten tuon näkee siitä että pelikotelon takakansiteksti tai ohjekirja on käännetty muullekin kuin englannin kielelle. Jenkkiversiossa on tekstit yleensä vain englanniksi, Aasian tekeleissä taas kaukoidän omin merkein. Jos ostit pelin Saksasta, niin ei ole oikeastaan mitään syytä olettaa että kyseessä olisi muu kuin PAL-versio.

Nintendo DS:llä tuolla ei tosin ole pahemmin väliäkään, kun mikä tahansa versio toimii eurooppalaisella koneellakin. Kotikonsoleilla kuten PS2:lla tai jollain Xboxilla taas ei muut kuin PAL-versiot toimi ellei ole modannut konettaan.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on August 18, 2007, 11:11
Haa,uusi tulokas.

Semmosta tulin tänne nyt kyselemään että minkä arvoinen on symphony pal taidekirjoineen päivineen (se ei mulle oikein selvinny mut oon aatellu jotain 200+ luokkaa). Samoiten olen miettinyt Japanista ostetun lament limitedin hinta-arviota kun sellaisen tuppasin ostamaan mint kunnossa. Sehän on siis se versio jossa on cd (ei siis se jota jaettiin ennen lamentin ilmestymistä),kortteja,taidetta jne. Sitä en ole nähnyt usein ebayssä ja hinnat ovat yli 200 euron luokkaa,joka on hieman yläkanttiin mielestäni koska ostin omani 65 eurolla postikuluineen päivineen.

Niin ja kannattaako ostaa (n.130-150e) autenttinen (mint,selkäpahvit ja kaikki) rondo of blood? On nyt tullu kyllä osteltua näitä limited packkejä mut jos saan tuon symphonyn alle 100 euron joka on aika mahdollista,niin kannattaako rahaa sitten syytää tuohon rondoon. (eli noin arvon kaipaisin)
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on August 18, 2007, 14:02
Viime aikoina noita SotNin Limited Editioneita on näkynyt jopa enemmän kuin perusversioita, mutta arvelisin sen Suomen markkinoilla olevan jotain 150 euron luokkaa. Tähän hintaan ainakin yksi jäsenemme sai sen Huuto.netissä myytyä vuosi sitten. Ebaystähän noita voi saada satasella, joten kotimaiseen jälleenmyyntiarvoon voi lisätä sen pari kymppiä.

Rondo of Bloodin saa niinikään sadalla eurolla mutta noita keräilijöiden fetisoimia selkäpahveja ei tuppaa olla mukana. Tällä hetkellä tarjottavana näyttäisi olevan juuri tuollainen kaikki herkut -paketti postikuluineen 120 euroa, joka vaikuttaa ihan sopivalta hinnalta.

Lamentista en itse uskalla sanoa mitään.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on August 18, 2007, 14:02
Englannin ebaystä löytyy tosiaan symphonyn limited editionia aika paljon (olisikohan 8 kappaletta kaikkiaan) että on aika yleinen tavalliseen pal versioon verrattuna (jonka hinnat näyttävät paikoin olevan korkeammat kuin limitedin).

Ja varmaan samasta rondo paketista puhumme,minusta se ainakin on autenttisen näköinen (selkäpahveja tuppaa olemaan vaikea väärentää). Jos hinta ei siitä nouse,onhan tässä vielä muutama päivä aikaa niin nappaan sen sitten mukaani.

Lament taitaa olla vaikea kaikkialla hinnoittaa. Pakettiahan tehtiin 10,000 kappaletta. Limited edition samplerikin pitäisi tässä ostaa ja olisin haunted castlen napannut n.300 eurolla+pk ellei joku olisi sitä nenäni edestä vetänyt (kone ja kaikki).
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on August 18, 2007, 14:02
Haunted Castle olisi kyllä ehdoton kruununjalokivi mihin tahansa kokoelmaan. Kunhan elintaso vähän nousee, niin voisi alkaa suunnitella omaa arcade-nurkkausta... :[
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on August 18, 2007, 14:02
Totta. Mulla on aina semmonen systeemi et kalliimmat ensin mutta tuppaa olemaan vaikea löytää tuo haunted castle. Olisi ollut hyvä ostaa myös vampire's kiss jollain 70 eurolla mint kuntoisena mutta alkaa rahat hupenemaan. Sarjan ystävähän olen ollut jo vuosia mutta kerääminen alkoi kun sain ostettua 8-bittisen (castlevanian kanssa tietysti). Eli eilen. Ei ollut aikasemmin varaa kun tuppaa tulemaan niin kalliiksi tuo konsolien ylläpito kun pitäisi aina ostaa myös uusimmat tulokkaat.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on November 21, 2007, 08:08
Lol @ my previous noob post.

Enivei, Circle of the Moonin ja CV double pakin (ntsc) hinnat ovat olleet cib kuntoisina jo pitkään n.45 dollaria. Sealed pelit menevät tajuttomissa hinnoissa ja pal versioita saakin hakea ihan kissojen ja koirien kanssa.

Symphony limited edition on mennyt n.100-130 euron hintoihin euroversiona. Tarkistan vielä kunhan kerkeän kun toi on vähän karkeampi arvio.

Rondo of blood ei ole harvinainen, sitä on aina saatavilla. Se on vain jumalattoman kallis mutta pelin hinta varmasti laskee kun DXC on nyt julkaistu.

Vampire's Kiss (euroversiosta puhumma) on n.70-100 euroa cib kuntoisena (joskus mennyt minttinä 60 eurolla tosin).

Saturn sotnia ei kannata hankkia ilman spine cardia yli 40 dollarin. sanoisin 40-70 dollaria.

Castlevania legends +45 euroa cib kuntoisena viime aikoina. loosesta ei makseta 3 dollaria enempää ja täytyy olla typerä jos maksaa.

Sekä VS. Castlevania kolikkopeli on mennyt seuraavasti

mother board on ollut 60-80 euroa ja vs. kit completena n.120 euroa. Molemmat samassa paketissa niin suunnilleen 200 euroa.

Akumajo Dracula (X68000) myytiin vasta 150 eurolla. siinä hujakoilla.

Tuli tähän nyt vähän enemmänki tavaraa. :P postailen vielä tarkennuksia/korjauksia jos tulee.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on November 22, 2007, 23:11
Tervehdys kaikille opiskelun kiireen ja tohinan keskeltä :whip Sen verra rakkaista asioista täällä haastellaan, että voisi jotain kommentoida.

HYB -tervetuloa mukaan :D. No hinnan nostatus toi näitä pelejä myyntiin länkkärimarkkinoille aivan toisella marginaalilla, positiivisiakin puolia siis varmasti on niille, jotka ei Japanin päästä pääse shoppailemaan. Tarjontaa on nyt ihan toisella tavalla.

SotN-spessua koitin aikoinaan huutaa (itselle) legendaarisessa huuto-netin huudossa, jossa hinnat kohosi pilviin. Siinä oli selvää urheilujuhlan tuntua, kun kaikki oli tosissaan ja huuti, minkä rahkeet kesti. Mukana kakkua jakamassa oli tyypillinen diileri- ja trokarisetti :D

Vampires Kissin sain mintissä kunnossa Japanilaiselta keräilijältä, jolla sattui olemaan Suomalainen vaimo. Keräily yhdistää kummasti ja auttaa luomaan uusia tuttavuuksia. Ehdottomasti positiivista, kun pelkkä materian haaliminen ei loppupeleissä ole kovin kiitollista.

Olen ennenkin mainostanut, mutta kun Sharp X68000 "Castlevania"-peliä pelaa aidolla raudalla ja midilankku siirtää muzakit Rolandin syntikalle on se itselle Se juttu. Ei mikään halpa sijoitus kaiken kaikkiaan, mutta koneen muutkin pelit on sen verran ylipäheitä, että tuovat elämään sitä kiksiä, joka uhkaa muutoin jo pahasti hiipua, kun on keikkunut mukana ihan ensi Pongeista lähtien. PSX:n ja Saturnin peleillä pääsee kyllä jo alalauteille ja Pc Enginen peli on todellinen mestariteos. Jos sen päättää ostaa, niin kannattaa myös ehdottomasti myös pelata peliä, eikä vain kiillottaa sitä vitriinissä. On sellainen peli, jota mielellään esittelen kavereille. On kyllä loksautellutkin leukoja, etenkin kun kertoo, että eihei nyt ei ole kyseessä Pleikkari :D.

No niin. Jatketaan.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on November 23, 2007, 19:07
Hinnat nousevat nykyään suurimmaksi osaksi sen takia että kaikki CV kama on "über rare" tavaraa ja rikkaat ja tyhmät ihmiset ostavat kalliilla. Jäisivät ihmiset varmaan aika jalkoihin jos mun ja Luxin juttuja kuuntelisivat.

Mulla ja Luxilla on semmosta settiä noista hinnoista että huhhuh :D.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on November 24, 2007, 00:12
Näinhän se menee. Yahoo Japan on viime vuosina minulla ollut pääasiallinen ostopaikka. Yhtä vielä kokoelmasta puuttuu, jos nyt oikein muistan. Commodore 64:n Castlevania ei ole muuton jälkeen tullut vastaan :/. En nyt näitä mainitsemiasi keräilijöitä tunne. Mukavaa, että löytyy harrastusta vielä Suomestakin(?). Peijoonit keskittyy nyttemmin uudempaan tavaraan ja ollaan Mikan kanssa varmaan ainoita(?), jotka enää jaksaa innostua todella vanhoista koneista ja niitten peleistä...

Sanoisin, että X68K:n Akumajo on nykysuhdanteilla Japanin hinnoilla <40e-60e, mutta kuten tuli todettua, ei toki ylärajaa näissä ole. Sharpin peliksi se on jo hintava näinkin. Sharpin pelit asettuvat keskimäärin samalle tasolle, kun Atari St:n ja Amigan pelit. Mutta ebayssa Sharpin peleillä on länkkärilisää n.10-40e.

MSX:n Vampire Killer, kuten kaikki muutkin Konamin MSX-pelit on todella pompanneet Yahoo Japanissa parin viime vuoden aikana. Nyt onkin erittäin huono hetki niitä sieltä haalia. Kannattaa kytätä keräilijöitten poistomyyntejä sen sijaan. Aina silloin tällöin on ihan kotoisessa huudossakin ollut erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla hyviä MSX-kokoelmia.

SotN on kestosuosikki, jota on kyllä paljon tarjolla, mutta hinnat on kuten tässä jo listattiin korkeita. Saturnin pelistä taisin maksaa kelmuissa n. $40. On kyllä kiva peli. GBA:n peleistä Circle on ainut, jota Suomestakin vielä saa alkuperäisenä järkihinnalla. Onneksi noi tuli ostettua, kun se vielä oli järkevää. Nuo GBA:n pahvikotelot kestää muutenkin aikaa huonosti, joten käytetyn osto on aina riskipeliä. Etenkin, kun ebayssa on omakin Castlevania-hakku kerran karahtanut piraattiin...
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on November 29, 2007, 16:04
Mitenkäs olet noita Yahoo Japanin apajoita siivoillut? Onkos käytössä semmonen Shoppingmall Japanin tapanen välikäsi vai sitten jotenki muuten?

Mää itse olen eniten kiinnostunu täs hommassa promo/le tavaroista sekä julisteista ja taidehömpästä. Rakastuin YJ:ssä tällä hetkellä myytävään DXC julisteeseen jossa Kojiman ja IGA:n kirjoitukset. Toki vanhempia pelejä yritän nyt ensin keräillä ja euroopan versiot tietysti ensin ellei hyvä tarjous tule vastaan. Ostin juuri keräilijältä käytetn CotMin sekä Double Pakin koska sain puolet halvemmalla ja mint kuntoisina kun taas ebaystä huonompikuntoisetkin maksaa enemmän (NTSC versiot). Kaikki insertitkin on mukana eikä vaan ns. complete. Vaikeeta muistaa mis on julisteita mis ei. Nyt havittelen FS AoS,C Adventure sekä Bloodlines pelejä.

Pakko sanoa et kyl isojehu keräilijöitä kannattaa tuntea. Oon kuitenni ollu vasta kesän alusta Luxin ja Proton kanssa tekemisissä ja Proto jo lähettelee mulle joululahjoja,jos sattuu nyt löytämään julisteensa. Oi pitemmän mallinen CoD juliste <3. Saahan siinä kans kaikkee kivaa tietoa ja nyt Lux varmaan myy muutaman promo DXC bannerinsa mulle sekä jos sattuvat aitoja olemaan ylimääräsen DXC promo artwork korttinsa. Ei tarvitse kuitenkaan aina itse olla sörkkimässä paikkoja ku molemmilla on enemmän rahaa ja resursseja ku mulla (kyllä,oon hirvee haaskalintu  :brow:).

Proton ja Luxin kollekshuunit löytyykin täältä http://www.vgmuseum.com/mrp/multi/master-collect.htm (http://http://www.vgmuseum.com/mrp/multi/master-collect.htm). Luxin pitäs vaan päivittää kun sille on varmaan päälle 100 tavaraa tullu lisää.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on December 02, 2007, 15:03
Lisäsin vihdoin noita HYB:in vinkkejä aloitusviestiin. Aika sekavaltahan tuo alkaa näyttää, mutta ajattelin ruveta koostamaan jokseenkin ajan tasalla pysyvää keräily-FAQ:ta sivustollekin.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on December 05, 2007, 00:12
Mihin hintaan Harmony of Dissonance (PAL) on viime aikoina mennyt? Käsittääkseni aika harvoin peliä löytyy, mutta mitenkä tuon hinnan kanssa? Lähden torstaina Prahaan, ja tarkoitus olisi tsekata paikallinen tarjonta. HoDin bongasin yhdestä liikkeestä 32 euroon. Siinä ja siinä onko mitään järkeä ostaa. ::)
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on December 06, 2007, 12:12
Hodista on pyysetty PAL versiona mint kuntoisena about 60e viimme aikoina. FS on sitten hieman tyyriimpi.

Linkitähän tännekkin se liike jos on nettikauppa  :brow:. Itellä ei oo kun FS ntsc versio.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Christophe on December 06, 2007, 20:08
Quote from: "HYB"
Mitenkäs olet noita Yahoo Japanin apajoita siivoillut? Onkos käytössä semmonen Shoppingmall Japanin tapanen välikäsi vai sitten jotenki muuten?

Offtopiccina Yahoosta sen verran, että minulla on parikin kaveria, jotka asuu nykyään Japanissa. Toinen, "virallinen" keino: jos siltä suunnalta jotakin palavasti tarvitsee, niin Lawrencen kautta onnistuu, kunhan kiltisti pyytää ja maksaa provikat päälle ;).
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on December 07, 2007, 12:12
Quote from: "Christophe"
Quote from: "HYB"
Mitenkäs olet noita Yahoo Japanin apajoita siivoillut? Onkos käytössä semmonen Shoppingmall Japanin tapanen välikäsi vai sitten jotenki muuten?

Offtopiccina Yahoosta sen verran, että minulla on parikin kaveria, jotka asuu nykyään Japanissa. Toinen, "virallinen" keino: jos siltä suunnalta jotakin palavasti tarvitsee, niin Lawrencen kautta onnistuu, kunhan kiltisti pyytää ja maksaa provikat päälle ;).

Kivat sulle sitten :D. Oispa mullakin kavereita japanissa mutta kun  ei, lähin miten voisin jotain saada ois ruinata jotakuta ostaan (ja toki maksaan sit ylimäärästä).

Mulla ei nuita PC:n 'Vanioita ole tullu hommailtua vielä,keräilen nyt lähinnä ensin kaikkien maitten konsolipelit. Sit alkaa vasta kunnon pc/arcade/isomman skaalan promohuntti. Ihan kiva saalis tuli nyttenni jouluksi <3.

Ja nyt kun Lux saa tietoonsa onko sen DXC promo artwork kortit aitoja ja kunhan se saa ne promoflyerinsä niin siltä saan sit ylimääräsiä halvemmalla. Ei aina tarvii ite huutaa kauheen isolla.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Peklo on December 07, 2007, 12:12
Itsehän tykkään varsin paljon CV-pelejä hankkia käytännössä milloin tahansa, mutta eroan sillä tavoin varsinaisista keräilijöistä, että kerään pelatakseni. Jos ostan Cassun jota varten en satu omistamaan tarvittavaa konsolia, niin sehän sitten ostetaan pikapuoliin, että pääsee peli hyötykäyttöön. Sen takia eivät ole looset ja samantapaiset merkittävästi haitanneet ostohaluja noin yleensä, vaikka ne aina kuitenkin ovat heikompia kuin kokonaisuus. Kyllä se peli silti on se tärkein.

Tuo factory-sealed Bloodlines jos olisi tullut napattua HYB:n sijasta, niin kyllä ne muovit olisivat irronneet melko samantien. Se ei vain käy yksi yhteen luonteeseeni antaa pelien vain... olla, egoa pönkittämässä, jos sallitte ilmauksen. Arvostan tosikeräilijöiden halua investoida niin paljon aikaa ja rahaa asia-alueeseen, mutta väistämättä se riipii sydäntä jos näkee rivettäin mestariteoksia kelmuissa, eristyksissä niiden varsinaisesta käyttötarkoituksesta.

Henkilökohtaisena aikomuksena on, että jos ja kun pelikokoelma vuosien varrella kasvaa yhä vain ja tuplakappaleita kertyy, niin postitan irtokappaleet sellaisille tutuille, jotka eivät peliä omista ja haluaisivat sitä kuitenkin pelata. Ehkä niin saan edes muutamia arvostamaan peleissä sitä itse kokemusta eikä vaan näennäistä omistushalua. Voi toki olla käänteinenkin vaikutus, tosin.

Piti vaan heittää omat näkemykset tänne sekaan. : O
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: A-Yty on December 07, 2007, 16:04
Muovitettuihin kappaleisiin kannattaa muutenkin suhtautua erittäin epäilevästi. On erittäin yleistä, että pelejä pakataan ties mihin elmukelmuun ja väitetään vielä muoveissa olevaksi. Tällä perusteella sitten yritetään roimaa ylihintaa. Erityisen tulkinnanvaraista on, jos kyseessä on vanha peli.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on December 07, 2007, 16:04
Olipa hyvä että pelastin ton bloodlinesin sitten. Poor baby, Lux pitäsi semmoset puhuttelut että huhhuh :D.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Q on December 08, 2007, 20:08
Quote from: "HYB"
Linkitähän tännekkin se liike jos on nettikauppa  :brow:
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: HYB on December 09, 2007, 14:02
Oispa ees varaa :D. Pittee kesällä katella belgian ja luxemburgin tarjontaa jos nyt pääsen lähtemään <3. Oi ihana lukiolaiskortti sekä halvat lentoliput.
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Venetkoski on April 12, 2008, 18:06
Hieno faq Paavo  :mrgreen:. Harmi kun on miltei aina persaukinen niin ei ole varaa mihinkään, uusi puhelin pitäis hankkia, sit ajattelin säästää johonkin kohtuuhintaseen kannettavaan  :mrgreen:
Title: Vs: Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?
Post by: Ananaz on April 20, 2008, 18:06
The Dracula X Chroniclesin soundtrackista on muuten näemmä ilmestynyt myös europainos, jota saa tuttuun tapaan Konamistyle Europesta (http://http://www.konamistyle-europe.com/). Ainakin saksan puljussa myydään oikein IGAn signeeraamia kappaleita, tosin en ole ihan varma lähettävätkö ne sieltä oman maansa ulkopuolelle. :i

(http://http://www.konamistyle-europe.com/images/de/product_images/popup_images/224_1.jpg)