Linnavaanijat

Castlevania => Castlevania => Topic started by: Q on June 04, 2005, 06:06

Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on June 04, 2005, 06:06
Ilmestyy lokakuussa kautta maailman.

Previkkatiedot tammikuulta by me: http://http://www.linnavaanijat.com/dos/

(http://http://img95.echo.cx/img95/9082/eye1mb.png)

Lisää kuvia (http://http://www.gamespot.com/ds/action/castlevania/screenindex.html)

Traileri (http://http://www.konami.com/gs/usa/pressroom/trailer_dawnofsorrow.mov)

Hyvältä näyttää.  :)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on June 04, 2005, 13:01
Odotan suuremmalla innolla kuin CoD:ia.  :app:

Joskin nämä "samantien tapahtuu" - juonenpätkät muuttavat Castlevaniaa aavistuksen verran Vastlevaniaksi.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on June 04, 2005, 13:01
Tästä olisi kyllä voinut kehittää myös AoSin edeltäjän, eli olisi sijoittunut vuoteen 1999 kun Julle taisteli Draculaa vastaan. Toisaalta minulla ei ole käsitystä miten pahasti kesken se Arian stoori sitten jää. :hmm:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on June 04, 2005, 13:01
Quote from: ""Qualtagh""
Tästä olisi kyllä voinut kehittää myös AoSin edeltäjän, eli olisi sijoittunut vuoteen 1999 kun Julle taisteli Draculaa vastaan.

Oon aika varma, että tämä tehdään, jos CV vielä myi tulevina aikoina.

Tossa on muuten potentiaalia; Julle nuorena kollina taistelee kokonaisen vampyyrintappajaporukan kanssa Draccia vastaan. Varmaan Allukin heiluu mukana.

Quote
Toisaalta minulla ei ole käsitystä miten pahasti kesken se Arian stoori sitten jää. :hmm:


Totta tuokin. Kun Drac itse ei omassa persoonassaan esiintynyt koko hommassa, ei häntä varsinaisesti tavalliseen tapaan lähetetty odottamaan muutaman vuosikymmenen päässä tapahtuvaa henkiinherätystä joidenkin kajahtaneiden lahkolaisten toimesta. Eli tarina ei ala samaan tapaan kuin se on alkanut suurimmassa osassa Vanioita.

Tuota Dracin voimaa havittelevat muutkin kuin Graham, ja se on varmaan taas lähtökohta DoS:sissa. Eli mahdollisesti vanhan toistoa, mutta minusta hyvä juonenkäänne olisi, että Soma kohtaa jatkuvasti seikkailussaan tyypin, joka vaeltelee kanssa linnassa ja omaa saman kyvyn kuin Soma, mutta toisin kuin hän, ei pistäisi ollenkaan pahakseen syntyä uudelleen Draculana. Grahamillahan muistaakseni täyttyi vain laitimmainen kriteeri.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on June 04, 2005, 13:01
Meneepä pelien juonet aina monimutkaisiksi kun sotketaan näitä reinkarnaatioita mukaan.  :lol:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Castlemaniac on June 10, 2005, 12:12
Hyvältä näyttää tuo Dawn of Sorrow koska vaan mahtaa täällä suomessa ilmestyä. Onko mitään euroopan julkaisu päivää vielä edes varmistettu.  :wtf:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on June 10, 2005, 13:01
Quote from: ""Castlemaniac""
Hyvältä näyttää tuo Dawn of Sorrow koska vaan mahtaa täällä suomessa ilmestyä. Onko mitään euroopan julkaisu päivää vielä edes varmistettu.  :wtf:


Vuonijat.comista:

"Suomalainen pelikauppa Player One on ilmoittanut Dawn of Sorrow’n julkaisupäivän olevan 30.8.2005. Nexgam -sivustolla tuon päivän on kuitenkin kerrottu olevan Yhdysvaltojen julkaisupäivä. Saksalaisessa Gameware kaupassa on julkaisupäiväksi laitettu 15.10.2005, joka voisi tarkoittaa Euroopan julkaisupäivää."
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on June 10, 2005, 14:02
Hienohan toi on...mutta SILTI on graafisesti köyhempi kuin SotN ainakin ruutukaappausten perusteella. Miksi? Hardwarehan pitäisi olla N64:än tasoa! :evil:

Peliä jo pelannut Wallachiakin (lontoon foorumit) totesi pelin muistuttavan graafiselta tasoltaan enemmän AoS:ia kuin SotN:ia, kun sitä hältä kysyin. Eikä hän tällä viitannut siis fiilikseen, sillä luonnollisesti muuten ulkoasullisesti viitteitä on enemmän AoS:iin kuin SotN:iin.

Olen silti tosi innoissani, mutta ymmälläni. :whip:

(http://http://img.photobucket.com/albums/v316/Jaakko_Kirves/mainhall-sotn.gif)(http://http://img.photobucket.com/albums/v316/Jaakko_Kirves/new-extra15.png)

vrt.

(http://http://img.photobucket.com/albums/v316/Jaakko_Kirves/dossi2copy.png)(http://http://img.photobucket.com/albums/v316/Jaakko_Kirves/dossi1copy.png)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on June 10, 2005, 15:03
Olen samaa mieltä, että nuo puheet "SotNin tasoisesta, ellei jopa hienommasta" grafiikasta olivat tyhjiä lupauksia. Tietysti se näyttää hienommalta DS:n pienellä ruudulla, mutta tuntuu siltä että Symphonyn tasolle ei päästä ikinä. GBA 2:ta odotellessa...
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on June 10, 2005, 15:03
Joo, on se vaan kumma. Pienensin noita DoS kuvia jotta näyttävät sievemmiltä vertailussa, mutta silti!

Tuo DS kun saattaa olla se vihonviimeinen plattis jolla 2D vanijaa nähdään. Toivon mukaan ei, mutta jos näin on, niin kyllä N64:n pitäisi PSX tässä touhussa piestä...Tekijät laiskoja?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on June 10, 2005, 15:03
DS:n resoluutio on pienempi kuin pleikkarin, siksi grafiikka on vähän "huonompaa". Ja SoTN pyöri pienellä resoluutiolla muutenkin, olisiko 320x240 kun taas DS:ssä on 256x192. Ja minusta noissa kuvissa ei kyllä ole selvästi mitään hyvyys/huonous-eroja, jos molemmissa on sulava animaatio niin varmasti on silmänruokaa saatavilla! Ja olihan SoTNissakin vaikka kuinka monta spriteä otettu suoraan PC Engineltä niin periaatteessa sen grafiikka on 16-bittistä :roll:

Niin ja N64 peittoaa PS:n eritavalla kuin suoralla 2d-paremmuudella, itse asiassa Saturn tai varsinkin NeoGeo on parempia 2d-laitteita, ja tietysti nykykoneiden 2d-pelit (esimerkiksi Guilty Gear X ja jatko-osat) ovat uskomattoman hienoja pyöriessään korkealla resoluutiolla. N64 näyttää vähemmän polygonejakin kuin PS mutta silti sen 3d-pelit on vähän paremman näköisiä (minun mielestä), mistä lie tämäkin johtuu? :) Suoraan ei voi verrata näitä laitteita.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Ivanov on June 11, 2005, 13:01
Hyvin paljon odotan peliä ja peliltä. Noloa myöntää mutta tämä tulee olemaan esimmäinen Castlevaniani.
Uusimmassa trailerissa oli alussa animea. Mitä veikkaatte, tuleekohan pelissä olemaan välivideot senlaisia?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on June 11, 2005, 14:02
Ostoslistalle tämä peli kuuluu ehdottomasti, ellei sitten joku keksi vuoden loppuun mennessä toimivaa DS emulaattoria. Kuvat näyttivät hienoilta, kun niitä katsoi ja toivottavasti löytyy paljon uusia oivalluksia käyttää DS:ää alustana.

Täytyykin jossain vaiheessa ostaa tämä DS, jotta voisi edes koittaa tätä AoSin jatko-osaa. Itsekin uskon siihen, että Juliuskin saa vielä joskus oman pelinsä.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on June 12, 2005, 11:11
Quote from: ""Ivanov""
Hyvin paljon odotan peliä ja peliltä. Noloa myöntää mutta tämä tulee olemaan esimmäinen Castlevaniani.

Suosittelen myös aikaisempia Vanioita. :mrgreen:

Quote from: ""Ivanov""
Uusimmassa trailerissa oli alussa animea. Mitä veikkaatte, tuleekohan pelissä olemaan välivideot senlaisia?


Eiköhän. Kovin pitkiä videoita tuskin kannattaa odottaa, lähinnä joitain lyhyitä pätkiä. Aika epäcastlevaniamaista se anime mielestäni, mutta sopii AoS-jatkumoon paremmin kuin muihin Vanioihin sen ollessa täynnä japanilaisvaikutteita.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on June 12, 2005, 16:04
Quote from: ""Lumienkeli""
DS:n resoluutio on pienempi kuin pleikkarin, siksi grafiikka on vähän "huonompaa".  


Totta, totta. Siksi laitoinkin vertailuun DoS:n osalta kuvia, joissa näkyy hahmo-spritejä. Tuossa oikeanpuoleisessa tuo vihollislahkon tyyppi näyttää ihan 8-bittiseltä Simonilta paremmalla väripaletilla. Reso-eroja tai ei, niin kyllä tuo SotN aika selkeästi pieksee DoS:n grafiikkapuolella, kuvakaappausten perusteella ainakin. SotNhan oli tosi kierrätyskamaa RoB:sta kyllä, siksi epäilinkin ohjelmoijien "laiskuutta" DoS:n osalta, kun kaikki oli pistettävä uusiksi (paitsi onhan tuossa jotain kierrätettyjäkin, esim.skeletonit yms.). Eli epäilisin DS:llä saatavan parempaakin aikaan. Animaation vakuuttavuutta en epäile pätkääkään ja sen onkin paras olla enemmän kuin tyydyttävä. :twisted:

Pikseli vs pikseli kuvakaappaus:

DoS
http://www3.sympatico.ca/pysavard/DoS_compare.bmp (http://www3.sympatico.ca/pysavard/DoS_compare.bmp)

SotN
http://www3.sympatico.ca/pysavard/SotN_compare.bmp (http://www3.sympatico.ca/pysavard/SotN_compare.bmp)

Eli aika samaa kaliiberia, mutta spritet on kyllä huonompia DoS:ssa. Vrt. Harpy ja Dario.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on June 12, 2005, 16:04
Hieman "kyselytunnin" antia DoS:ista (Spoileria ehkä!)

Hmm, I have some questions on DoS

How was the animation of the characters? was Soma just a white and blue Alucard? did he have characteristic gestures? if so, were they as well animated as Al's?
----very good. Soma was basically the same as AoS soma, just more pixels. he did a cool pose when you press up, like he holds hi fist to his chest and his coat wavers a bit. his blue spirit trail was fresh.. still nothing like Alucards sprit adn animation, but close!

what was the standard of complexity in the enemy animation? HoD, AoS, SoTN? better?
very close to SotN, especially enemies. and background scrolling was BETTER than SotN

were there a lot of sprites with paperdoll animation? (that means a bunch of limb sprites that dont have any frames but rotate and resize to provide animation, like vectorman)
yes, the Puppet Master had SWEET animations like that. adn the deaths of different enemies were done well too.

I just now learnt that the backgrounds have 3d elements. were they shown in earlier screenshots? I remember a while ago when I bitched some fairly iregular shaped bgs, that could be 3d.
----nice 3D backgrounds I saw.

I thought the general aesthetic of the game was really bad in those screens, I hope the 3d elements werent there so I can still have some hopes for the look of this game.
---- the game has to be played in real resolution on the DS, to be appreciated.

was the 2-5d well excecuted?. did it look like a 2d game on top of a 3d one, or did it look like the background was pixeled yet moved like 3d (like the tower in SOTN)
---- like the tower in SotN but alot better and more levels of distance..

Did the areas overall, have a good use of color? did it remind you of something like Oddworld Abe's oddyse, or Heart of Darknes, or hell....PoP or DmC? or was it just a bunch of shiny 2d graphics, on top some badly meshed 3d? (the impression those old screens gave me.....)
-----hmm, the colors werent off the wall. the snow/LOST VILLAGE level ha da consistent feel of whites/greys and blues and with the music, gave a real feel of being out in a desolate snow wasteland. the demon funhouse had some nicer, richer colors and reds. this one felt alive as well.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Koranot on June 12, 2005, 18:06
Melko herkulliselta näyttää, kaipa se on DeeäSsän osto edessä, mutta ehkä vasta joskus.

Itsekkään en lämpene noille animevälikuville, hiukan liian standardimenolta näyttää, castlevaniatunnelma kaukana. Tästä taisin mainitakkin joskus irkissä :)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on June 23, 2005, 22:10
CoD & DoS skanneja (samat kuin CoD rihmassa), kopioi selaimesi osoitepalkkiin:

Code: [Select]
http://www.angelfire.com/music5/legacyofdarkness/d_01.jpg

http://www.angelfire.com/music5/legacyofdarkness/d_02.jpg

http://www.angelfire.com/music5/legacyofdarkness/d_03.jpg

http://www.angelfire.com/music5/legacyofdarkness/d_04.jpg
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on June 24, 2005, 12:12
Pari uutta huonolaatuista kuvakaappausta, copy pasteta browseriis:

Code: [Select]
http://www.angelfire.com/music5/legacyofdarkness/1119460250430.jpg

Edit: tämä onkin vain kollaasi ylläolevista skanneista. Huomatkaa ruma jätti rautasotilas.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on July 25, 2005, 21:09
NintendoVIP sivustoilla ollut Nintendo Europelle lähiaikoina tehty IGA:n haastattelu:

 September sees the release of Castlevania: Dawn of Sorrow, the ace-looking Nintendo DS debut of the classic vampire-slaying series.

We recently took time out with the game’s producer (and snappy dresser) Koji Igarashi to discuss dating sims, evil cults and Iron Maidens (the torture machines, not the band).
Nintendo of Europe: Mr Igarashi, you’re best known for Castlevania but are there any other games you’ve worked on that people might be familiar with?

Koji Igarashi: “Well, I’m not sure if you know this title, it’s a Japanese game series called “Tokimeki Memorial�, which is a dating sim about being in high school, that I used to work on. I was a programmer and a scenario writer at that time. Then came Castlevania: Symphony of the Night, where I was director, programmer and scenario writer. And I’ve been the producer of Castlevania: Harmony of Dissonance and Castlevania: Aria of Sorrow for GBA.�
NoE: “As a scenario writer, can you explain the story of Dawn of Sorrow, and how it ties in to previous Castlevania games?

KI: “Dawn of Sorrow takes place a year after the events in Aria of Sorrow. After escaping his destiny to become the Dark Lord, the character Soma is now living peacefully as a normal person. But all of a sudden one of the members of the evil cult he fought appears in the town where Soma lives, and tries to kill him. This assault was based on the cult’s belief that by killing Soma they could release Dracula’s soul from him so that they can use its power. It is their belief that, in order for there to be a God, there also has to be a Dark Lord. What they think is that having a Dark Lord could create a God.

“So the story starts with these cult members attacking the people in the town where Soma lives. Therefore Soma decides to go to the place where the cult resides to try and stop them once and for all.�
NoE: So the main goal in the game is for Soma to stop this evil cult?

KI: “Yes. Although he’d rather solve the situation peacefully, you know, by having a good discussion perhaps (laughs)… But these people won’t listen, so he has no choice but to fight.�
NoE: Can you explain how you control the game and how the touch screen is used?

KI: “Well, you control the character with the directional pad and the four action buttons are used for things like attacking, jumping, and using special moves. Then you use the shoulder buttons for special abilities. So those are the basic manoeuvres, but you can also use the touch screen. One feature is what we call Magic Seals.

“You see, a boss doesn’t die just because its HP reaches zero. You need to seal the boss character, so when his HP gets to zero a special screen comes up where you need to follow a line [with your stylus] based on the shape that is set. This can be a circle, or a triangle or whatever. Then after successfully making these lines you can seal the character.

“Also there are these crystal blocks, which work like a puzzle. You can destroy the blocks by tapping them on the touch screen, but depending on how you remove the blocks, you can create steps for yourself to progress through the level.�
NoE: Does the game also use the DS microphone, and how are the dual screens used?

KI: “We thought about implementing microphone functionality for a while, but eventually we decided not to use it. But as for the dual screens – since Castlevania is a game in which you need to search a lot, the top screen shows the map and the bottom screen shows the actual gameplay.

“However, we knew that it can be hard to understand how much stronger the player becomes after levelling up. So in order to make it clearer, you can change the map screen to an abilities screen to see how the character is growing up.

“One of the other additional features that DS has is a wireless system, and in the previous version of the game – on GBA – the players can swap souls over a cable. We have this system for DS as well, but with wireless communication of course. There are also special maps that each player shares and the user can place enemies in the map, enemies of which the player has the soul, and the player can send that map including enemies to another person. And then they can play that level to decide who is faster. Whoever clears the level quickest wins the ‘race’. So you could really create nasty levels, you know – put a boss in there somewhere…�
NoE: So you can basically send a challenge that you created to another player?

KI: “That’s right. We are currently testing this feature. We’re hoping we’ll be able to implement this into the final version.�
NoE: Could you tell us a bit more about the bosses in the game?

KI: “As an example I could tell you about the boss character called Puppet Master, who uses an Iron Maiden. This boss character can make Soma switch places with a doll which is placed in the Iron Maiden, so that the player gets damaged. That’s the sort of tricky boss character we are trying to create this time. This way we are adding a puzzle element. In the previous version, when you defeated a boss character, you would get the soul of that boss, but it wasn’t related to where you needed to go. This time it’s closely related, so unless you get the soul, you cannot go to a specific area.

“So in the case of Puppet Master, if you defeat him, you get to use his ability so that you can switch Soma with the doll. So imagine you’re blocked by a wall but there is no way to get past it, you can throw the doll over the wall and then switch places with the doll.�
NoE: Would you say that there is a lot of action in this game or is the emphasis more on puzzling this time? What would you say is the ratio between action and puzzles?

KI: “It’s hard to put a percentage on it, but I would say generally there is a bit more emphasis on the action element. The puzzles really dramatise the action.

“We have expanded the Tactical Soul System from Aria of Sorrow, so this time around even if you get the same soul again and again, by having say 5 of the same souls, you can combine them for another purpose. This will require users to search deeper than ever before.�
NoE: Could you tell us something about the size and scope of the game? For example, how many levels are there, how many different weapons or abilities? Characters, even?

KI: “There are about 10 levels, and some additional ones. You can play about 10 hours to complete the game. Of course, it can be done faster, but you’d have to be really skilful for that! We should have more than 100 abilities if you take into account all the weapons and the souls of the enemies. You will meet around 8 other characters. Soma is the only playable character… though… perhaps you can play as a different character as well, as an additional feature. But this is still sort of a secret.�
NoE: Do you have any other secrets to share?

KI: “Well… There will be three different endings to the game. And if you were to get a bad ending, this would actually mean that you get to have more fun in your next game…�
NoE: Nicely cryptic answer, that. Mr Igarashi, thank you for your time!


(http://http://img.photobucket.com/albums/v34/Richter_Belmont/YQQnaFHtl0bFZQZG3aZXM8wVyObgI4jZ.jpg) -LOL!  :D
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on July 29, 2005, 21:09
Uusia DoS (sekä CoD) kuvakaappauksia @
http://www.gameinformer.com/news/screen ... tm?cs_pid= (http://www.gameinformer.com/news/screens/screenshots.htm?cs_pid=){e92ca717-915c-4c4b-87b5-0c769f499c81}
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 07, 2005, 15:03
Viralliset sivut aukeavat, toistaiseksi vain japaniksi:

http://www.konami.jp/gs/game/dracula_ds/index.html (http://www.konami.jp/gs/game/dracula_ds/index.html)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 13, 2005, 15:03
Ilmeisesti Allu, Julle ja Yoko ovat pelattavia hahmoja DoS:issa:

http://img.photobucket.com/albums/v319/a-yty/dos.jpg (http://img.photobucket.com/albums/v319/a-yty/dos.jpg)

http://img.photobucket.com/albums/v319/a-yty/dos2.jpg (http://img.photobucket.com/albums/v319/a-yty/dos2.jpg)

Valottaakohan peli vuoden 1999 sinetöinnin tapahtumia enemmän?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 14, 2005, 00:12
Ihqlta näyttää. Dawn sai Famitsulta 9,8,8,8 eli todella hyvät pisteet :)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 14, 2005, 15:03
Mahtavaa.  :app:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 14, 2005, 17:05
Onkos mitään kuvia Jullen sptitestä?

Alluhan on noissa A-ytyn lähettämissä, mutta tässä on sama skanni isompana, josta Allun bongaa vallan mainiosti alaoikealta!!! :D

http://www.cvrepertoire.net/Accounts/Mo ... itled2.JPG (http://www.cvrepertoire.net/Accounts/Morgoth/untitled2.JPG)

http://home.att.ne.jp/grape/nacky/DoS07b.jpg (http://home.att.ne.jp/grape/nacky/DoS07b.jpg)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Puranne on August 16, 2005, 07:07
Pitänee alkaa jo säästämään kolikoita porsaaseen että saa tuon hommattua. DS onneksi jo löytyykin. :)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 17, 2005, 00:12
Voi vittu, varastakaa joku mulle DS. Maksan 15 €.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 17, 2005, 00:12
Nyt sinun on pakko ostaa DS! Ameriikassa sen hinta putoaa 129 dollariin, varmaan myös täällä. Toki voithan jättäytyä ulos tämän vuoden parhaimmasta pelistä ;) Ei vaan. Ninja Gaiden Black tulee olemaan paras.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 17, 2005, 01:01
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=20021815 (http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=20021815)

Voisin ihan hyvin ostaa tuollaisen "kuollut pikseli" koneen iha vituun halavalla.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 18, 2005, 00:12
(http://http://image.com.com/gamespot/images/2005/227/reviews/922145_20050816_screen006.jpg)

(http://http://image.com.com/gamespot/images/2005/227/reviews/922145_20050816_screen011.jpg)


(http://http://image.com.com/gamespot/images/2005/227/reviews/922145_20050816_screen012.jpg)

 :app:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 18, 2005, 02:02
Kaksi uutta DoS-pätkää:

http://www.gamespot.com/ds/action/castl ... astlevania (http://www.gamespot.com/ds/action/castlevania/index.html?q=castlevania)

Soma hyödyntää näemmä Dracin kykyjä yhä enemmän: ampuu mustia meteoriitintapaisia ja muuntautuu lepakoksi. :[
Tämä peli tulee rokkaamaan.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 18, 2005, 12:12
Mää en näje streameja. :(
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 18, 2005, 13:01
Quote from: ""Kultamuna""
Mää en näje streameja. :(
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 18, 2005, 14:02
Mulla nuo streamit latailee hitsin kauan. Tai sitten ne ei lähde käyntiin ollenkaan. Taitaa toimia oikein vai njossain Internet Explooperissa :(
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Puranne on August 18, 2005, 14:02
Quote from: ""Lumienkeli""
Mulla nuo streamit latailee hitsin kauan. Tai sitten ne ei lähde käyntiin ollenkaan. Taitaa toimia oikein vai njossain Internet Explooperissa :(

Järettömän hienoilta näyttävät nuo isot lopparit. Tulisi jo perkele! :twisted:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 18, 2005, 14:02
Ei helvata tuota IGA:n lehmipoika-tyyliä.  :D

Vähän jänskättää näköjään äijää tuossa lehdistötilaisuudessa. Välillä tulkkikaan ei saa puheesta selvää.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on August 18, 2005, 14:02
Toi on kyllä hienoa, jos hahmoja pystyy vaihtamaan lennossa Dracula's Cursen tapaan.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 18, 2005, 15:03
IGN:ssä oli kaikenlaista juttua, siinä paljastettiin myös että siinä on multiplayer, mutta se ei kuitenkaan vaikuta erityisen jännältä :( Olisipa ollut co-op multiplayer! Ja hienolta näytti Dawnin uusi traileri.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 18, 2005, 15:03
Kuinkahan Jullen, Allun ja Yokon kanssa lienee? Itse suosisin tarinavetoista peluuta. Salahahmoja ilman syytä on nähty jo aivan tarpeeksi.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on August 18, 2005, 16:04
Quote from: ""A-Yty""
Kuinkahan Jullen, Allun ja Yokon kanssa lienee? Itse suosisin tarinavetoista peluuta. Salahahmoja ilman syytä on nähty jo aivan tarpeeksi.


Kuten edellisessä viestissäni mainitsin, olettaisin että hahmot voi ottaa mukaan matkan varrella, ja vaihdella lennossa tarpeen mukaan. Pitäisi kyllä katsoa nuo uusimmat videot ennen kuin teen lisää olettamuksia...
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 18, 2005, 17:05
Pahoin pelkään, että niistä on mahdoton toistaiseksi päätellä mitään.

Suosisin myös vuoropohjaisuutta: Soma vaikka joutuu vangiksi pelin kuluessa, Allu lähtee perään, vastaan tulee örkki. jonka vain Julle voi tuhota, joten tulee hänen vuoronsa, hirviön tuhoamiseksi vaaditaan taika, jonka vain Yoko osaa, jne.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Anonymous on August 18, 2005, 17:05
Quote from: ""A-Yty""
Pahoin pelkään, että niistä on mahdoton toistaiseksi päätellä mitään.

Itse suosisin vuorovetoisuutta: Soma vaikka joutuu vangiksi pelin kuluessa, Allu lähtee perään, vastaan tulee örkki. jonka vain Julle voi tuhota, joten tulee hänen vuoronsa, hirviön tuhoamiseksi vaaditaan taika, jonka vain Yoko osaa, jne.


(http://http://www.thenextfuture.nl/users/edwin/Sonic%20Heroes/SH_1.jpg)

 :cry:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 18, 2005, 17:05
Joku epäonnistunut Sonic? :hmm:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 18, 2005, 19:07
Itse veikkailen Jullen, Allun ja Yokon bonuspelin olevan jollain tavalla sidoksissa vuoden 1999 tapahtumiin, JOS nyt yleensä laittavat mitään tarinan tynkää. Allullahan on nuo SotN vermeetkin, joten ehkä tapahtuma tosiaan sijoittuu ennen Genya Arikado-aliaksen omaksumista.  Julle, Allu ja Yokohan tunnetusti pieksivät Darculan yhdessä vuoden 1999 tapahtumissa, eli saattaisi olla saumaa jopa tavata itse vanha vihtahousu.  :hmm:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Anonymous on August 18, 2005, 20:08
Quote from: ""A-Yty""
Joku epäonnistunut Sonic? :hmm:


Niin, tai siinä oli käytetty noita tiimielementtejä. Eli esim. jostain kivenlohkareesta ei päässyt ohi Sonicilla, vaan täytyi vaihtaa Knucklesiin. Vähän niin kuin tuossa mitä selitit.

Lähinnä tarkoitin että toivottavasti ei Dawnissa mitään tuollaista.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 18, 2005, 20:08
IGN:ssä luki että kaikilla hahmoilla on oma tarina, ja että pelin voi pelata läpi eri hahmoilla. Pelissä on myös monta loppuratkaisua. Kuulostaa hyvältä :)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 18, 2005, 21:09
Quote from: ""Lumienkeli""
IGN:ssä luki että kaikilla hahmoilla on oma tarina, ja että pelin voi pelata läpi eri hahmoilla. Pelissä on myös monta loppuratkaisua. Kuulostaa hyvältä :)

Olisko linkkiä?  :mrgreen:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 18, 2005, 22:10
Kyllä herra, minä palvelen teitä... *niiaa*

http://ds.ign.com/articles/642/642957p1.html (http://ds.ign.com/articles/642/642957p1.html)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 18, 2005, 22:10
Kiitos Lumppari!

Hieman off topikkina: Tuleeko DS:n hinta laskemaan myös Euroopassa nyt kun Ameriikoissa se laskee 120-129 $ hintaan sunnuntaina?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 18, 2005, 22:10
Kaikella todennäköisyydellä. Obs!!! ACHTUNG!!! Euroopassa tulee myös uudet DS:n värit pinkki ja sininen! Haluaisin erittäin kovasti pinkin DS:n. Pakko kai hankkia toinen DS... Ja pinkki GB Micro kaveriksi ;) Nintendogs ja Meteos ja Kirby tulee myös kohta.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 18, 2005, 23:11
Mä haluun pinkin kanssa. :mrgreen:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 19, 2005, 05:05
4 minuuttia putkeen A-luokan kuvaa DoS:ista, paljon ennen näkemätöntä!

http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=23MF ... BEIYH3XM4R (http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=23MFPUOH79HBH2ECBEIYH3XM4R)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 19, 2005, 11:11
Oli hyvää kamaa, lisää repliikkejä..ikävä kyllä tallentaminen ei onnistunut.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 19, 2005, 13:01
Quote from: ""A-Yty""
Oli hyvää kamaa, lisää repliikkejä..ikävä kyllä tallentaminen ei onnistunut.


 :(
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 19, 2005, 14:02
Hups, esitin asiani epäselvästi.  :oops:

Eli tallentaminen kyllä onnistui, mutta video katkesi noin puolen minuutin jälkeen.  :cry:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 19, 2005, 16:04
Hmmm... katkesiko nyt uuden likinkin myötä? :SSS
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 19, 2005, 17:05
Quote from: ""Kultamuna""
Hmmm... katkesiko nyt uuden likinkin myötä? :SSS


Eip. Kiitos, Paavonaattori.  :brow:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 22, 2005, 13:01
Muistatteko kun puolihuumorilla toivoimme, että CV-kokoelma julkaistaisiin arkun muotoisessa boksissa?

No, ennakkotilanneet saavat Japanissa tällaisen pelin mukana:

(http://http://img.photobucket.com/albums/v319/a-yty/DoS-arkku.jpg)

Aargh, kunpa vain eurooppalaisetkin..:| Olen tarpeeksi kuluttajaintoileva, että ennakkotilaisin tuon bonuksien takia. Mukana tulee myös värijuliste, jossa on ainakin Soma.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 22, 2005, 19:07
:O Mulle ja! Olisi kyllä ihan mahtava... Itse tilasin play-asiasta sellaisen nintendogs kotelon jonne saa noita pelejä mutta tuo Castlevania-arkku olisi 10 kertaa siistimpi :)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on August 22, 2005, 19:07
Mutta eihän tuo ole edes arkun muotoinen.  :o Onhan tuo risti ihan hieno, mutta tulee lähinnä mieleen jokin katolilainen silmälasikotelo. Propsit Konamille joka tapauksessa, kun jaksaa tällaisia bonuksia kyhätä.

Edit: Heh, tuohan onkin paljon pienempi mitä luulin. Nuo kasetithan ovat vain 1/4 alkuperäisistä GB-moduuleista.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Rod on August 24, 2005, 12:12
http://media.ds.ign.com/media/695/695639/vids_1.html (http://media.ds.ign.com/media/695/695639/vids_1.html)

Uusia videoita. Itse en vielä pysty katsomaan tällä koulun koneella. :|
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Havik on August 25, 2005, 01:01
En ole varma onko täällä edes sallittua mutta kysyn silti. En viitsisi Ds:ää pelkästään yhden pelin vuoksi ostaa, niin onkohan mahdollista että Dawn of Sorrowin saisi Emulaattorilla toimimaan, jos sellasia ds:llä edes on ?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on August 25, 2005, 01:01
Quote from: ""Havik""
onkohan mahdollista että Dawn of Sorrowin saisi Emulaattorilla toimimaan, jos sellasia ds:llä edes on ?


Hakusana NDS emulator antoi tällaisen vastauksen: http://http://www.ndsemulator.com/. ROM-tiedoston saat etsiä itse. :|
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 25, 2005, 02:02
Tuskin sitä vielä edes löytyy. Kauppaan vaan ja DOS ja DS tiskiin.  :weed:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Puranne on August 25, 2005, 10:10
Quote from: ""Havik""
En ole varma onko täällä edes sallittua mutta kysyn silti. En viitsisi Ds:ää pelkästään yhden pelin vuoksi ostaa, niin onkohan mahdollista että Dawn of Sorrowin saisi Emulaattorilla toimimaan, jos sellasia ds:llä edes on ?


Tietääkseni toimivaa DS-emulaattoria ei ole vielä tullut. Ja ei tuo emulaattorit/emuloiminen mitenkään kielletty aihe täällä ole, kunhan muistaa ettei linkittele mitään laittomia Rom-saitteja tänne. 8)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 25, 2005, 11:11
DS romeja ja emulattoreita on internet täynnä. Romit ovat niitä itseään, mutta DS emulaattorit eivät vielä tue kaupallisia nimikkeitä, ainoastaan emulaattorien tekijöiden demoja yms. Eli lyhyesti, edes lähelle toimivaan DS emulaatioon menee vielä ainakin vuosi, ja pelien pelaaminen ilman jotain kokonaan pelinautinnon tukahduttavaa bugia onnistuu varmaan n. 2 vuoden kuluttua.

Jos haluat DS Romeja, niin PM:mää. Mutta kuten sanottu, niillä ei vielä tee mitään, koska kunnon emulaatio on vasta kehitteillä.

Joudun itsekin valitettavasti pulittamaan DS:stä, vaikken sitä edes tahdo. Haluan vain pelata DS:n Cassun.  :(
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 25, 2005, 12:12
http://www.emulator-zone.com/doc.php/nds/ (http://www.emulator-zone.com/doc.php/nds/)

Entäs tuo?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 25, 2005, 12:12
juu ei. :D
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 25, 2005, 12:12
Oot testannu?  :o

Korjaus: jenkkikannessa.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 25, 2005, 13:01
En ole testannut, olin hiukan ylimielinen tuossa äsken. Mutta silti voin vakuuttaa ettei toimi, olen meinaan sen verran seuraillut tilannetta emulaatio "porukoissa". Mitään kaupallista peliä pyörittävää DS emulaattoria ei vielä ole.

Ja muuten kaikki info jota ei saa selville virallisilta pelisivustoilta olisi nyt kiva saada sitten spoiler-varoituksin, koska ihmiset ovat jo saaneet/pelanneet DoSia, ja spoileria on nyt sitten enemmän kuin tarpeeksi tarjolla. Tämä kommentti ei ollut suunnattu kenellekään henkilökohtaisesti, vaan yleisesti! :D
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Havik on August 26, 2005, 05:05
Harmi ettei toimivaa ROM:ia vielä saa :/
Ei se maksu puoli niin paha ole, mutta joutuu oottamaan aivan liian kauan että peli tänne perämettiin saapuu. :(
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on August 26, 2005, 14:02
Vaikuttaa siltä, että pelin pahin (ja toivottavasti ainoa) kompastuskivi on musiikki. Michiru Yamane ei tietenkään itse vastaa kaikesta, mutta ainakaan tuo teemamusiikki ei toimi erityisen tehokkaasti. Laatukin on GBA-tasoa. Toivottavasti noiden kuivien väkinäisiltä kuulostavien melodioiden ohella kuullaan myös vaikka vähän tunnelmallisempaa ambientia SotNin tapaan.

Quote from: ""Havik""
Ei se maksu puoli niin paha ole, mutta joutuu oottamaan aivan liian kauan että peli tänne perämettiin saapuu. :(


Importtina vaan. Kyllä ne japsitekstit kestää - itsekin läpäisin Concerton käännöksiä hyödyntäen.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Havik on August 26, 2005, 14:02
Dawn of sorrow kiinnostaa eniten ton juonen kannalta, niin mieluiten enkku tekstit. Nooh mikäs tässä, onphan ainakin aikaa hommata tuo ds.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on August 26, 2005, 15:03
En ole Q:n kanssa samaa mieltä tuosta musiikista. Itse kuuntelin noita kappaleita mitä noissa trailereissa on ja tunsin vilunväreitä niistä. Eivät ne huonoja voi olla, jos vilunväreet tuntee.

Itse pidän vähemmän tuosta taiteesta. En ole liiemmin koskaan pitänyt tuon tyylisestä taiteesta. Ei se huonoa ole, mutta mieleeni on vain syöpynyt nämä Kojiman taideteokset, ja ne ovatkin mielestäni parempia. Suuria odotuksia minulla on Dawn of Sorrowia kohtaan.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 26, 2005, 15:03
Minä pidän taiteesta, ja bossimusiikki ainakin kuulosti hyvältä. Ja myös muiden alueiden musiikki kuin se pääteema.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on August 26, 2005, 18:06
Quote from: ""Andy""
En ole Q:n kanssa samaa mieltä tuosta musiikista. Itse kuuntelin noita kappaleita mitä noissa trailereissa on ja tunsin vilunväreitä niistä. Eivät ne huonoja voi olla, jos vilunväreet tuntee.

Tiedän tismalleen tunteen.

Ihan Castlevaniamaisia melodioita DoS:issa tuntuu olevan.

Quote
Itse pidän vähemmän tuosta taiteesta. En ole liiemmin koskaan pitänyt tuon tyylisestä taiteesta. Ei se huonoa ole, mutta mieleeni on vain syöpynyt nämä Kojiman taideteokset, ja ne ovatkin mielestäni parempia. Suuria odotuksia minulla on Dawn of Sorrowia kohtaan.


Kojima oli parhaimmillaan SotN:in aikana. CoD:in taide on ihan välttävää, mutta tulee vähän amatöörimäinen fiilis katsoessa Hectorin suhteettoman pientä päätä ja taittunutta kättä miekankahvassa. :tuum:

Itsekään en kauheasti tuosta animetyylistä perusta.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on August 26, 2005, 18:06
Ovathan ne melodiat castlevaniamaisia, mutta sävellyksissä ollaan menty metsään. Olen tosin kuullut vain pari-kolme kappaletta, joten älkää ottako kommenttiani täysin vakavissanne.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 26, 2005, 20:08
Quote from: ""Andy""
En ole Q:n kanssa samaa mieltä tuosta musiikista. Itse kuuntelin noita kappaleita mitä noissa trailereissa on ja tunsin vilunväreitä niistä.  


Juu, itse kiellän DS:sän viimeiseen asti (vaikka sen hankinkin), mutta musa on kyllä ällistyttävän lähellä CD tasoista menoa. Oikeasti. Ja jos on kaikki lain sallimat DoS videot tsiigannut, niin on kyllä kuullut muutamaa helvetin hyvää chillax biisiäkin teemabiisin lomassa. IMO teemabiisi on kyllä ihan kurkotavaraa myös.

Taiteessa ollaan menty oikeaan suuntaan: nythän 2D cassua pyritään mainostamaan lähinnä uudelle sukupolvelle, jotta genre pysyisi elossa. Anime tyylinen taide vetoaa uusiin pelaajiin, eikä se mitenkään hullumpaa itseni mielestänikään ole.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Puranne on August 26, 2005, 20:08
Quote from: ""Kultamuna""
Juu, itse kiellän DS:sän viimeiseen asti


Kyseisen laitteen omistajana voin kyllä sanoa että ruman ja kömpelön ulkokuoren alla piilee kerrassaan mainio pelikone. DS rulettaa! 8)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 26, 2005, 20:08
No en väitä, etteikö masiina olisi hyvä alan harrastajille. Mutta yhtä peliä halajalle on hieman kohtuutonta maksaa pelin (49€) lisäksi 150 €.  :x Mutta minkäs teet. :?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 26, 2005, 21:09
Se peli maksaa 39 euroa *nus nus* (paitsi huonoissa kaupoissa) Ja jos kerran kiellät sen viimeiseen asti niin ethän sitten voi sitä hankkia :) Minäkin olen ostanut kaikki laitteet ainakin aluksi vain yhden pelin takia ja hyvin on pärjätty niiden kaikkien kanssa.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 26, 2005, 21:09
No ehkä "kieltäminen" kuullostaa joltain uskonnolliselta mielipiteeltä, joten saatoin kärjistellä tuossa hiukan. Mutta siis toden totta DS on minun hankkiman ainoastaan DoS:n takia. Ja yhteishinta siis tällä näkymin tulee olemaan se 200€ (peli + vekotin) eli 1200 mummon markkaa... :( Sama juttu mitä GBA:nkin kanssa, kaikki Kassut ostin, mutta ei muut pelit pahemmin kiinnostaneet.

Käsittääkseni muuten ihan normi DoS:n hinta kaupoissa täällä Suomen mantereella tulee olemaan sen ~49 €uroa, jos mitään on pääteltävissä tämänhetkisistä online hinnoista. Olen tietenkin iloinen, jos olen väärässä.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 26, 2005, 21:09
DS:n pelit ovat 39 tai alle euroa kappale. Paitsi huonoissa kaupoissa, esimerkiksi Player One myy niitä 49,95 hintaan. Kannattaa katsoa vaikka jostain Prismasta tai Anttilasta, niissä en ole nähnyt yhtäkään yli 39 euron peliä.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 26, 2005, 21:09
No oikeastaan toivoisin ennemminkin, että tuo DS:n hinta tippuisi sen pari kybää, kuten Jenkkilöissäkin. :|

Tosin ihan hyvä vinkki, pitää vertailla.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Ananaz on August 26, 2005, 22:10
Pakko sanoa, että olen samaa mieltä musiikista Qualtaghin kanssa. Tähän asti kuulemani kappaleet ovat vaikuttaneet kauhean ylipirteiltä ja karkkisilta ja tuntuu, että ainakin osaan niistä on vähän väkisinkin yritetty saada jotain kauhean ylieeppistä fiilistä mukaan. Lisäksi Kimuran sovitus Bloody Tearsista on aivan kamalan hengetön ja kuulostaa lähes täysin samalta kuin kappaleen kaikki muutkin tähänastiset versioinnit (mikä on huono juttu). Ihan kelvollista, perusvarmaa Castlevania-musiikkiahan tämäkin on, mutta pientä vaihteluakin alkaisi hiljaksiin kaipailemaan. Kaikkeahan ei tosin ole vielä kuultukaan, joten jään odottelemaan paremman toivossa. Toivottavasti Konami myös julkaisisi tälle osalle soundtrackin, mielellään yhdessä Aria of Sorrow'n musiikin kera.

Quote from: ""A-yty""
Kojima oli parhaimmillaan SotN:in aikana. CoD:in taide on ihan välttävää, mutta tulee vähän amatöörimäinen fiilis katsoessa Hectorin suhteettoman pientä päätä ja taittunutta kättä miekankahvassa. :tuum:

No, eipä hätää. Onneksi me täällä euroopassa saamme Kojiman maalauksien sijaan kuitenkin jonkin namin 3D renderin Hectorista pelin kanteen. 8)

Irtautuminen Kojimasta ei sinänsä haittaisi, mutta DoS'in anime-ilme on kyllä aikamoista paskaa (joskin täysin hyväksyttävää, jos sillä todella saadaan uusi käyttäjäkunta kiinnostumaan Castlevaniasta kuten olisi tarkoitus). Henk.kohtaisesti pitäisin enemmän, jos pelin visuaalinen ilme kokonaisuudessaan olisi ollut vaikkapa sellainen kuin yhdessä noista virallisista taustakuvista.


Anyway, olenko ainoa, jonka mielestä Julius vaikutti kauhealta mulkulta Soman tavatessa hänet ja Yokon linnan edustalla? :/
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on August 26, 2005, 23:11
No Belmontithan on tunnetusti mulkkuja.  :mrgreen:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Q on August 28, 2005, 19:07
Tyrmästä löytyy jo Dawnin kappaleita ripattuina mp3-formaatissa:

http://http://www.classicgaming.com/castlevania/new.html

Pääsin vasta nyt kunnolla kuuntelemaan näitä. Ihan meneviltä kuulostavat, mutta en usko että näistä mitään ikivihreitä syntyy. Clock Tower -kappaleesta tuli heti mieleen Lamentin teema, ja taisi siellä jotain uudelleenlämmiteltyäkin olla mukana. Forgotten Village paranee useamman kuuntelukerran jälkeen, mutta jotenkin väkinäiseltä kuulostaa vieläkin. Laatu nyt ei ole lähelläkään CD-tasoa. :lol:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Rod on September 26, 2005, 16:04
Muutama minuutti dossia takana. Perskeleen hyvältä tuntuu. 8) Muuta kehittävää en nyt keksi sanoa.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Castlemaniac on September 27, 2005, 10:10
Tulipahan kuulusteltua noita Dawn of Sorrowin musiikkeja ja parhain noista uusimmista kappaleista oli ehdottomasti tuo Lost Village kipale. Eikös tuo samainen kappale soi myös joidenkin DOS trailereiden tausta musiikkina jos oikein olen kuunnellut.  :|
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on September 27, 2005, 11:11
Soi, tai ainakin katkelmia siitä. Jostain syystä kyllä trailerin versio kuulostaa paremmalta. Sama pätee muihin MP3-versiohin DoS:in kipaleista.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Rod on October 04, 2005, 17:05
Eilen illalla survoin pelin läpi. Hieno peli, täysin ostamisen arvoinen. Mitään jumituskohtaa ei ollut, koko ajan oli haju minne pitää mennä. Tietysti haastetta olisi voinut olla enemmän, mutta parempi silti näin. Säilyy pelaamisen ilo, kun ei otsa hiessä tarvitse hakata.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on October 04, 2005, 18:06
Saan huomenna tuon. Kai.

Paljo RÃ¥di maxoit?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Rod on October 04, 2005, 18:06
Quote from: ""Kultamuna""
Paljo RÃ¥di maxoit?

Puolenkuunpeleistä 39,90 plus postit. Muutama salahuone jäljellä niin kartta olisi 100% suoritettu. 8)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on October 04, 2005, 18:06
Ainahan nuo `Roidit tahkoo läpi parissa päivässä. Mut sitte aina heti perään hard mode.  :)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on October 04, 2005, 21:09
Vihdoin lähetettiin tuo Dawn of Sorrow minullekin!!!!! Kyllä sain kauan odotella! Ja niin, kun kerran Rodimus niin sanoi niin minä yritän pelatakin tuon pelin parissa päivässä ;)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on October 05, 2005, 01:01
Oikein! Kauheet odottelut, ja sitten törkeä ahmiminen! Njam! :mrgreen:

Mun kopio oli kuulemma eilen "käsittelyssä", joten tänään pitäis olla tiskin alla. Mun säkällä pyytää kuiteskin jotain 59€. :/ Mut nyt ei enää oo edes väliä, on menny jo hermot. :[
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on October 05, 2005, 01:01
Minun kappaleeni oli vasta "lähetetty", seuraava vaihe on "postitettu" :P sitten vasta se saapuu minulle. Eli sanoisin aikaisintaan torstaina.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on October 05, 2005, 11:11
Arvasin oikein: 54,90€.  :shock:

Aika ihme juttu täällä Helsingissä: Stockmannille (varmaan kattavin peliosasto) ei ole edes tulossa koko nimikettä edes myyntiin, ja Doseen (suurin pelikauppa) ei ole vieläkään DoS tullu!? Mitä ihmeen Castlevania boikottia tää on?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on October 10, 2005, 01:01
Pelasin just Somalla läpi pelin, ja perhana: sain jopa ostettua se soul eater ringin, kun AoS:issa en jaksanut ruveta tekemään rahaa, koska runkkaamalla tuon massin (300 000) vain saa.  Jos ei osta yhtään mitään koko pelin aikana, niin silti ei riitä massit. Käytin siis hyvää kepulikonstia, ja hinkkaamiseen meni vain n.2 h, kun aloitin melkein nollatilanteesta.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on October 10, 2005, 01:01
On muuten paras Castlevania koskaan ;) Persephonen sielulla voi ahdistella häntä sekä Student Witchiä, koittakaa jos uskallatte.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Castlemaniac on October 10, 2005, 10:10
Hemmetti olen jumissa DOS:ssa ja muuten ensimmäisen kerran  :shock:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on October 10, 2005, 13:01
Tower keyllä pääsee kellotorniin, jossa siis lukittu ovi. Lukittu ovi on kartalla muutama kerrosta alaspäin, kun mistä itse avaimen löysit. Itse avainhan löytyi kartalla oikeanpuolimmaisen tornimaisen (ei kuitenkaan siis kellotorni) rakenneman vasemmasta yläkulmasta.

Pelailen Julle-moodia! <3
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Grievous on October 15, 2005, 16:04
DoS tilattu CD-wow:ista. Sitten pitäisi vaan jaksaa odottaa 5-7 päivää...  :cry:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Puranne on October 15, 2005, 16:04
Nyt on jotain kolmisen tuntia DoSsia takana ja perskuleen hyvältähän tuo vaikuttaa. 8)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on October 15, 2005, 17:05
Nauti, mies!  :P
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on October 16, 2005, 20:08
Ostin kyseisen pelin huutiksesta. Makso posteineen 43€. Ei huono... mhm.
Nyt vaan DS pitäis hankkia.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Castlebat on October 17, 2005, 12:12
Olispa mullakin varaan tuohon.  :cry:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Castlemaniac on October 18, 2005, 13:01
Apua taas tarvitsisin että nyt kun olen saanut sen ajan pysäytys soulin niin missä päin se huone on jossa aika pysähtyy koska olen unohtanut sen kokonaan.  :?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on October 18, 2005, 13:01
Argh!  :wtf:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Grievous on October 23, 2005, 12:12
Hahaa, DoS saatu  ,,/  :jees:  :whip:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Castlebat on October 24, 2005, 16:04
Mie saan DoSin huomenna ja sit pitää odottaa kunnes saan DS:n.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Anonymous on October 28, 2005, 15:03
tänään tuon pelin itsekkin sain ja täytyy myöntää että eihän näin mainiota 2d seikkailua voi olla.

Ihan koukussa alku pikseleistä asti...
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Ogrezombie on October 28, 2005, 15:03
ja kirjautimen taasen unohtui.  :)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on October 28, 2005, 15:03
Heh, ostit sitten NDS:sän kanssa, Ogrezombie! Minäkin ostin ainoastaan Dawn of Sorrowin takia!  :o

Nauti, varsinkin funkkaavista biiseistä, joita ei Cassuvaanijoissa nykyään oikein taida paljoa ollakaan.  :P

Varsinkin Wizardry Lab @ Linkki (http://http://www.fileplanet.com/dl.aspx?classicgaming/castlevania/mp3/dos/Castlevania%20Dawn%20of%20Sorrow%20-%20Wizardry%20Lab.mp3)

Ai niin, saa toki nauttia muustakin kuin pelkästä musiikista!  :mrgreen:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Ebuli on October 31, 2005, 09:09
Nyt jumittaa DoS:ssa: Olen siinä paikkeilla missä ghost dancerit ensimmäisen kerran tulevat vastaan. Minulla olisi ilmeisesti kolme suuntaa minne mennä, mutta kaikissa niissä on jotain joka estää etenemisen.

Kohta 1.

Ghost dancereita täynnä olevan ison huoneen (zombie alakerrassa) oikealla puolella on käytävä jossa ei ole ensimmäistäkään vihollista eikä mitään rikottavaa. Tämän käytävän päässä (siis oikealla tämäkin) on pystysuora este joka muodostuu neliskanttisista palikoista, jokaisen palikan sisällä on ikäänkuin kissan yms. pedon naamataulu. Tuota estettä on piesty ja käytetty erilaisten sielujen erikoiskykyjä, ilman tulosta. Millä tästä eteenpäin?

Kohta. 2. Ghosta dancereista ylös ja oikealle on kohta jossa huoneen oikeassa ylälaidassa on käytävä. Tämän käytävän sisäänkäynti (sisäänkäynnillä jokin luuranko/muu raato, ei siis "elävä" luuranko) on kuitenkin vain pieni rako josta oma hiirou ei mahdu? Miten tästä edetään?

Kohta 3. Vastaavanlainen rako seinässä luurankoineen, mutta nyt tähän huoneeseen mennään suoraan ylös, eli ko. huoneeseen tullaan ikäänkuin lattian läpi. Sisään tultaessa oikealla on bumerangeja heittelevä luuranko.
Vasemmalla on sitten tämä koko huoneen (katosta lattiaan) kokoinen seinämä jossa vastaava kapea rako kuin kohdassa 2. Seinämän toisella puolella on "siivoojatar" :) joka pystyy hyppäämään läpi tästä raosta, kunhan sitä ensin heittää jollain jotta sen saa tulemaan kimppuun.
Oma hahmo ei tuosta samasta raosta kuitenkaan mahdu hyppäämään läpi.

Niin ja viimeisin tapettu bossi on Dimitrii, oliko tämä nyt sitten 3. boss.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Ogrezombie on October 31, 2005, 15:03
hirveitä määriä spoilaamatta...

seinien pikkurakoihin tarvitaan tietty itemi jonka saat yhdeltä loppuvastustajalta.

tapoitko tuon dimitriin jälkeen sen loppuvastustajan kun jatkat eteenpäin ja sitten ylös ja vasemmalle. Joku semmonen hirveä lepakkomies/emäntä. Siltä pitäis tippua myös joku tarpeellinen käkätin millä pääsee etiäpäin.

jos en väärin muista niin tuplahyppy tais olla skilli.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on October 31, 2005, 22:10
http://www.1up.com/do/feature?cId=3145119 (http://www.1up.com/do/feature?cId=3145119)
Tässä mielenkiintoinen IGAn haastattelu, hän kertoo asioista mitkä jouduttiin jättämään DoSista pois (harmi :)).
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Ebuli on November 01, 2005, 13:01
Quote from: ""Ogrezombie""
hirveitä määriä spoilaamatta...

seinien pikkurakoihin tarvitaan tietty itemi jonka saat yhdeltä loppuvastustajalta.

tapoitko tuon dimitriin jälkeen sen loppuvastustajan kun jatkat eteenpäin ja sitten ylös ja vasemmalle. Joku semmonen hirveä lepakkomies/emäntä. Siltä pitäis tippua myös joku tarpeellinen käkätin millä pääsee etiäpäin.

jos en väärin muista niin tuplahyppy tais olla skilli.


Jees, pääsinkin tuosta eteenpäin kun sain puppet master sielun :)

Onko noilla yhdestä käytävästä löytyvillä koskettimilla jokin tarkoitus, joku melodia niillä kai pitäisi soittaa?

Löysin myös kohdan jossa sekä vasemmalta että oikealla olevasta huoneesta (jossa yorick potkiin päätään) näkyy kapea veden täyttämä kolo, mutta somapainija ei tietenkään osaa vedessä sukeltaa. Kolo on kyllä niin kapea että sinne tuskin mahtuisi vaikka vettä ei olisikaan. Mitäs tässä pitäisi harrastaa?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on November 01, 2005, 14:02
Pianossa ei ole mitään puzzlea, ja uimaan pitää Soman oppia taas. :wink:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on December 08, 2005, 14:02
Quote from: ""Lumienkeli""
http://www.1up.com/do/feature?cId=3145119
Tässä mielenkiintoinen IGAn haastattelu, hän kertoo asioista mitkä jouduttiin jättämään DoSista pois (harmi :)

"We've denied it in the past".
 :lol:
Yokon repliikkihän kertoo sen kahta kirjainta vaille.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Ogrezombie on December 12, 2005, 21:09
Nyt menee ikä, järki ja terveys tuon tower bossin kanssa ihan kympillä.

takana varmaan semmoset 15 yritystä ja turpiin tulee ennen ku lattia
kerkiää ratketa.

kestävä pikku piru täytyy myöntää ja sen lisäks  lyö ihan naurettavan lujaa, hehe.

Nähtävästi tässä joutunee lähtemään kauppaan ostamaan pottuja että pysyis jotenki hengenrippeet ukossa sisällä.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on January 08, 2006, 17:05
Noi sinetit löytyy siis aina jostain piilosta yksi kultakin alueelta?

Dario on näköjään pöllinyt Soman turkistakin.  :o
Title: DoS taidetta by Kojima
Post by: Kultamuna Classic on January 28, 2006, 03:03
Ktsoin juuri painin, ja sen kunniaksi linkitän Ayami Kojiman kaksi DoS aiheista kuvaa tänne  :mrgreen:

(http://http://sund1.sakura.ne.jp/uploader/source/up3040.jpg)

&

(http://http://sund1.sakura.ne.jp/uploader/source/up3044.jpg)

 :app:
Title: DoS taidetta by Kojima
Post by: A-Yty on January 28, 2006, 15:03
Nonniih! Nämä lievittävät Goomba-Hectorin tuskaa. :weed:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on January 28, 2006, 19:07
Nyt on pakko myöntää, että en tiedä mitä tehdä, vaikka olen läppäreitä yrittänyt kahlata läpi.

[spoiler]Miten Pinnacleen pääsee? Ajattelin ensin läpäistä ton huonon lopun eli mennä tappelemaan Dariota vastaan sinne.

Läppäreiden mukaan Paranoiaa vastaan pääsee taistelemaan käyttämällä Ukobackia, Axe Armoria ja Killer Clownia niiden kuvien kohdassa Demon Guest Housessa, mutta mistä ne kuvat nyt sitten sieltä muka löytyy?[/spoiler]
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on January 28, 2006, 19:07
Ne on kolmessa kiviseinässä, jotka pitää siis noiden kykyjen kanssa aukaista päästäkseen kartalle eteenpäin.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on January 28, 2006, 20:08
Hittolainen soikoon. Olen omistanut kyseisen pelin jo muutaman kuukauden ajan, mutta kun sitä perhanan DS:ää en ole vieläkään ostanut, maksaa niin jumalattomasti, kun rahaa pitäs olla vaikka mihin muuhunkin.

Ei auta muuta kuin odottaa, josko syntymäpäivänä napsahtaisi.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on January 28, 2006, 23:11
Quote from: ""Kakkelihaadi""
Ne on kolmessa kiviseinässä, jotka pitää siis noiden kykyjen kanssa aukaista päästäkseen kartalle eteenpäin.


Juu, toi selvisi läppäreistä, mutta en meinaa löytää noita kiviseiniä. :|
Title: DoS taidetta by Kojima
Post by: Lumienkeli on January 29, 2006, 02:02
Saanen arvata, tämä kaksipuoleinen juliste tulee Aria/Dawn of Sorrow soundtrackin mukana? Ihan nättiä taidetta :)
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on January 29, 2006, 16:04
Quote from: ""A-Yty""
Quote from: ""Kakkelihaadi""
Ne on kolmessa kiviseinässä, jotka pitää siis noiden kykyjen kanssa aukaista päästäkseen kartalle eteenpäin.

Juu, toi selvisi läppäreistä, mutta en meinaa löytää noita kiviseiniä. :|

En nyt muista itsekään tarkkaa sijaintia, mutta katselehan kartasta, mitä aluetta ei ole vielä tuolla haunted innissä päin "maalattu", eli mistä näkee, että valkoista rajaa ei ole tullut vastaan.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on January 29, 2006, 16:04
Haunted Inn? Siis Demon Guest House? :hmm:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on January 29, 2006, 17:05
Siis joo.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on January 29, 2006, 17:05
Oon mielestäni kolunnut sen paikan niin, että ainoa paikka jonne en ole vielä päässyt on se yläspäin menevä, jonka telkeää se jokin portti.

[spoiler]Mutta kuinka sinne Pinnacleen pääsee? Ajattelin nyt mennä sen "huonoimman" lopun eli taistella Darion kanssa ja sitten vasta etsiä jostain nuo kuvat ja käyttää niitä kolmea sielua niihin. Läppäreissä vaan sanotaan, että mene sinne tappelemaan Darion kanssa saadaksesi tuon lopun, mutta en keksi miten sinne pääsee, oli se sitten missä tahansa. [/spoiler]
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on January 29, 2006, 18:06
En kyllä kuollaksenikaan muista, mutta vertaa tätä karttaa ruudulla olevaan, ja katso missä et ole vielä ollut: http://db.gamefaqs.com/portable/ds/file ... os_map.gif (http://db.gamefaqs.com/portable/ds/file/castlevania_dos_map.gif)

Mitä pomoa vastaan olet viimeksi taistellut?

P.S. Ja tarkistin vielä yhdestä FAQ:sta, että Paranoia-tappelu on tosiaan tuolla Demon Quest housessa. Tuota paikkaa ei ollut edes muistaakseni vaikea löytää, vaan se tuli aivan normaalisti eteen. Nyt olet selvästikin jättänyt huomaamatta jonkin niin selvän reitin, että et epätoivoissasi enää osaa tajuta sitä!
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on January 29, 2006, 18:06
Lataa tästä DoS strategiaoppaasta skannattu linnan kartta, josta näät eksaktisti Demon Guesthousen äärirajat, ja näet vertaamalla ruudun karttaan, että missä osassa Guesthousea et ole käynyt.

http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=3C9B ... 6Z6MQA1H3Y (http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=3C9BT08PJIBJ30P56Z6MQA1H3Y)
Title: DoS taidetta by Kojima
Post by: A-Yty on January 29, 2006, 23:11
Hmm..ei haitanne jos sulautan tämän DoS-ketjuun?  :weed:

Edit: pah, en löytänyt kuin jako-ominaisuuden.  :roll:
Title: DoS taidetta by Kojima
Post by: Kultamuna Classic on January 30, 2006, 00:12
Pistä tälle lukkoa, ja kopipeistaa noi linkit tuonne DoS rihmaan.
Title: DoS taidetta by Kojima
Post by: Q on January 30, 2006, 00:12
Toi on yksi phpBB:n huonoista puolista. Eli ei ole ketjun sulauttamisominaisuutta. Sellaisen modin saa kyllä asennettua, mutta en ole syystä tai toisesta saanut sitä aikaiseksi.
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 01, 2006, 22:10
Jaahas, eli mitä ilmeisimmin pitäis ensinnä päästä ton yhden lopparin luo, jonka vasemmanpuoleisella portilla on jättietana. En oo vaan vielä löytänyt sinne sinettiä.  :whip:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 02, 2006, 10:10
Sinne mennään sit vasta, kun on hoidellut Darion. :weed:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 02, 2006, 14:02
A-yty: Oletko siis vieläkin jumissa tuon kolmen kiviseinän/sielun kanssa? Jos haluat saada mediocre lopun, niin et avaa noita seiniä ollenkaan. Jos haluat paskan lopun, niin menet sinne kartan keskelle (mis on se etana) ilman [spoiler]Minan alussa antamaa pendanttia tjsp. päälläsi[/spoiler] Dario fightin jälkeen (kellotorni), ja jos hyvän niin [spoiler]]equippaa se Minan antama juttu ennen astumista tuohon[/spoiler] samaiseen kammioon Dario fightin (kellotorni) jälkeen.

Eli ne kiviseinät on NYT saatava auki, tai siis ainakin ennen Dariota. Toistan kysymykseni aiemmasta postista (koska voin auttaa, jos tiedän), että mitä Bossia vastaan olet taistellut viimeksi?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 02, 2006, 22:10
Olen melko varma että se oli se aikaa pysäyttävä ökö. :hmm:
Title: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 02, 2006, 23:11
Eli nimeä et muista?  :mrgreen: U suk, man! Kunhan muistaisit sen nimen, niin voisi tuolta ohjeistosta väijyä. :|

Saitko sielun siltä? Mikä nimi? Eikö tuosta ladattavasta kartastakaan ollut mitään hyötyä?
Title: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 03, 2006, 01:01
No siis eihän tossa muita ajanpysäyttäviä loppareita olekaan kuin tuo.

Sain siltä sielun. Nimeä en siis muista, mutta sitä sen sielua käyttämällä pääsee sinne alueelle, jossa ilman sitä tykki  ampuu ja aika pysähtyy.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 18, 2006, 22:10
SPOILERIVAROITUS!! omg kato muualle jos et oo pelaallu dossia jne.


On varmaan ollut liikaa taukoa kun olen viimeksi pelannut, mutta ei tule yhtään mieleen mitä tekisi edetäkseen. Paavo, toi kartta on hyvä silleen, että näen mitä en ole vielä kolunnut, mutta en vaan tiedä kuinka niihin pääsisi. Otin kuvan omasta kartasta, josta selviää, missä meen:

http://img312.imageshack.us/my.php?imag ... opy5lw.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=dos2copy5lw.jpg)

Eli haluan nyt mennä tappamaan Darion. Meen nää siinä järjestyksessä että tuo "huonoin" ensi ja sitten taas tavoitteet korkeammalle. Voin kertoa mitkä sielut on jo, jos on tarvis. Mutta oon siis kaikilla kolutuilla alueilla tappanut lopparit jo.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 18, 2006, 22:10
Mikäs tuo koluamaton "kattoluukku" on tuossa lähettämässäsi kartan kuvakaappauksessa? Eli melkolailla kartan vasemmassa ylälaidassa, muttei aivan vasempaan laitaan kiinni kuitenkaan. Näyttäisi olevan ovi aukeava ylöspäin, mutta et ole mennyt siitä lävitse. Miksi? Onko siellä minkämoinen este?

Entä kartan oikeassa ylälaidassa, ei se oikeanpuoleisin torni, vaan siitä se seuraava keskemmälle päin, jonka huipulla on myös warp & save huoneet. Tämän "tornin" warppihuoneen alapuolella jokin on tyssännyt matkasi myös. Mikä siellä tulee vastaan?

Muuten jos menet nyt Darioon, niin sinulle käy kuin Allulle taistellessaan Richteriä vastaan Linnan huipulla. Eli peli loppuupi.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 18, 2006, 22:10
Joo, se on tarkoituskin. Että näkee ekana ton huonon lopun.

Se on sellainen harmaa luukku, joka ei ole auki eikä siellä ole mitään avaireikää tai vastaavaa. Muistatko yhtään mitä tuolla oli? Onko sulla esim. tallella tallennuksia?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 18, 2006, 22:10
Katsoin yhdestä FAQ:sta, että se aikaa pysäyttävä pomo on nimeltään Zephyr. Eli nyt päästään asiaan:

Oletko jo taistellut bat companya vastaan?
Jos et ole, niin sinun pitää löytää alue nimeltään "Silenced Ruins" Subterranean Hellin läpi koluamalla.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 18, 2006, 22:10
Juu, pystyn muuttumaan lepakoksi.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 18, 2006, 22:10
Ok, oletko päässyt Cursed Clock Toweriin?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 18, 2006, 22:10
Jos tiedät, missä Cursed Clocktower on (ainahan voit tarkistaa siitä mun lähettämästä skannista kys. alueen rajat), ja olet sieltä löytänyt warppihuoneen, niin warppaa itsesi nyt sinne. Tästä eteenpäin seuraava otos eräästä FAQ:sta neuvoo sinulle reitin aina Paranoia-tappeluun asti:

The rest of this guide will tell you how to get the best
ending, so anyway, warp to the Cursed Clock Tower.

                       XIII. Cursed Clock Tower (2)

From the warp room, head right, then down.

At the bottom of this room, stand on the switch so the wall to the right
breaks. Head left from here.

In the next room, you have to get to the bottom without getting hit by the
spikes. Watch out for the Medusa Heads, and jump to the bottom left of the
room - it's OK, there aren't any spikes there. Then head right.

Again, watch out for the Medusa Heads and spikes as you drop to the bottom
of this room and head left.

The next room is where you need the Bat Company soul. Fly through the spikes
and exit to the right.

There are no enemies in the next room, but there are a ton of spikes. Simply
drop to the bottom of the room, then slide (again, Down +B) under the spikes
and head left.

There is a Devil in the next room. I'll leave the option to kill him up to
you, but anyway, head left.

There are a bunch of Harpies in the next room. Kill them, and head left to
enter the Pinnacle.

                           XIV. The Pinnacle

There is a Succubus in this room. They will latch onto you and suck your HP
if you're not careful, so don't get to close to them. Kill her and move on.

In the next room, kill the Bugbear and continue heading left. You'll see
some Malachi - they can be tough, but you need to kill them to continue.
Head left.

In the next room, immediately drop down.

To the right is a save room. Save, definitely, then head left from the save
point.

The next room contains a whole bunch of Succubus in it. You can either kill
them, or kick cancel (if you don't know how to do that, it's simply jumping,
double jumping, then pressing Down + B and landing on the top of an enemy,
and then repeating) across them to get to the other side. Exit to the left,
of course.

                       XV. Demon Guest House (2)

You'll be back in the Demon Guest House. Head to the left.

In the next room, hit the switch to the left to enable you to travel between
the lower half of the Demon Guest House and the upper half.

You need to go to the middle left room to go fight Paranoia. A lot of people
don't do this, because you need 3 souls to continue:

1. Axe Armor
2. Killer Clown
3. Ukoback

When you get these three souls, you can move on. You can find Axe Armors in
many places, namely, the Lost Village and Wizardry Lab, and Killer Clowns
are all over the Demon Guest House. Ukobacks can be found in Subterranean
Hell. When you get these 3 souls, come back here and use them on the walls
with their picture on it to continue.

Once you use them, you'll be able to go into the next 2 rooms, the first of
which is empty and the second of which begins the boss battle with Paranoia.

             --------------------------------------------
            ///              Boss: Paranoia             \
            -----------------------------------------------
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 18, 2006, 22:10
Kyllä mä mun mielestä oon sinne löytäny, ainakin kun vertasin tohon sun linkittämään karttaan. Tosin, siinä ne värisävyt on joskus vaikea erottaa, mutta mun mielestä se on toi joka on ylimpänä oikealla.

No kuiteskin, entäs se huonoin loppu?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 18, 2006, 22:10
Sinä pääset tuota ohjetta seuraamalla paras/huono/huonoin loppuihin, eli noihin kaikkiin. Eli ei ole järkeä mennä Darioon nyt, kun saat sen keskihuonon lopun kuitenkin aiheutettua itsellesi, jos jätät käyttämättä sitä Paranoialta saamaasi sielua itse taistelussa.

Kaikista huonoin loppu on mahdollista saada vasta Dario-taistelun jälkeen. Ja paras sitten välttämällä tuon kaikista huonoimman.

Tässä on muuten tuo FAQ, jota siteerasin tuossa yllä: http://db.gamefaqs.com/portable/ds/file ... _dos_b.txt (http://db.gamefaqs.com/portable/ds/file/castlevania_dos_b.txt)
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 19, 2006, 00:12
No nyt asiat selkenivät huomattavasti.  :)
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 19, 2006, 18:06
Kojima ja Yamanehan eivät työskennelleet DoS:iin ollenkaan (tosin, Kojiman kuvia tuli julkaisun jälkeen)? Miksi lopputeksteissä siis väitetään näin? :hmm:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Elmina on February 19, 2006, 19:07
No mut Kojima teki alkuperäiset character art:t että pitäähän se creditata.

Ja Yamane teki muutaman musiikin. Pinnaclen ainakin muistaakseni...
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 21, 2006, 16:04
Quote from: "Elmina"
No mut Kojima teki alkuperäiset character art:t että pitäähän se creditata.

Ja Yamane teki muutaman musiikin. Pinnaclen ainakin muistaakseni...

Dawn of Sorrow

by Michiru Yamane:

A Fleeting Respite
Scarlet Battle Soul
Demon Guest House
Condemned Tower
Cursed Clock Tower
Subterranean Hell
The Pinnacle
Portal To Dark Bravery
The Abyss
Piercing Battle Fury
After Battle -Blue Memories-
Momentary Moonlight

by Masahiko Kimura:

Intro Theme
Gloomy Memories
Evil Invitation
Pitch Black Intrusion
Equipment's Tale
Dracula's Tears
Dark Clouds
Black Shudder
Platinum Moonlight
After Confession
Echoes of Darkness
Into the Dark Night
Vampire Killer
Underground Melodies
Beginning
Bloody Tears
Illusionary Dance

-----------------------------------


 :[
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 22, 2006, 11:11
No jopas toi Menace on haastava. Oon tasoa 44. 45 vissiin kannattais ainakin olla? Ehdottakaa taktiikkaa.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 22, 2006, 12:12
Mä en osaa mitään taktiikoita, sillä läiskytin pelin vaan iloisesti läpi. En muista tasojani, mutta final bossi oli helpompi kuin se avaruusherpes (Gergoth?) siellä tornissa. ::)
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 26, 2006, 15:03
Johan se viimeinenkin loppari kaatui, kun nostin tason 47:ään ja hommasin tuon hirmukirveen.

Varoitus! Paljastuksia lopusta!

Tämähän on eräänlainen paluu juurille; linna sortuu lopussa ja teksti on niukkaa. Mutta hieno kuitenkin. Tykkäsin tuosta miten Allu jätettiin muista hyviksistä kuvan ulkopuolelle, jonka jälkeen vihjattiin että hän ehkä tulee jatkamaan isänsä jalanjäljissä. Mahtavaa!  ,,/

Eikä perinteiden kunnioittaminen pääty loppuun; Julius Modessa on samanlainen hahmonvaihtosysteemi kuin DC:ssa. Vähän vierastin että Allu näyttää jostain syystä juuri samalta kuin 239(?) vuotta sitten, mutta eipä tuo liiemmin haittaa kun se edes yritettiin selittää Jullen tavatessa hänet. Ja on täysin hyväksyttävää ja ymmärrettävää, että Allu on taas pelattavana, on hän sen verran suosittu.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on February 26, 2006, 16:04
Allu pitää cosplaystä ;) Fanipalveluahan se varmaan on. Moni olisi ollut raivostunut jos allulla olisi ollut uudet nykyaikaisemmat vaatteet.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 26, 2006, 17:05
Eikös IGA itsekin sanonut, että Genya Arikado on ihan nössö? :lol:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 26, 2006, 17:05
No ei se ainakaan Dmitriille tuntunut pärjäävän. Sen hemmon päihittämiseen tarvittiin isipapan voimia.  :o
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on February 27, 2006, 09:09
Olisi kysymys Dawn of Sorrowista. Miten pääsee sinne vasemmassa alanurkassa olevaan paikkaan? Tiedän mitäs sinne pääsee, mutta en pääse sukeltamaan piikkien ohi millään. Tarvitaanko siihen jokin tietty sielu, vaiko vaan paljon taitoa? Apu olisi tarpeen!
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 27, 2006, 11:11
Boneark-sielu tarvittaisiin tuossa kohdassa. :weed:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on February 27, 2006, 14:02
Tai sitten Skeleton Ape + Puppet Master sielut.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 27, 2006, 16:04
Bonearkin saa ainakin ihan tuon piikkikohdan läheisyydestä. Mutta sen rarity tais olla astetta korkeampi kuin normisielut, joten saattaa joutua hinkkaamaan puolisenkin tuntia, ennenkuin nappaa.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on February 27, 2006, 17:05
Ai? Meikäläinen ainakin nappasi Bone Arkin ekalla yrittämällä.  :brow:
Kiitoksia kuitenkin avusta kaikille! Pääsinpähän lopulta tutkimattomalle alueelle!
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 27, 2006, 17:05
Quote from: "Andy"
Ai? Meikäläinen ainakin nappasi Bone Arkin ekalla yrittämällä.  :brow:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 27, 2006, 18:06
Quote from: "Andy"
Ai? Meikäläinen ainakin nappasi Bone Arkin ekalla yrittämällä.  :brow: Valehtelematta lähemmäs sata kertaa jouduin Bone Arkin tappamaan ennen kuin se luovutti sielunsa. Great Axe Armor oli toinen sitkeä perkele.  :whip:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on February 27, 2006, 19:07
Mulla taas taisi olla Bugbear tai joku minkä sielua tarvi johonkin katanaan sellainen että piti tappaa vähintään 100 kertaa soul eater sormuksen kanssa :E Ja tietysti niitä tarvitsisi kaksi, toinen kokoelmaan ja toinen siihen miekkaan...
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maria on February 27, 2006, 22:10
No, jos nyt kerran sieluista valitetaan, niin Great Axe Armorin perkele pitää hirttää tai jotain. Kesti ikuisuus saada se.

...No vastapainoksi tietysti lähti Stolas ekasta jonka tapoin, mutta...
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on February 28, 2006, 10:10
Meikäläiselle tuottaa Ouja Table ongelmia. On sitä jo tullut monta kertaa mätättyä, mutta ei missään tunnu. Sou Eater Ring löytyy, mutta ei tipu. Onneksi Ouja Table on heikko vihollinen.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 28, 2006, 13:01
Mistä te kaikki saitte oikein massit soul eateriin? Meikä joutui oikein näkemään vaivaa saadakseni kokoon noi rahat, ja vasta pelin loppupuolella sen sain hankittua.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on February 28, 2006, 14:02
Ihan loppupuolellahan minäkin sen hommasin, mutta kekkasin yhden tosi muikean tyylin kerätä rassua. Ensin Gold Ring päälle, ja sitten paikkaa, missä maasta syöksyy Chouleja loputtomana tulvana. Tiputtelivat rahaa siihen tahtiin, että sain koko 100 000 kultaa about puolessa tunnissa. Ei huonosti olleskaan.

Ja toinen juttu: pääsin pelin loppumonsteriin juuri, ja kyllä on perhana soikoon vaikea vastus. Normaalisti näissä vanioissa tuppaa olemaan aika helpohko päävihollinen, mutta tässä onkin haastetta. Pointsit siitä!
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on February 28, 2006, 15:03
Outoa. Mun ei tarvinnut kuin rämpätä ja popsia pari nakkia ennenkuin se kuoli pois. :shock:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on February 28, 2006, 18:06
Ehkä hiukan turhauttavaksi tehty tuo Julius Mode ilman parantavia rohtoja.  ::)
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maduk on March 01, 2006, 15:03
Ketkä muut ovat saaneet kaikki sielut ja kaaos-sormuksen? Mikä oli viimeinen sielu jonka sait(Minun oli the creature)?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Ukko on March 01, 2006, 20:08
Terve kaikille! Tällä kertaa kirjoittelemassa uusi jäsen. Ostin Dawn of Sorrown tuossa viime vuoden puolella marraskuussa ja vedin sen sitten reilussa viikossa sataprosenttisesti normi moodilla läpi. Ja sanoisinpa myös että oli melko helppo loppuvastus. Pari kertaa sai yrittää mutta kyllä se siitä sitten meni parilla potionilla aika kevyesti. Soman level tais kyllä olla 60 pintaan. Eniten sielujen keruussa oli mulla ongelmia Iron Golemin ja Dead Maten kanssa. Dead Matesta yritin aluks nimittäin varmaan puoli tuntia väärällä tavalla kunnes hoksasin että eihän mulle tullu edes expaa. Pitäis varmaan tässä joskus aloittaa Julius moden läpivieminen. Anime -tyylistä tykkään pelissä.

Jos vaikka vähän nyt ekaan viestiin laitan taustaani. Vaanijoita olen pelannut aikoinaan NESillä ja SNESillä melko ahkerasti, kunnes tietokone syrjäytti konsolipelaamisen. Suosikkina Simon's Quest. Nyt DS:n oston myötä oon pikkuhiljaa palaamassa konsoliskeneen. 3D-vanioita en oo kokeillu, koska oon Old School miehiä ja 2d näin ollen on lähempänä sydäntä. :) Castlevanioiden lisäks ehdottomia suosikkipelejä on Mega Manit.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on March 01, 2006, 21:09
Tässäpä on koitettu keräillä noita sieluja ja ihmeen hyvin olen niitä saanut. Great Axe Armor ja moni muu antoi sielunsa muutamalla yrityksellä, vaikka harvinaisuus on kolmen tähden luokkaa. Final Guardin kanssa vaan meni hermot, kun ei antanutkaan sieluaan, ja niitä tarvittaisiin kaksin kappalein, että voisi käyttää toisen aseen parannukseen.

Mites muuten nämä monsterit, jotka mainitaan UMA Newseissä? Olen saanut Yetin esiin, mutta kaksi muuta ovat hukassa. Toisen olen nähnyt lentelevän kuuta vasten, mutta ei se ainakaan salamoihin vastannut, joten kaipa se on se kolmonen. Siihen pitäisi saada yhteyttä, enkä tiedä lainkaan miten. Entäpä missä tämä kakkostyyppi luuraa. Siitä en ole nähnyt vilaustakaan.

Ja sitten vielä yksi juttu. Mikä olisi hyvä tyyli kaataa Iron Golem, siis se, jolta iskut vie vaan 1 HP? AoSissa oli semmoinen sielu, millä sen tappaa laakista, onko tässäkin? Apu olisi taas tarpeen.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maria on March 01, 2006, 21:09
Quote from: "Maduk"
Ketkä muut ovat saaneet kaikki sielut ja kaaos-sormuksen? Mikä oli viimeinen sielu jonka sait(Minun oli the creature)?

Silloin hommasin kaikki sielut ja niin edespäin kun ekaa kertaa pelasin. Viimeinen sielu oli vissiin Black Panther; muut oli tullut jo matkan varrelta metsästettyä.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Elmina on March 01, 2006, 21:09
Mä en sieluja koskaan keräillytkään...

...Pelasin Hard Modia. Käytin ton SpectralSwordin 100% seiviä... >.>
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on March 01, 2006, 21:09
Quote from: "Andy"
Ja sitten vielä yksi juttu. Mikä olisi hyvä tyyli kaataa Iron Golem, siis se, jolta iskut vie vaan 1 HP? AoSissa oli semmoinen sielu, millä sen tappaa laakista, onko tässäkin? Apu olisi taas tarpeen.
Yksi sielu, jolla Golem kaatuu kohtuullisessa ajassa (ei kuitenkaan lähellekään laakista tjsp.) on se kärpäs-sielu, jonka avulla saa tehtyä kärpäs(tai joku myy hyönteinen)parvia. En kyllä kuollaksenikaan muista sen nimeä. Itse pieksin iron golemit tuolla, mutta varmasti on parempikin tapa/sielu olemassa.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Ukko on March 01, 2006, 22:10
Minä hoitelin Iron Golemit pistoolilla. Aina yhden laakin jälkeen tekee taaksepäin luisun tai hyppää niin pystyy ampumaan heti perään toisen kudin melko rivakkaan tahtiin. Sitten vielä Manticore -sielu käyttöön niin skorpionihäntä pieksee samalla sitä. En tiedä onko yhtä nopea keino kuin tuo edellämainittu kärpäsparvitapa.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maduk on March 01, 2006, 23:11
Elikkä ensin UMA hirviöt.  Taustalla lentelevän saa käyttämällä mandragoraa eli kiljukasvia. Sitten Mothmanin saa huoneesta Pinnaclessa, jossa on 2 final guardia ja keskellä valonheitin. Valonheittimen virtalähteeseen pitää käyttää joko rycuda-sielua tai mjölniriä tai gungneria. Sitten Iron golem: parhaiten homma hoituu dead piratella ja joko valmanvay, nunchaku tai kaiser. --Maduk--
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maduk on March 05, 2006, 15:03
Lisää kysymyksiä jos on, tiedän aika paljon Dawnista.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kermakastikeritari on March 05, 2006, 15:03
Itse tapoin Iron Golemeja käyttämällä Imp-sielua ja jotain nallekarhua aseena...
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: qwertyu on March 06, 2006, 19:07
Nunchakut ovat kohtuullisen nopea keino tappaa Iron golem. Ne saa muistaakseni Boss Rush:sta.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on March 06, 2006, 20:08
Peli meni tässä muutama päivä takaperin läpi täydellisesti, eli Chaos Ring tuli otettua matkan varrelta mukaan. Kiitos kaikille avun antajille, kun autoitte minua löytämään nuo sielut. Oli kerrassaan loistava pelikokemus, odotukset ovat korkealla seuraavaa DS:n Castlevaniaa varten.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Castlemaniac on March 08, 2006, 21:09
Aloitin taas DoS peluun pitkästä aikaa ja tarvitsisin apua. Eli mihin minun seuraavaksi pitäisi mennä, uusin paikka jossa viimeksi tuli käytyä on Silenced Ruins jossa tapoin sen lepakko Bossin jolta sai Bat Company sielun. Ja nyt ei ole mitään hajua minne mennä ja mitä tehdä? Apuva, eli neuvoja pyydän.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on March 08, 2006, 21:09
Lepakolla voi ainakin lentää siellä ylhäällä sellaisen piikkikäytävän lävitse... En kyllä muista saiko sieltä mitään läpäisyn kannalta olennaista vaiko vain jonkun bonus tavaran.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maria on March 09, 2006, 01:01
Cursed Clock Tower, joo, se piikkikäytävä siellä. Sitä kautta pääsee Pinnacle:lle.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on March 10, 2006, 23:11
Nyt pelasin Julius modenkin läpi. Aika menoa.

Tuli tosin tuota sivuston DoS-kuvausta ja Tyrmän arvostelua lukiessa mieleen, että eihän se kultti suoranaisesti Draculaa enää yrittäneet henkiinherättää toisin kuin väittävät, vaan Celian sanoin: "murskata Draculan sielu" että joku muu saa ne voimat käyttöön. Eli ei tyypillinen henkiinherätysyritys kyseessä (vaikkakin tavoite on sama)  :kahvi:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Castlemaniac on March 16, 2006, 21:09
Tuli nyt sitten päästyä DoS lävitse, Dario oli kylläkin yllättävän helppo viimeiseksi bossiksi  :| Eli kertokaas oliko Darion taistelun jälkeinen loppu intro samanlainen fake kuin AoS:n Grahamin jälkeen.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Castlemaniac on March 16, 2006, 22:10
Elikkäs jos tuosta viimepostista ei kukaan tajunnut mitään niin esitän kysymyksen yksinkertaisemmin. Elikkäs onko mahdollista jatkaa peliä sen jälkeen kun on tappanut Darion. Jos niin miten?  Mitkä sielut pitää olla varusteena tai mitä pitää tehdä että ei tule tuota loppu introa. Toivottavasti joku tajusi nyt mitä tarkoitan.  :mrgreen:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on March 16, 2006, 23:11
Sulla pitää olla se Paranoia sielu että pääset peilin taakse.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Castlemaniac on April 21, 2006, 18:06
WOOOT!!!, nyt se tuli vihdoinkin DoS vedettyä lävitse. Ei vaatinut kun neljä tai viisi kokeilu kertaa niin sain sen Menacen nirhattua, osa kiitos menee gaibon:nille kun kertoi hyvän taktiikan. Käytin siis Mandragora sielua, muut sielut olivat Death ja Lilith, Lilith nosti INT:tiä. Läpipeluusta sai vähän extraa, Boss Rush mode ja Sound moden. Kyllä nyt on hyvä fiilis kun tuo DoS tuli vihdoinkin läpäistyä.  :weed:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kultamuna Classic on April 21, 2006, 20:08
Onneksi olkoon! Sitten vaan Julius modella jatkamaan peliä! :mrgreen:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on April 21, 2006, 20:08
Todellakin!  :)
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Elmina on April 21, 2006, 21:09
Saahan siinä ne kaikki sielut tavallisessa pelissä.

...Mutta Hard Modekin on olemassa. :D
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maria on April 21, 2006, 22:10
No saahan hard mode:ssa kun läpi menee sen yhden extra sielun (Flame Demon tai jotain), mutta kaikki normaalit saa kyllä normal moodissakin.

Niin ja tuota erikoissielua ei siis tarvita siihen että saa Chaos Ring:n.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Castlemaniac on April 22, 2006, 14:02
Kiitos vaan kaikille onnitteluista  :) Mutta eikun Julle modea taas kohta pelaamaan lisää.  :mrgreen: Avan otin muuten J:n kunniaksi, on se kova Belmont.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maria on April 22, 2006, 17:05
Ei taida ikävä kyllä nähdä mistään sitä vaadittavaa exp määrää. Eli eipä auta kun tappaa kaikki mikä liikkuu

Julius ownaa. :mrgreen: Ei, enhän minä ole Jullen fani, en todellakaan (http://http://www.towerofmist.net/julius/)  ::)
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Christophe on April 23, 2006, 19:07
Dario-ending ja Bad Ending on nyt itselläkin plakkarissa :).
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Janttila on April 26, 2006, 14:02
On tämä kyllä aivan hemmetin hyvä peli! En ole ennen pelannut Castlevanioita, jotein odotuksia ei oikein ollut, mutta ei voi muuta sanoa, kuin että on mahtava!

Neuvoa kysyisin teiltä..

Tarvitsisin Iron Golemin (tai jotain sinne päin), eikä millään huvittaisi koluta koko linnaa läpi, niin jos joku ystävällinen henkilö voisi neuvoa sen sijainnin, jos tietää.. kiitos.

Tässäpä vielä kartta, niin on hieman helpompi selittää..

http://faqsmedia.ign.com/faqs/image/jaebird_cvdos_20050921.gif (http://http://faqsmedia.ign.com/faqs/image/jaebird_cvdos_20050921.gif)
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Janttila on April 26, 2006, 16:04
Zapperistapa (http://http://zapper.urli.net) hyvinkin..

Kiitoksia neuvoista.. kokeilen kohta..

EDIT: Sitkeä pirulainen tuo Iron Golem.. Ei sitten millään suostu antaman sielua..
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maria on April 27, 2006, 21:09
Taitaa olla niitä beta versio shotteja. Samoja joissa on Gergoth juoksentelemassa pitkin metsää...
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maria on April 29, 2006, 19:07
Siis toisin sanoen on joku pomo tappamatta. Kaikki (paitsi Paranoia) pitää tappaa Julius-moodissa että luukku aukeaa.

Joten ei muuta kun miettimään mitä jäi... Ettei vaan olisi se Malphas taas?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: -Zero- on June 14, 2006, 16:04
Viime viikolla pelasin kaverin luona tota (koska en itse omista Dee Ässää), ja tykkäsin kovasti..
Nyt harkitsen DS:sän ostamista...Onko tyhmää ostaa Nintendo DS yhden pelin vuoksi?
Taidan sittenki otta kaverilta ton lainaan (jos se nyt antais). :brow:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Maria on June 14, 2006, 16:04
Quote from: "Daretec"
Nyt harkitsen DS:sän ostamista...Onko tyhmää ostaa Nintendo DS yhden pelin vuoksi?

Ei ole. Dawn:n takia minäkin sen alunperin ostin.

Ja sitä paitsi syksyllähän tulee ulos Castlevania Portrait of Ruin!

...Ja jottei Lumppari tapa minua, pitäähän sitä mainostaa muitakin DS:n pelejä, kuten Phoenix Wright:ia...  :mrgreen:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Christophe on June 14, 2006, 17:05
Ja jos tyytyy vanhaan DS-malliin, niin sitä saa aika halvalla nyt ja hinta varmasti tippuu vielä vähän, jahka lite kunnolla rantautuu. Taskupelikäytössä lite on kyllä mehevämpi, mutta olkkari-pelailussa vanhakin malli kyllä välttää ihan hyvin.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on June 14, 2006, 18:06
*teroittaa katanaansa* Niin siis DS PITÄÄ OSTAA Phoenix Wrightin takia, ja onhan sillä kaksi Castlevaniaakin kohta. IGN on sitä mieltä että vanhaa DS-mallia ei kannata ostaa vaikka sen saisi halvemmalla, ja että kaikkien DS-omistajien pitää vaihtaa Liteen, se on kuulemma niin paljon parempi. Kyllä tekee mieli vaihtaa, mutten ainakaan ennenkuin saa pinkkiä mallia.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: ParasiteX on June 14, 2006, 19:07
Menee jo vähän off-topic:ille...

Quote from: "Lumienkeli"
IGN on sitä mieltä että vanhaa DS-mallia ei kannata ostaa vaikka sen saisi halvemmalla, ja että kaikkien DS-omistajien pitää vaihtaa Liteen, se on kuulemma niin paljon parempi.
IGN:n loistavasti vetoava mainospuhe. Uudistuksia on turha kehua, jos ei ole kokenut niitä itse. :|
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Q on June 14, 2006, 19:07
Quote from: "ParasiteX"
En tiedä mikä värifetissi ihmisillä on. Itselleni kelpaa kaikki paitsi kirkkaat värit.

No tuossahan kumoat aika monta noista "kaikista". ::) Itse odottaisin Liten julkaisua, kun jälleenmyyntihintaeroakin pitäisi olla vain 10 euroa.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on June 14, 2006, 20:08
Amerikassa Lite maksaa 129 dollaria ja joku kauppa myi sitä Brain Trainingin kanssa paketissa. Euroopan hinta 149 € ja Suomen Nintendon mukaan 159 € :/
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Q on June 14, 2006, 20:08
Britanniassa tuo on vielä parisen euroa edullisempi. En kyllä ymmärrä mikä oikeus Suomen Nintendolla on nostaa hintaa 10 eurolla muihin maihin verrattuna.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Elmina on June 14, 2006, 21:09
Ja siis muistaen että 129$ on jotain... vähän päälle sata Euroa kurssista riippuen...

Suomen Nintendo alas! Halvatun sortajat! Moisia kiskurihintoja!

...Mutta niinhän ne maksaa pelitkin täällä 40 Euroa+. Dawn oli ainakin tota luokkaa muistaakseni, jos ei kalliimpikin. Amerikassa sama on 40$, joka kurssimuunnoksen jälkeen on... pyh.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Christophe on June 14, 2006, 21:09
Pitkällä tähtäimellä karu ykkösmalli on aina se, mistä lopulta maksetaan kovimmat keräilyhinnat. Sen verran pahoja puutteita siitä kuitenkin aikoinaan löysin peijoonien foorumilla, etten sitä enää tässä vaiheessa ostaisi pelkkään pelikäyttöön, kuin todellakin halvalla. Lite kyllä varmasti on järkiostos, etenkin jos sen saa importattua ilman sanktioita.

Sen verran suuren vaikutuksen David Sheffin kirjan tekivät, että olen valmis pistämään virtuaalipelikrediitin peliin, että DS:n ykkösmallin puutteet olivat suoranaisia tahallisia huononnuksia. Osoittaahan aika hyvää markkinasilmää myydä kuluttajille sama tuote yhä uudelleen. Suomen maalla siihen on venynyt oikeastaan vain Saabi, joka myi käytännössä koritekniikaltaan samaa autoa kolmisenkymmentä vuotta. Puhumattakaan nyt sitten Volkswagen kuplasta. Hulluja nuo autoihmiset :D

Ei pidä väheksyä loppuunmyyntien voimaa. Moni tutustui Xboxiin vasta, kuin uusi malli tiputti hinnan sataseen ja pilkkahinnalla myyty naurettava N-gagen ykkösmalli alkaa olla kovaa valuuttaa jo nyt saksanmaalla kertoili Jenssi, jolle sain muilutettua N-Gagen Sega Rallyn arvonnousua odottelemaan ;). Cassussa menin epähuomiossa hassaamaan "täydellisen" pelin yhden sielun mahtimiekkaan ja peli jäi kesken.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Kermakastikeritari on June 30, 2006, 00:12
Kuinka moni on muuten kokeillut tuossa Dawn of Sorrowissa olevaa glitchiä?

Kun ottaa Bullet-sieluksi Succubuksen ja aseeksi puukon jonka erikoishyökkäyksessä tapahtuu teleporttaus, on mahdollista päästä seinien sisälle. Eli tee se Succubus-hyökkäys, ja kun Soman ympärys muuttuu punaiseksi, paina A:ta (tai mikä teillä Super Attack-näppäimenä onkaan) muutamia kertoja. Itselläni peli toisinaan sekoaa siitä, mutta toisinaan, jos Soma pääsee pois seinän sisuksista, niin Soman sielut ja aseet saattavat muuttua. Pelin quicksavettaminen Soman ollessa seinän sisäpuolella aiheuttaa myös outoja muutoksia.

Kerran sain tuon glitchin avulla Somalle Alucard's Swordin ja Bullet-souleihin muutamia Juliuksen sub-weaponeja. :P
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: venzetti on August 21, 2006, 17:05
Play-Asiassa olisi Konami the Best -versio €23.54. Voiko tuon ostaa, eli onko vaan japsitekstit?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Lumienkeli on August 21, 2006, 20:08
On vain japaniksi.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: venzetti on August 22, 2006, 08:08
Quote from: "Lumienkeli"
On vain japaniksi.


Kiitos tiedosta. Harmillista.
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: venzetti on December 10, 2006, 14:02
Hmph, nyt on kartta 98,7 %. Ei millään saa satasta. Aika kova vastus hardilla tuo viimeinen bossi, vaikka normitasolla meni heittämällä läpi.
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on December 10, 2006, 17:05
Itse olen saanut normalilla 100%. En usko, että siihen enempiä prosentteja enää voi löytyä. Hardia en ole koittanut. Niitä pelaan harvoin.
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Graham on November 19, 2008, 00:12
Dawn of Sorrow – ensimmäinen Nintendo DS:lle tehty Castlevania-peli ja ainoa sellainen, jota olen tähän mennessä pelannut. Täytyy myöntää, että erittäin hyvän Castlevanian Konami onnistui DS:lle luomaan, eikä parhaan Castlevania-pelin tittelikään ole niin kaukaa haettua. Ainakin minun pelaamistani vanioista tämä on ehdottomasti kärkeä.

Odotin aikoinani suurella innolla, että saisin hankittua tämän pelin käsiini, koska kyseessä on Aria of Sorrow'n, joka totisesti osoittautui maineensa veroiseksi, suora jatko-osa. Eikä minun onneksi tarvinnut kovin pahasti pettyä Dawn of Sorrow'nkaan osalta. Graafisesti peli on aivan yhtä korea kuin AoS:kin, mutta grafiikoissa on mukana kaikenlaisia pieniä ja hiottuja yksityiskohtia, jotka tekevät DoS:sta vielä hienomman. En tosin ole varma, sopiiko Soman perässä laahaava violetti hehku hänelle, koska hänhän on vain ihminen, eikä käsittääkseni juokse lainkaan tavallista ihmistä nopeammin. Merkittävin positiivinen ero on kuitenkin pelimekaniikassa. Sielusysteemiä on parannettu entisestään; tällä kertaa uusi sielu ei tule juuri koskaan turhaan, sillä monien sielujen ominaisuudet paranevat sen mukaan, mitä enemmän pelaajalla on niitä hallussa. Lisäksi pelissä on uusi ominaisuus, Yokon asepaja, jossa uusilla sieluilla luodaan vanhoista aseista uusia, parempia aseita. Tähänkin siis kuluu sieluja, eli pelaajan hankkimalle uudelle sielulle löytyy varmasti aina käyttöä.

Osa-alue, jossa Dawn of Sorrow myös suorastaan loistaa edeltäjäänsä nähden, on musiikki. Ilmeisesti Konamin "hovisäveltäjä" Michiru Yamane oli mukana myös Aria of Sorrow'n musiikkia säveltämässä, mitä ei oikein uskoisi ottaen huomioon sen tason vaihtelevuuden, mutta tällä kertaa Yamane teki loistavaa työtä! Vaikka myös DoS:n kappaleet ovat keskenään tyyliltään varsin erilaisia, ovat ne järjestään mukavan rytmikkäitä ja jopa korvia hiveleviä sävelmiä, ja ennen kaikkea ne sopivat lähes poikkeuksetta tunnelmaan. Hyvinä esimerkkeinä mainittakoon vaikkapa After Confession, Condemned Tower sekä pelin paras, The Pinnacle. Myös joitakin vanhoja Castlevania-sävellyksiä on mukavasti hyödynnetty.

Mutta kuten synkimmälläkin pilvellä on hopeareunus, on epäilemättä myös hopeisimmallakin pilvellä tumma reunus, eikä Dawn of Sorrow'kaan ole ikävä kyllä täydellinen peli. Tiesin kyllä jo ennen kuin pelin hankin, että kansien, ohjekirjan ja pelin hahmopotrettien tyyli on anime-henkistä ja siten täysin erilaista kuin Aria of Sorrow'ssa. Se ei kuitenkaan muuta miksikään sitä tosiasiaa, että kyseinen tyyli on paljon huonompaa kuin Ayami Kojiman piirrosjälki. DoS:ssa oikeastaan vain Soma ja Mina ovat säilyttäneet ulkonäkönsä kutakuinkin muuttumattomattomana. Lisäksi osalla on minusta tapahtunut enemmän tai vähemmän muutoksia myös luonteessa. Ensinnäkin Arikado. Enpä todellakaan kuvailisi häntä pelin perusteella sanoin "a man with an inhumanly attractive face". Tällä kertaa hän ei myöskään ole jostain syystä sellainen itsevarma agentti, jolla on aina vastaus valmiina. Yoko puolestaan on näemmä nuorentunut kymmenisen vuotta niin ulkonäön kuin luonteenkin osalta – eikä se todellakaan ole minusta hyvä juttu. Suurimman muodonmuutoksen on kokenut Julius, sillä kasvojen lisäksi hänen ruumiinrakenteensa on myös muuttunut. Hänen luonne-eroaan en oikein osaa tarkkaan kuvailla, mutta hän vain tuntuu DoS:ssa jotenkin... äkkipikaisemmalta. Ei hän selvästikään ole niin rauhallinen luonne kuin AoS:ssa. Hammerin persoonallisuus on kaikista eniten ennallaan, ja hänen romanttiseen puoleensahan viitattiin jo AoS:ssa, mutta tällä kertaa sitä on korostettu selvästi enemmän. Lisäksi hänen kaupassaan soi suorastaan kaamea taustamusiikki, joka on kuin suoraan jostain klassisesta balettinäytelmästä. AoS:n miehekäs rock-musiikki sopi hänen olemukseensa paljon paremmin.

Ikävä kyllä myös tarinassa Dawn of Sorrow häviää selvästi edeltäjälleen. Pelissä käy heti alusta asti pelaajalle selväksi, kuka on pelin pahis ja vähän myöhemmin ilmaantuvat kaksi muuta uutta hahmoa paljastuvat hekin saman tien pahiksiksi. Pidin enemmän Aria of Sorrow'n juonenkulusta, jossa oli enemmän jännitystä, sillä pelaaja ei aluksi mitenkään tiennyt, kuka on ystävä ja kuka vihollinen. Tosin DoS:n puolustukseksi on myönnettävä, että tällä kertaa sellainen ei oikein olisi mahdollistakaan, koska kyseessä on jatko-osa, joten ainakin kaikki tutut kasvot paljastuvat luonnollisesti heti ystäviksi. Lisäksi omanlaisensa yllätysmomentin tähän peliin tuo onneksi pelin onnellisen lopun käänne. Pahin pettymys tarinan osalta oli kuitenkin tapahtumapaikka; luulin aikoinaan, että sellaisena toimisi tässäkin pelissä Draculan linna, kuten aina ennenkin, eikä mikään halpa kopio. Kun rakenne, sisustus ja viholliset ovat kuitenkin aivan samantapaiset kuin muissakin "Castleroideissa", minusta jonkin jäljitelmälinnan asettaminen tapahtumapaikaksi on osoitus juonikehittelijöiden köyhästä mielikuvituksesta. En voi mitenkään ottaa DoS:n linnaa yhtä vakavasti vaarallisena paikkana, koska toisin kuin Draculan linna, se on vain ihmisten rakentama ja hallitsema.

Nämä DS:n kosketusnäyttöä hyödyntävät ominaisuudet ovat hieman kaksipiippuinen juttu. Tästä taikasinetin piirtämisestä olin aiemmin sitä mieltä, että se on aivan turha ominaisuus, joka vain vaikeuttaa pomotaisteluita ja jolla on väkisin yritetty saada DS-Castlevaniasta ainutlaatuinen. Nyttemmin, pelattuani Soman seikkailun uudestaan olen kuitenkin tullut hieman toisiin aatoksiin. En pidä sitä täysin turhana, sillä se on kieltämättä innovatiivinen ominaisuus eikä oikeastaan edes vaikea suorittaa, sillä piirtämisen aloittamisen kanssa ei tarvitse pitää mitään kiirettä. En tosin olisi pannut pahakseni, vaikka pomoviholliset olisikin pitänyt tuhota ihan perinteiseen tapaan. Tämä toinen ominaisuus, jossa rikotaan lohkareita ruutua koskettamalla, on puolestaan erittäin mukava, ja onkin sääli, ettei mitään muita vastaavanlaisia välittömästi grafiikkaan vaikuttavia ominaisuuksia saatu mukaan.

Yksi asia minun on vielä mainittava, joka on Dawn of Sorrow'ssa huomattavasti parempi kuin edeltäjässään: Julius-moodi. Ensinnäkin kyseisellä moodilla on nyt ihan tarinakin, joka on suoraa jatkoa varsinaisen pelin huonolle lopulle. Toisen suuren plussan tuo se, että tällä kertaa mukana on myös peräti kolme pelattavaa hahmoa, joita voi vaihtaa milloin tahansa. Juliuksen lisäksi hänen seuraansa liittyy Yoko, joka on enimmäkseen aika hyödytön hahmo, mutta hänen iskunsa, jotka tuovat joka kerta pikkuisen lisää HP:tä, ovat käteviä, koska tallennushuoneiden välillä hahmoja ei voi parantaa mitenkään muuten. Lisäksi joissakin pomotaisteluissa hän on taikojensa ansiosta tehokkain hahmo. Kaikkein suurin Julius-moodin yllätys minulle kuitenkin oli se, että vähän ennen puolta väliä mukaan liittyi myös Genya Arikado alias Alucard! Epäilinkin jo aikoinaan Aria of Sorrow'n pelattuani, että he olisivat yksi ja sama henkilö, mutta tämä peli toi lopulta siihen onneksi vahvistuksen. Alucardilla onkin kolmikosta mielestäni kaikkein mukavinta pelata, sillä hänkin osaa Soman tavoin muuttua lepakoksi ja ampua viitastaan tulipalloja kuin itse Dracula. Hänen nopea erikoishyökkäyksensä on myös kätevä monessa tilanteessa. Tämän pelin Julius-moodi on todellakin niin hyvin toteutettu, että DoS on hankkimisen arvoinen jo pelkästään tämän lisäpelin vuoksi. Mikä parasta, viimeisenä vastustajana tässä moodissa on itse Soma Cruz, josta on tullut uusi Dracula. Vielä eräs mielenkiintoinen parannus DoS:n Julius-moodiin on, että jostain syystä Juliuksen ruoska on huomattavasti pidempi kuin Aria of Sorrow'ssa.

Castlevania: Dawn of Sorrow on siis ehdottomasti Castlevanioiden eliittiä, vaikkakaan ei täydellinen peli, ja tietyin muutoksin siitä olisi voinut tehdä vielä paremman. Siltikin se on ehdottomasti hankkimisen arvoinen, jos vain omistaa Nintendo DS:n ja varsinkin, jos on pelannut Aria of Sorrow'n. Odotan toiveikkaana, josko Konami tekisi vielä joskus suoran jatko-osan Dawn of Sorrow'lle, joka ikään kuin päättäisi trilogian.
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Lepakk0 on November 19, 2008, 16:04
Loistava arvostelu. Vaikken yleensä jaksa lukea niitä pidempiä viestejä, tämä meni helposti alusta loppuun. :lol:
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Peklo on November 19, 2008, 23:11
Juliuksen seikkailut vuonna 1999 ovat eräänlainen prologi Sorrow-peleille, joten se täyttäisi sen paikan jos trilogiaa kaavailtaisiin.

Dawn oli tullessaan aika kova sana, ja kyllä myönnettäköön että allekirjoittanutkin sitä piti ihan sarjan kärkipäässä. Nyttemmin peli on säilyttänyt laatunsa tietyissä osa-alueissa, mutta ei kummemmin enää innosta. Suorat edut ovat suurempi haaste kuin edeltäjässä sekä tietenkin "korkeampilaatuinen" grafiikka (Aria on silti paremmin suunniteltu ja persoonallisempi peli). Haittapuolina nousevat esiin huono anime-taide, järkyttävän karikatyyrimäiset hahmot ja juoni, aivottoman grindauksen lisääminen sielujen kasvavilla tasoilla ja ase-fuusioinnilla sekä Rondo/Symphony spritekierrätys, joita GBA-pelit heikomman tekniikkansa ansiosta onnistuivat vielä kiertämään. Dawnin kunniaksi luettakoon erinomaiset bossitaistelut ja sarjan paras bonusmoodi, jotka säväyttävät edelleen.

Musiikista sen verran, että sen sävelsivät kutakuinkin tasan puoliksi Yamane sekä Masahiko Kimura, tuo N64-peleissä kunnostautunut herra. Aika täyskäännös miehen tyylisuuntauksessa, mutta toimii. Dracula's Tears, After Confession ja Into the Dark Night ovat erityisen vaikuttavia.
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Graham on November 21, 2008, 19:07
Quote from: "Lepakk0"
Periaatteessa Dawn Of Sorrow on edeltäjäänsä monin verroin parempi,niin visuaalisesti kuin pelattavuudeltaan, mutta tarina ja tunnelma ovat mielestäni Aria Of Sorrow'ssa omaa luokkaansa.

Enpä olisi itse tuota osannut paremmin kiteyttää. Juuri näinhän se on – tosin viittaisin tuohon Aria of Sorrow'n kohdallaan olevaan tunnelmaan lähinnä niiltä osin, joissa tarinaa viedään eteenpäin.

Unohdin muuten mainita Dawn of Sorrow'n grafiikasta vielä pari seikkaa. Vaikka se onkin epäilemättä teknisesti parempaa kuin Aria of Sorrow'ssa, minusta se on väritykseltään hieman tummempaa, mistä Soman ulkonäkö on hyvä esimerkki. AoS:ssa hänen vaatetuksensa on selvästi kirkkaampi, minkä vuoksi hänen valkoinen takkinsa näyttääkin DoS:ssa siltä, kuin hän ei olisi pessyt sitä kertaakaan sitten AoS:n tapahtumien. Vaikka tummemmat sävyt periaatteessa sopivatkin Castlevaniaan paremmin, pelkkä kontrastin vähentäminen ei minusta ole oikea ratkaisu. Eli pidän enemmän AoS:n värimaailmasta. Toinen asia, joka on selvästi muuttunut, on aseiden koko. DoS:ssa suurimmatkaan aseet Soman käytössä eivät ole enää niin suuria kuin edeltäjässään. Hyvänä esimerkkinä toimii Final Sword, joka ei ole juuri muita suuria miekkoja tai katanoita pidempi ja joka on Soman käytössä täysin toista kokoluokkaa kuin sitä käyttävällä vihollisella, Final Guardilla, kun AoS:ssa se on aivan saman kokoinen kummankin käytössä. Myös Soman lyöntityyli on raskaiden aseiden osalta muuttunut täysin. Ennen hän huitaisi suurimmallakin miekalla kevyesti noin 110 asteen leveydeltä, kun nyt hän joutuu pitelemään näitä aseita kaksin käsin, lyö huomattavasti hitaammin eikä lyönti edes ulotu yhtä laajalle. Tietysti pelin fysiikkamallinnus on tältä osin huomattavasti realistisempaa, mutta pidän silti enemmän AoS:n tyylistä, jossa Soma tekee todella suurta tuhoa hetkessä.

Tuosta trilogian päätöksestä sen verran, että vaikka toivoisin itsekin kovasti, että Konami tekisi vielä pelin vuoden 1999 taistelusta, en pitäisi sitä osana trilogiaa, sillä mukana olisi AoS:n hahmoista luultavasti vain Julius Belmont. Odotan itse nimenomaan jatko-osaa Dawn of Sorrow'lle, jossa päähenkilönä olisi vielä kerran Soma Cruz ja tapahtumapaikkana jälleen Draculan linna.
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Lepakk0 on November 26, 2008, 18:06
Quote from: "Graham"
Tuosta trilogian päätöksestä sen verran, että vaikka toivoisin itsekin kovasti, että Konami tekisi vielä pelin vuoden 1999 taistelusta, en pitäisi sitä osana trilogiaa, sillä mukana olisi AoS:n hahmoista luultavasti vain Julius Belmont. Odotan itse nimenomaan jatko-osaa Dawn of Sorrow'lle, jossa päähenkilönä olisi vielä kerran Soma Cruz ja tapahtumapaikkana jälleen Draculan linna.

Tuota ajoin itsekin takaa. Toivossa on hyvä elää, näinhän sitä sanotaan. :)
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on November 26, 2008, 19:07
Sellainen fiilis jäi että DoS jätti tahallaan vastaamatta kysymyksiin tai pikemminkin herätti niitä (lopussa Arikadon kommentti nyt ainakin) ja muutenkin on jotenkin luonnollista että jatko-osatarinat kerrotaan trilogioissa, joten olen sitä mieltä että kolmaskin Sorrow pitäisi tehdä.
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on November 27, 2008, 08:08
Muistaakseni IGA DoSin julkaisun jälkeen, että Soma Cruzin tarina on kerrottu.
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on December 01, 2008, 17:05
Quote from: "Andy"
Muistaakseni IGA DoSin julkaisun jälkeen, että Soma Cruzin tarina on kerrottu.

Niinhän se sanoi. Toivon että hän söisi sanansa tällä kertaa  8)
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Glitchter Belmont on May 25, 2009, 15:03
Quote from: "A-Yty"
Quote from: "Andy"
Muistaakseni IGA DoSin julkaisun jälkeen, että Soma Cruzin tarina on kerrottu.

Niinhän se sanoi. Toivon että hän söisi sanansa tällä kertaa  8)
Mutta Dawn of Sorrowin lopusta jäi epäselväksi se kun dimitri sanoi "Not only that, she even helped me take care that pesky Arikado." ja Arikado vastasi"He's right. His scarifice reversed the flow of my dark power." kun itse en ole yhtään varma miten noi suomennettaisiin... :|
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Lepakk0 on June 04, 2009, 13:01
Quote from: "Glitchter Belmont"
Quote from: "A-Yty"
Quote from: "Andy"
Muistaakseni IGA DoSin julkaisun jälkeen, että Soma Cruzin tarina on kerrottu.

Niinhän se sanoi. Toivon että hän söisi sanansa tällä kertaa  8)

Minäkin toivoisin että kolmaskin sorrow peli tulisi koska Soma Cruz on niin loistava hahmo :)[/b]

Dimitri siis uhrasi Celian, joka kumosi Arikadon pimeän voiman eikä siten kyennyt nujertamaan Dimitriä. Olisiko täällä parempia kääntäjiä? :)
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on June 04, 2009, 15:03
[spoiler=:owi8orps][pilknus]Käsittääkseni Menace ei kuitenkaan ollut yksittäinen demoni, vaan kaikkien Draculan linnan otusten sielujen yhteenkeskittymä.[/spoiler:owi8orps]
Title: Vs: Dawn of Sorrow
Post by: Lepakk0 on June 04, 2009, 16:04
Quote from: "A-Yty"
[spoiler=:16fbrwwy][pilknus]Käsittääkseni Menace ei kuitenkaan ollut yksittäinen demoni, vaan kaikkien Draculan linnan otusten sielujen yhteenkeskittymä.[/spoiler:16fbrwwy]

Juurikin näin. [spoiler=:16fbrwwy]Upon entering the central chamber of the Abyss, Soma quickly found that Dimitrii had acquired the souls of powerful demons to use at his disposal and had sacrificed Celia to hell in order to acquire even more power. - The Castlevania Wiki[/spoiler:16fbrwwy]
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Glitchter Belmont on August 12, 2009, 07:07
No nyt pikkuhiljaa alkaa olla mullakin koko juoni pelistä selvä :)
Mutta nyt kun alettiin Menacesta puhumaan niin tuli mieleen hyvä taktiikka Menace taisteluun
Sielut:
Bullet: Erinys (tekee jo jollain 40 tasolla jotain 145 vahinkoa kaks kertaa, mutta ei siihen suusa olevaan)
Guardian: Final Guard (pystyy helposti tuhoamaan/torjumaan ne ärsyttävät "suut")
Enchant: Dead crusader (syytä ei varmaan edes tartte sanoa kun sielun kuvauksessakin se selviää)
Varustus:
Hand: Claimh Solais
Body: Death's robe
Accessory: Satan's Ring
Noilla pitäs olla vähän helpompaa...
Ja tarttisin pieniä vihjeitä siihen miten iron golemin sielun sais nopeesti
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on September 08, 2009, 09:09
http://http://www.knowyourmobile.com/mobile-games/mobilegamesnews/232885/castlevania_dawn_of_sorrow_mobile_screenshots_leaked.html

Dawn of Sorrow kääntyy kännykälle pelattavaksi. YouTubesta löytyy myös muutamia videoita.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Graham on September 10, 2009, 01:01
Kännykälle?! Mitä ihmettä? Hämmästyin jo aikoinaan siitä, kun Tilt.tv:ssä kerrottiin Aria of Sorrow'n kännykkäversiosta, mutta että vielä Dawn of Sorrow'kin...? Katsoin kyllä nuo linkin takaa löytyvän uutisen kuvineen, mutta mikä kännykkä muka pystyy pyörittämään niin graafisesti kehittynyttä peliä noin pienellä resoluutiolla? Ei ainakaan minun puhelimeni. Kaksoisnäyttö-ongelma on nähtävästi poistettu laittamalla ylänäytön tiedot ja kartta erilisiksi valikoiksi, mutta entäpä tallennusmahdollisuus? Voiko puhelinpelissä edes olla sellaista?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on September 10, 2009, 07:07
Kyllä ainakin Aria of Sorrowissa on tallennustoiminto, ja se vieläpä toimi ihan hyvin. Order of Shadowsin tallennus puolestaan ei allekirjoittaneella toiminut, mutta se saattoi johtua siitä, ettei peliä ole alunperin suunniteltu meikäläisen kännykkämallille.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Q on September 10, 2009, 15:03
Siinä arviota AoSin mobiiliväännöksestä: http://http://www.linnavaanijat.com/aos/arvostelu2/. Joku saa hihkaista, mikäli on pelin päässyt läpi.

Toivottavasti DoSsi saadaan paremmin rullailemaan, niin ettei musiikki katkeaisi kesken kaiken ja ruudunpäivitys olisi sulavampaa. Työstä näiden pelaaminen kyllä kännykän näppäimistöllä käy. Joku iPhone olisi kosketusnäyttöineen varmaan sopiva alusta DoSsille, vaikka eipä tuo Magic Seal -ominaisuus mikään måste ole, ja luultavasti se on poistettukin käännöksestä.

Löytyihän sieltä videotakin:
http://http://www.youtube.com/watch?v=6Ovr3SEmMNs
http://http://www.youtube.com/watch?v=vCX997xHu6c

Jälkimmäinen vaikuttaa ihan herkulliselta.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Graham on September 10, 2009, 23:11
Quote from: "Q"
Joku iPhone olisi kosketusnäyttöineen varmaan sopiva alusta DoSsille, vaikka eipä tuo Magic Seal -ominaisuus mikään måste ole, ja luultavasti se on poistettukin käännöksestä.
Ah, aivan... Olin jo unohtanut, että Applen i-perheessä oli kännyköitäkin. Ja tosiaan, kosketusnäyttöominaisuutta en edes tullut ajatelleeksi. Nähtävästi tuo ominaisuus on tosiaan poistettu kännykkäversiosta.

Mutta, mutta... arvelin, että jos ei ole iPhonea tai muuta yhtä kehittynyttä ja kallista puhelinta, ei tuo voi mitenkään toimia yhtä hyvin kuin DS:llä, ja ensimmäinen noista videoista osoittikin luuloni aivan oikeaksi. Kerrassaan järkyttävää! Animointi on todella tökkivää, taustat on muutettu yksivärisiksi ja musiikki on paitsi laadultaan huonompaa, myös karmealla tavalla lyhennettyä. Kenttien rakennetta vihollisineen on selvästi myös muutettu alkuperäisestä. Peli on juuri sellainen kuin mobiiliversiolta voi odottaakin. Toisaalta jälkimmäisen videon materiaali näytti olevan jo kuin eri pelistä, ja ylipäänsä enemmän identtinen alkuperäisen kanssa. Lieneekö sitten niin, että niitä kännykkäversioita on tulossa useita erilaisia, joista toiset ovat laadukkaampia kuin toiset?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Andy on September 11, 2009, 07:07
Tottahan toki eri kännyköille tulee erilaiset versiot. Vähemmän kehittyneet kännykät saavat vesitetyimmät versiot, koskapa eivät pysty pyörittämään pelejä niin tehokkaasti kuin nykypuhelimet.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Glitchter Belmont on September 19, 2009, 21:09
Quote from: "Andy"
http://http://www.knowyourmobile.com/mobile-games/mobilegamesnews/232885/castlevania_dawn_of_sorrow_mobile_screenshots_leaked.html

Dawn of Sorrow kääntyy kännykälle pelattavaksi. YouTubesta löytyy myös muutamia videoita.

en oikeen usko että dawn of sorrow olis hyvä kännykälle, ellei se oo paremmin tehty ku aria of sorrowin kännykkä versio. ku mulla yhesti oli se ja en oikeen tykänny kännykällä
syyt:
-ei koskaan tiennyt heittääkö axe armor kirveen ylhäältä vai alhaalta
-pomohuoneissa ei oo ovia (jos poistuu joutuu alottaan pomon kokonaan alusta)
-creacking skullin tulipallot aina työntää soman pois huoneesta, eikä koskaan tiedä milloin ja miten se hyökkää
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Graham on September 21, 2009, 10:10
Quote from: "Andy"
Vähemmän kehittyneet kännykät saavat vesitetyimmät versiot, koskapa eivät pysty pyörittämään pelejä niin tehokkaasti kuin nykypuhelimet.
Siinä tapauksessa koko peliä ei minusta pitäisi julkaista kyseisille puhelimille lainkaan. Miksi tehdä hyvästä pelistä alkuperäistä kehnompi versio, kun uudelleenjulkaisujen tarkoitus on tarjota vähintään sama kokemus kuin alkuperäinenkin?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: zuzyy on September 30, 2009, 16:04
Ookkei, kaverini suositteli tätä peliä ja jäin tietenkin heti koukkuun. Ja sitten pitäisi hypätä korkealle?!?! Haluaako joku kertoa, että miten?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Rod on September 30, 2009, 16:04
Kuinka pitkälle olet peliä pelannut? Annatko vähän tarkemmat tiedot paikasta. Jos en ihan väärin muista, niin tuplahypyn saa jo ensimmäisen pomotaistelun jälkeen. :hmm:
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: zuzyy on September 30, 2009, 16:04
Se eka pomotaistelu oli juuri. Katsoin äsken jotain trailereita ja suu auki vaan olin kun hahmo meni kierrehyppyjä, tai tässä tapauksessa sen kaksoishypyn. Yritin jo kaikkia mahdollisia näppäinvaihtoehtoja mutta ei. -.- Pitääkö tuplahyppy jotenkin aktivoida?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Rod on September 30, 2009, 17:05
Mene valikossa 'Ability' -osioon ja aktivoi sieltä Malphas.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: zuzyy on September 30, 2009, 17:05
Se valikko oli tyhjä, katsoin sen jo aikaisemmin, mutta jotenkin onnistuin aktivoimaan jonkun "lentävän haarniskan", jolla pystyi leijumaan ja hidastamaan pudotusta.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Rod on September 30, 2009, 18:06
Pelailin siihen asti missä olet jumissa. Tuota kaksoishyppyä ei vielä tuossa saa, mutta voit liitää sen Flying Armor -sielun kanssa. Pidä vain R-nappi pohjassa, kun olet hypännyt sieltä ovelta.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: zuzyy on September 30, 2009, 18:06
jep jep:) kiits
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: zuzyy on September 30, 2009, 18:06
Ja sit viel: pystyykö kaikka sieluja käyttämään samaan aikaan vai pitääkö sitä aina erikseen vaihtaa?
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Rod on September 30, 2009, 19:07
Niitä pitää aina tarpeen mukaan vaihtaa. Tosin itse käytän aina B-kohdassa omaa suosikkiyhdistelmää, jonka saa nopeasti päälle eikä näin tarvitse mennä valikkoon säätämään.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Tingle on June 07, 2011, 13:01
Ostin DoS:n. Kaduttaa.

Muuttuuko tämä yhtään paremmaksi? Aneemista on kun kenttäsuunnittelu on sitä että laitetaan suora taso ja viholliset siihen riviin. Ei sillä että OoE:kään olisi kentillään häikäissyt, mutta sitä oli edes hauska pelata.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: Q on June 07, 2011, 16:04
Kenttäsuunnittelun osalta on turha odottaa ihmeitä minkään Metroidvanian tapauksessa. Olen kirjoittamassa aiheesta artikkelia, joten ei siitä nyt enempää. Mutta jos OoE oli hauska, niin en keksi miksei DoS:kin viehättäisi. Vähän helpompi DoS kyllä on.
Title: Re: Dawn of Sorrow
Post by: A-Yty on September 27, 2011, 23:11
http://www.vgmuseum.com/mrp/multi/Memor ... abuchi.htm (http://www.vgmuseum.com/mrp/multi/Memorabilia/collect-adkabuchi.htm)

Tämä oli täysin uusi tuttavuus minulle. Täältä (http://http://castlevaniadungeon.net/forums/index.php/topic,3203.0.html) löytyy alun fani-lontookäännös. Tällä haavaa kai vain japanintaitoiset voivat lukea koko tarinan (niinhän se tuppaa CV:n kanssa olemaan).