Curse of Darkness

Started by A-Yty, 04 June 2005, 13:58

Previous topic - Next topic

A-Yty

#30
Quote from: ""Kultamuna""Saattaapi olla, että Orkon saa kaveriksikin, sillä olin huomaavani tuollaisen punaisen jalokiven loistavan hänenkin sisuskaluistaan. Tuo jalokivihän on kaikissa innocent devileissä.

Eikös tuossa kuvan alla nimenomaan lue, että vaikka kuvasta muuta luulisi, Orko ei ole Innocent Devil ?  :wtf:
Esim. Chroniclesin dokumentissa mies puhuu SotN:ista juuri siten, että saa kuvan, että se oli hänen käsialaansa. Muutenkin tuo on iskostunut vuosien aikana sellaiseksi jutuksi, ettei asiaa ole tullut sen kummemmin kyseenalaistettua.

Ananaz

#31
Ööh, muistaakseni Gamefaqsissa tai jossain oli juuri juttua tuosta IGAn roolista SotNissa, ja tiettävästi asia on niin, että Hagihara ei työskennellyt pelin parissa loppuun saakka, vaan IGA otti projektin harteilleen jo melko varhaisessa vaiheessa. En osaa sanoa pitääkö tämä paikkaansa ollenkaan, mutta on sille todennäköisesti ihan oikea syykin, miksi IGA on yleisesti saanut kaiken kunnian SotNista.

Ja pakko myöntää, viimeisimmissä skanneissa CoD on näyttänyt peräti ihan hyvältä.
A memory false as summer snow

A-Yty

#32
Uutta ja vanhaa videomateriaalia:

http://www.gamespot.com/ps2/action/cast ... media.html

Tallentaa ei voi ilman jäsenyyttä.

Kultamuna Classic

#33
Uusia DoS & CoD kuvakaappauksia, sekä IGA:n haastis no.324987 @ http://www.gameinformer.com/news/screen ... tm?cs_pid={e92ca717-915c-4c4b-87b5-0c769f499c81}

CoD alkaa jo olemaan LoI:n tasoa grafiikoiltaan, vähintääkin. :)

A-Yty

#34
Vaikuttavamman näköisiä ököjä CoD:issa kuin LoI:ssa. Erityisesti tuo kahlehdittu kaksipäinen. Tosin, aikasta pähee on LoI:n Forgotten One.  :P

A-Yty

#35
Koskas voi odottaa jonkun pelilehden mukana tulevaa pelattavaa demoa Suomeen? Tuossa selaillessani erinäisten pelilehtien tulevia pelejä ja E3-raportteja, en huomannut sen kummemmin DOS:ista kuin CoD:ista halaistua sanaa.

A-Yty

#36
Neljä uutta videota:

http://www.gamespot.com/ps2/action/cast ... media.html

Upean elokuvamainen tuo uusi traileri. Ääneen pääsee itse Trevor, joka itselleni tuon kasvoarven ja Brandon Leemäisen ääninäyttelijän kanssa tuo mieleen Crow-elokuvan.  :weed:

Lumienkeli

#37
No jos ei muuta niin ainakin huisin jännän näköinen tarina ja CG-videot :D
Soredemo boku wa yattenai.

Puranne

#38
Kyllähän tuo trailereiden perusteella vaikuttaa paljon paljon paremmalta kuin LoI. Pelissä tuntuu olevan jopa juoni. :)

A-Yty

#39
Tuo kaljupää saattaa hyvinkin olla Grant. Tappelee jonkinlaisella tikarilla tuota tirehtöörinnäköistä tyyppiä vastaan ja kasvonpiirteissä on samankaltaisuuksia CV3:n kanssa.

Trevor = pähee.  8)

"..then this is the hour of your death! *snap*"  ,,/

A-Yty

#40
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1733

Sieltä hieman erilainen (sisältää enemmän vuorosanoja ja kohtauksia, joten jos pelkäät spoilereita, jätä väliin. Mitään mullistavaa ei ole tosin luvassa, itseä ei kaduta, että katsoin,vaikka välttelen paljastuksia) versio tuosta uudesta trailerista, jonka voi jopa ladata ilman rekisteröitymistä. Lisäksi tuo oopperamusiikki on sanattomana versiona.

Edit: huomatkaa lopuksi ilmaantuva julkaisuajankohta. Odotammekin näköjään vielä vuoden.. :whip:

Kultamuna Classic

#41

Kultamuna Classic

#42
Gamespy CoD preview-

http://ps2.gamespy.com/playstation-2/castl...s/642679p1.html

Sanoopi:

*In all, the game offers around 30 innocent devils.*

* Combat is filled with complex combos to master. The man will even bust out some finishing moves to end things in style. Don't expect Mortal Kombat caliber Fatalities, but it's still something to jazz up battles.*

*Taking advantage of the technology of consoles, Curse of Darkness is easily the largest Castlevania title in history -- dwarfing even Lament of Innocence without batting an eyelash.*

:)

A-Yty

#43
Vaikka odotukseni CoD:in suhteen ovat muuttuneet (esim. Tyrmässä esitin varsin pessimistisiä näkemyksiä pelistä muutama viikko sitten), niin tuo nimi vaivaa edelleen.

Esim. "The Dark Apprentice" ei olisi missään tapauksessa omaperäinen, ja synkemmän, silmäkulma-arpisen Trevorin kera mieleen tulisi yhä enemmän Tähtien Sota, mutta suoraan sanottuna sekin kuulostaisi paremmalta kuin Curse of Darkness.

Kultamuna Classic

#44
Elä nyh viihti nimen perusteella tuomita, A-Yty!  :(