Order of Ecclesia

Started by Q, 25 August 2007, 20:25

Previous topic - Next topic

Lumienkeli

#15
Odotetaan mielenkiinnolla. Olisikohan siinä oikeasti jokin jännittävä Wii-yhteys? :)
Soredemo boku wa yattenai.

Q

#16
Onko mitään uutta asian tiimoilta? Ei ole viime aikoina tullut pyörittyä kaikenmaailman foorumeilla. :[

Q

#17
Kappelista bongasin tämän, propsit sinne:Eli uusi tavaramerkki rekisteröity Jenkeissä. Muistuttaa hyvin pitkälti tätä:


A-Yty

#18
Fontin väritys on jopa hiukan futuristinen, mutta nuo vähäiset nähdyt maisemat viittaisivat enemmänkin menneisyyteen. Liekö sitten kyseessä esimerkiksi Elizabeth Bathoryyn liittyvä peli, joka mm. aikajanajulisteessa mainitaan.

Käytännössä tuo nimi voisi kyllä viitata 1999 rähinäänkin. Siis että kerätään ihmisiä yhteen.

Venetkoski

#19
Kuullostaa hyvältä.. Olisi kyllä hauskaa jos tämä siihen 1999 vuonna tapahtuneeseen jupakkaan liittyisi..
Fail?

Peklo

#20
Olisin enemmän jonkun muun kuin 1999-tapahtuman kannalla, henkilökohtaisesti. Isona syynä mm. erään kaverini kanssa visioima versio jupakasta 3D-pelinä, ihan artikkelin muodossa. En nyt DS:sää lähtisi mollaamaan, mutta minun silmissäni se ei kykene välittämään eittämättä massiivisen taistelun suurta skaalaa.

Taasen muuna syynä jo vuotaneiden kuvakaappausten häpeällisen heikko laatu, jota en todellakaan toivo minkään Castlevanian ylle, viimeisimpänä niinkin odotetun, kuin Juliuksen kohtaaminen Draculan kanssa. Harmi vain, että kyseiset kuvat vaikuttavat yhä enemmän aidoilta, tämänkin uuden logon perusteella.

A-Yty

#21
Itsellä siis aivan sama mielipide. Toivoisin, että 1999-aiheesta tehtäisiin ihan kovan luokan konsolijulkaisu. Tuli vain nimestä mieleen, että saattaisi viitata siihen.

venzetti

#22
  ;)

Peklo

#23
Oi onnea, verta kehiin.

IGAhan sanoi melko vastikään haluavansa enemmän gorea Castlevaniaan. Ikärajasta päätellen tämä ei taida olla se peli. Mulle kyllä kelpaisi sellainen Splatterhouse-meininkikin. :[

Ananaz

#24
Quote from: "Peklo"En nyt DS:sää lähtisi mollaamaan, mutta minun silmissäni se ei kykene välittämään eittämättä massiivisen taistelun suurta skaalaa.
Tämän vastapainona on vain se ikävä tosiasia, ettei IGA kuollakseenkaan kykene välittämään tälläiselle eepokselle oikeutta tekevää peliä kolmiulotteisena. ::)
A memory false as summer snow

Peklo

#25Näyttää kohtuulliselta. Vuotaneet screenit sitten osoittautuvat viimein aidoiksi.

Q

#26
Mikäli tuo pärstäkuva on päähenkilön, on hiusten väri saatu kiitettävästi poikkeamaan hahmospritestä. Toisaalta musta ei erottuisi niin hyvin synkässä ympäristössä. :?

Peklo

#27
Taide itsessään ainakin vaikuttaa huomattavasti paremmalta kuin edellisissä DS-peleissä.

Elmina

#28
Vähän turhan Charlotte-lookalike, mutta toisaalta, Castlevaniastahan tässä puhutaan... *köh*JusteMaxim&Lydieanyone?*köh*

Jos tuo portrait on asian mukainen henkilö, nimi olis joku "Shanoa" tai jotain sinne päin.

Lumienkeli

#29
Shanoahan se on. Ainakin 4chanissa on parempilaatuisia englanninkielisiä kuvia, en vain ole varma niiden alkuperästä. Eiköhän tästä kuulla lisää hyvin piakkoin :)
Soredemo boku wa yattenai.