Main Menu

Recent posts

#41
Ghost Ship of Phools / Re: Castlevania: Questions una...
Last post by A-Yty - 07 April 2023, 17:42
I started thinking: why exactly couldn't Alucard help Lisa? If he was within hearing distance of Lisa's last words, surely a young dhampir son of Dracula should be able to take down a lynch mob to save his mother.
#42
Castlevania / Re: Kaikki IGAn haastikset yms...
Last post by Q - 05 April 2023, 21:03
Quote from: A-Yty on 05 April 2023, 17:21Robert Belgraden tuorein haastattelu:

https://www.youtube.com/watch?v=RCem3rzo9sA

Mielenkiintoinen haastattelu. Ja hienoa, että mies on valmis uusimaan roolinsa edelleen. Harmi, että tuossa ei kysytty työskentelystä muiden SotN:in ääninäyttelijöiden kanssa.
#43
Linnavaanijat.com / Re: Linnavaanijat 20 vuotta!
Last post by Q - 05 April 2023, 18:20
Onnittelut Linnavaanijat.comille! (Eli meille.) Toivon mukaan yhä uusia lukijoita eksyy sivustolle ja miksei myös kirjoittelijoita foorumillekin. Tarjoamamme tekstipohjainen sisältö saattaa joillekuille olla jopa positiivista vaihtelua hektisen videotulvan keskellä.
#44
Castlevania / Re: Kaikki IGAn haastikset yms...
Last post by A-Yty - 05 April 2023, 17:21
Robert Belgraden tuorein haastattelu:

https://www.youtube.com/watch?v=RCem3rzo9sA
#45
Linnavaanijat.com / Re: Linnavaanijat 20 vuotta!
Last post by A-Yty - 02 April 2023, 21:05
Edelleen Suomen kattavin Castlevania-sivusto  8)
#46
Linnavaanijat.com / Linnavaanijat 20 vuotta!
Last post by Rod - 31 March 2023, 21:31
Toiset kymmenen vuotta on päässyt livahtamaan edellisestä ketjusta tälle alifoorumille. Sivusto on ollut lähinnä horroksessa uusien Castlevania-pelien puutteen takia, mutta tämä foorumi on kuitenkin ollut vielä kivasti aktiivinen. Toivottavasti Konami vielä herättää kunnolla Castlevania IP:n henkiin, niin saadaan uutta sisältöä sivuille.

Sivusto on saanut uuden ulkoasun juhlavuoden kunniaksi. Edellinen teema oli yli kymmenen vuotta vanha ja monelta osin liian vanhentunut. Nykyinen teema ei ole vielä kokonaan valmis mm. englanninkielinen puoli puuttuu vielä ja jotkin pelisivut tarvitsevan taustakuvitusta sekä parempia screenshotteja/kansikuvia. Myös etusivulle voisi jotain sisältöä keksiä lisää.
#47
Castlevania / Re: Dead Cells: Return to Cast...
Last post by Q - 11 February 2023, 00:18
Tulihan se gameplay-trailerikin sieltä: https://www.youtube.com/watch?v=QBBwIHYm8Mw

Ei tästä nyt osaa sanoa sen kummemmin juuta tai jaata edelleenkään.

Julkaisupäivä on 6.3. Sattumoisin juuri Linnavaanijat.comin 20-vuotisjuhlien aikoihin. Joskin mieluummin sitä juhlistaisi merkkivuotta ihan oikealla uudella CV-nimikkeellä.
#48
Ghost Ship of Phools / Re: And now we play the waitin...
Last post by A-Yty - 31 January 2023, 00:44
Any ports, localizations, remasters or remakes you're waiting for?

I really hope Deadly Premonition 2 gets ported to PS4. The first game is the only one I know of that combines comedy and horror. It made to Guinness Book Of Records as the "most critically polarizing survival horror game". People seem to either completely hate or like it.

Personally I really like it. It's the closest thing to a Twin Peaks game we've had  :o
#49
Castlevania / Re: Dead Cells: Return to Cast...
Last post by Q - 19 January 2023, 18:31
Pelin pitäisi olla parin kuukauden aikana ulkona, mutta varsinaista pelitraileria saa vielä odotella ja sen sijaan julkaistiin lyhyt teaser: https://www.youtube.com/watch?v=q10fKa_MkW0

Tästäkin voi vetää jo joitain tulkintoja, kuten että alkuperäisen sarjan yrmeää vakavahenkisyyttä on korvattu vitsikkyydellä. Saas nähdä, kuuluuko siihen 51 ääniraidan pakettiin remiksejä, vai onko vain soitettu syntikalla uudelleen vanhat tutut biisit.
#50
Castlevania / Re: Castlevania off-topic
Last post by Lumienkeli - 25 December 2022, 11:41
Oletteko tutustuneet Vampire Survivors-peliin? Se on tosi yksinkertainen mutta hauska "one stick shooter" joka on aivan täynnä Castlevania-viittauksia. Peli on italialaisen tyypin kehittämä. Latasin sen Game Passista ja taidan ostaa kokonaan omaksi koska pelin hinta on vain 5 euroa, ja oon pelannut sitä jo varmaan 12 tuntia.

Kun ei kerran muitakaan Castlevanioita ole näkyvissä niin kannattaa tutustua tuohon.