Castlevania: Lords of Shadow

Started by Rod, 04 June 2009, 02:14

Previous topic - Next topic

A-Yty

#30
Trivia: Kapteeni Rikerin näyttelijän piti olla Castlevania-leffassa isoisän roolissa. Leffa kai peruuntui, mutta nyt on sitten Picard ääninäyttelijänä  :nerd:

Ananaz

A memory false as summer snow

Q

#32
"Castelvania". /~ Hienoa että pääsuunnittelija pääsee kunnon syvähaastatteluun länsimediassa. Vielä kun sama saataisiin englanniksi, niin äijä ei tuntuisi yhtä etäiseltä kuin IGA. :hehe: Kovasti tuossa vaikutettiin kehuvan tekijätiimin edellytyksiä Castlevanian uudistamiseksi.

Oscar Araujon sävellyksiä kuultiin myös tiimin aiemmassa tekeleessä, Clive Barker's Jerichossa.

A-Yty

#33
Eli Yamanella ei ole mitään tekemistä näiden musien kanssa?

No, se ei minusta ole katastrofi. Silti, tottahan muitakin hyviä säveltäjiä löytyy CV:n historian varrelta. Mutta tämä lienee sitten osa uudistusta.

En tiedä kuka tuon trailerin musan sävelsi, mutta se on jotenkin erilaisella/väärällä tavalla eeppinen Cassuun. Vähän nyt seuraavaksi vaikka urkua, kirkonkelloa ja kuoroa mukaan plz :ritari:

Edit: Tuli muuten mieleen että voi helvetti jos tämä(kin) mennään julkaisemaan Euroopassa nimellä Castlevania  :facepalm:

Ananaz

#34
Quote from: "A-Yty"Edit: Tuli muuten mieleen että voi helvetti jos tämä(kin) mennään julkaisemaan Euroopassa nimellä Castlevania  :facepalm:
Olisi kyllä aika..  8)  Mutta kyllä pelin nimi kaikkialla (japanissakin) on Castlevania: Lords of Shadow.

Eipä tosiaan ole varmaan paljoa syytä odottaa (tai toivoa), että ketään sarjan aiemmista säveltäjistä kuultaisiin pelissä. Eipä kyllä sinänsä haittaa itseäni, trailerin musiikki kuulosti ihan tarpeeksi hyvältä, vaikka ihan koko ääniraidan ei tietysti tarvitsisi olla tuota samaa eeppistä paisuttelua.
A memory false as summer snow

Q

#35
Sivustolle on luvassa ensi viikolla pieni Lords of Shadow -teemainen haastattelu. Pysykää tuunattuina. :[

Andy

#36
Mainittakoon nyt vielä sellainenkin pikkujuttu, että Lords of Shadow'n tuottajana toimiva Dave Cox ei ole Mercury Steamin leivissä, vaan hänen todellinen ammattinsa on Konami of Europen tuotesuunnittelija.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Q

#37
Quote from: "Andy"Mainittakoon nyt vielä sellainenkin pikkujuttu, että Lords of Shadow'n tuottajana toimiva Dave Cox ei ole Mercury Steamin leivissä, vaan hänen todellinen ammattinsa on Konami of Europen tuotesuunnittelija.Videohaastattelussakin nähty Enric Alvarez johtanee itse pelinkehitystä.

A-Yty

#38
Quote from: "Andy"Minä ostan kyseisen pelin vain, koska se on Castlevania. Jos nimeä ei olisi lätkäisty tuohon, niin olisi kyllä harkinnut kahdesti, ennen kuin olisin ostanut tämän.

Tyrmäfoorumissa moni sanoo samaa. Mutta onko siinä loppujen lopuksi järkeä? Silloinhan pahimmillaan menee juuri tuohon lankaan että myydään nimellä jotain ihan muuta. Tottahan sitä itsekin on tullut haalittua Cassuja, esim. CV Adventure, jotka ovat kaikkea muuta kuin hyviä pelejä, mutta uutena en viitsinyt enää penkin alle arvosteltuja hommata (esim. Judgment).

A-Yty


Andy

#40
http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-castlevania-lords/51889

GameTrailers -porukka spekuloi Lords of Shadow's E3 traileria.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Andy

#41
http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=952493&topic=50326383

Tuommoinen haastattelu löytyi. Ei vaan missään kerrota, ketä loppujen lopuksi haastatellaan.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

A-Yty

#42
QuotePre-order. | Due for release on 26/03/2010

Play.comkin näemmä ruvennut läiskimään mielikuvitusjulkaisupäivämääriä tuotteisiin. Eihän tälle käsittääkseni vielä ole annettu tarkkaa päivämäärää.

Ananaz

#43
Play on jo pitkään ilmoitellut noita omia julkaisupäiviään. Tosin niin kuin taisin jo aiemmin postata niin joku kohtalaisen luotettavalta vaikuttava MercurySteamiin yhteyksissä oleva anonyymi intternet-postaaja sanoi, että peliä ilmeisesti kaavaillaan alkuvuodeksi. Mutta tiedä nyt sitten pitääkö paikkansa.

Suunnilleen kuukauden päästä tosin järjestetään GDC Europe sekä vanhan Games Conventionin korvaava Gamescom-tapahtuma, jossa luultavasti kuullaan ja nähdään taas lisää Lords of Shadowista. //Tai sitten ei, KoEn tiedote mainitsee vain uuden PESin, Silent Hillin ja DanceDance Revolutionin. :/
A memory false as summer snow

Ananaz

#44
Pelin on nyt myös varmistettu olevan Kojiman ja Coxin esittelemänä mukana ensi kuun GamesComissa:
QuoteCastlevania: Lords of Shadow is the most ambitious project under the direction of Konami´s European Product Planning Division to date. The epic fantasy adventure is developed by Madrid-based studio Mercury Steam and Konami's Kojima Productions studio, led by Hideo Kojima. Dave Cox, Producer on the title and Head of Product Planning for Konami Digital Entertainment GmbH, will also visit gamescom to present the title and the revolutionary new direction that the Castlevania series is taking, revealing new insight into what's in store. Castlevania: Lords of Shadow will be released in 2010 for PLAYSTATION®3 and Xbox 360.
Joskohan pelistä saataisiin nyt varsinaista pelikuvaa?

PS. Play.com listaa nyt LoSia julkaistavaksi myös PC:lle, vaikka tähän asti vain konsoliversioista on puhuttu.
A memory false as summer snow