Castlevania haaste 2021

Started by Bengr Hausve, 27 March 2021, 00:28

Previous topic - Next topic

Bengr Hausve

Ajattelin jos Konamin Castlevania anniversary collectionia kävisi läpi? Vaikka yksi titteli per kuukausi. No höh, sanotaan sitten vaikka yksi titteli per 2kk? Toukokuun 26. päivä 2021 Akumajo Dorakyura (Castlevania) NES läpi? Saa käyttää kaikkia helpotuksia kuten rewindia jne. Kunhan kokee pelin omalla tavallaan uudelleen. Kokeillaan tätä ideaa pari kuukautta, ja jos intoa löytyy, niin sitten jatketaan Castlevania 3:lla (hypätään Simon's Questin yli). Eli Castlevania piestynä toukokuuksi 2021. Lähettäkää kommentteja kuinka pelasitte, missä kärsitte ja oliko tämä sen arvoista.  :whip: Ei ole pakko omistaa Anniversary Collectionia, voi pelata mitä versiota pystyy. GO!  :facepalm:

A-Yty

Monesti on ollut mielessäni pelata koko sarja läpi ja sanoa jotain joka osasta.

Q

Kerran olen pelannut Castlevania ykkösen "ilman helpotuksia" läpi. Kolmosen useamman kerran. Haasteeseen en lupaa vastata, mutta olen hengessä mukana.

A-Yty

Ekaa kertaa pelasin Kid Draculan läpi. Erittäin japanilainen kokemus. Vaikeustaso oli korkeampi kuin odotin. Galamoth on jotenkin erikoinen tapaus hahmona. Se luotiin jo 1990 ja sitä on pidetty taustalla ihan ehdoissa Castlevaniaoissakin, mutta ei koskaan käytetty SotN:in jälkeen (epäsuorasti ja viittauksena kyllä). Ikään kuin sille olisi alustettu jotain isoa roolia, joka vain jäi käyttämättä.