Main Menu

Recent posts

#1
GameCoffin / Re: Kotipolttoiset pelit eli h...
Last post by A-Yty - 13 June 2024, 14:08
Quote from: A-Yty on 07 May 2019, 15:24Nyt on jollain tekeillä Kalevala-aiheinen Metroidvania. Arvatenkin suomalainen tekijä:

https://www.youtube.com/watch?v=xCaaCWnYRL8

Harmi, ettei minulla ole tarjota tähän sitaattia menneeltä foorumilta arvatenkin noin 15 vuoden takaa. Kun oli puheena, että olisi hienoa jos suomalainen mytologia joskus sisällytettäisiin Castlevaniaan, johon Rod totesi, että siinä Wäinämöinen myisi potioneja ja joskus tulee semmoinen peli kuin Kalevania  :o

Julkaistu toukokuussa 2023. Eipä tätä oikein tosin kai voi enää kotipolttoiseksi sanoa, koska sitä ei voi ladata ilmaiseksi tai vapaaehtoisella korvauksella. Pelin palaute näkyy olevan enimmäkseen positiivista  :jees:


https://store.steampowered.com/app/2387950/Kalevania/

#2
GameCoffin / Re: Kotipolttoiset pelit eli h...
Last post by A-Yty - 13 June 2024, 13:37
Castlevania ReVamped näyttää aika hyvältä.
#3
GameCoffin / Vähäisesti huomioidut tai/ja a...
Last post by A-Yty - 11 June 2024, 12:15
Moon Crystal julkaistiin 1992 aivan Famicomin elinkaaren loppuvaiheessa. Peli näyttää ja kuulostaa joiltakin osin viittä vaille alkupään SNES-peliltä. Virallisesti peliä ei ole julkaistu Japanin ulkopuolella, mutta emulaattorilla pelatessa tarjolla on käännös englanniksi.

#4
Ghost Ship of Phools / Re: And now we play the waitin...
Last post by A-Yty - 10 June 2024, 14:07
At the time of their release, I was never a gigantic Streets Of Rage fan. Not because they weren't great games (they were), but because I lived in a NES household and had limited access to Sega games. Since I wasn't a fanatic at the time, I was never too bothered about the supposedly lower quality SOR3 and also wasn't expecting a fourth game. Which is a good thing, because it took 26 years for Streets Of Rage 4 to be released.

I've been really getting into it as a free PS Plus game. The soundtrack is awesome and it's a real joy to play.

Here's hoping this encourages other developers for something like a Double Dragon Neon sequel. And SOR5, of course  :jees:
#5
Castlevania / Re: Melkein Castlevania: Korvi...
Last post by A-Yty - 08 June 2024, 15:18
Quote from: Ananaz on 26 May 2024, 20:18Sanoisin, että Metroidvania-termi alkoi laajenemaan Castlevanian ja Metroidin ulkopuolelle jo 2010-luvulle tultaessa. DS:n Shantae: Risky's Revengestä puhuttiin Metroidvaniana ja Batman: Arkham Asylumiakin kutsuttiin joissain yhteyksissä jo sen ilmestyessä "3D Metroidvaniaksi." Ilmiö vain yleistyi indie-kehittäjien ottaessa pelityypin omakseen, samalla kun sen varsinaiset nimikkosarjat olivat/ovat olleet vuosikausia jäähyllä.

Ai niin, en huomannut aiempia mainintoja pelistä, mutta tuleva The Transylvania Adventure of Simon Quest sopinee tähän ketjuun. ;)


Jännään pääseekö julkaisuun asti vai tekeekö Konami jotain asialle. Traileri lupaa PS4-julkaisuakin, odotan innolla koska ilmestyy PS Storeen.
#6
Castlevania / Re: Melkein Castlevania: Korvi...
Last post by A-Yty - 08 June 2024, 14:24
Melko tuore esimerkki Korvikevaniasta. Wallachia: Reign Of Dracula. Ostin tarjouksesta, pitänee kertoilla tuntoja myöhemmin.


Samat tekijät ovat LeCarde Chronicles 2:n takana.
#7
Castlevania / Re: Melkein Castlevania: Korvi...
Last post by Q - 28 May 2024, 18:38
Quote from: Ananaz on 26 May 2024, 20:18Ai niin, en huomannut aiempia mainintoja pelistä, mutta tuleva The Transylvania Adventure of Simon Quest sopinee tähän ketjuun. ;)


Hämmentävää, miten tähän on "ryöstetty" elementtejä NES-Vanioista, vaikka peli kuitenkin selvästi on ihan oma tuotoksensa. Vähän vastaavasti toki tehtiin Curse of the Moonissakin. Jälleen tulee mieleen, että eikö Konami itse voisi tehdä/teettää tämän tyyppistä uutta "retrovaniaa"?
#8
Castlevania / Re: Melkein Castlevania: Korvi...
Last post by Ananaz - 26 May 2024, 20:18
Sanoisin, että Metroidvania-termi alkoi laajenemaan Castlevanian ja Metroidin ulkopuolelle jo 2010-luvulle tultaessa. DS:n Shantae: Risky's Revengestä puhuttiin Metroidvaniana ja Batman: Arkham Asylumiakin kutsuttiin joissain yhteyksissä jo sen ilmestyessä "3D Metroidvaniaksi." Ilmiö vain yleistyi indie-kehittäjien ottaessa pelityypin omakseen, samalla kun sen varsinaiset nimikkosarjat olivat/ovat olleet vuosikausia jäähyllä.

Ai niin, en huomannut aiempia mainintoja pelistä, mutta tuleva The Transylvania Adventure of Simon Quest sopinee tähän ketjuun. ;)

#9
Castlevania / Re: Castlevania off-topic
Last post by Q - 26 May 2024, 14:11
Uusi arcade-peli Castlevania: Marble of Souls julkaistiin puolisen vuotta sitten: https://www.youtube.com/watch?v=PZpONw0GBWA
#10
Castlevania / Re: Oma Castlevania Simons Que...
Last post by Graham - 26 May 2024, 00:34
Oho. Vai on tämä uudisversio edelleen tekeillä? Kunnioitettavaa, että joku jaksaa vielä kahdentoista vuoden jälkeenkin raataa saman projektin parissa. :jees: En usko, että lataan tätä peliä vielä, sillä minulla ei ole tapana kokeilla fanipelejäkään keskeneräisinä, mutta odotan mielenkiinnolla sen valmistumista. Mikäli nykyinen tahti pysyy samana, ennustan, että versio 1.00 on valmis heti vuoden 2027 alussa. Minulla on aikaa ja kärsivällisyyttä odottaa siihen asti.