Castlevania: Lords of Shadow

Started by Rod, 04 June 2009, 02:14

Previous topic - Next topic

Rod
Screenshotteja:

Pelitaidetta:

kuva1 kuva2 kuva3

E3 traileri (HD)

http://www.gametrailers.com/video/e3-09 ... 7?type=flv

Ananaz

#1
Youtube-traileri. Ja KojiPron sivu pelille.

Näyttää todella lupaavalta. HYPE.  :mrgreen:
A memory false as summer snow

A-Yty

#2
Fuck yeah. Picard kertojaäänenä. Ja Carlyle äänenä. Lienee budjetti kohdannut korotuksen.

Vuodatan ison avautumisen jahka töistä pääsen varmaan.

Andy

#3
Ihan mukiinmenevältähän tuo näytti, melko lailla samanlaista meininkiä kuin aiemmatkin 3D-Vaniat, mikä ei siis ole lainkaan huono juttu. Pidin Lament of Innocencesta ja Curse of Darknessista paljon (Judgmentista myös).

Kyllähän tuo tulee boksille ostettua, jahka se vuoden kuluttua julkaistaan.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Q

#4
Mutta missä luuraavat luurangot? Eipä sillä, hyvä saada vaihtelua ikuiseen pahiskavalkadiin. Odotan mielenkiinnolla, miten vampyyriteema saadaan ujutettua mukaan. Toivottavasti myös juoni seuraa Castlevania-kaanonia. Mitä mieltä olette trailerin musiikista? Itse pääsen audion makuun vasta illalla.

Lepakk0

#5
Vaikuttaa erittäin lupaavalta jo nyt. Vapaa pelimaailma kiehtoo ja trailerin perusteella grafiikka on todella nättiä. :) Jään mielenkiinnolla odottamaan pelin julkaisua ja tietysti odotan innolla lisäinfoa pelistä.
successor of darkness

Rod

#6
Tuo traileri ylitti kyllä odotukset. Jos todella on tuon näköistä meininkiä ja ohjattavuus edes vähän God of Warin tasolla, niin tästä tulee ehdottomasti mulle yksi ensi vuoden odotetuimmista peleistä. :jees:

Lepakk0

#7
Tuosta trailerista muistui muuten mieleeni tämä: http://www.youtube.com/watch?v=c3u3oFjjiFo Olisiko kenties niin köpelösti käynyt, että alunperin kaavaildun SotNin jatko-osa on korvattu tällä uudella pelillä? Tuo SotNin jatko-osa oli lähinnä omaa veikkailua, mutta ei tuosta teaserin hahmosta voi juuri muita johtopäätöksiä vetää, kuin että kyseessä on Alucard. Toivottavasti tuota projektia ei ole aivan kokonaan kuopattu.
successor of darkness

Q

#8
Igarashin projektista ei taida olla tällä hetkellä mitään tietoa. Hieman skeptinen olen, sillä sarjaa yritetään LoS:illa uudistaa ja Igan uusi 3D-tuotos olisi siinä todennäköisesti vain riippakivenä. Ellei sitten kyse ole 2D-pelistä. Mutta jatketaan tässä ketjussa mikäli Igan tuotos saa tulta alleen.

Castlebat

#9
PS3 damn. Näytti olevan jotain samoja juttuja kuin Prince of Persia: Two Thrones pelissä. Haluaisin kyllä kokeilla tuota uutta.  :mrgreen:
Castlebat, asuu linnan ylimmäisessä tornissa.

Lumienkeli

#10
http://www.joystiq.com/2009/06/04/castl ... #continued

Eli tämä peli ei alun perin liittynyt mitenkään Castlevaniaan mutta kuitenkin nyt pelin nimeen on lisätty sana "Castlevania" :<img src=" title="" /> Huh huh.
Soredemo boku wa yattenai.

Ananaz

#11
Joo, enpä odottaisi Lords of Shadowin liittyvän mitenkään sarjan nykyisen aikalinjaan, tai että peli itsessään olisi muuttunut miksikään Castlevania-nimen vuoksi. Päinvastoin tuntuisi todennäköisemmältä, että Konamilla halutaan nimenomaan kokeilla miten kokonaan uusi juonikaanoni ilman vanhan rajoitteita putoaa pelaajien keskuudesta, ja pelin menestyksestä riippuen sitten kehittää sitä eteenpäin. Ilmeisesti KoE ja Mercurysteam ovat tähän asti onnistuneet vakuuttamaan ainakin jonkun isomman tahon pelillään, kun budjettia riittää noinkin isojen niminäyttelijöiden palkkaamiseen.
A memory false as summer snow

Q

#12
Aika perinteistä leffamusiikkiahan tuossa taustalla soi.

Enpä pistä erityisemmin pahaksenikaan mikäli juonessa ei olisi niinkään viitteitä aiempiin osiin. Mutta mikäli Draculaa ei pelissä vilahda, irtiotto on liian etäinen. 8) Äänipuolella fanit odottavat varmasti investointeja orkestraalitasoisiin remikseihin. Joitain linkkejä menneisiin peleihin olisi hyvä löytyä, kerran Castlevanian nimellä ylpeillään. Nimi kun tuo varmasti pelaajakunnan mieliin retromaisia vivahteita uudistuksista huolimatta.

Ananaz

#13
Euroopan Konamin uutinen pelin julkistuksesta (linkki lakkasi näemmä tätä kirjoittaessa toimimasta) varmistaa, että kyseessä tosiaan on enemmän tai vähemmän sarjan rebootti (Konami tykkää niistä - ensin Suikoden, sitten Silent Hill ja nyt Castlevania!) ja antaa hieman tarkennusta tarinasta (peli sjoittuu keskiaikaiseen etelä-eurooppaan, Gabriel on Brotherhood of Light -nimisen ritariyhteisön jäsen blabla.). Saa nähdä onko pelissä enää Draculaa, mutta toisaalta jopa IGA sanoi hänen olleen sarjan suurin riippakivi, joten en nyt kauheasti ihmettelisi jos sekin jätettäisiin pois tästä.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan IGAn kommetteja tästä pelistä.  :mrgreen: [spoiler=:khtk7fep]"Retconnataan kun keretään!"[/spoiler:khtk7fep]
A memory false as summer snow

A-Yty

#14
Silent Hill rebootataan?

Itse haluaisin "puoli"rebootin Star Trekin tyyliin. Minua ei miellytä ajatus kaiken entisen unohtamisesta.

[spoiler=:2oarr6cu]Vaikuttaisi myös siltä että Gabriel tavallaan ottaa Mathiaksen/Dracin paikan. Mutta kaiken kaikkiaan, ainoastaan Konami kai voisi estää kahden jatkumon ylläpitämisen.[/spoiler:2oarr6cu]