Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?

Started by Kultamuna Classic, 27 January 2006, 15:03

Previous topic - Next topic

Kultamuna Classic

Seuraavat seikat edustavat omaa henkilökohtaista näkemystäni. Korjausehdotuksia yms. otetaan kernaasti vastaan. (Eli PM:llä jne. saa pommittaa aivan vapaasti. :) )

Päivitetty opas: http://www.linnavaanijat.com/mista-castlevanioita-ja-mihin-hintaan/ -Q

BTW mm. Digit Pressillä on kohtuu laaja harvinaisten pelien database, josta voi mukavasti hakukoneella hakea lisää informaatiota:
http://www.digitpress.com/DP/cmf/search.cmf

Mitä lukijain kannattaisi ensimmäiseksi tehdä, on selvittää kykeeneekö hän hankkimaan pelin/jne. ainoastaan Suomesta, vai onko hänellä mahdollisuuksia nettikauppoihin myös ulkomailta. Sanomattakin on selvää, että Suomen sisällä 'itemit' maksavat röyhkeän paljon enemmän, mitä kansainvälisessä vaihdossa.

Nopea nuolaisu eräisiin haluttuihin C(assu)V(aanija)-itemeihin:

 -Castlevania GBA-pelit
-Castlevania musiikki soundtrackit
-PC Enginen Rondo of Blood-peli (Chi No Rondo)
-Super Nintendon Vampire's Kiss
-Kaikki Castlevania-tilpehööri


Myöskin on hyvä muistuttaa omaan mieleensä hieman termistöä ja hintoja: Esim. Tehtaan muovikelmussa oleva peli voi maksaa viisinkertaisesti, mitä sama peli ilman pakettia/ohjeita jne.

Random termejä:

-Loose = pelkkä peli ilman boksia ja ohjeita

-CiB = cart+instructions+box, eli peli ohjeineen ja bokseineen.

-Mint = hyvässä kunnossa oleva, melkein uudenveroinen

-Sealed = Suoraan tehtaan liukuhihnalta avaamattomana. Suomessa ei käytännössä ikinä kohtaa sealed CV-peliä, jos se ei ole vastikään julkaistu.

Karkeasti sanottuna ulkomailta lähtee keskiverto CiB-kuntoinen peli suurinpiirtein samoihin hintoihin, kuin kallis loose-kappale Suomessa.

ERITTÄIN karkeana keskiarvona hinta kaikkien CV-pelien suhteen on n.30-40 Euroa. Tällä keskiarvolla ei tosin tee juurikaan mitään, sillä pelien hinnat vaihtelevat kunnosta/huudosta riippuen aina 5€:sta satoihin Euroihin. Mutta keskiarvo osoittaa kuitenkin sen verran, että rahaa on yleensä varattava mukaan jonkin verran tehdessään kauppaa käytetetyistä CV-peleistä.

Neljäs, ja viimeinen seikka : Huutokaupat käydään globaalisti yleensä EBayssa http://www.ebay.com/ ja Suomen sisäiset mm. Huuto.netissä www.huuto.net .


Nyt sitten itse asiaan. --->Castlevania Pelit [/color] :

Pelin nimi, ja sulkeissa laitteisto jolle se on:


Vampire Killer (MSX) - näitä on pääosin turha odotella Suomen päässä. Ebayssa hyvin harvoin, ja hinta lasketaan yleensä kymmenistä jopa satoihin dollareihin kunnosta ja myyjästä riippuen.


Castlevania (NES) - Suomessa semi-harvinainen, muttei kovin harvinainen kuitenkaan. Huuto.netissä silloin tällöin, loosena 5-10/15€, boksin ja ohjeiden kera n.10-20€. Ebaysta varmaan 5-15$ paketteineen päivineen. Mint on tod.näköisesti sen n.5€/$ kalliimpi, kuin "pelkkä" CiB.

Famicom Disk Systemille on olemassa myös Castlevania, mutta Suomesta on tätä turha etsiä. Ulkomailta hankittuna tämä lerpukka maksaa roimasti enemmän, kuin NES:in Castlevania. Itse asiassa minulla ei ole tarkkaa tietoa hintahaarukasta tämän suhteen, mutta riittänee jos totean, että kyseessä on CV-pelien puitteissa yksi harvinaisimmista kohteista.


Simon's Quest (NES) - Ei kovin harvinainen, ainakaan loosena/huonokuntoisena. 5-7€ Huuto.netistä loosena, ja paketteineen kaikkineen n.10€. Mint maksaa sen n.5€/$ enemmän, kuin pelkkä CiB. Ja on myös ulkomailla tarjolla kohtalaisen runsaasti, ja hieman halvemmilla hinnoilla.

2.12.2007: Maksettu loosenakin yli 10 € Huuto.netissä. -QHaunted Castle (ARC) - Tämä on kolikkopeli, joten aika turhaa edes unelmoida. Joskushan on myös näkynyt ulkomailla, ja jumalattomin hinnoin. Lähtöhinta sadoissa dollareissa pelkästä PCB cartista (käy JAMMA standardin mukaisiin kabinetteihin), ja kabinetin kanssa sitten rutkasti enemmän. Good Luck! :)


Castlevania Adventure (GB) - Löytyy usein loosena Suomesta 5-15€ myyjästä & huudosta riippuen. CiB loosen päälle +5€ ja mint CiB:n hinta pelkkään CiB:iin verrattuna vielä +5€ totaalihintaan. Ebaystä näitä löytyy kohtalaisen usein, ja paketteineen kaikkineen hinnat ovat alhaisempia, loosesta 5-10$ CiB:iin 20-25$ ja minttinä +5$ ja sealed jopa +10$.


Dracula's Curse (NES) - Suosituin NES:in Castlevania, muttei mikään järjetön harvinaisuus, paitsi ehkä minttinä enemmän. Koska se on pelaajien keskuudessa silti suosittu, loosenkin lähtöhinta voi Suomessa lähennellä 10€:a, ja kaikkien härpäkkeiden kera n.15-20€. Minttinä n.20-30€. Ulkomailla peliä on myös tarjolla hieman halvemmalla, mutta se on silti hieman kalliimpi, kuin sen edeltäjät CV & CV2. Sealed maksaa varmaan Jenkeissäkin jopa 70$.


Super Castlevania IV (SNES) - Kohtalaisen harvinainen + jokseenkin haluttu, eli Suomessa loosekin on helposti 15-20€. Cib on 25-45€. Mint on siitä sitten eteenpäin. Ulkomailta pitäisi löytyä helpommin, vaikka peli onkin lähes yhtä kuuma kuin Euroopassakin. Eli varaudu 10$-15$ loosena, 15-30 bokseineen ja 25-45$ minttinä. Sealed on taas jossain siellä taivaanrannan välikössä.


Belmont's Revenge (GB) - Erittäin haluttu ja yksi harvinaisimpia Game Boy pelejä Suomessa. Erittäin haluttu Suomessa, joten menee alta yksikön, jos on tarjolla! Varaudu 20€ loosena, 30-50€ paketteineen, ja 50---> minttinä. Ulkomailla ei näin harvinainen, joten tässä saattaa säästää rahaa, ja paljon: loose 10$, bokseineen yms. 15$-20$, mint 20-40$.


Rondo of Blood (PCE/TurboGrafx) - En ole ikinä törmännyt Suomessa. Itse peli on julkaistu VAIN Japanissa. Alkuperäinen peli on erittäin harvinainen ulkomaillakin, ja maksaapi n.150$ eteenpäin. HUOM! Falskeja kopioita on liikkeellä erityisen paljon juuri tämän nimikkeen kohdilla, varsinkin ulkomailla, sillä tämä taitaa olla se harvinaisin CV-peli. Ja se CV-peli, josta saa pyydettyä parhaita hintoja.

21.11.2007: Rondon hinta laskenee Dracula X Chroniclesin myötä?


Akumajo Dracula (X68000) - Harvinaisuus, eikä kannata Suomessa paljoa odotella. Kymmenistä sataan/enemmän US$.

21.11.2007: Akumajo Dracula (X68000) myytiin vasta 150 eurolla. siinä hujakoilla. -HYB

Sanoisin, että X68K:n Akumajo on nykysuhdanteilla Japanin hinnoilla <40e-60e, mutta kuten tuli todettua, ei toki ylärajaa näissä ole. -Christophe


/
The New Generation/Bloodlines/Vampire
 Killer (Megadrive/Genesis)
- Suomessa harvoin tulee eteen. Hinnoittelu hieman hassu, sillä kohtalaisena CiB:in voi saada samaan hintaan, kuin loosen, riippuen versiosta. PAL Loose lähtee 20€-40€. Jos löydät loosen alle 20€:oon, niin rakastele itseäsi, ja kerro mullekin mistä sais. :mrgreen: CiB 20-45. Mint 40-jopa 65€. Ulkomaillakin haluttu, jos ei välttämäti niin harvinainen kuin Suomessa. Hintaskaala kunnosta riippuen 15$-35$. No OK, voi se olla 40$:kin.  :mrgreen: 


Vampire's Kiss (SNES), eli Dracula X/XX - Ehkä harvinaisin SNES-peli Suomessa, muttei kuitenkaan se halutuin, vaikkakin ottajia kyllä riittää ihan tarpeiksi asti silloin, kun se myyntiin laitetaan. Loose n.15€-25, CiB 30-45€, mint 40-60€. 70€:aan ei ole mintistä aivan kauhea tappio. Ulkomailla myös harvinainen, ja hinnat ovat loose 15$-20$, cib 20-40$ ja mint 45$ eteenpäin. HUOM! Paljon piraatteja liikenteessä ulkomailla, vaikkei pelistä saakaan läheskään niin paljoa hilloa, kuin harvinaisemmista peleistä!

2.12.2007: Mint-kuntoinen tätä nykyä 60-100 €


Symphony of the Night (PSX) - Tämä on sitten se Europpalaisittain harvinaisin & halutuin CV-peli, ja PAL versioistahan sitten maksetaankin sen mukaan! Suomesssa myynnissä erittäin harvoin, ja törkein hinnoin. Tämän pelin hinnoittelu Euroopassa kun on kaottisesti myyjän määrittelemä, mutta hyvänä puolena formaatin huomioon ottaen on, että mukana tulee lähes aina boksi ja ohjekirjanen. Euroopasta ostettaessa on hyvä muistaa, että ohjekirjanen saattaa olla täysin esim. Saksankielinen jne. myyntimaasta riippuen. Itse peli on Eurooppalaisittain kuitenkin 100% Englanninkielinen. Hinnat ovat 50-150€, mutta vain tahvo myy CiB SotN:in 50:llä €urolla, eli ei kannata paljoa odotella tuohon hintaan saavansa. Joku 80-120€ voisi olla ihan realistinen haave.

Jenkeissä ei lähellekään yhtä harvinainen, ja pelin voi hyvinkin löytää ihan normaalin käytetyn pelin hintaan pieni "kiusa"-bonus lisättynä (tietävät, että on haluttu peli Euroopassa :mrgreen: ). Eli joku 35$-50$ kunnosta riippumatta (koska formaatti nyt yleensä takaa, että kaikki on suht. koht. CiB). Ja jos en aivan väärin muista, niin Symphony of the Nightistä on Jenkkilöissä julkaistu jopa "Greatest Hits"-painos, joten tämän pitäisi luonnollisesti lähteä halvemmalla.

Japanin versio Euroopassa myytynä on myös kovaa valuuttaa, sillä keräilijänhän on pakko saada tämäkin! Japanista löytyy tosin myös "Greatest Hits"-painos, joka ei tietenkään ole sitten originaalin kanssa samoissa hinnoissa.

Symphony of the Night:han on pelillisesti eräs PSX:än merkkipaalu, joten pelistä löytyy myös 2:en CD:n (1. CD = peli, 2. CD = SotN musiikkia) erikoispainosta taidekirjoineen. -----> Vieläkin kalliimpaa hupia (AINAKIN tuplaten!). PAL Limited Edition-versiota ei käytännössä ole edes olemassa, sillä se on niin rare. Ehka rarein PAL PSX paketti ikinä. :mrgreen: Ole valmis maksamaan. :-*

19.8.2007: Viime aikoina Limited Edition -paketteja on näkynyt huomattavasti enemmän. Lähtöhinta on 100 euron tietämillä. -Q


Nocturne in the Moonlight (Saturn) = Eli Symphony of the Night Sega Saturnille. Julkaistu ainoastaan Japanissa. Melko harvinainen, siis. Ei Suomesta pääsääntöisesti. Noh, ehkä joskus ERITTÄIN onnekkaalle. Muttei läheskään yhtä haluttu, kuin PSX:än originaali. Ulkomailtahan tuo on melkein sitten haettava. Dollareiden ja Eurojen kohdilla puhutaan siitä satasesta eteenpäin valuutasta riippumati. Kuulemma halvemmallakin saattaa lähteä, mutta useista kymmenistä dollareista puhutaan kuitenkin.

Minun kirjoissani tämä on harvinaisemman itemin roolissa, kuin esim. PAL SotN. Mutta asia voi hyvinkin olla päinvastainen, sillä SotN:ia halutaan kyllä joka puolella ja koko ajan. Ehkä PAL SotN:in omistajana NitM on saattanut kohota henkilökohtaisella arvoasteikollani muutaman portaan liian ylös. Tiedä sitten.

21.11.2007: Saturn sotnia ei kannata hankkia ilman spine cardia yli 40 dollarin. sanoisin 40-70 dollaria. -HYB


Castlevania Legends (GB) - Ehkä jopa harvinaisempi, kuin Belmont's Revenge, mutta ei yhtä haluttu peli. Painosmäärä on pieni, mutta kukaan muu kuin aivan älytön CV-keräilijä ei tähän yleensä sorru. Huom, yleensä. Löytyy Suomesta joskus, ja yleensä myös hyväkuntoisena, sillä peli on yksi viimeisimpiä julkaistuja GB-pelejä huonolla menekillä, joten monikaan ei ole pelkän pelaamisen innosta tätä peliä saattanut loose-kuntoon. Suomessa loose 10-20€ (epätietoinen myyjä luopuu jopa 5€:llä, tietoisempi tietää pyytää sen 15-20€), CiB 40-55€. Hullu "pelitietoinen" Suomalainen pyytää mintistä 60-70€, mutta tällöin pieni näpäytys myyjälle on tarpeen: peli ei saa maksaa noin paljoa.

Ulkomailla loose n.10-15$, mint CiB 20-35$. Mint +5-10$. Sealed = mint + 10$

21.11.2007: Castlevania legends +45 euroa cib kuntoisena viime aikoina. loosesta ei makseta 3 dollaria enempää ja täytyy olla typerä jos maksaa. -HYB


Castlevania 64 (N64) - Suomessa jonnin verran. Ei kovin harvinainen, mutta suhteellisen haluttu peli. Myyjät usein olettavat tämän olevan jokin uber-spesiaali aarre, sillä Castlevania-brändihän on tunnettu harvinaisista peleistään, joten helposti myyjä on saattanut ylihinnoitella pelin. Tämä ei kuitenkaan ole mikään kauhean erikoinen myytävä Suomessakaan, mutta myyjän markkinoilla loose on kuitenkin sen 15€. CiB n.30-40€, mint ehkä sen 55€.

Ulkomailla helpommin löydettävissä: Loose 10-15$, cib 20-30$, mint 35$.


Castlevania: Legacy of Darkness (N64) = l. "se harvinaisempi N64 Castlevania". Paljon harvemmin tarjolla Suomessa, kuin CV64. Hinnat ovat silti vain n.+5€ enemmän joka kuntoluokan suhteen.

Ulkomailla melkein samaan hintaan, kuin CV64. Saatavuuttakin on: joskus CV64 saattaa olla jopa kalliimpi, kuin CV LoD! Eli LoD:in painosmäärä ulkomailla voi olla jopa suurempi, kuin CV64:än. Yleensä kuitenkin CV: LoD on hieman tyyriimpi kuin CV64.


Circle of the Moon (GBA) = Tätä saa, kuin kauraa puurossa niin Suomessa kuin muualtakin paketteineen kaikkineen. No ei nyt ehkä ihan. Mutta varmaan kaikista helpoimmin löytyvä CV peli tällä hetkellä mahdollisesti LoI:n (PS2) kanssa. Maksa Circle of the Moonista Suomessa CiB:inä 10€-20€ ja ulkomailla CiB 10-20$.

UUTENAKIN SAA aina silloin tällöin ihan kaupoista, ja hinnoittelusta ylipäätään kannattaakin muistaa se seikka, että Suomessa uudet GBA pelit maksavat sen 50-60€, kun taas esim. jenkkilöissä 35€. Tosin, CV-CotM on alelaarikamaa maasta riippumatta, joten uutenakin sen pitäisi kaupassa maksaa Suomessa enintään n.25€.

21.11.2007: Circle of the Moonin ja CV double pakin (ntsc) hinnat ovat olleet cib kuntoisina jo pitkään n.45 dollaria. Sealed pelit menevät tajuttomissa hinnoissa ja pal versioita saakin hakea ihan kissojen ja koirien kanssa. -HYB


Castlevania Chronicles (PSX) - Globaalistikin melko harvinainen, mutta silti pirun halpa. Ei ole haluttu (valitettavasti). Näitä saattaa tosin joutua etsimään hyvänkin tovin, mutta myytävät käytetyt kappaleet ovat silti sen 9-15€ Suomessa, ja 9-10$ ulkomailla. Jos on joku todella hinta-/löytyvyystietoinen myyjä, niin voi olla jopa 20€, ja jos on piru, niin ylikin! :evil:  Mutta tällöin kannattaa yleensä odotella, ja käydä kiertelemässä ne Kouvolan, takahikiäin ja sen lähiön missä Lumppari asuu ( jonka nimeä ei voi muistaa edes 100%:nen Tamperelainen :mrgreen: ) Anttilan/pelikauppojen viime vuosien pölyttyneet relikti-alelaarit läpi, sillä sitten kun se sieltä löytyypi, niin sillä onkin sitten ainakin 10 tehtaan paketeissa olevaa kaveria siinä viekussa nätisti! Ja parilla hassulla Eurosella.


Harmony of Dissonance (GBA) - Harvinaisin GBA Castlevania kautta planeettamme. Muttei nyt kuitenkaan ihan niin harvinainen silti, että pitäisi tyttöystävä & mummo myydä. Mutta ilmeisesti jokseenkin hintava, silti! Uutena peli on uuden GBA-pelin hintainen n.53€, ja se ei ole ALE-laaria nähnytkään ikinä. Ulkomailla HoD on myös kortilla, loose on tämän kirjoittamishetkellä n.10-15$, CiB:inä 15-35$ ja minttinä 35$-50$! Euroopan hinnat kulkevat 15€:stä jopa 60€:oon (loose-mint), joka on jo aika hurja summa, varsinkin kun peli on vain muutaman vuoden vanha, ja se ollaan uudelleen julkaisemassa 17.02.2006.

----> HoD julkaistaan uudelleen Suomessakin 17.Helmikuuta 2006:
Harmony of Dissonance julkaistaan uudelleen Suomessa Aria of Sorrowin kera Konamin "Castlevania Double Pack:kina" 17. Helmikuuta 2006!!! Eli yhden GBA-pelin hinnalla saa nyt siis kaksi CV-peliä yhdellä cartilla. Hinta tod.näk. n.50€

21.11.2007: Circle of the Moonin ja CV double pakin (ntsc) hinnat ovat olleet cib kuntoisina jo pitkään n.45 dollaria. Sealed pelit menevät tajuttomissa hinnoissa ja pal versioita saakin hakea ihan kissojen ja koirien kanssa. -HYB


Aria of Sorrow (GBA) = AoS:in kanssa on tilanne  samansuuntainen, kuin HoD:nkin, muttei aivan niin paha. Kun otat HoD:n estimoiduista hinnoista muutaman €/$ yksikön pois aina viiteen yksikköön asti per kategoria, niin saat melko validin hintahaarukan kyseiselle pelille tällä hetkellä niin Suomessa kuin muuallakin.

 />

Lament of Innocence (PS2) - Ei tarvitse edes lähteä ulkomaille, peli löytyy kaupoista hyllyltä/alelaarista ja myös Huuto.netistä melko usein CiB hinnoin 20-35€. Jos on pakko ulkomailta huutaa, niin löytyy heti Ebaysta. Hinnat samaa luokkaa, mutta USDollareissa. Muistathan pelien toimivuus-regionit, ja postikulut! Eli osta Suomesta vaan, jookosta? :mrgreen:


Castlevania (Classic-series, GBA) - Eli ensimmäisen NES Cassun uudelleenjulkaisu GBA:lle Nintendo Classics otsakkeen alla. Löytyy Suomesta kauppojen hyllyiltä uutena 15-20€. Alkaa kuitenkin olla jo hieman nihkeästi hyllyissä. Käytetty sitten se 10-15€. Ulkomailta saa ja paljon, ja muutaman numeerisen yksikön halvempana USDollareiksi muutettuna. Yhteenveto: osta Suomesta. Pääset helpolla.


Dawn of Sorrow (NDS) - Kaupoissa NYT! Uutena n. 50€. Käytettynä 30€. Osta Suomesta, tavaraa on.

18.01.07: Pelin saatavuus vähentynyt Suomen sisällä. Ei kuitenkaan "keräilyhinnoissa" vielä. Maailmanlaajuisesti saatavilla (mm.Japanissa julkaistu uudelleen). Käytetty PAL-versio todennäköisimmin kuitenkin maksaa jo saman verran, mitä se alunperin maksoi uutena, l. ~50€ (MAX).


Curse of Darkness (PS2) - Julkaistaan Suomessa vasta helmikuussa 2006. Ulkomailta käytettynä 20-35$.

18.01.07: Kuten Konamin Cassut yleensä, myös CoD oli julkaisuajankohtana PS2-pelien kalleimmasta päästä (60-jopa lähes 70€) [/kunhan vaan totesin]. Käytettynä Suomen sisältä PAL-pelin voi odottaa saavansa (esim. netti-huutokaupoista) haarukkaan 20-35€. Peli ei ole atm "harvinainen", vaan pikemminkin hieman epähaluttu.  :whip:  Mistä tän saa!?!?  :shock:

Castlevania: Muut
[/b][/u]:

Soundtrackit :
Castlevania soundtrackeja, niin virallisia Konamin, kuin hieman epävirallisempiakin (nämä eivät välttämättä kuitenkaan ole piraatteja) muita CV-musiikkijulkaisuja on myynnissä ympäri netin jatkuvasti. Suomesta ostettaessa on hyvä muistaa normaalin musa-CD:n hinta (parisenkymppiä), ja lisäillä siihen sitten Euroja sen mukaan, kuinka monta CD:tä soundtrackissa on mukana. Tupla CD peli-soundtrack on uutena n.35€. Käytettynä hinnat ovat valitettavasti samaa luokkaa, joskin liikkumisvaraa alaspäin voi olla jopa 5-10€. Pääsääntöisesti kannattaa silti varmaan ostella ihan uutena.

HUOM! Piraatit rakastavat myydä kopio-soundtrackejä alkuperäiseen hintaan! Ole tarkkana!

Suomessa huutokauppojen lisäksi pelisoundtrackejä myy mm. http://www.zennosantora.net/ En tiedä, diilaavatko he Castlevania soundtrackeja, mutta kannattaa kysyä!

Taidekirjat : Pelien mukana tulleita jne. Castlevania-aiheisia taidekirjoja myydään ulkomailla 15-40$ hintoihin. Jopa enemmänkin. Harvinaisia Suomessa. Varaudu maksamaan, jos onni käy, sillä moisen myyjä VARMASTI tietää artikkelinsa hinnan.

Strategia oppaat : Vrt. taidekirjat, mutta miinusta reilusti hinnasta. Suomessa ei yleensä törmää. Muista tarkistaa oppaan kieliasu, jos sillä on sinulle mitään väliä.

Sarjakuvat : Ainoa virallinen Castlevania-aiheinen sarjakuva on formaattia "Amerikan supersankarit", eli siis 32 sivua mainoksineen. Suomessa moisista maksetaan luettuina MAX 5€/kappale, ja ulkomailla pari dollaria MAX/nro. Koskematon, muovikelmussaan oleva kappale on n. tuplasti kalliimpi. Hinnoitteluperiaatehan pätee kaikkiin Jenkkien "supersankari-formaatilla" tuottettuihin sarjakuviin, mutta Castlevania-sarjakuvain lähtöhinta saattaa olla roimastikin kalliimpi, koska painosmäärä on todella olematon. Kyseiset sarjakuvat saattavat olla tulevaisuudessa joko erittäin kovassa huudossa, tai pelkkää roskaa. Allekirjoittanut uskoo jälkimmäiseen.

Tässä vaiheessa oma mielipiteeni onkin, että ei kannata sijoittamismielessä hankkia, ainakaan normaalihintojen puitteissa. Mutta jos haluaa vain itse lukea ja säilöä, niin go for it!

Promo-tavarat : Eli julisteet, pre-sampler CD:t, promo-demot, avaimenperät, puhelinkortit jne.: Ulkomaille mars! Sarjassamme keräilijä maksaa paljon, muut älköön vaivautuko! Myyjät kyllä tietävät tavaroiden arvot keräilijähinnoissa laskettuna, ja pyytävätkin sitten sitä hunajaista sen mukaan mukavasti. Piraatit rakastavat tätä kohderyhmää, sillä tavaroiden alkuperää on vaikea yleensä todistella millään. Jollain 15$:lla kun on niin mukavan helppo myydä printattu juliste harvinaisena promo-iteminä jne. Eli tarkkaavaisuutta! Varsinkin peliostoksissa, sillä pelipaketin mukana normaalisti tulevaa minijulistetta yms. saatetaan joskus myydä/tarjota bonuksen-omaisena kylkiäisenä ostoksen sivussa hintaa korottamassa, vaikka kyseinen lippunen/lappunen/tarra jne. kuuluisikin aivan normaalisti pelipaketin sisältöön.

Elektroniikkapelit ja kellot Suomessa näihin Tigerin valmistamiin Simon's Quest- ja Symphony of the Night-aiheisiin elektroniikkapeleihin tuskin törmää, mutta Ebayssä silloin tällöin kyllä. Hinnoista en sen enempää osaa sanoa, kuin että kymmenissä dollareissa pyöritään, ei sadoissa. Tuo CV kello on melko obskuuri item, ja ihan hatusta vedettynä muistiini enemmän tai vähemmän luottaen, muistelisin sen olevan sellaista 50$:in hintaluokkaa. Kaikki edellämainituthan ovat siis käytettyjen hintoja.

Worlds of Power-Castlevania 2 kirja Älä osta tätä kirjaa. Ikinä. Jos ostat, niin elä maksa paljoa. :mrgreen: Eli olisiko jotain kymmenisen dollaria/euroa max.

21.11.2007: Sekä VS. Castlevania kolikkopeli on mennyt seuraavasti

mother board on ollut 60-80 euroa ja vs. kit completena n.120 euroa. Molemmat samassa paketissa niin suunnilleen 200 euroa. -HYB

Kultamuna Classic

Valmis.  :P Toivottavasti tällaista nyt edes tarvitaan. Ja haukkuja otetaan vastaan. :mrgreen:

A-Yty

Eräänlainen myynti-FAQ.  :app:

qwertyu

Hyvä Faq, mutta aliarvioit Harmony of Dissonancen hinnan. Ulkomaan hinnoista en tiedä, mutta Huuto.netissä tuosta maksetaan päälle kuusikymppiä silloin harvoin kun sitä sieltä löytyy.

Kultamuna Classic

Quote from: ""qwertyu""Hyvä Faq, mutta aliarvioit Harmony of Dissonancen hinnan. Ulkomaan hinnoista en tiedä, mutta Huuto.netissä tuosta maksetaan päälle kuusikymppiä silloin harvoin kun sitä sieltä löytyy.

Ihan tosi? Aivan hullu hinta, ja tosi outoa, kun miettii HoD:n uudelleenjulkaisun olevan muutaman päivän päässä Suomessakin. Noh, en kuitenkaan epäile sinua yhtään, vaan lisäänkin tuohon kohtaan hieman lisää infoa. Tosin uudelleenjulkaisun kieppeillä alkuperäisenkin Euro HoD:in hinta laskenee roimasti! Toivottavasti! :D

Edit: Ah, mutta qwertyu, onko nuo Huuto.netin HoD:n myynnit alkuperäiselle pelille, vai käytetylle? Sillä uusi HoD:han maksaa/maksoi kaupoissa sen normaalit n.53€, kuten melkein jokainen normaalihintainen GBA peli. Eli myyjä on saattanut harvinaisuuden todetessaan huudattaa noilla hinnoilla, joista viimeisen huudon jälkeen pelille on muovautunut hinnaksi sen 60€.

qwertyu

http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=25148196

Tuossapa tuo. On kieltämättä kyllä aivan hullu hinta.

Kaikki GBA-Castlevaniat saa ilmeisesti myös uudelleenjulkaistuina japanilaisina versioina ainakin Play-asia.com:sta. Tosin se tuplapakkaus lienee parempi vaihtoehto englanninkielisyyden takia.

Kultamuna Classic

Ovela myyjä, ja epätoivoisia huutajia! :shock: ) ennen ostopäätöstä!   :|

Andy

Ihan hyvä lista, mutta lisään yhden jutun.

Olen nähnyt useampaankin otteeseen Vampire Killerin englannin ebayssa ja hinta oli noin 30£. Se oli vaan miinuspuoli, että kyseessä oli japanilainen versio, mutta muuten näkyi olevan ihan CiBi ja suht hyvässä kunnossakin. Tiedä häntä, oliko hän piraatti, mutta tuskin kukaan nyt japsiversiota, kun euroversiokin on olemassa.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Kultamuna Classic

Kiitos, Andy! Satuitko seuraamaan, mihin hintaan nuo huudot päättyivät? Eivät kai sentään ihan 30£:aan, vaikka Jaappanin versuuni olikin kyseessä? Onkos muuten 30£ n.50€?

Muille: näkyykö noi Kurtilta "lainaamani" minilogot, vai pitääkö jaksaa houstata ite?  :mrgreen:

Ai niin, ja A-Yty: stikitä tämä, tai tapan!

j/k

91 hittiä 3:en tunnin aikana, I rest my case. :weed: No ok, I plead my case.  :wink:

A-Yty

Käsittääkseni vain ylläpitäjä voi tehdä tiedotteen, joten joudut kai tappamaan. :|

Epäilin muuten aikanaan tuon HoD:in järkyttävän loppusumman takia "kirityshuutoja". Ei sillä, etteivätkö Vaniat kalliilla Huutiksessa lähtisi muutenkin, mutta hämisvaistoni vain jostain syystä varoittaa.

Lumienkeli

Juu ei ole toivoakaan saada Harmonya 10-15 dollarin hintaan (paitsi loosea piraattia), se on harvinainen ympäri maailmaa paitsi Japanissa jossa se on uudelleenjulkaistu. Tietysti nyt tuleva tuplapakkaus voi muuttaa vielä hintaa, ehkä myyjät eivät saa sitä myytyä enää 50-60 euron hintaan kun porukoille kelpaa tuplapakkauskin. Minä haluan Harmonyn erikseen kun Aria jo löytyy hyllystä :)
Soredemo boku wa yattenai.

A-Yty

Hmm, voin tehdä uuden tiedotteen mutta en vissiin voi muuttaa aikaisempaa moiseksi. :hmm:

Kultamuna Classic

A-Yty, sinun pitäisi pystyä muuttamaan tämä rihma stickyksi, kun valitset "edit" minun avauspostini kohdalla, ja valitset kirjoitustilan alapuolelta "sticky", ja sitten sendaat. Siis jos olet mode tällä alueella, niinkuin olen ymmärtänyt.

Lumis, kiitos vinkkelistä. Menenkin nyt kyselemään hieman jenkkilän poikain tuntemuksia, ja korjaan tuon kohdan, jos on tarvis!

A-Yty

Ei oo koskaan ollut tilannetta jossa olis pitänyt muuttaa ketjun tyyppi, mutta osaan sitten senkin jatkossa. :app:

Kultamuna Classic