Dead Cells: Return to Castlevania

Started by Q, 12 December 2022, 23:03

Previous topic - Next topic

Q

Metroidvania-tyylinen Dead Cells -peli on saamassa lisäosan nimeltä Return to Castlevania. Tekijänä on Motion Twin -niminen firma, mutta lupa Castlevania-teeman hyödyntämiseen saatiin Konamilta. Julkaisuajankohta on alkuvuodesta 2023.

https://blog.playstation.com/2022/12/08/castlevania-is-back-discover-dead-cells-new-dlc-return-to-castlevania/

https://store.steampowered.com/app/2101430/Dead_Cells_Return_to_Castlevania/

Kyseessä on siis periaatteessa uusi Castlevania-peli, mutta tosiasiallisesti ei kuitenkaan.

A-Yty

Traileri tuli YT:n suositusvirrassa vastaan pari päivää sitten. En tiedä pelisarjan ideasta oikein mitään ja sen kummemmin asiaa tutkimatta oletan, että kyseessä on jonkinlainen Fortniten tyyppinen juttu, jossa käytetään lisensoituja hahmoja?

Q

#2
Quote from: A-Yty on 14 December 2022, 00:59Traileri tuli YT:n suositusvirrassa vastaan pari päivää sitten. En tiedä pelisarjan ideasta oikein mitään ja sen kummemmin asiaa tutkimatta oletan, että kyseessä on jonkinlainen Fortniten tyyppinen juttu, jossa käytetään lisensoituja hahmoja?

Tuon Steam-linkin kautta löytyy varsin hyvä kuvaus lisäosasta. Mukana kaksi tasoa, jonkin sortin juoni ja Castlevania-hahmoja "tukevassa" roolissa. Ääniraitaan myös selvästi laitettu paukkuja ainakin raitojen lukumäärän perusteella.

Alkuperäistä peliä on nähtävästi fanitettu Konamilla.

Q

Pelin pitäisi olla parin kuukauden aikana ulkona, mutta varsinaista pelitraileria saa vielä odotella ja sen sijaan julkaistiin lyhyt teaser: https://www.youtube.com/watch?v=q10fKa_MkW0

Tästäkin voi vetää jo joitain tulkintoja, kuten että alkuperäisen sarjan yrmeää vakavahenkisyyttä on korvattu vitsikkyydellä. Saas nähdä, kuuluuko siihen 51 ääniraidan pakettiin remiksejä, vai onko vain soitettu syntikalla uudelleen vanhat tutut biisit.

Q

Tulihan se gameplay-trailerikin sieltä: https://www.youtube.com/watch?v=QBBwIHYm8Mw

Ei tästä nyt osaa sanoa sen kummemmin juuta tai jaata edelleenkään.

Julkaisupäivä on 6.3. Sattumoisin juuri Linnavaanijat.comin 20-vuotisjuhlien aikoihin. Joskin mieluummin sitä juhlistaisi merkkivuotta ihan oikealla uudella CV-nimikkeellä.