Bloodstained: Ritual of the Night

Started by Andy, 11 May 2015, 20:18

Previous topic - Next topic

Andy

Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Bengr Hausve

Eli kuukauden päästä tulisi. Hassua, että fyysisiä kopioita Suomessa saadaan vasta n.3 päivää myöhemmin, kuin mitä pelin Euroooan julkaisupäivä on.  :\

Andy

Saan omani suoraan Fangamerilta projektin takaajana. Sijoitin peliin 150€, joten sopii olla odotuksen arvoinen tekele.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Bengr Hausve

VPD.fi:ssä fysikaalisille kopioille ilmoitettiin jenkkien päivämääristä (18.6.2019/PS4 etc ja 25.6/Switch) ja Nintendo UK Euroopan virallisesta päivämäärästä poikkeavat ajat 20.6/PS4 etc. ja 28.6/Switch. Eli 2-3 päivää myöhemmin, kuin ainakin Euroopan digi-julkaisu.  :doh:
...
Olen ostamassa fysikaalisen silti.  :hat: Mites muut kuin mä ja Andy?

A-Yty

En ole vieläkään ostanut PS4:ää tai Switchiä, joten en varmaan ainakaan kiirehdi pelin ostamisessa. Yamanen OST:in sisältävää ja IGA:n sigreenaamaa pakettia olen harkinnut useampaan otteeseen. Mutta on noita erikoisversioita jo nurkissa muutenkin sen verran, etten oikein ole enää varma, onko niiden haaliminen mielekästä.

Bengr Hausve

Ymmärrän. Meitsi on itse ollut pääasiassa digi lähes vuosikymmenen.  :nuija: Mutta yritän noi Cassut, mitä nyt niitä edes enää saa ja Igavaniat hankkia fysikaalisina. Niin on edes jotain mitä lapioida päälle hautaan, kun elo jättää.  :pepsi:

Ananaz

#36
Itse tuin peliä aikanaan 60 dollarilla fyysisen kopion edestä, joskaan en nyt jälkeenpäin tiedä mitä sillä teen, koska pelaan pelin kuitenkin PC:llä. En ole yhtään perehtynyt siihen kuinka toimitukset hoidetaan, eli saanko latauskoodin etukäteen sähköpostissa ja tyhjän laatikon myöhemmin postitse tai ylipäätään koska peliä aletaan kickstartaajille toimittamaan. :o

Toivottavasti osoittautuu odotuksen arvoiseksi. Jos on saatu yhdistettyä SotNin koko ja yksityiskohtaisuus OoE:n mekaniikoihin niin pitäisi kelvata.
Onneksi ainakin Curse of the Moon oli erinomainen, ja paljon parempi kuin olisi etukäteen odottanut.
A memory false as summer snow

A-Yty

Nonnih, tänään se vissiin julkaistaan. Vähän tällaisessa materialistisessa mielentilassa tuli miettineeksi, että olisiko sittenkin pitänyt valkata joku noista keräilyversioista, kun niitä ei kuitenkaan mistään sitten saa. Mutta toisaalta, odottelen tässä muutenkin kahta Kickstarteria, joiden julkaisu on venähtänyt  :jees:

Toivottavasti saadaan Vaanijoilta sitten tuoreeltaan tuntemuksia pelistä.

Ananaz

Jep, sain kuin sainkin pelin eilen! Tapa jolla PC-backerit on huomioitu ilahdutti suuresti; kaikki saivat pelin ladattavaksi jo eilen, kun taas fyysiset kopiot toimitetaan vasta myöhemmin, jahka kaikki lisäsisältö on saatu julkaistua ja voidaan pakata yksiin kansiin. Esimerkillistä toimintaa Kickstarter-projektilta. :jees: (vaikka pari päivää sitten vähän ärsyttikin, kuinka backaajat tuntuivat olevan viimeiset jotka pääsivät peliin käsiksi pelikauppojen laitettua pelin pari päivää etuajassa myyntiin.)

Peli itsessään vaikuttaa ainakin ensituntumalta onnistuneelta, ja hivenen jopa huvittaa, kuinka täsmällisesti vanhojen Igavanioiden pelituntuma ja ohjattavuus on saatu tuotua uudelle pelimoottorille ja uuden kehitystiimin toimesta. :D Sisältöä ja syvyyttä ainakin vaikuttaisi olevan kiitettävästi, kun jo parin tunnin pelaamisen jälkeen aseita on kertynyt melkein parisenkymmentä ja suunnilleen kaikilla aseilla/asetyypeillä on omat erikoisliikkeensä, ja Sorrow-Cassujen sielusysteemi on tuotu tähän käytännössä sellaisenaan. Haaste tuntuisi parin ensimmäisen bossin perusteella olevan Ecclesian tasoa, eli ehkä hivenen korkeampi kuin useimmissa muissa Igavanioissa, mutta ei nyt paljoa. (Normal-tasolla siis, jos pelin haluaa aloittaa korkeammilla vaikeusasteilla, voi laittaa alussa nimeksi NIGHTMARE, joka unlockaa Hard/Nightmare-tasot.) Musiikki on aika perus-Yamanea. Juoni on ihan turha ja sitä on ainakin näin alussa vähän liikaa. :P

Tuntuisi siltä, että IGA toimitti juuri sitä mitä tilattiinkin, ehkä jopa vähän paremmin kuin odotin. Saas nähdä kun ehtii pelaamaan enemmän. :hat:
A memory false as summer snow

Maria

Ai joo tääkin viimeinkin pihalla. Onhan tätä ikuisuus odotettukin.

Pitänee ostaa PS4lle kun ehtii.

Andy

Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty


Maria

Ai olihan meillä ketju tällekin, vaikka aika vanha.

Kun nyt on läpi pelattu, täytyy sanoa vain että 10/10, lisää tälläisiä. Oli just mitä halusin IGAvanialta.  :jees:

Q