Bloodstained: Ritual of the Night

Started by Andy, 11 May 2015, 20:18

Previous topic - Next topic

Q

#15
Quote from: Ananaz on 16 June 2016, 17:14
Niin no, kyseessä on vielä alpha-versio, ja ilman lykkäyksiäkin pelillä on toiset  9-10 kuukautta kehitysaikaa jäljellä, mutta vertaus DXC:n nyt on lähinnä huvittava.

Tuossa oli pelikuvaa E3-demosta, jossa mukana myös vihollisia ja bossi. Hyvin Ecclesiamaiselta näyttää kauttaaltaan.
https://www.youtube.com/watch?v=P5CuDs87MkQ

Demon perusteella peli vaikuttaa tosiaan vähän niin kuin Ecclesian HD-päivitykseltä. Eipä tässä sen suurempia odotuksia ole ollutkaan. Tasosuunnittelusta puuttuu perinteiden mukaisesti kaikki innovatiivisuus, minkä voi antaa tässä vaiheessa anteeksi, kun kyse on vasta varhaisversiosta ja pelimekaniikan perusominaisuuksien esittelystä.

Saeba

Tuli tuossa itsekin pelailtua E3-demo läpi, 60$ backerina sai steam-tunnukset demon latausta varten.

Demo oli pelattu läpi noin vartissa, mutta sai hyvän peruskuvan ainakin kontrolleista. Ne ovat taattua metroidvaniaa, oli heti kuin kotonaan kontrollien kanssa. Yleinen fiilis on ehtaa "sitä itseään", ainoastaan viholliset ja päähahmon potkukyvyt (Kung fu shoes!) saavat pelin tuntumaan hivenen erilaiselta Cassuun verrattuna. Mutta vain hieman. Metroidvaniaa tässä on haettu ja sitä on selvästi tulossa. Tosin saa nähdä, miten kenttädesign lopullisesti rakentuu. Tässä seikkailtiin laivassa, joka vaikuttaa hieman erilliseltä joten voisiko kyseessä olla varsinaisen pelin intro stage, vai löytyykö tätä lopullisesta pelistä ollenkaan.

Grafiikoista ja äänistä vielä sen verran, että hahmot ja niiden animaatiot ovat ihan hyviä, taustat hivenen tylsiä (niissä voisi mielestäni käyttää enemmänkin väriä). Vähän tulee tosiaan mieleen Dracula X Chroniclesin tylsähköt 3d-graffat, vaikka ei ehkä ihan niin harmaata sentään. Taustamusa on kivan Castlevaniamaista, joskin vähän "Michiru Yamane on automode"-tyyppistä. Tuli vahva deja vu-fiilis. Sekin lienee tässä tapauksessa tarkoituksellista.

Nämä nyt tällaisia ensifiiliksiä. Demo oli sen verran lyhyt, että peliä ei voi vielä arvottaa sen perusteella mutta ihan lupaavalta vaikuttaa. Orderista on kohta 10 vuotta, joten tässä vaiheessa ei haittaa päästä taas pelaamaan perinteinen metroidvania.
I was hoping for Mercedes but this will have to do

Andy

Bloodstained myöhästyy.
Peliä voi näillä näkymin odotella vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Q

Yllättävän kauan saa odotella siihen nähden, että pelistä julkaistiin jo pelattava demo. Sinänsä hyvä, jos Iga ei tyydy pelkkään liukuhihnatuotantoon.

Q

Inti Creates on vetäytynyt pääasiallisen kehittäjän roolista, ja keskittyy vain prequel-osion tekemiseen. Tiedä sitten, onko tällä enää suurempaa vaikutusta, kun peli on tarkoitus julkaista jo reilun puolen vuoden päästä.

Bengr Hausve

*Bumpitan*  :hehe:
:wtf: :shock:
Koska halusin itsekin tästä puhua nyt, kun ollaan lähemmäksi mahdollista julkaisuvuotta 2018. Nintendo Switchille tahtoisin tän. :alko:
Q

#21
Viimeksi ilmoitettu julkaisuajankohta on vuoden 2018 ensimmäinen puolisko, joten lienee realistista olettaa, että peli ollaan tosiaan julkaisemassa ensi vuonna. Siinä tuleekin sitten kuluneeksi jo kymmenen vuotta Igan edellisestä Metroidvaniasta.

Maria

Saisivat ny kyllä jo viimeistellä sen.

Come on, IGA, PS4:kin tuli lopulta ostettua ja se yksi motivaatioista sen hankkimiseen oli just "se IGAn Medroidvania tulee tällekin"

Odotellaan  :pepsi:

Andy

Musiikkivastaavat esittäytyvät uudella BtS-videolla. Valitettavaa, että pelin julkaisusta ei ole vieläkään mitään tietoa. Viimeisin tieto oli vuoden 2018 alkupuoliskolla, mutta sekin alkaa näyttää jo melko epätodennäköiseltä. Peli näyttää muutoin hyvältä, mutta eteneminen on jotenkin hitaanlaista.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Andy

Pääpelin retrospinoff julkaistaan muun muassa Switchillä ja 3DS:llä 24.5.2018 10€ hintaan, sanoo Nintendo Life. Peli vaikuttaisi ottavan melkoisen määrän otteita Castelvania III:sta.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

VTS

Tämäpä positiivinen yllätys. spinoffihan näyttää paremmalta kuin itse pääpeli. :jees:

Q

#26
Linkki traileriin: https://www.youtube.com/watch?v=UlDq0FQS15o

Ei vaikuta yhtään hassummalta. Ihan hyvä että saavat sentään edes tuon julkaistua, kun varsinaisen pääpelin julkaisu vain viivästyy.

Q

Pelasin tuossa Curse of the Moonin kaksi ensimmäistä kenttää "veteraani"-vaikeusasteella. Castlevania-veteraanin onkin todella helppo tarttua peliin, kun sekä tasosuunnittelu että osa vihollistyypeistä on lainattu vanhoista Castlevanioista. Pelissä ei vaikuta olevan mitään muuta varsinaisesti vialla kuin se, että se ei ole oikea Castlevania.

VTS

#28
Veteraani-vaikeusasteeseen olisin toivonut knock backin lisäksi vielä pienen hetken "stunnia" korkealta putoamisen jälkeen.
Olen tietääkseni pelannut pelin jo kaikilla mahdollisilla tavoilla läpi ja sainkin tuhlattua siihen ruhtinaalliset 21 tuntia elämästäni.

10/10

Andy

Ja minä kun en ole peliä päässyt vielä edes pelaamaan, koska Inti Created ei ole vielä latauskoodia minulle tarjoillut.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty