"Jos Castlevania olisi hallussani.."

Started by A-Yty, 11 July 2014, 14:14

Previous topic - Next topic

A-Yty

Elikkä ketjun tarkoituksena on leikkiä ajatuksella, että saisit päättää Castlevanian kohtalosta. Mitä tekisit? Voit miettiä asiaa joko että olisit Konamin leivissä tai että omistaisit koko sarjan. Helpompaa lienee skenaarioida Konamille työskentelyä, koska silloin jonkinlaisena realiteettina on olemassaolevan pelitalon resurssit.

Omassa ajatusleikissäni Castlevanian oikeudet olisivat edelleen Konamilla. Hyödyntäisin nyt käsillä olevan suvantovaiheen. Castlevania hakee identiteettiään ja yleisöään. Sillä ei ole tällä hetkellä suuren kassamagneetin raskasta viittaa harteillaan. Joten jos Konami haluaa tehdä nyt hedelmäpelejä ja rahastusmielessä jos jonkinlaista pikkuprojektia, niin antaisin heidän tehdä niin pari vuotta tuutin täydeltä. Antologian julkaisuun tämä olisi varmasti erinomainen tilaisuus; se pitäisi CV:n nimen tuoreena ja muistissa muullakin tavalla kuin tyyliin "voi helvetti, taasko uusi pachislot / Castlevania kuoli Metroidvaniaan" jne.

Tänä aikana pitäisin matalaa profiilia ja haalisin kasaan tiimiä. Projektista tai projekteista ei puhuttaisi julkisuudessa mitään ennen kuin julkaisuun olisi varmuudella enää 1-2 vuotta aikaa.

Käyttäisin tämän ajan, jotta voisin päättää alkuperäisen aikajanan. Ehdoton edellytys sopimuksessani olisi, että saisin tehdä pelin v. 1999 taistelusta. Jos rahkeeni riittäisivät ja Konami pitäisi minut edelleen leivissä ja sallisi suurin piirtein Kojimaan verrattavan sopimuksellisen luomisvapauden, tekisin uusintaversion ainakin SQ:sta. Jos IGA olisi edelleen Konamin palkkalistoilla, pitäisin häntä yhtenä virallisista neuvonantajista, mutta kaikki päätökset tekisin itse lopulta. Tai mistäpä sitä tietää vaikka hän suostuisi hommaan freelancerina.

Jos tämä originaalikaanonin vihoviimeinen ristiretki olisi menestys, alkaisin hahmotella väistämätöntä uudelleenkäynnistystä. Visioni olisi tehdä Castlevaniasta synteesi, joka sisältäisi sen alkuperäisen sielun, mutta modernisoisin sen. Välttäisin parhaani mukaan minkään tietyn pelin apinoimista. Tämän takia olisikin niin tärkeä saada rauhassa suunnitella koko homma.

Miksi tämä on fantasiaa? No, jos poisluetaan, että en ainakaan toistaiseksi toimi peliteollisuudessa, niin Konami itse olisi suurin kompastuskivi. Castlevania on Konamille prioriteeteissa häntäpäässä ja vähemmän toimivat päätökset ovat seuranneet siitä. Koska en ole Hideo Kojima, en ensinnäkään saisi tarvittavaa liikkumavaraa yrittääkseni herättää sarjan kunnolla takaisin elävien kirjoihin.

VTS

#1
Vuoden 1999 taistelusta MMO ja Nintendon Castlevania Trilogia Remake.  :twisted:

EDIT: Ja kaikki mieluiten Nintendon konsoleille.