Foorumin ongelmat & puutteet sekä muu palaute

Started by Kultamuna Classic, 02 June 2005, 17:58

Previous topic - Next topic

A-Yty

#120
Kenellä muulla eivät allekirjoitukset näy? Koetin Operaa ja Firefoxia ja tietääkseni kaikkia skinejä, mutta pysyvät piilossa. Itse asiassa, tämä on tainnut olla jo pidemmän aikaa, mutta tulin vasta nyt tiedostaneeksi asian  :[

Q

#121
Olit varmaan epähuomiossa kytkenyt allekirjoituksen itseltäsi pois päältä. Nopeiten asetusta saa muutettua viesinlähetyskentän alapuolelta.

A-Yty

#122
Ei, tarkistin senkin (heti ekana). Mutta nyt näen ainakin oman allekirjoitukseni  :hmm:

Q

#123
En huomannut mainita, että muokkasin edellistä viestiäsi siten, että siihen lisätään allekirjoitus.

Q

#124
Noista allekirjoituksista vielä. Vanhoissa viesteissähän allekirjoituksia ei saa automaattisesti näkymään, mikäli asetuksissa on viestejä kirjoittaessa ollut allekirjoitus pois päältä. Eli asetuksen vaihto pätee vain uusiin viesteihin.

Lumienkeli

Soredemo boku wa yattenai.

Q

Yksityisviestit katosivat valitettavasti konvertoinnin yhteydessä noin vuosi sitten.

Maria

Plirkuleko tässä on vikana, kun uudella tietokoneella (Win 7, Firefox) en pysy sisäänkirjautuneena. Potkaisee mut joka päivä pihalle vaikka kuinka laitan sen "forever" tohon "pysy kirjautuneena" kohtaan.  :wtf:

Q

Varmaan itsestäänselvä neuvo, mutta itse tarkistaisin selaimen evästeasetukset, ellei muilla ole ollut vastaavia ongelmia.

Maria

Siinähän se, kun tietääkseni asetukset on samat kun edellisellä koneella oli. Ja eihän foorumi mitään 3rd party cookietakaan käytä.

Panorama

eikun ei mitään löysin sen myöhässä

Maria

Vika tais löytyä; hoksasin että selaimen bookmarkki osoitti linnavaanijat.com/foorumi/indexiin.

Vaihdoin siihen http://foorumi.linnavaanijat.com/ ja yhtäkkiä olenkin taas sisällä.

Q

Hyvä homma. Tuon vanhan osoitteen käyttäminen antaa tosiaan etusivun perusteella sen kuvan, että käyttäjä olisi heitetty pihalle.

Graham

Kiitokset foorumin ylläpidolle tummansinisen yöteeman tarjoamisesta. Nyt ulkoasu on huomattavasti miellyttävämpi.

Olisikohan vielä mahdollista lisätä mahdollisuus vaihtaa foorumin kieleksi suomi? Joskus aiemminhan se oli ihan oletuskielenäkin, mutta jonkin päivityksen jälkeen kieli vaihtui yhtäkkiä englantiin. Olisi miellyttävämpi selailla foorumin valikkoja suomenkielisenä.
Relax. My name is Graham. Let's just say... I'm a missionary.

Rod