Cassu OST:it, osa 2

Started by Kultamuna Classic, 13 November 2009, 13:00

Previous topic - Next topic

Kultamuna Classic

Eli eli, jos samanlainen rihma on jo olemassa, niin gomenasai.

Mutta, keskustelkaamme Castlevania pelien virallisista/game-rip OST:eista. Ainoastaan pelit, ja näisen musiikit, ei spin-off OST kuten Kukeiha-club etc.

Opener:

Portrait of Ruin OST: Upeata! NDS musan lisäksi Michiru Yamanen alkuperäiset versiot kappaleista!  :jees:

Q

#1
PoR:in soundtrack oli eittämättä menevää settiä, tykkäsin paljon enemmän kuin DoS:in ja Ecclesian ääniraidoista. Jotenkin se vängän rempseä iloittelu vaan toimii paremmin kuin OoE:n tosikkomainen ambienssi. Enkä puhu nyt peleistä, vaan nimenomaan soundtrackeista. :[

NDS-versioiden änkemistä äänilevylle ei heti ymmärtäisi, mutta joskus kun kuuntelin molempia versioita PoR-musista, niin osa kuulosti itse asiassa paremmalta NDS-versiona. Ehkä tämä kielii siitä, että kappaleet on sävelletty nimenomaan NDS:lle.

Ecclesian soundtrackista on käsittääkseni julkaistu ainoastaan Limited Edition -kiekko: http://vgmdb.net/album/10714

Elmina

#2
....Tämä vai, Q?  http://vgmdb.net/album/10018  :hmm:  Tosta meillä on rippit. Mutta Ecclesiasta ku saiskin "alkuperäis" versioita... ei taida olla kun nämä DS-versiot.

PoR:n OST:lla on monta träkkia jotka kuulostaa mahtavalta originaalina, mutta siellä tosiaan oli osa jotka oli DS:nä parempia.

Kultamuna Classic

#3
No onhan tossa ainakin muutama "arranged" biisi/Ecclesia.

P.S. Perkuleen Jorge Fuentesilla oli CV:Arcade geemun ripit, mutta en saanut niitä hältä vielä. >:(

Rod

#4
Pakko vielä hehkuttaa Dracula X Chroniclesin soundtrackiä! Alkuperäisen Rondon OST + uusittu versio + pari sotnin bonaria (enkku Nocturne +  Serenade of Sympathy). Ehkäpä paras Cassu ost ikinä! :rock:

Ananaz

#5
19-levyinen Akumajo Dracula Best Music Collections BOX tulossa maaliskuussa.  :smug:

Ja olen samaa mieltä DXC OSTista Rodin kanssa. Loistava alkuperäisenä, loistava sovitettuna. Red Dawn oli myös erittäin mainio korvaaja uudeksi vitoskentän kappaleeksi.
A memory false as summer snow

Rod

#6
Tuo Dracula X Chroniclesin Nocturne -biisin laulaja on Ilmeisesti Kate Higgins. Paha varmistaa, kun en ole häntä muuten kuullut. Tämä tieto bongattu aina luotettavista Youtube-kommenteista.

Lepakk0

#7
Täältä löytyikin uuden Harmony Of Despairin OST: http://www.youtube.com/user/foray4a#p/c/5F3FE5E3F01A647A. Sivun oikeaan laitaan pitäisi aueta soittolista, josta pelin musiikit löytyvät. Lähes tulkoon jokainen kappale on vain remix sarjan aiempien pelien kappaleista, mutta osa omasta mielestä jopa todella hyviä.
successor of darkness

Elorian

#8
Viime aikoina ovat taas Cassu-klassikot olleet kuuntelussa, ja täytyy sanoa että todella mahtavaa musaa on kautta sarjan. Esim. huikean eteerinen Lost Painting, joka lennättää ajatukset muualle, ja Lament of Innocencen popitukset Anti-Soul Mysteries Lab ja Elemental Tactician sekä mahtava pomobiisi Stone King Golem. Michiru Yamane oli todella terässä tuolloin. Castlevania IV:stä taas esille nousevat mm. Dracula's Room ja Demon Forest hämmästyttävinä 16-bittisen aikakauden sävellyksinä. Portrait of Ruinissa Michiru Yamanen ja Yuuzoo Koshiron yhteispeli saa toivomaan, että etenkin Koshiro palaisi vielä säveltämään Castlevaniaa. Jail of Jewels, Hail from the Past ja eeppinen The Gears Go Awry kaipaavat jatkoa.

Ananaz

#9
^Anti-Soul Mysteries Lab on kyllä aivan huikea. Lisää samanlaista Yamanelta, kiitos!

Kukaan tutustunut vielä taannoin julkaistuihin Akumajo Dracula Tribute -albumeihin? Kaksi levyllistä Castlevania-sovituksia useilta Japanin pelimusaskenen kärkinimiltä, kuten Masashi Hamauzulta, Motoi Sakurabalta, Masafumi Takadalta, Yoshitaka Hirotalta ja monilta muilta. Osa sovituksista on vähintäänkin mielenkiintoisia ja osa vastaavasti aika mielikuvituksettomia. Zone of the Enders 2:n tunnarin esittäjänä varmaan parhaiten tunnetun Maki Kiriokan versiointi Curse of Darknessin Garibaldi Courtyardista on takuuvarmasti häriintynein Castlevania-kappale koskaan..  :shock:
A memory false as summer snow