Castlevania Adventure ReBirth

Started by Ananaz, 13 September 2009, 13:44

Previous topic - Next topic

Ananaz

A memory false as summer snow

Rod

#1
Saapa nähdä millainen viritys sieltä tulee. Adventurea (jos sen uusintaversio on kyseessä) tuskin enää huonommaksi saa.

Andy

#2
Mikäli olen asian oikein ymmärtänyt, niin IGA on ollut mukana Gradius Rebirthin ja Contra Rebirthin tuotannossa, jotenka on hyvinkin mahdollista, että miehellä on tässä näppinsä pelissä. Varsinkin kun hän taannoin mainitsi olevansa kiinnostunut tekemään Megaman 9 -tyylisen Castlevanian.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Ananaz

#3
IGAn nimi kuulemma esiintyi Contrassa ja Gradiusissa vain jossain Special Thanks -osiossa joten tuskin hän kovin isossa roolissa tässäkään on, aiemmat Rebirth-pelit kun ovat olleet M2-nimisen firman kehittämiä. Olisi ainakin iso pettymys jos IGAn Alucard-peli olisi peruttu tämän tieltä.
A memory false as summer snow

Andy

#4
http://kotaku.com/5360189/castlevania-the-adventure-rebirth-confirmed-by-nintendo

Nyt virallisesti tulossa, löytyy Nintendon julkaisulistoilta. Julkaisuaikana Q3 2009, eli kauaa ei kait tarvitse enää odotella. Jos tuo julkaisuaika siis pätee Eurooppaan.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Andy

#5
http://www.nintendolife.com/news/2009/09/nintendo_of_europe_announce_wiiware_and_dsiware_plans_for_2009

Eipä päde Eurooppaan, Nintendo Europen listassa Q1 2010. Lisäksi pelin nimi on Castlevania: Rebirth. Elippäs Adventure-osa on nipsaistu pois.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Q

#6
Hahhah, ei olisi uskonut että joutuvat taipumaan tuttuun myöhästymispolitiikkaan myös tällaisten pikkujulkaisujen osalta. No ilmeisesti tämäkin väännös pitää kääntää myös saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi ja puolaksi. :facepalm:

Jos omistaisin Wiin, niin varmaan tarkkailisin pelivalikoimaa jo tämän vuoden lopulla. Sen verran ennalta-arvaamaton tuo julkaisupolitiikka on ollut Euroopassa.

Andy

#7
Eilen oli viimeinen päivä, jolloin ReBirth olisi saatu pihalle Q3 2009 -aikana. Peliä ei kuitenkaan tullut, joten jäi Amerikassa viimeiselle neljännekselle. Halloween olisi varmaankin osuva ajankohta moiselle. Näin ollen ei kannattaisi mennä luottamaan myöskään Euroopan julkaisuajankohtaan.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Q

#8
Syyskuuhan loppuu vasta torstaina, joten vielä on aikaa. :hehe: Vai lasketaanko kvartaalit yleensä viikoissa?

Andy

#9
Ei sinänsä, mutta Amerikassa WiiWaren ja Virtual Consolen päivitykset tulevat maanantaisin, ja viimeinen maanantai meni eilen. Että näin.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Andy

#10
http://img207.imageshack.us/img207/5883/cva.jpg

Ensimmäisiä skannikuvia Castlevania Rebirthistä ala Famitsu. Ei oikein muistuta alkuperäistä Adeventurea. Mahtaakohan tämä olla sittenkään uusintaversio? Yläkulmassa taitaa näkyä myös Japanin julkaisupäivä ja hinta. Mikäli minä nyt tuosta selvää sain, niin julkaisupäivä on 27.10 ja hinta 1000 Wii-pistettä.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Rod

#11
Onhan sitä rankalla kädellä uudistettu. Näyttää jopa pelaamisen arvoiselta.  :o

Maria

#12
Quote from: "Rod"Onhan sitä rankalla kädellä uudistettu. Näyttää jopa pelaamisen arvoiselta.  :o

"Kalma-Aslak"...?  :hehe: Ah, eipä olekaan tullut vilkaistua vanhoja NES-aikojen ohjekirjoja ikuisuuksiin, niissähän oli tälläisiä hienoja käännöksiä. Originaali-GB pelejä en tosin edes omista.

Ihan kivannäköistä grafiikkaa tässä. Nyt kun vielä olisi Wii...

Andy

#13
http://kotaku.com/5380827/castlevanias-igarashi-involved-in-wiiware-rebirth-secret-stuff

IGA on kuin onkin mukana Rebirthin tuotannossa. Ja myös uusi peliprojekti on miehellä työn alla. Mikä se sitten ikinä onkaan, kenties jo aiemmin kiusattu Alucard-peli?
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Graham

#14
Quote from: "Rod"Onhan sitä rankalla kädellä uudistettu. Näyttää jopa pelaamisen arvoiselta.  :o
Siis mitä ihmettä? Onko Adventuren ohjekirja todella julkaistu suomeksi? Nykyäänpä harvojen käsikonsolipelien mukana tulee suomenkielinen ohjekirja. Ja mitä nuo suomennetut vihollisten nimet ovat olevinaan?! "Kalma-Aslak"? "Myyränäppy"? Ei ole tainnut suomentaja olla kovin vakavissaan nimiä kääntäessään – tai pikemminkin keksiessään. Ja tuo viereisen sivun teksti on kyllä todella harhaanjohtava. Pelkästään sen lukemalla voisi hyvinkin luulla, että Castlevania Adventure on hyvä peli ja todella monipuolinen kokemus. Eikä harhaanjohtavuus siihen jää; en muista nähneeni missään kohdin peliä veristä lattiaa tai pystypylväitä, jotka olisi mahdollista kaataa.

Mutta, mutta... jos tuo Wiille julkaistava ladattava peli on todella Adventuren uusintaversio, kyseessä on todella tervetullut julkaisu Konamilta. Sääli vain, että ainoastaan Wiin omistajat pääsevät nauttimaan siitä.
Relax. My name is Graham. Let's just say... I'm a missionary.