Castlevania 20 v.

Started by Q, 23 August 2006, 10:25

Previous topic - Next topic

Q

Syyskuussa Castlevania-sarja täyttää 20 vuotta. Konami juhlistaa tapahtumaa julkaisemalla Portrait of Ruinin pari kuukautta synttäreiden jälkeen. Linnavaanijat-sivustolle on tulossa kohta 20-vuotishistoriikki Andyn toimesta. Miten sinä aiot juhlia Cassun synttäreitä, vai etkö perusta ollenkaan vuosijuhlista? Itse ajattelin vähintäänkin läpäistä alkuperäisen Castlevanian läpi tuossa syyskuun aikana, ja ehkä ostaakin jotain Vania-aiheista tavaraa. Tietysti olisi ollut mukavaa jos Konami olisi jotenkin huomioinut juhlan esimerkiksi pelikokoelman muodossa. "Retroilijoille" mukavin yllätys lieneekin Xbox 360:n SotN-emulointi jota julkaistaessa Castlevanian Euroopan julkaisusta tulee kuluneeksi 20 vuotta ja kyseisen merkkiteoksen ilmestymisestä 10 vuotta. Tästä syksystä saattaa tullakin juuri pelisarjan fanien juhla, mutta kuka tietää vaikka Konamilla olisi vielä jokin yllätys luvassa. :magic: Ei sillä, Portrait of Ruin vaikuttaa lupaavalta ja on varmasti omiaan viemään sarjan kolmannelle vuosikymmenelleen.

Christophe

#1
Onnea Castlevania 20 v.!  :alko: Ostin juuri Pc Engine Duon, kun en tuota perusenginen cd rom2 asemaa kerkiä korjaamaankaan. GB:n pelejä pääsee pelaamaan sp-koneella. Nyt on enää tuo Sharpin Dracce tavoittamattomissa raudan puolesta. Tarkoitus olisi tämän vuoden aikana Sharppi hyllyyn saada. Tuplasin nyt yrityksen juhlan kunniaksi.

A-Yty

#2
Kosolti onnea ja tulkoon vielä ainakin toiset 20 vuotta!  :brow:

Antologia olisi kiva, mutta hyvin pessimistinen olen sen toteutumisen suhteen.

MASTER-88

#3
Hyvin on pelisarja pärjänny ja taitaa ollakkin yksi maailman vanhimmista pelisarjoista, jälkeen Marion, Zeldan ja Metroidin.

Alkuperäinen Castlevania oli todella mainio peli ja Snessin Super castlevania IV yksi parhaimmista peleistä koskaan. Minkälainenhan uusi DS vania on? se jää nähtäväksi.
Minun speedrun ajat
http://galleria.suomi24.fi/MASTER-88
Huonot poistettu

A-Yty

#4
http://www.youtube.com/watch?v=7uFIFE1N8oQ

Ihan hieno, vaikka kuva on liian musta usein ja pätkiä olisi saanut olla useammastakin pelistä. Sinänsä tympeää, että fanit tuntuvat arvostavan tätä merkkipaalua paljon enemmän kuin Konami.

Q

#5
Hmm, sain tuosta pienen innoitteen tehdä paremman videon, jos tällä kokoonpanolla suinkin pystyn. Voisi sitten uppia vaikka LV.comiin? Jostain PoRista on kyllä aika mahdotonta saada omaa videomateriaalia. :P

Edit: mallikkaasti on lähtenyt alkuun. Tästä tulee hyvä, lupaan sen. :)

A-Yty

#6
Joku remiksaus vois olla hieno musaksi.  8)

Q

#7
Jep, teen niin että käytän useampaa kappaletta jo videon pituuden vuoksi. Virallisia kipaleitakin on mukana mutta mikään ei ole suoraan kyseenomaisesta pelistä.

A-Yty

#8
Joku iskulause olis hyvä. Tyyliin: "Castlevania - 20 years and counting"  8)

Q

#9
Koitan kehitellä jotain. Veikkaan kuitenkin että tämä vähän myöhästyy, kun päivät kuluu töiden parissa. Viikonloppuisin voi tietysti koittaa vähän säätää, ja yritän saada juhlavuoden puolella valmiiksi.

A-Yty

#10
http://www.youtube.com/watch?v=9tOckJmcWqk

Löytyi vähän vaihtelevampikin tekele, mutta jäin kaipaamaan vilauksia välivideoista & dialogista. Pelitkin olisi ehkä voineet vaihdella enemmän, CV ja SQ olivat yliedustettuna. Yleensä ottaen musa rokkaa, haluaisin tietää kuka esimerkiksi tuon Theme of Simon-remixin kyhäsi. Maideniakin kuultiin pätkä.  :)

Kultamuna Classic

#11
Minä tod. näköisesti juhlistan 20v. synttäreitä imuttamalla SotN:in X0 Livestä. Eihän mulla vasta oo ku se PSX:lle PAL & Japaniversioina.  :mrgreen:

Andy

#12
Minä hommasin Castlevania Double Packin juhlankunniaksi. Kieltämättä Konami on ollut aika vaisu juhlistamaan yhden Castlevanian 20-vuotis taivalta, vaikka Cassut ovat selvästikin yksi Konamin suosituimmista pelisarjoista. Konami ei ilmeisesti halua julkaista vanhojen pelien kokoelmia, koska ne eivät ole enää hyviä, ja kaiken lisäksi suurin osa on vieläpä 2D-pelejä. Eihän Konamin mielestä sellaisia saisi enää tänä päivänä kotikonsoleilla nähdäkään.

Paras tapahan on juhlistaa pitkä taivalta kokoelmalla. Täytynee taas kerran aloittaa maailmanlaajuinen kamppanja, ja pommittaa Konamin herroja sähköposteilla. Eipä tuosta haittaakaan olisi...
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Ananaz

#13
Quote from: "A-Yty"http://www.youtube.com/watch?v=9tOckJmcWqkYleensä ottaen musa rokkaa, haluaisin tietää kuka esimerkiksi tuon Theme of Simon-remixin kyhäsi. Maideniakin kuultiin pätkä.  :)

Kyseessä on S.S.H.-nimisen fanisovittajan mainio Castlevania-sikermä Travel Demon. :]~ Tyypiltä löytyy joitain muitakin Castlevania-kappaleita, mutta en nyt tähän hätään ole ihan varma onko niistä mitään ladattavissa tuolla sivulla.

http://www.ssh.ne.jp/
http://www.ssh.ne.jp/mp3/td.zip
A memory false as summer snow

Q

#14
Quote from: "Qualtagh"...ja yritän saada juhlavuoden puolella valmiiksi.

Voihan kettu, kauhea deadline. Homma kaatui siihen kun siirryttiin CD-pelien puolelle. :|