Odotetut pelit

Started by A-Yty, 25 May 2006, 23:04

Previous topic - Next topic

Elmina

#45
2nd Super Robot Wars Z tulee ensi kuun 14:s.

...Ei tosin tietoa viitsitäänkö ihan heti ostaa, mutta olishan tuo kiva saada. Vaikka ei sitä tarinaa jne. lukea oikein voikaan...  ::) Ei ole tuo japanin taito ihan niin hyvä.

A-Yty

#46
Rez-faneille tiedoksi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Child_of_eden

http://child-of-eden.us.ubi.com/

Oikeaa käyttöä Kinectille tai Movelle, sillä olen päivitellyt jo jonkin aikaa että Reziin jos johonkin tuo liiketunnistus sopii  8)

A-Yty

#47
http://www.youtube.com/watch?v=PM0RdZDXIQI

Olis tietty kiva saada jo tarkka julkaisupäivämäärä, mutta Blizzard on Blizzard,

A-Yty

Ennakkotilasin Heart of the Swarmin jokin aika sitten, mutta se oli loppunut zavvin varastosta. Kun tuo on vain automaattinen, geneerinen pahoitteluviesti, en voi tietää varmuudella ovatko kappaleet pysyvästi loppu vai onko tulossa lisää. Osaisiko joku sanoa miten asian laita on (eli onko joku ollut vastaavassa tilanteessa)?

QuoteWe're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.

    Starcraft II Heart of the Swarm (Collector's Edition)


We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.

We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order.

You can check the status of your order by clicking on order tracking in your account pages.

Thanks for your patience, if you have any further questions please contact our customer services colleagues and they'll be happy to help.

Many Thanks,

zavvi Team

Laitoin toki jo viestiä tuon kautta, mutta pitää mahdollisimman nopeasti tietää pitääkö tilata jostain muualta. Sitten kun nuo ebayhin jne. päätyvät, niin hinta nousee naurettavaksi.


A-Yty

QuoteThank you for getting in touch to ask about the estimated dispatch of Starcraft II: Heart of the Swarm.

I am really sorry that this has not yet been dispatched. Starcraft II: Heart of the Swarm is on special order for you with our supplier but at this time they are unable to give me a date for when they will have it back in stock. In the meantime our buyers are trying to obtain this for you from other suppliers.

You can check the status of your order at any time by logging into your account and following the prompts. Once your order has been sent you will receive an e-mail to tell you it is on its way.

If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

Käsitän tämän niin että lisää on luvattu tulevan..? Tuokin kyllä näyttää automaattiselta viestiltä, vaikka siihen oli "Nathan" oikeasti vastannutkin.

Odotetusta pelistä taisi tulla juuri..ihan oikeasti odotettava

Q

#50
Isomman kaupan ollessa kyseessä ei mikään ihme, jos asiakaspalvelussa on automaattisia templateja vastaavien tapausten varalle. Mitä nyt tuosta päättelin, niin täyttä varmuutta ei ole, että peliä löytyisi toimittajilta. Toivottavasti ilmoittavat, vaikkei löytyisikään.

A-Yty

#51
Näköjään niitä sitten tuli lisää kun tilauksen statuksessa lukee "Despatched" ja viesti oli tullut sähköpostiin. Sitten toivotaan, että tämänkokoinen ja -arvoinen lähetys on pakattu ja merkitty niin, että tulee perille siinä kunnossa kuin on lähetettykin  :ninja:

Andy

Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

A-Yty

#53
No niin, HoS on läpi. Juonijutut piilossa, siellä pikaisesti ajatuksia.

Tarina on
Spoiler: ShowHide
menossa enemmän tieteisfantasiaksi kuin tieteisfiktioksi. Blizzardilla on taito luoda fanisuosikkeja hahmoihin, vaikkapa Raynor SC:n tapauksessa ja eeppistä tunnelmaa. Aika lailla juuri ne pitivät minut kiinnostuneena sinä noin 12 vuoden aikana, jotka kuluivat Brood Warin julkaisun ja tämän uuden trilogian ilmoittamisen välillä. Mutta heiltä puuttuu taito todella pitää tarina kasassa. Jos pitäisi hakea joku verrokki käsikirjoittajana, Hideo Kojima on sellainen. Kojima ja Blizzard taitavat hypemasiinan ja pelaajan voimaannuttamisnyörien vetämisen virtuoosimaisesti, mutta koskaan kumpikaan koskaan pystyy pitämään langat käsissään kerronnallisesti tyydyttävällä tavalla.

Eikä SC:n pitäisi olla edes kovin haasteellinen jatkumo onnistunutta kerrontaa varten; hahmoja on paljon ja esitetty mytologia riittäisi hyvin ammennettavaksi ilman mitään superjumalia, kuten tässä tapauksessa pahis-xel'naga on, joten tarinoita riittää kerrottavaksi. Lisäksi taustatarina on myös hyvin paljon oheismateriaalin, kuten kirjojen, varassa. Tarina muuttuu Blizzardin käsissä ennen pitkää liian alisteiseksi uuden pelin kehittämiseksi; tässäkin tapauksessa Kerrigan muutettiin aika nopeasti takaisin zergiksi, joka on kerronnallisesti laiskaa. Mielestäni riittää jo uudeksi pureskeltavaksi kaikki ne yksiköt ja ominaisuudet joita uusi teknologia mahdollistaa ilman että hosutaan niin suurpiirteisesti tarinassa, joka alkaa olla enemmän Warcraft kuin Starcraft. Homma toistaa Warcraftia ja siinä mielessä ympyrä on sulkeutumassa.

En ole siis tarinasta kovin innoissani, mutta yksinpeluukampanjan pelattavuus oli melko nautinnollista.

A-Yty

https://www.youtube.com/watch?v=9AHIdQbs_mU

Toivon mukaan enemmän tekemistä kuin kakkososassa, joka oli kyllä muuten erittäin jees. Tuossa trailerissa toki vähän häiritsi, että siinä ei ollut oikein mitään mafiaan viittaavaa.

A-Yty

SMRPG-jatko-osa olisi ollut kenties vielä mieluisampi, mutta ehkä sellainenkin tulee jos/kun tämä uusintaversio menestyy  :jees: