Castlevania off-topic

Started by Kultamuna Classic, 03 June 2005, 14:55

Previous topic - Next topic

A-Yty

#30
Arvatenkin Jorgen & sen jonkun saksalaisen tyypin teos? Juu, olen testannut ja todella upean näköinen. Sääli että jäi tekemättä loppuun.'

Niin, siitä Harry Potterista; se yhtäläisyys ei ole suuren suuri. Siinähän on tämä pääpahis Voldemort, joka ei ole elossa mutta ei oikein kuollutkaan. Joka tapauksessa, tässä uudessa kirjassa ilmeisesti ilmenee että on kuusi esinettä, jotka pitää tuhota että hänestä pääsee eroon koska hän on jakanut niihin voimansa & sielunsa tjsp.

Maria

#31
Quote from: "A-Yty"Siinähän on tämä pääpahis Voldemort, joka ei ole elossa mutta ei oikein kuollutkaan.

Ja Draculakos sitten on elossa/kuollut? :brow:

Niin joo... Tuota homebrewia en ole koskaan kokeillut, vaikka sen olemassaolosta tiesinkin. Ei vaan vanha tietokone usein jaksa pyörittää moisia.

A-Yty

#32
Quote from: "Maria"
Quote from: "A-Yty"Siinähän on tämä pääpahis Voldemort, joka ei ole elossa mutta ei oikein kuollutkaan.

Ja Draculakos sitten on elossa/kuollut? :brow:

Q

#33
Tsekatkaa uutiset. :o

A-Yty

#34
Heh.  :)

Maria

#35
Quote from: "Qualtagh"Tsekatkaa uutiset. :o

Rod

#36
Nyt tuo lämähtää tauluun heti kun naputtelee suoran osoitteen http://www.linnavaanijat.com. Tuollaisena pienenä otsikkona voi mennä monelta kokonaan ohi ja onhan tuo sen verran suuri uutinen, että se pitää uutisoida sen arvon mukaisesti. :hehe:

Q

#37
Muistin vasta nyt, ettei Maria ollut Richterin tyttöystävä vaan sen sisko. Vai oliks niillä joku suhde? :hmm: Noh, aprillipäivä on joka tapauksessa mennyttä.

Lumienkeli

#38
Ei ne ole sisaruksia, sehän on Maria Renard ja Richter Belmont.
Soredemo boku wa yattenai.

Maria

#39
Vanhoissa Japanin tiedoissa Maria oli Belmonttien kaukainen sukulainen jonka Richter ja porukat sitten adoptoivat Rondon jälkeen. En muista mikä niitten virallinen versio on.

Ameriikan tiedoissa Maria on Annetten (joka on siis Richterin tyttöystävä/vaimo) pikkusisko.

Q

#40
Quote from: "Maria"Ameriikan tiedoissa Maria on Annetten (joka on siis Richterin tyttöystävä/vaimo) pikkusisko.

Joo, tuota just tarkoitinkin. Ei tuohon aikaan yöstä oikein ollut enää tämä lauseenmuodostamisen taito kunnossa. Tuo pila meni sitten vähän fanfictionin puolelle.

A-Yty

#41
Quote from: "A-Yty"Muistuttaa Simon's Questin juonta ton uuden Harry Potterin juoni.  :hmm:

http://en.wikipedia.org/wiki/Horcrux

"The idea of concealing one's soul in an external object to gain immortality has appeared in the mythology of many cultures and dates back thousands of years. The tales of Koschei the Deathless from Russian mythology are examples of such items existing in myth - although Koschei did not utilize multiple containers, nor retain a part of the soul in his body. Further examples exist in Indian folk-tales, where evil sorcerers evade death by sealing their spirit inside parrots, becoming invulnerable until someone destroys the parrot."

Pitänee miettiä, onko tossa aihetta HEY-päivitykselle. SQ:n kohta onkin sillä saralla toistaiseksi aika kapea.

Q

#42
Jos joku ei vielä tiennyt, Haunted Castle on nyt julkaistu Japanissa PS2:lle, mutta eipä liene importaamisen arvoinen tekele. Levyllä on pelistä kuulemma vain köyhä, parantelematon rom-tiedosto jota ei olla onnistuttu edes emuloimaan kunnollisesti. Ekstroina on pelin soundtrack sekä mini-DVD sisältäen mainoksia sekä videon, jossa taidokas pelaaja kykenee läpäisemään jopa kolme pelin kenttää.

Christophe

#43
Haunted Castle on yksi kaikkien aikojen turhauttavampia tekeleitä. Olen pelitestannut lähes jokaista mamen peliä ja äkkiä ei tule mieleen yhtään vastenmielisempää tekelettä pelillisesti. Kyllä tälläkin pelillä on ansionsa, mutta varmasti vasta toisaalla mainittu fanitus nostaa tämän pakko saada-hankintalistalle.

Ainahan voi ottaa jonkun random klooni-pcb:n ja vähän murjoa sitä vasaralla, räpsiä kuvia  ja kertoa sen olevan risa piraatti-Haunted Castle ;). Ei kai kukaan oikeasti halua pelata tätä? :O

A-Yty

#44
http://www.gamefaqs.com/poll/bse_bracket.php

Haloa vastaan Cassu näyttää pärjäävän hyvin, mutta kuinka käy Kingdom Heartsia vastaan. Sen saatte tietää ensi numerossa.