Kysele/vastaile Castlevanioista

Started by Kultamuna Classic, 16 March 2006, 22:19

Previous topic - Next topic

A-Yty

#135
Kertokaa mielipide:

Vaihdanko New Generationin jossa mukana kotelo ilman ripaa, muuten ihan jees kunnossa, ohjeet vähän kuluneet mutta kaikki sivut tallella

- Master Systemiin joka kaipaa ainakin puhdistamista (kokonaistoimivuudesta en ihan varma; ehkä häikkää välillä)
- mukana tulevaan ohjaimeen (toimii kohtuullisesti)
- valopyssyyn (toimii jonkin verran, en ole varma korjaantuisiko putsauksella)
- ei keskusyksikön piuhoja, ei muuntajaa
- Mukana tulevat pelit: Galaxy Force (L), The Lucky Dime Caper Starring Donald Duck (B), Golden Axe (CIB), Castle of Illusion Starring Mickey Mouse (B), Sonic 2 (CIB), Sonic (B)
- NESille Robin Hood ja Commando (molemmat looseja, arvatenkin jenkkiversioita)

Q

#136
Meinasin sanoa, että vaihtaisin, mutta sitten vilkaisin TNG:n nykyisiä jälleenmyyntihintoja. Eli saisit sen myymällä parhaimmillaan jonkun 40 esaa.

Nuo pelit eivät mitään harvinaisia ole, joten niiden mukaantulon näkisin melkein kuriositeettina. Ohjaimet ja pyssy ovat myös lähinnä koristeen asemassa, elleivät ne toimi kunnolla.

Keskusyksiköstä on jotenkin vaikea uskoa että kokonaistoimivuudessa olisi häikkää, luultavammin ongelmat johtuvat yksittäisistä pelikaseteista.

A-Yty

#137
Eikö tuon setin arvo aika lailla 40 € vois ollakin  :hmm:

Q

#138
Muokkasin vähän viestiä. Jos keskusyksikön toiminnassa ei ole mitään vikaa, niin arvot voisivat mennä hyvinkin tasan. Mikään erityisen herkullinen diili tuo ei kuitenkaan mielestäni ole. Mutta jos SMS kiinnostaa, niin anna mennä.

A-Yty

#139
Kuulemma jonkun C64-rallipelin vois vielä ehkä heittää päälle  :magic:
Eipä tuo pelikään tietty ihan moitteeton ole että jossain vaiheessa Cassukeräilijänä tulis kuitenkin hommattua uus :|

A-Yty

#140
Tietty jos jollain Vaanijalla on tarjota vastaava tai parempi diili niin olen kuulolla  :nerd:
Dracula's Cursen euroversioon ainakin voin vaihtaa jos kunto on kohtuullinen  :nerd:

A-Yty

#141
Quote from: "Q"Meinasin sanoa, että vaihtaisin, mutta sitten vilkaisin TNG:n nykyisiä jälleenmyyntihintoja. Eli saisit sen myymällä parhaimmillaan jonkun 40 esaa.

Nuo pelit eivät mitään harvinaisia ole, joten niiden mukaantulon näkisin melkein kuriositeettina. Ohjaimet ja pyssy ovat myös lähinnä koristeen asemassa, elleivät ne toimi kunnolla.

Keskusyksiköstä on jotenkin vaikea uskoa että kokonaistoimivuudessa olisi häikkää, luultavammin ongelmat johtuvat yksittäisistä pelikaseteista.

Ohjain toimii kyllä mutta on ehkä vähän löystynyt. Kyllä sillä Golden Axea ja Mikkihiirtä pelas siedettävästi. Pyssyllä sai sorsia hengiltä mutta yhtään pupua en onnistunut nitistämään.

Entäs jos tuohon päälle sais väliä 15-20 €? Tänään pitäisi päättää. Ebaystahan TNG:tä sentään saa vielä alle 40 €.

Tai 15-20 € + jotain NES:in pelejä ja Compsun rallipeli  :hmm:

Q

#142
Kyl mä ainakin ostaisin. :weed:

Yleensä nuo (alkuperäiset) ohjaimet hajoavat siten että niitä saa painaa kovempaa. Ne nappulat ovat valmiiksi löysät. :hehe:

A-Yty

#143
Hmh. Kattoo mitä tekis. Tuskin kaveri suostuu 20 €:n väliin (ainakaan jos nuo pelit lyö päälle), joten pitänee tyytyä joko 15 € tai 10 € + päälle pari jotain peliä. Heti ekana pitänee putsata ohjain sisältä (tosin, jos sitä on painettu kovempaa jo monta vuotta niin ei paljoa enää auta).

Onko tuossa mitään suurempaa legendaa taustalla miksi TNG:n hinta on räjähtänyt? Siinäkin mielessä tuosta tietty perfektionistikeräilijä luopuu että ohjeet on korjattu teipillä ja kansista puuttuu "riiputin" (tosin, tuollaisen voi korvata jonkun paskemman pelin vastaavalla).

Q

#144
Quote from: "A-Yty"Onko tuossa mitään suurempaa legendaa taustalla miksi TNG:n hinta on räjähtänyt? Siinäkin mielessä tuosta tietty perfektionistikeräilijä luopuu että ohjeet on korjattu teipillä ja kansista puuttuu "riiputin" (tosin, tuollaisen voi korvata jonkun paskemman pelin vastaavalla).

Kysyntä ei kohtaa tarjontaa. Ehkä Cassu-keräily on nostanut suosiotaan vuosien mittaan. On muuten aika hyvää pääomaa nämäkin pelit. Masterin kanssa on oikeastaan sama homma, konsolien hinnat ovat nousseet viime vuosikymmenen alkuvuosista.

Quote from: "A-Yty"kansista puuttuu "riiputin" (tosin, tuollaisen voi korvata jonkun paskemman pelin vastaavalla).

Alkuperäisen kotelon sisälle on painettu "Konami". :noh: (Ok, on se tehnyt muitakin pelejä.)

A-Yty

#145
Bloodlinesista on näemmä muovikoteloversio harvinaisempi? Ainakin näyttäs että enimmäkseen noita vielä sinetissä olevia pahvisia myydään ebayssa enemmän  :hmm:

A-Yty

#146
Kukaan NECAn hahmoja ostellut?

A-Yty

#147
Onko Konamin MegaDrive-peleille omanlaisensa "riiputin"? The New Generationissa ei minulla ainakaan lue Konami tuossa muovissa.

Q

#148
"Konami" lukee kotelon sisällä, pelikasetin vieressä.

A-Yty

#149
Kappas, niin tekee. Thx  :jees: