Mistä CV-pelejä/soundtrackeja yms. ja mihin hintaan?

Started by Kultamuna Classic, 27 January 2006, 15:03

Previous topic - Next topic

Christophe

Näinhän se menee. Yahoo Japan on viime vuosina minulla ollut pääasiallinen ostopaikka. Yhtä vielä kokoelmasta puuttuu, jos nyt oikein muistan. Commodore 64:n Castlevania ei ole muuton jälkeen tullut vastaan :/. En nyt näitä mainitsemiasi keräilijöitä tunne. Mukavaa, että löytyy harrastusta vielä Suomestakin(?). Peijoonit keskittyy nyttemmin uudempaan tavaraan ja ollaan Mikan kanssa varmaan ainoita(?), jotka enää jaksaa innostua todella vanhoista koneista ja niitten peleistä...

Sanoisin, että X68K:n Akumajo on nykysuhdanteilla Japanin hinnoilla <40e-60e, mutta kuten tuli todettua, ei toki ylärajaa näissä ole. Sharpin peliksi se on jo hintava näinkin. Sharpin pelit asettuvat keskimäärin samalle tasolle, kun Atari St:n ja Amigan pelit. Mutta ebayssa Sharpin peleillä on länkkärilisää n.10-40e.

MSX:n Vampire Killer, kuten kaikki muutkin Konamin MSX-pelit on todella pompanneet Yahoo Japanissa parin viime vuoden aikana. Nyt onkin erittäin huono hetki niitä sieltä haalia. Kannattaa kytätä keräilijöitten poistomyyntejä sen sijaan. Aina silloin tällöin on ihan kotoisessa huudossakin ollut erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla hyviä MSX-kokoelmia.

SotN on kestosuosikki, jota on kyllä paljon tarjolla, mutta hinnat on kuten tässä jo listattiin korkeita. Saturnin pelistä taisin maksaa kelmuissa n. $40. On kyllä kiva peli. GBA:n peleistä Circle on ainut, jota Suomestakin vielä saa alkuperäisenä järkihinnalla. Onneksi noi tuli ostettua, kun se vielä oli järkevää. Nuo GBA:n pahvikotelot kestää muutenkin aikaa huonosti, joten käytetyn osto on aina riskipeliä. Etenkin, kun ebayssa on omakin Castlevania-hakku kerran karahtanut piraattiin...

HYB

Mitenkäs olet noita Yahoo Japanin apajoita siivoillut? Onkos käytössä semmonen Shoppingmall Japanin tapanen välikäsi vai sitten jotenki muuten?

Mää itse olen eniten kiinnostunu täs hommassa promo/le tavaroista sekä julisteista ja taidehömpästä. Rakastuin YJ:ssä tällä hetkellä myytävään DXC julisteeseen jossa Kojiman ja IGA:n kirjoitukset. Toki vanhempia pelejä yritän nyt ensin keräillä ja euroopan versiot tietysti ensin ellei hyvä tarjous tule vastaan. Ostin juuri keräilijältä käytetn CotMin sekä Double Pakin koska sain puolet halvemmalla ja mint kuntoisina kun taas ebaystä huonompikuntoisetkin maksaa enemmän (NTSC versiot). Kaikki insertitkin on mukana eikä vaan ns. complete. Vaikeeta muistaa mis on julisteita mis ei. Nyt havittelen FS AoS,C Adventure sekä Bloodlines pelejä.

Pakko sanoa et kyl isojehu keräilijöitä kannattaa tuntea. Oon kuitenni ollu vasta kesän alusta Luxin ja Proton kanssa tekemisissä ja Proto jo lähettelee mulle joululahjoja,jos sattuu nyt löytämään julisteensa. Oi pitemmän mallinen CoD juliste <3. Saahan siinä kans kaikkee kivaa tietoa ja nyt Lux varmaan myy muutaman promo DXC bannerinsa mulle sekä jos sattuvat aitoja olemaan ylimääräsen DXC promo artwork korttinsa. Ei tarvitse kuitenkaan aina itse olla sörkkimässä paikkoja ku molemmilla on enemmän rahaa ja resursseja ku mulla (kyllä,oon hirvee haaskalintu  :brow:).

Proton ja Luxin kollekshuunit löytyykin täältä http://www.vgmuseum.com/mrp/multi/master-collect.htm. Luxin pitäs vaan päivittää kun sille on varmaan päälle 100 tavaraa tullu lisää.
TITS OR GTFO

Q

Lisäsin vihdoin noita HYB:in vinkkejä aloitusviestiin. Aika sekavaltahan tuo alkaa näyttää, mutta ajattelin ruveta koostamaan jokseenkin ajan tasalla pysyvää keräily-FAQ:ta sivustollekin.

Q

Mihin hintaan Harmony of Dissonance (PAL) on viime aikoina mennyt? Käsittääkseni aika harvoin peliä löytyy, mutta mitenkä tuon hinnan kanssa? Lähden torstaina Prahaan, ja tarkoitus olisi tsekata paikallinen tarjonta. HoDin bongasin yhdestä liikkeestä 32 euroon. Siinä ja siinä onko mitään järkeä ostaa. :<img src=" title="" />

HYB

Hodista on pyysetty PAL versiona mint kuntoisena about 60e viimme aikoina. FS on sitten hieman tyyriimpi.

Linkitähän tännekkin se liike jos on nettikauppa  :brow:. Itellä ei oo kun FS ntsc versio.
TITS OR GTFO

Christophe

Quote from: "HYB"Mitenkäs olet noita Yahoo Japanin apajoita siivoillut? Onkos käytössä semmonen Shoppingmall Japanin tapanen välikäsi vai sitten jotenki muuten?

Offtopiccina Yahoosta sen verran, että minulla on parikin kaveria, jotka asuu nykyään Japanissa. Toinen, "virallinen" keino: jos siltä suunnalta jotakin palavasti tarvitsee, niin Lawrencen kautta onnistuu, kunhan kiltisti pyytää ja maksaa provikat päälle ;).

HYB

Quote from: "Christophe"
Quote from: "HYB"Mitenkäs olet noita Yahoo Japanin apajoita siivoillut? Onkos käytössä semmonen Shoppingmall Japanin tapanen välikäsi vai sitten jotenki muuten?

Offtopiccina Yahoosta sen verran, että minulla on parikin kaveria, jotka asuu nykyään Japanissa. Toinen, "virallinen" keino: jos siltä suunnalta jotakin palavasti tarvitsee, niin Lawrencen kautta onnistuu, kunhan kiltisti pyytää ja maksaa provikat päälle ;).

Kivat sulle sitten :D. Oispa mullakin kavereita japanissa mutta kun  ei, lähin miten voisin jotain saada ois ruinata jotakuta ostaan (ja toki maksaan sit ylimäärästä).

Mulla ei nuita PC:n 'Vanioita ole tullu hommailtua vielä,keräilen nyt lähinnä ensin kaikkien maitten konsolipelit. Sit alkaa vasta kunnon pc/arcade/isomman skaalan promohuntti. Ihan kiva saalis tuli nyttenni jouluksi <3.

Ja nyt kun Lux saa tietoonsa onko sen DXC promo artwork kortit aitoja ja kunhan se saa ne promoflyerinsä niin siltä saan sit ylimääräsiä halvemmalla. Ei aina tarvii ite huutaa kauheen isolla.
TITS OR GTFO

Peklo

Itsehän tykkään varsin paljon CV-pelejä hankkia käytännössä milloin tahansa, mutta eroan sillä tavoin varsinaisista keräilijöistä, että kerään pelatakseni. Jos ostan Cassun jota varten en satu omistamaan tarvittavaa konsolia, niin sehän sitten ostetaan pikapuoliin, että pääsee peli hyötykäyttöön. Sen takia eivät ole looset ja samantapaiset merkittävästi haitanneet ostohaluja noin yleensä, vaikka ne aina kuitenkin ovat heikompia kuin kokonaisuus. Kyllä se peli silti on se tärkein.

Tuo factory-sealed Bloodlines jos olisi tullut napattua HYB:n sijasta, niin kyllä ne muovit olisivat irronneet melko samantien. Se ei vain käy yksi yhteen luonteeseeni antaa pelien vain... olla, egoa pönkittämässä, jos sallitte ilmauksen. Arvostan tosikeräilijöiden halua investoida niin paljon aikaa ja rahaa asia-alueeseen, mutta väistämättä se riipii sydäntä jos näkee rivettäin mestariteoksia kelmuissa, eristyksissä niiden varsinaisesta käyttötarkoituksesta.

Henkilökohtaisena aikomuksena on, että jos ja kun pelikokoelma vuosien varrella kasvaa yhä vain ja tuplakappaleita kertyy, niin postitan irtokappaleet sellaisille tutuille, jotka eivät peliä omista ja haluaisivat sitä kuitenkin pelata. Ehkä niin saan edes muutamia arvostamaan peleissä sitä itse kokemusta eikä vaan näennäistä omistushalua. Voi toki olla käänteinenkin vaikutus, tosin.

Piti vaan heittää omat näkemykset tänne sekaan. : O

A-Yty

Muovitettuihin kappaleisiin kannattaa muutenkin suhtautua erittäin epäilevästi. On erittäin yleistä, että pelejä pakataan ties mihin elmukelmuun ja väitetään vielä muoveissa olevaksi. Tällä perusteella sitten yritetään roimaa ylihintaa. Erityisen tulkinnanvaraista on, jos kyseessä on vanha peli.

HYB

Olipa hyvä että pelastin ton bloodlinesin sitten. Poor baby, Lux pitäsi semmoset puhuttelut että huhhuh :D.
TITS OR GTFO

Q

Quote from: "HYB"Linkitähän tännekkin se liike jos on nettikauppa  :brow:

HYB

Oispa ees varaa :D. Pittee kesällä katella belgian ja luxemburgin tarjontaa jos nyt pääsen lähtemään <3. Oi ihana lukiolaiskortti sekä halvat lentoliput.
TITS OR GTFO

Venetkoski

Hieno faq Paavo  :mrgreen:. Harmi kun on miltei aina persaukinen niin ei ole varaa mihinkään, uusi puhelin pitäis hankkia, sit ajattelin säästää johonkin kohtuuhintaseen kannettavaan  :mrgreen:
Fail?

Ananaz

The Dracula X Chroniclesin soundtrackista on muuten näemmä ilmestynyt myös europainos, jota saa tuttuun tapaan Konamistyle Europesta. Ainakin saksan puljussa myydään oikein IGAn signeeraamia kappaleita, tosin en ole ihan varma lähettävätkö ne sieltä oman maansa ulkopuolelle. :i

A memory false as summer snow

Q

Otin tämän ketjun jokin aika sitten pois kiinnityksestä, kun ensinnäkin ketju on vanha, ja myös hintatiedot ovat ehtineet komeasti vanhentua. Sama toki pätee myös sivuston hintaoppaaseen, vaikka sitä muutama vuosi sitten vähän päiviteltiin.

Leijonanosa omasta kokoelmasta tuli aikoinaan myytyä, mutta jotain jäi. Piti nyt katsoa, paljonko esimerkiksi myymättä jääneestä The New Generationista pulitetaan, ja hiljattain CIB on noussut eBayssä jopa lähes neljäänsataan. SotNin perusversio on samoissa hinnoissa. Ylipäätään CIB:it vanhemmista Vanioista ovat järjestään yli satasen.