Castlevania 3 animated series-huhumylly

Started by Kultamuna Classic, 18 October 2005, 09:10

Previous topic - Next topic

A-Yty

#15
Totta. Onhan se moneen kertaan todettu, että CV-tarina on mankeloitu käännöksillä. Mutta asiaa ei auta että Grant pukeutui DC:ssa aika merirosvomaisesti ja löytyi kaiken lisäksi aavelaivasta.  :[

Tosin, jos ajattelee DiNesti-klaania, josta Grantin sukunimi on väännetty (vai liekö DaNastykin vain huono käännös..) niin merirosvous ei oikein taitaisi sopiakaan.

Q

#16
Granthan on kellotornin huipulla. Jos et sitten viittaa mahdolliseen hienosäätöön juonenkulun osalta. /~

A-Yty

#17
Juu, ei kun tarkoitin peliä eli muistin väärin missä Trevor Grantin tapaa.  :[

Peklo

#18
Mitenköhän leffan musiikkipuoli hoidetaan? Toivoisin syvästi, että kuulisimme hienoja remixejä CV3:n klassikoista kuten, no ööh, periaatteessa koko soundtrack. On niin ykköskamaa, että olisi perisynti jättää puuttumaan kokonaan. Kerrankin joku oikea syy uudelleensovittaa Beginning, vaikka ylitöissä kappale aina tuntuu olevan. En nyt ala luettelemaan mitä tarkalleen haluaisin leffassa kuulla, Kirouksen musiikit on niin sekopäisen korkeatasoiset kauttaaltaan.  8)

Elmina

#19
Tätä siis tekee amerikkalaistiimi joka ei ole koskaan edes pelannut koko peliä.

...Jotenkin en suhtaudu kovin luottavaisesti tähän hommaan.  :|  Nätiltähän tuo näyttää tuo niitten perustaide, mutta.

Q

#20
Mietityttää todennäköiset lisäykset juoneen. Jos 80 minuuttia on liian vähän Grantin sisällyttämiseksi elokuvaan, niin ilmeisesti korvaavaa sisältöä on senkin edestä. Ellei leffa sitten koostu lähinnä aivottomista taistelukohtauksista.

Maria

#21
Siis, aivoittomista taistelukohtauksista jossa Alucard ja Trevor tekevät kaiken työn (keskittyen Alucarddiin enemmän kun pitäisi, etenkin jos tekijätiimi on pelannut SotN:ää), ja Sypha on olevinaan se nätti tyttö taustalla.

...Ei siis Amerikkalaisten taitoja tehdä tarinaa mitenkään kyseenalaistaakseni, mutta kunhan sanon. En oikein luota tähän tarinapuoleen minäkään.

-Zero-

#22
Jos tämmönen tullee, pakko kattoo! Ellei se sitten floppaa kuten useet peleistä tehdyt animaatiot / elokuvat.. :whip:

A-Yty

#23
En usko että on floppaamassa. DC on joidenkin mielestä jopa paras Vania ja tietääkseni pelianimaatiot ovat myyneet huomattavasti paremmin ja olleet enemmän fanien mieleen kuin LA-elokuvat.

Q

#24
Vanha juttu, mutta en ole itse huomannut.

It's A Trilogy...
May 6th, 2007 · 25 Comments

One big story, Castlevania III: Dracula's Curse, told across three movies. Grant is not in the first movie. From Warren's earlier post Cutting The Pirate, here it is again -

When he does turn up, I'll probably use the alternate spelling of Grant DiNesti.


Eli mahdollisesti jopa kolme leffaa tulossa.

A-Yty

#25
http://www.scribd.com/doc/14077952/Castlevania-Deck

Kiitokset löydöstä Reinhardt77:lle Tyrmäfoorumiin. Tuoltahan löytyy projektista enemmän tietoa kuin virallisesta blogista.

Leffasta tosin ei ole aikoihin kuulunut mitään ja voi olla että se peruuntui kuten elokuvakin.

Q

#26
Ihan mukavan kyhäelmän ovat saaneet kasaan. Juoni nyt ei eeppistä stooria lupaa, mutta kyseessä lienee varhainen luonnos jota on saatettu muuttaa reilusti jälkeenpäin. Mukana olisi ollut jopa yksi ihan oikealta kartalta löytyvä kaupunki. :jees:

Elmina

#27
Aha, että tuollasta... jos ne ny koskaan tätä tekee, siis.

...Onpas huvittavaa Maria pari vuotta sitten oli jo sitä mieltä että tää keskittyy liikaa Alucarddiin. Chosen savior ja muuta roskaa, Trevor se CV3:n päähenkilö oli.  :P

A-Yty

#28
CV-uutiset eivät näemmä maailmasta lopu. Tai no, ei tämä kai uutinen ole, mutta todiste että projekti on edelleen elossa:

http://wii.kombo.com/article.php?artid=14695Eli ei nyt mitään huikeaa, mutta eipähän projektia ole kuopattu.

http://castlevania.wikia.com/wiki/Dracu ... ated_Movie

Tämä oli minulle ennestään tuntematon linkki. Allu näyttää kyllä aika kamalalta. Niin kuin banshee WarCraft 3:sta  :facepalm:

Ananaz

#29
Tovihan tätä on saatu odotella, mutta sieltä se viimein tulee! :D

http://bloody-disgusting.com/news/3423971/violent-castlevania-tv-series-headed-netflix-year/

Netflixin tiedotteesta: "Inspired by the classic video game series, Castlevania is a dark medieval fantasy following the last surviving member of the disgraced Belmont clan, trying to save Eastern Europe from extinction at the hand of Vlad Dracula Tepe himself. The animated series is from Frederator Studios, a Wow! Unlimited Media company, written by best-selling author and comic book icon Warren Ellis and executive produced by Warren Ellis, Kevin Kolde, Fred Seibert and Adi Shankar."
A memory false as summer snow