Castlevania 3 animated series-huhumylly

Started by Kultamuna Classic, 18 October 2005, 09:10

Previous topic - Next topic

Kultamuna ClassicWARREN TEETH

Animated series based on "Castlevania III: Dracula's Curse." To be written by Warren Ellis. Designed by James Jean.
I played a Castlevania thing once. Was killed very quickly. There were bats.

I tracked Warren down. He told me "I'm not able to comment at this time, sorry. They have my daughter."

I feel sorry for them. Maybe Warren can pick up the pieces

-------------

From comicbookresources.com. Thanks to Ralphy for pointing it out.

Its made by Americans. So expect it to use the fucked up USA storyarc. Yay!

Here is some more info: http://www.jamesjean.com/ <--- Jame's website. He is directing the art for CV, and you can see a lot of his work there.

http://www.warrenellis.com/ <------ Warren's site. He is the supposed writer. He has this to say:

CASTLEVANIA
Filed under: faqâ€" warrenellis @ 9:25 pm
Following this, I am getting pelted with questions about my involvement in a possible CASTLEVANIA TV series, apparently because my name is linked with it here.

I had nothing to do with the linking of my name with CASTLEVANIA, have never played the game and have never clapped eyes on James Jean, whom I believe is a popular illustrator with the young people of today. I have no further comment to make at this time.

Obviously, I am to be trusted in all things.

â€" W

 :shock:

Castlebat

#1
Ööh....  :shock:  OMG..
Castlebat, asuu linnan ylimmäisessä tornissa.

Q

#2
Kiintoisaa. :hmm: Sen enemmän spekuloimatta, piirrosjälki ainakin näyttää hieman oudolta.

Kultamuna Classic

#3
Ilmeisesti näissä viime vuoden huhuissa oli jotain perää:

http://www.kotaku.com/gaming/warren-ell ... collective

Castlemaniac

#4
Jaa....a, mitäs tähänkin nyt sanoisi. CV Dracula' s Curse:sta piirrossarja. Toisaalta voisi onnistua toisaalta taas ei. No, paremmin piirretty voisi onnistua kun tämä tuleva ''Castlevania The Movie''. Onhan tuo piirrustustyyli minustakin hiukan outo. :?

A-Yty

#5
http://project51productions.com/

Se on nyt näköjään tosi. Ja tähänastinen jälki on mielestäni hienoa. Animea on Kassussa nähty nyt mielestäni hetkeksi aikaa tarpeeksi eli tuo särmikkäämpi sävy sopii paljon paremmin. Sen sijaan se saa minut pelkäämään tarinan puolesta, että kyseessä on jenkkituotanto (aivan yhtä lailla kuin jos se olisi eurotuotanto).

http://www.castlevaniadraculascurse.com/

Tuossa tuotannosta blogi.

Peklo

#6
Tuohan on aivan mahtavan näköistä taidetta. Tokko kertoo paljoa leffan animaation tasosta, mutta hyvän vaikutelman siitä ainakin saa.

Myös hyvä juttu että tästä tulikin elokuva eikä sarja, parempi animaatio taattu ja Kirouksen tapaisen tarinan saa hyvin kerrottua elokuvan pituuden puitteissa.

Vanha kunnon logo.  8)

Q

#7
Käsikirjoittaja on myös ahkera blogaamaan: http://www.warrenellis.com/

QuoteCASTLEVANIA

Following this, I am getting pelted with questions about my involvement in a possible CASTLEVANIA TV series, apparently because my name is linked with it here.

I had nothing to do with the linking of my name with CASTLEVANIA, have never played the game and have never clapped eyes on James Jean, whom I believe is a popular illustrator with the young people of today. I have no further comment to make at this time.

Obviously, I am to be trusted in all things.

– W
• 1332 by Warren Ellis | on Oct 17, 2005 @ 9:25pm | in about warren ellis/contact/events
• Comments Off

 :mrgreen:

Ananaz

#8
Quote from: "Qualtagh"Käsikirjoittaja on myös ahkera blogaamaan: http://www.warrenellis.com/
Heh, taidevastaavaan saitilla oli myös samansuuntaista läppää: "Concept illustration for an animated series based on the classic Konami video game, Castlevania III: Dracula's Curse, to be written by RRawen LLies"

Quote from: "A-Yty"Sen sijaan se saa minut pelkäämään tarinan puolesta, että kyseessä on jenkkituotanto (aivan yhtä lailla kuin jos se olisi eurotuotanto).
No jaa, minua ainakin kiehtoo paljon enemmän se, että leffan kirjoituksesta vastaa sarjispuolella kunnostautunut (ja ilmeisesti ihan kohtuuarvostettukin, mitä nyt nopeasti tuon Ellisin historiaa selailin) kaveri, sen sijaan että tuotannosta vastaisi joku japanilainen animelafka, ja käsiksestä pahimassa ääritapauksessa IGA itse.  :mrgreen: Puhalteleepahan vähän uudet tuulet Castlevania-brändillekin, itse pelit kun ovat aikalailla jumittuneet vähän kaikessa sinne SOTNin aikoihin.

Joka tapauksessa vaikuttaa jo heti lähtökohdiltaan paljon paremmalta kuin Andersonin live-leffa. Ilmeisesti näitä animaatioprojekteja lienee suunnitteilla muitakin, joten pitää toivoa parasta tälle ensimmäiselle. Konseptitaide ja vanhan logon uusin variaatio ainakin näyttää hiton hyvältä.
A memory false as summer snow

A-Yty

#9
Lähinnä sitä tarkoitin, että pelien on juoni on muutenkin jo käännöksillä ja ilkikurisislla ohjekirjatekeleillä murjottu jo jenkki/euroversiossa, että jos edes tässä noudatettaisiin prikulleen alkuperäistä japsijuonta.

A-Yty

#10
Näyttäis että jättävät Grantin kokonaan leffasta pois.  :|

Q

#11
Joo, aika naurettavia perusteluja. Näkee ettei tekijätiimi ole pahemmin Dracula's Cursea pelaillut, sillä kuten joku ehkä on huomannut, pelissä pääsee seilaamaan vanhalla merirosvolaivalla. Siinä kohtaus, jonka voisi loogisesti yhdistää Grantiin. Jenkit eivät ilmeisesti ymmärrä, että järvessäkin voi purjehtia laivalla.

Peklo

#12
Onhan tämä kova pala meille tosifaneille, mutta näin realistisesti ajatellen, jos joku pitää leffasta leikata, niin kyllä se on Grant. Ei voi mitään. Varmaan tunkevat piraatin johonkin pieneen cameo-rooliin etteivät suututa fanipoikia lopullisesti.  :mrgreen:

A-Yty

#13
Tuosta saisi todella hienon kohtauksen, jossa Trevor kohtaa hirviö-Grantin aavelaivassa.  :rock:

Q

#14
Tuo oli minulle uutta että alkuperäisversiossa Grant ei ollutkaan varsinaisesti "raivokas aavepiraatti" vaan jonkin sortin kapinallinen. Ota nyt noista käännöksistä selvää...