Paras Castlevania

Started by Q, 02 June 2005, 10:55

Previous topic - Next topic

Q

Tämä on ihan pakollinen aihe Castlevaniaa käsittelevällä boardilla. Listassa on kaikki potentiaalisimmat tekeleet parhaimmaksi Vaniaksi.

Oma valintani on edelleen Dracula's Curse, ainut sarjan peleistä josta en keksi mitään valitettavaa. Lisää perusteluja parin vuoden takaisessa arvostelussani.

Puranne

#1
kyllähän se on se Yön Sinfonia aina ja ikuisesti. CV-konseptia ei nyt vaan täydellisemmin ole vielä toteutettu. Kaikki toimii kuin rasvattu piisami.  :app:  :whip:

Sepeh

#2
Samaa rataa Purannen kanssa, kunhan vain saisi pelin aitona hommattua Playstationille. Suomestakin saa halvemmalla kuin eBaysta, alle 100e ainakin, kun Briteissä ne menee joskus jopa 200e.

Ananaz

#3
Circle of the Moon > Muut.

Se oli se ensimmäinen kunnolla pelaamani Castlevania. CotM vain teki (melkein) kaiken paremmin kuin IGAn vastaavat. :p
A memory false as summer snow

Q

#4
Quote from: ""Ananaz""Circle of the Moon > Muut.

Niin, CotMin olisi voinut lisätäkin listaan. Itsekin läpäisin sen ainakin 11 kertaa. Muistaakseni annoin sinulle strategisia vihjeitä ko. peliä koskien IRC:ssä joskus loppukesästä 2001. ;)

Sepeh

#5
Circle of the Moonia en ole päässyt pelaamaan, sen verran huonoja arvosanoja sai mielestäni, etten ole viitsinyt sitä ostaa. Monet ovat sanoneet sitä heikoimmaksi GBA:n Castlevanioista.

Pitäisi muuten alkaa metsästämään noita GB:n Castlevanioita, kun alkaa uudemmatkin olla jo aika kiven alla ulkomaillakin.

Andy

#6
Kyllä se on Yön sinfoania, ei pääse mihinkään. Siinä on sitä jotakin mitä en osaa kuvailla. Pelattavaa riittää vaikka millä mitalla ja musiikki on kerrassaan upeaa. Poikkeuksetta paras vania.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

A-Yty

#7
Ei vielä SotN:in voittanutta. Mutta SQ:n uusintaversio tulee sellainen olemaan.  :whip:

Ananaz

#8
Quote from: ""Qualtagh""Niin, CotMin olisi voinut lisätäkin listaan. Itsekin läpäisin sen ainakin 11 kertaa. Muistaakseni annoin sinulle strategisia vihjeitä ko. peliä koskien IRC:ssä joskus loppukesästä 2001.
Heh, saatoitpa tosiaan antaa. :] Pakko kyllä myöntää, etten ole vieläkään läpäissyt peliä Shooterilla (ja Thiefillä), mutta muilla moodeilla sitä onkin sitten tullut tahkottua senkin edestä. Pitänee varmaan tässä kesän aikana jatkaa tuon pelaamista.

Quote from: ""Sepeh""Circle of the Moonia en ole päässyt pelaamaan, sen verran huonoja arvosanoja sai mielestäni, etten ole viitsinyt sitä ostaa. Monet ovat sanoneet sitä heikoimmaksi GBA:n Castlevanioista.
Njaah, melkoisen tasaista arvostusta nuo GBA:n Castlevaniat ovat ainakin Gamerankingsin (CotM, HoD, AoS) perusteella saaneet. Enkä kyllä henk.kohtaisesti ymmärrä, kuinka KUKAAN voisi pitää jotain Harmonya CotMia parempana (EGM:n IGA-fanipoikia lukuunottamatta). :I
A memory false as summer snow

Sepeh

#9
Jepjep, Harmonyakin on huonoksi sanottu, mielestäni se on kylläkin ihan hyvä. Eiköhän tuota Circle of the Moonia tule joskus testattua, kunhan vain eteen sattuisi uutena(halvalla) vastaan.

Kultamuna Classic

#10
Rondo on kyllä paras, aamen! :P

Lumienkeli

#11
Juuri näin :)
Soredemo boku wa yattenai.

Juste

#12
SotN on kyllä se kaikista paras Castlevania joka eteen on sattunut (ja kaikkiahan minä olen siis pelannut, joten...). Siinä on, kuten moni on jo sanonut haltioiva musiikki, ja sehän oli ensimmäinen ns. "explore" Castlevania, ja sellaiset on mieleeni.
??

Puranne

#13
Quote from: ""Juste""SotN on kyllä se kaikista paras Castlevania joka eteen on sattunut (ja kaikkiahan minä olen siis pelannut, joten...). Siinä on, kuten moni on jo sanonut haltioiva musiikki, ja sehän oli ensimmäinen ns. "explore" Castlevania, ja sellaiset on mieleeni.

Kyllä se Simons Quest taisi olla se ensimmäinen "explore" Castlevania.  :wink:

Appetite

#14
Kyllähän tuo Yön Sinfonia kerää myös minun ääneni Virheitä ei Sotnissa juuri ole, vaikeustaso voisi tietenkin olla suurempi ja marialla olisi hieno pelata mutta muuten peli on täydellinen.

Myös rondo of blood ja kirous kuuluvat suosikkeihini. Rondo olisi suosikkini jos se olisi yhtään pidempi.