Advancen Castlevaniat

Started by Rod, 05 February 2005, 21:42

Previous topic - Next topic

fngs

#45
Moi vaan kaikille, ja huippua et tällainen foorumikin Suomesta löytyy.
Eilen tuli pelattua HoD läpi, ja itseasiassa yllätyin miten hyvin viihdyin sen parissa.
Äänet eivät tosiaan houkutelleet, ja usein DS oli mutella kun matkaa linnassa tein.
Kahdeksan tuntia ja 100%. Piti se yksi salahuone kyllä kartasta katsoa.
 AoS otan käsittelyyn vasta tammikuussa, Lapinjärvellä. Mitäpä muuta nuori mies siellä tekisi?
AoS on myös käsikonsolivanioista ainut mitä en ole koskaan kokeillut.
Itselleni kuitenkin tuo CotM on se juttu. En tiedä oikein miksi, levelasin jopa Nathanin ysiysiksi.
Tarkisin äsken muistin ja tajusin, että yksi HP puuttuu. Nooo, kai tässä nyt senkin vielä etsii, että save file on complete.
Pelitunteja on kyllä muiden kanssa tullut enemmän, mutta jotenkin tykkään jopa enempi kuin SotNista.  :rf:

Q

#46
CotM:issa on kyllä jotain taikaa, kun itsekin läpäisin sen vuosikymmenen alkupuolella kymmenisen kertaa. Hyvin perinteitä kunnioittava seikkailuhan se on niin ulkoasultaan kuin äänimaailmaltaankin. Fiilis on astetta synkempi kuin sen jälkeisissä castleroideissa. Olisikin taas uusintakierroksen aika, mutta GBA/DS uupuu.

Quote from: "fngs"AoS otan käsittelyyn vasta tammikuussa, Lapinjärvellä. Mitäpä muuta nuori mies siellä tekisi?
 

Onneksi olkoon. Meikällä tuo koulutusjakso päättyi juuri tänään. :pepsi:

Zannibal

#47
Jospa sitä tänne jotain jorisis, vaikka onkin jo 5 vuotta viime viestistä :D

Oma Castlevania pelailu tosiaan on painottunut eniten Advancedille toistaiseksi. Harmony of Dissonance on oikeastaan ensimmäinen CV, jonka olen vetänyt kokonaan läpi. Viime perjantaina, jos tarkkoja ollaan :D Emulaattorilla tosiaan pelasin, ihan randomisti valittuna. Jonkinlainen viha-rakkaus-suhde peliin on. Toisaalta oli äärimmäisen viihdyttävä pelata, mutta se jumalaton ravaaminen linnassa, puhumattakaan A ja B linnan sekavuudesta oli jotain mieletöntä. Aluksi jopa luulin, että linnoja oli 4. Viimeinen niitti oli, kun lopussa luulin, että olisi vielä pitänyt kerätä kaikki Draculan ruumiinosat, että pääsee taistelemaan. Päädyin melkein kuristamaan itseni ohjaimen johtoon, ja hyllyttämään pelin kuukaudeksi. Viime perjantaina Assyilla jonkun pelin asentuessa ajattelin huvikseen tsekata vielä, että josko sen pelin vetäisi läpi, kun sentään yksi bossi oli jäljellä. Noh, nopean walkthrough vilkaisun jälkeen huomasin, että huonoon(?) loppuun riitti, että meni A linnassa keskiosaan. Eli ei kun pomppimaan koko helkkarin linna läpi kahteen kertaan vielä. Bossihan kaatui jo tokalla yrityksellä, ja näin saatiin ensimmäinen CV peli vedettyä.

HoD:n ekan hyllytyksen jälkeen tosiaan päätin tutustua muihin peleihin, ja Aria of Sorrowin latasin myös. Ja jumalauta että ihastuin peliin heti. Gameplay ja kaikki on vaan niin nannaa. Kesätöiden palkkapäivä oli viime keskiviikkona, joten kun kerrankin oli rahaa, niin suuntasin eBayhyn ja metsästin GBA:n, Aria of Sorrowin ja Circle of the Moonin. Circle saapui ajat sitten (taisi tulla jopa 2 päivässä Briteistä  :shock:), ja tänään koulun jälkeen postilaatikossa odottelikin uudenk-, noh, käytetyn kulunut GBA. Survoin pelin samantein sisään, ja yllätys oli suuri - eihän tästä näe paskanvittuakaan! Selvisi, että GBA:ssa ei mitään taustavaloja ole. GBA päätyi Huutonettiin (saa ostaa  ;)), ja GBA SP lähti samantein ebaysta tilaukseen. Tilasinpa siinä samalla muuten Adventurenkin.

Nyt odotellaan GBA SP:tä. Jos myyjän puheisiin on uskominen, niin lienee jo ensi viikolla mylly täällä. Aria of Sorrow sen sijaan on nimensä mukaan surullinen tapaus; Pelistä ei ole tietoakaan, ja myyjä ei vastaa. Huomenna lähtee heti 00:00 ebaylle valitus asiasta. Nyt pitää vain valita, että haluanko pelin (jos sitä edes on olemassa :D), vai rahat takaisin.. Toista Ariaa ei ainakaan Briteistä ole listattu ebayhyn, mutta toisaalta saisin rahoilla Link to the Pastin, joka alkoi kiinnostaa myös... Noh, on tässä muutama tunti aikaa miettiä.

Sellanen sepostus :D

E: Jatkoa tarinaan. Advance myytiin parin tunnin sisään huuto ilmoituksesta, ja nyt on GBA SP täällä. Ikävä kyllä en taas ottanut asioista selvää loppuun asti, ja Britti-töpselihän se siinä. Ei muuta kun adapteria metsästämään. On the birght side, sain halvalla Aria of Sorrowin. Nyt pitää edellisestä Ariasta vaan rahat saada takasin.

E2: Lisää jatkoa. Totesin, että Circle of the Moon on jotenkin tylsähkö peli. Ja nyt on Awakeakin luukutettu niin huolella, että ei hetkeen tarvitse kuunnella. Totesin myös, että GBA:n pelaaminen on vaikeaa ilman nojatuolia; koneen äärellä pelaaminen on ikäänkuin turhaa, koska voin samantein pelata koneen näytöllä ja emulaattorilla, ja sängyllä makaamisesta tuli paikat kipeäksi. Sen lisäksi, ARIA. OF. SORROW. ON. FEIKKI. Kastlevania 4:n animaattoria lainatakseni; Saatanan saatana. Noh, toivottavasti saa vielä palautettua. Itse GBA:n ja Circlen myyn, ja tarina jatkuu Myydään-topicissa kohta.

A-Yty