Castlevania: Bloodlines

Started by Gorgane, 27 July 2005, 15:38

Previous topic - Next topic

Gorgane

Tuli sitten ostettua Castlevania: Bloodlines eli New Generationin USA-versio. Nyt on vaan sellainen ongelma, että peli ei toimi. Jumittaa Konamin logoon.

Kysyisinkin nyt kyseisen USA-version omistajilta, että onko pelissä jokin viheliäinen maakoodaus vai onko pelini rikki? Tähän mennessä kaikki Mega Drive pelit ovat toimineet ilman modausta tai adapteria.
Liian vähän kamaa, liian vähän tilaa.

A-Yty

#1
Ootko aikaisemmin pelannut USA-versioita samaisella konsolilla?

Gorgane

#2
Kyllä, mutta yhtä lukuunottamatta kaikki ovat vanhempia pelejä, joissa ei takuulla ole maakoodausta. Vain loppupään MD peleissä on maakoodi. Haluaisin nyt vaan tietää, että mitä kokemuksia muilla on tästä USA versiosta.
Liian vähän kamaa, liian vähän tilaa.

Andy

#3
Itselläni ei ole kokemuksia, mutta olen kuullut, että Bloodlines ei toimi Eurooppalaisessa Mega Drivessa ilman jonkinmoista convertteria. Tämä on luettu joskus NESRetron Foorumilta.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Gorgane

#4
Kiva kuulla, niin minä vähän ajattelinkin. Tarttee hommata adapteri tai ruveta tinailemaan koneeseen 50/60Hz kytkintä.
Liian vähän kamaa, liian vähän tilaa.

A-Yty

#5
Ketkähän Belmontit muuten esiintyvät BL:N/TNG:n introssa ? Laitoin tästä HEY:iinkin, mutta tuollaisenaan se lienee hiukan vajavainen (kun ei voi olla varma, onko mies Simon vai Trevor tai joku muu).

Q

#6
Quote from: ""A-Yty""Ketkähän Belmontit muuten esiintyvät BL:N/TNG:n introssa ? Laitoin tästä HEY:iinkin, mutta tuollaisenaan se lienee hiukan vajavainen (kun ei voi olla varma, onko mies Simon vai Trevor tai joku muu).

Näin lonkalta heittäisin nimiksi Trevorin ja Syfan, mutta luulisin, että kyseisten hahmojen tarkoitus on esittää Belmonteja yleensä.

A-Yty

#7
Niin useimmat muutkin veikkaavat, mutta asento ja varusteet ovat äijällä kuvassa just niin kuin Simonilla esimerkiksi Haunted Castlessa. Toisekseen, oman näkemykseni mukaan nainen näyttää jotenkin avuttomalta ollakseen Syfa.