Castlevania: Lords of Shadow

Started by Rod, 04 June 2009, 02:14

Previous topic - Next topic

Andy

#45
Semmoinen pikkujuttu, että pelissä äänensä lainaava Jason Isaacs on Castlevania-elokuvan tuottajan, Paul W.S. Andersonin hyvä ystävä ja luottonäyttelijä.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Andy

#46
http://kotaku.com/5340579/konamis-gamescom-presser-liveblog

Tuolta löytyy Kotakun blogi, jossa myös maininta Lords of Shadowista. Dave Cox kertoilee jotakin pientä pelistä. Näköjämmä myös hieman uudistettu versio E3-trailerista näytettiin, nyt kun vielä löytäisi tuon jostakin...

E: Muutamia uusia kuvia: http://www.1up.com/do/media?cId=3171397
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Ananaz

A memory false as summer snow

Lepakk0

#48
Ainakin visuaalisesti peli vaikuttaa ihan hyvältä tässä vaiheessa.  Jotenkin sitä fiilistä vain en ole vielä löytänyt tuota peliä kohtaan. Päähahmokin tuntuu jotenkin niin hitsin tylsältä. Katsotaan kunhan ensimmäiset varsinaiset pelivideot  saadaan näytille, että muutuuko mieli mihinkään.
successor of darkness

Q

#49
Laajennetun trailerin lepakkokohtaus antoi viitteitä castlevaniamaisemmasta lähestymistavasta. Muuten ei pahemmin uutta tietoa ole sadellut.  Coxin mukaan "Masks play a very important role in the new Castlevania". Mitähän tuon pitäisi tarkoittaa? Otaksuisin, että Gabriel saa käyttöönsä taikavoimia eri maskeista. :ju:

A-Yty

#50
http://uk.wii.ign.com/articles/101/1015452p1.html

QuoteKonami's famous director then introduced Dave Cox, producer of Castlevania: Lords of Shadow. "A few months ago at the E3 show, we introduced a new Castlevania for Xbox 360 and PS3. Today we want to part the curtain a little bit more and reveal some new things about the game," he said. Cox continued that this new game needed to be accessible to everyone; sport very high production standards; and it had to honor what had come before, "but not be a slave to it." According to the producer, the title exists on its own and as such players will not need to have played any other version of Castlevania to understand it. Lords of Shadow will of course feature some trademarks of the franchise, like using the classic whip and fighting vampires and werewolves. At the same time, the project will deliver something new.

"I can assure you we are being very respectable of what has gone before. Without giving anything away, this game is a true love letter to the classic Castlevania games that i grew up with," said Cox and debuted a new, extended trailer.

Patrick Stewart provides voiceover for the storyline. "What motivates a man to confront the challenges that most of us would run from? It is written that a pure-hearted warrior will claim the power of the Lords of Shadow as his own." The game follows Gabriel on a quest for redemption. He can be seen swinging through environments with his whip, battling a giant monstrosity in the sow, platforming Prince of Persia style, squaring off against a huge spider, and generally beating the hell out of enemies. The game looks fantastic and the narrative seems intriguing.

Kyllä haiskahtaa jotenkin niin falskilta että. Tätä ennen Cox ei ole maininnut pihauksellakaan että olisi ikinä pelannut yhtäkään Vaniaa, joka on kuitenkin ikivanhojen fanien kannalta merkittävä seikka. Vissiin tiimi lueskellut netistä mitä pelistä tähän mennessä on ajateltu ja alkanut rakennella lausuntojaan sen mukaisesti.

Eipä uudessa trailerissa juurikaan mitään uutta nähty. 90% vanhasta trailerista kuvat ja puhe. Tuntuu hieman tarkoituksenhakuiselta liittyen juurikin tuohon fanien vakuuttamiseen että kuvataan goottista linnaa ja taustalla puhuu ääni, joka tuo erittäin paljon Draculan mieleen. Ja ottaen huomioon että taustalla puhuu Belmontin nimen hävittämisestä jumalkompleksinen ihmisvihaaja, taitaa Iso D ollakin kyseessä. Kyllähän tämä toimii. Minulla tämä iski ainakin fanisuoneen kuin prospektorin hakku. Toivoa sopii siis että dialogi oikeuttaa itsensä eikä "Dracula" ole vain joku yksi pieni loppari joka listitään. Onpahan nyt ainakin melko varmaa myös että Gabriel on Belmont ja täysin varmaa että Belmontit ovat mukana tässäkin jatkumossa.

No, loppputulos on kuitenkin ainoa asia joka merkitsee.

Ananaz

#51
Quote from: "A-yty"Kyllä haiskahtaa jotenkin niin falskilta että. Tätä ennen Cox ei ole maininnut pihauksellakaan että olisi ikinä pelannut yhtäkään Vaniaa, joka on kuitenkin ikivanhojen fanien kannalta merkittävä seikka. Vissiin tiimi lueskellut netistä mitä pelistä tähän mennessä on ajateltu ja alkanut rakennella lausuntojaan sen mukaisesti.
Niin no, eipä Coxilta yhtään tarkempaa informaatiota pelin tiimoilta olla näiden lyhyiden messupresentaatioiden ohella kuultu, joten paha mennä sanomaan millainen suhde miehella oli sarjaan ennen tuottajan pestiä, vaikka kyllähän tämänkertaiset kommentit vähän ristiriitaisilta aiempiin E3-hehkutuksiin kuulostavat. Mielestäni silti ihan ymmärrettävää jos halusivat trailerin loppukohtauksella vähän rauhoitella niitä kärkkäimpiä olettamuksia, kuten sen GameInformerin artikkelin jossa ilmeisesti pelkän E3-trailerin pohjalta väitettiin ettei koko pelissä tule olemaan oikein mitään tuttua vanhoista Castlevanioista.

Mahtaakohan tuolla messuilla olla sitä pelattavaa demoa, kuten jotkut saitit huhuilivat?
A memory false as summer snow

Lepakk0

#52
Trailerin uusintakatselun jälkeen täytyy myöntää, että rupesi jopa vähän enemmän kiinnostamaan. Toivottavasti jatkossa tulevista materiaaleista syttyisin sitten lopullisesti. Toivosin tähän jotain vähän avoimempaa pelimaailmaa, en kuitenkaan mitään aivan älyttömän vapaata seikkailua, koska luulisin pienen putkimaisuuden sopivan tällaiseen 3D-Cassuun vähän paremmin. Aiemmista vastaavista ei ole kokemusta niin en tiedä millainen liikkumisen vapaus niissä on ollut. Mutta ihan mielenkiinnolla tässä odotellaan uutta infoa pelistä. Lepakot piristivät yllättäen trailerissa. :)
successor of darkness

A-Yty

#53
Quote from: "Ananaz"
Quote from: "A-yty"Kyllä haiskahtaa jotenkin niin falskilta että. Tätä ennen Cox ei ole maininnut pihauksellakaan että olisi ikinä pelannut yhtäkään Vaniaa, joka on kuitenkin ikivanhojen fanien kannalta merkittävä seikka. Vissiin tiimi lueskellut netistä mitä pelistä tähän mennessä on ajateltu ja alkanut rakennella lausuntojaan sen mukaisesti.
Niin no, eipä Coxilta yhtään tarkempaa informaatiota pelin tiimoilta olla näiden lyhyiden messupresentaatioiden ohella kuultu, joten paha mennä sanomaan millainen suhde miehella oli sarjaan ennen tuottajan pestiä, ?

No, juuri Cox laukaisi ilmoille surullisenkuuluisan "unohtakaa kaikki mitä luulette tietävänne Castlevaniasta". Olis ollut ihan luonnollista samassa yhteydessä mainita että on itse pelannut Cassua mukelosta asti.

Andy

#54
Kuulostaisi vähän siltä, että Cox on tuikitavallinen marrkinamies, jonka tarkoituksena on puheillaan saada ihmiset innostumaan kyseisestä pelistä. Tuo E3-lausunto varmaankin johtui siitä, että Castlevania ei ole viimeaikoina myynyt hyvin, joten uudistus myisi hyvin. Nyt taas on toinen ääni kellossa, jotta saataisiin wanhemmatkin fanit ymmärtämään uutukaispelin viehätys.

Itse luultavasti varaan pelin jo ennakkoon. Vaikuttivat nuo uudet pätkät muuten melko lailla Devil May Crylta. God of War tyylisiä elementtejä löytyikin sitten jo aikaisemmin. Itse olen molempia pelisarjoja pelannut, enkä lämmennyt kummallekaan, mutta toivotaan, että Lords of Shadow iskee. Huomasinpa muuten, että tämä taitaa olla ensimmäinen 3D-Cassu, jossa veri lentää. Vai hetkonen, taisipa Leonkin vuotaa verta LoI:ssa osumaa saadessaan.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

A-Yty

#55
Kyllähän LoI:ssa ainakin veri roiskui suorastaan runsaastikin. CoD:ista en muista miten on asian laita.

Ananaz

#56
Nuo verisplätit näyttivät vähän tökeröiltä, mutteivat sentään ainakaan niin pahoilta kuin IGAn Nanobreakerin "öljyroiskeet".  :mrgreen:

Meristationin haastattelu (espanjaksi) Coxin kanssa, sekä sen raa'ahko käännös CV Dungeonista.

Kuulostaa tuon perusteella ettei äijä tosiaankaan ihan ulapalla ole, vaikkakin maininta maskien merkityksestä vanhoissa kassuissa on vähän hämmentävä. Mukava ainakin saada varmistus sille, että pelin tärkein esikuva on nimenomaan Simon's Quest ja että subweaponit on mukana. Samoin lopullinen varmistus sille, ettei peli ole osa vanhaa juonijatkumoa.
A memory false as summer snow

Ananaz

#57
Uutta taidetta ja video pelin esittelystä Konamin pressissä.

Mihin se Araujon minihaastis muuten jäi, Q? :(
A memory false as summer snow

Q

#58
Äijä ei ole vastannut kyssäreihin, vaikka meni aluksi niin lupailemaan. Mutta kyseessä on eittämättä kiireinen mies. Tiedä vaikka jossain vaiheessa mailia vielä tupsahtaisikin, ellei sitten top secret -moodi ole läimähtänyt päälle Konamin toimesta. :ninja:

Ananaz

#59
Juu, voihan olla että tyypin täytyy kierrättää kyssärit Konamin kautta saadakseen lupa puhua pelistä. Toivotaan että vastauksia kuullaan vielä jatkossa.

Nyt myös 1UPilla on haastattelu Coxin kanssa. Joitain mainintoja:

QuoteSo why was it originally announced just as Lords of Shadow, without the Castlevania name? According to Cox, for last year's Leipzig Games Convention where it was first shown, Konami management wanted to demonstrate that great game development was being conducted in Europe yet it didn't want to upstage its other big Castlevania game being shown at the time (Judgment). So the Lords of Shadow trailer was shown without the Castlevania moniker -- much to his frustration and disappointment. But Cox was surprised more people didn't recognize it as a Castlevania game anyway, especially since the character's suit was designed to look similar to Simon Belmont's. The Lords of Shadow logo that was used in the trailer, sans Castlevania? It was apparently created within days of the show.
QuoteBut Cox said that a famous Spanish film composer is handling the duties and that several of the old Castlevania themes will be used throughout -- and that all of the music is being recorded using a 120-piece orchestra. Gabriel, Lords of Shadow's hero, is apparently also a Belmont.
QuoteAnd one of the neat aspects of working with Kojima productions is that a few people from the studio have come out to work at Mercury Steam. So does Kojima's involvement mean that we'll be seeing all sorts of strange jokes and what not in the game? Cox said that we shouldn't worry, but he joked that he might include a cardboard box.
A memory false as summer snow