Order of Ecclesia

Started by Q, 25 August 2007, 20:25

Previous topic - Next topic

Q

#60
Dodiin. Omasta mielestäni äänenlaatu oli kyllä sen verran kehno, että ihmettelisin jos tuollaista pätkää ei saataisi kasetille mahdutettua.

Kotisivuilla oli muuten pari uutta kuvaa. Kartan perusteella kentästä toiseen on mahdollista hypätä. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että ne olisivat täysin erillisiä, vaan yhtenäinen maailmansa SQ:n (tai CoDin) tyyliin.

Elmina

#61
Eikös PoR:lla ollut aikanaan joku mainos jossa oli ääninäyttelyä mutta pelissä ei ollut lainkaan niin paljon? Saattaa olla sama juttu, tosin kuka tietää.

Kivan näkoinen minimappi. :) Toivotaan että toimii SQ:n tapaan tai jotain sen tapaista.

venzetti

#62
Vähän epäilen myös mainoskikkaa. Vaikka on se kyllä kummallista kun sitä ääninäyttelyä ei voi vain tehdä, hyvin mahtuisi kasetille. Loisihan se tunnelmaa. Mieluummin kökköä dialogia kuuntelee, kuin vaan lukee. ::)

Muutenkin noiden käsikonsolicassujen trailerien kanssa ollaan kikkailtu... mieleen muistuu Harmony of Dissonancen traileri jossa taustalla soi komeasti Tragic Prince. Todellinen äänenlaatu ei ollut ihan vastaavaa. ><img src=" title="" />

A-Yty

#63
Quote from: "Elmina"Eikös PoR:lla ollut aikanaan joku mainos jossa oli ääninäyttelyä mutta pelissä ei ollut lainkaan niin paljon? Saattaa olla sama juttu, tosin kuka tietää.

Varsinainen eka traileri. Siinä oli Jonathanin ja Charlotten repliikit ekasta keskustelusta Vincentin kanssa ääninäytelty. Itse pelissä repliikit tulivat vain tekstinä.

Q

#64
http://ds.ign.com/dor/objects/958543/castlevania-ds/videos/castlev_ecc_iga_int_091408.html

IGN-haastis ja gameplay-videota. Ei mitään ihmeellistä.

Andy

#65
Nintendon antaman julkaisulistanmukaan Order of Ecclesia julkaistaan Euroopassa marraskuussa.

http://www.n-europe.com/news.php?nid=12372
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Maria

#66
Siis, ensi vuoden Helmikuussa? :brow:

Rod

#67
http://cdon.fi/pelit/castlevania_order_ ... ia-4046511

Mistäköhän cdon on tuollaisen julkaisuajan repäissyt. :hmm:

Lepakk0

#68
Quote from: "Rådim"http://cdon.fi/pelit/castlevania_order_ ... ia-4046511

Mistäköhän cdon on tuollaisen julkaisuajan repäissyt. :hmm: Taisi olla Dracula X Chroniclesin kanssa sama homma. Euroopan julkaisu pitäisi olla marraskuun aikoihin, tarkkaa päivää ei taida olla ilmoitettu vielä.
successor of darkness

ParasiteX

#69
Suuri ja mahtava Wiki tietää kaiken.
http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_Ecclesia

A-Yty

#70


Courtesy of Tyrmäfoorumi. Bulletwitch:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bulletwitch

Ananaz

#71
http://uk.games.konami-europe.com/game.do?idGame=181

Tuskin tulee kenellekään yllätyksenä mutta... Q1 2009. :lol:
Konami of Europe on säälittävä.

EGM:n arvostelu haukkui muuten peliä copypaste-kentistä, viitaten ilmeisesti Portrait of Ruinin loppupään tyylisiin kierrätysalueisiin. :/
A memory false as summer snow

Maria

#72
Kuten jo aikaisemmin totesin, juu :lol: Tämähän tiedettiin julkaisupäivästä.

Taitaa mennä PlayAsian kautta tilaukseen se Ameriikan version, ei ole kauhean kalliskaan.

Pelin arvosteluista en osaa sanoa mitään kun on tullut päädyttyä linjalle "EVVK, uusi Castlevania joten ostan sen kuiteskin." Tästä johtuen ei ole tullut oikein seurattua trailereitäkään ja olen kohtalaisen spoiler-free mitä tarinaan/hahmoihin/mihinkään tulee.

Elorian

#73
Olikohan tässä jotain bonusta Judgmentiin? Että kun yhdistää pelit WiFin kautta niin aukeaa jotain ekstroja? Ja jos on niin onkohan se aluekohtaista eli euro Ecclesia toimii vain euro Judgmentin kanssa?

Ananaz

#74
Shaona ilmeisesti avataan Judgmentiin DS-yhteyden kautta. Voisi kuvitella, että vain saman alueen pelit toimivat keskenään mutta ei kyllä ole mitään varmaa tietoa asiasta.

A memory false as summer snow