Order of Ecclesia

Started by Q, 25 August 2007, 20:25

Previous topic - Next topic

Andy

#105
Preorderin tilasin Play.comista. Ei sitten muuta kuin odottelemaan. Tiedättekö muuten, miten maksaminen hoidetaan, jos tuolta tilaa ennakkoon?
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Ananaz

#106
Eipä ole Playsta omakohtaisia kokemuksia, mutta kaipa tuo samalla tavalla kuin muuallakin; laskuttavat korttia sitten kun peli on valmiina lähetettäväksi. Olisi tosin kannattanut odottaa ainakin siihen asti, että esim. thehut alkaa ottamaan ennakkotilauksia pelistä, ovat yleensä paljon halvempia kuin muilla brittipuljuilla.

Quote from: "Elorian"Jos kuitenkin varsinaista Metroidvaniaa kaipaa niin pitää palata SotNiin, Ariaan tai Dawniin, ja nähtäväksi jää, tuleeko uutta niiden tyylistä peliä enää Ecclesian jälkeen.
Ei haittaisi ainakaan itseäni yhtään jos Ecclesian tasopohjaisuus jäisikin sarjaan ainakin parin seuraavan osan ajaksi, mutta niihinkin voisi tosiaan tuoda enemmän sitä Metroidvania-tyyliä ja vähemmän suoraa putkijuoksua. Olisi tosin tehnyt varmasti Ecclesiallekin ihmeitä, jos pelille olisi annettu vielä puoli vuotta lisää kehitysaikaa. Pidempi kehitysaika vuodessa rääpäistyyn PoRiin verrattuna oli jo nyt huomattava.
A memory false as summer snow

Elorian

#107
Quote from: "Ananaz"Ei haittaisi ainakaan itseäni yhtään jos Ecclesian tasopohjaisuus jäisikin sarjaan ainakin parin seuraavan osan ajaksi, mutta niihinkin voisi tosiaan tuoda enemmän sitä Metroidvania-tyyliä ja vähemmän suoraa putkijuoksua.

Ehtiiköhän DS:lle tulla vielä neljäs Cassu? Sitten se olisi laite jolle on julkaistu eniten Castlevanioita jos GBA:n uusintajulkaisuja ei lasketa. Ainakin on hyvät mahkut kun tulee DSi, ellei sitten seuraava Cassu toimi pelkästään siinä.

Tasopohjaisuus sinänsä ihan ok, paitsi kentistä voisi olla enemmän reittejä toisiinsa ja uusia yhteyksiä niin kuin merikenttä, mutta tämän pitäisi myös tarkoittaa että kentät eivät olisi sellaisia yksittäisiä länttejä kartalla. Siis laaja Metroidvania joka ulottuisi koko ympäröiviin maihin eikä vain linnaan.

venzetti

#108
Quote from: "Elorian"
Quote from: "Ananaz"Ei haittaisi ainakaan itseäni yhtään jos Ecclesian tasopohjaisuus jäisikin sarjaan ainakin parin seuraavan osan ajaksi, mutta niihinkin voisi tosiaan tuoda enemmän sitä Metroidvania-tyyliä ja vähemmän suoraa putkijuoksua.

Ehtiiköhän DS:lle tulla vielä neljäs Cassu? Sitten se olisi laite jolle on julkaistu eniten Castlevanioita jos GBA:n uusintajulkaisuja ei lasketa. Ainakin on hyvät mahkut kun tulee DSi, ellei sitten seuraava Cassu toimi pelkästään siinä.

Tuskinpa vaan kun DSi on samaa rautaa. Luultavasti ehtii vielä tulla. Nämä Castlevaniat myy sen verran että niitä kannattaa tehdä, eikä DS alustana näytä hiipumisen merkkejä.

Lepakk0

#109
Olisit ollut aika kova juttu, jos pelin biisien alkuperäiset versiot olisi saatu peliin. Esimerkiksi yksi bossien tunnareista, Dissonant Courage, kuulostaa alkuperäisenä versiona tuhat kertaa siistimälle kuin se pelin oma versio. Eikö nuo biisit muka mahtuisi tuollaisenaan kasetille vai? Joka tapauksessa OoE:n soundtrack on yksi suosikeistani tällä hetkellä.

Tuossapa vielä tuo alkuperäinen, mielestäni parempi versio: http://www.youtube.com/watch?v=nFHUbrNkb5E&feature=related
successor of darkness

Ananaz

#110
Plörrrrr, peli ilmeisesti on sitten julkaistu ainakin jossain päin eurooppaa. Ranskan ja Saksan Konamin saitti sanoo pelin olevan ulkona, kun taas brittisivu puhuu edelleen ensi vuoden alusta. Neogaffissa joku ainakin jo oman euroversionsa on saanut. Ota näistä sitten selvää.  :shock:


A memory false as summer snow

Q

#111
Quote from: "Lepakk0"Eikö nuo biisit muka mahtuisi tuollaisenaan kasetille vai?

Ilmeisesti Nintendolla on noille kaseteille jotkut standarit joiden mukaan niille saa tietoa ahtaa. Viisaammat valaiskoon enemmän. DoS:in ja PoR:in kanssa oli ihan sama homma; piisit oli väännetty erikseen huonommalla laadulla itse pelikasetille.

Sinänsä absurdia että Castlevania on sarjana ollut aina tunnettu musiikistaan, mutta silloinkin kun mahdollisuus olisi tallentaa ääniraita asiaankuuluvaan muotoon, oikeaa orkesteria käytetään vain poikkeustapauksissa.

Quote from: "Lepakk0"Tuossapa vielä tuo alkuperäinen, mielestäni parempi versio: http://www.youtube.com/watch?v=nFHUbrNkb5E&feature=related

Parempi: http://www.youtube.com/watch?v=nFHUbrNkb5E&fmt=18  :weed:

Elorian

#112
Quote from: "Lepakk0"Olisit ollut aika kova juttu, jos pelin biisien alkuperäiset versiot olisi saatu peliin. Esimerkiksi yksi bossien tunnareista, Dissonant Courage, kuulostaa alkuperäisenä versiona tuhat kertaa siistimälle kuin se pelin oma versio. Eikö nuo biisit muka mahtuisi tuollaisenaan kasetille vai? Joka tapauksessa OoE:n soundtrack on yksi suosikeistani tällä hetkellä.

Tuossapa vielä tuo alkuperäinen, mielestäni parempi versio: http://www.youtube.com/watch?v=nFHUbrNkb5E&feature=related

No ota nyt selvää mikä on "alkuperäinen", mutta tuo versio on vedetty studiosyntikan/tietokoneen läpi jolla on vähän enemmän muistia äänisampleille. Peleissä resurssit täytyy jakaa kaikkien suoritustehoa ja muistia vaativien osien kesken ja musiikki on yksi niistä, lisäksi Castlevanioissa on niin paljon musiikkia että se tilarajoituskin tulee vastaan. Varmaan OoEn äänenlaatua saataisiin vähän parannettua mutta se on enemmän ohjelmointitaidoista kiinni.

Mikaro

#113
Quote from: "Ananaz"Plörrrrr, peli ilmeisesti on sitten julkaistu ainakin jossain päin eurooppaa.

Mitä? Onko OoE jo julkaistu Euroopassa? Erinäiset nettipelikaupat tosin väittävätkin, että tuotetta olisi saatavilla heti. No, olen jo päättänyt joululahjahankintani mutta, jos kaupassa näkyy, niin poimin mukaan. Jo on salamyhkäistä touhua.

Rod

#114
Suorantaan amatöörimäistä pelleilyä. Nintendo Suomen mukaan peli on ilmestynyt jo lokakuussa. :<img src=" title="" /> Kaikissa kaupoissa eri julkaisuajankohta ja Konsolinetissa on jo myynnissä. Tosin en tiedä mitä versiota.

Ananaz

#115
Quote from: "Mikaro"Mitä? Onko OoE jo julkaistu Euroopassa? Erinäiset nettipelikaupat tosin väittävätkin, että tuotetta olisi saatavilla heti. No, olen jo päättänyt joululahjahankintani mutta, jos kaupassa näkyy, niin poimin mukaan. Jo on salamyhkäistä touhua.

Ainakin Saksassa, Ranskassa ja Italiassa peli on ilmeisesti jo saatavilla, muista euromaista ei sitten oikein tunnu olevan varmuutta. Lähetin Konsolinetille äsken mailia siitä onko niiden myymä peli tosiaan aito PAL-julkaisu vai jenkki-importti. //EDIT: Jenkkiversiota kuulemma myyvät.

Tosiaan aika käsittämätöntä touhua KoE:lta taas vaihteeksi, eikä Ecclesia ilmeisesti ole edes ainoa peli joka siitä on joutunut kärsimään (Time Hollow on kuulemma myös jo "saatavilla" euroopassa). Ihan tarpeeksi paha että pelejä ensin lykätään puolella vuodella, mutta että sitten vielä kaikessa hiljaisuudessa julkaistaankin ne silloin kun alunperin pitikin.  :app:
A memory false as summer snow

Tunttis

#116
No nyt on näköjään ilmestynyt tänne Suomeenkiin. Megaswapissa (paikallinen pelikauppa) myydään EUR-versiota, ja pitäisi huomenna mennä sellainen noutamaan.  8)

Shaneon

#117
Missä tämä Megaswap sijaitsee? Olisi mukavaa saada se aikaisemmin kuin ensivuonna. : :)
(:

Tunttis

#118
Megaswap sijaitsee Järvenpäässä. Järvenpää sijaitsee Keski-Uudellamaalla, n. 40 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Niin, sähköpostilla siis tiedutelin asiasta.  :-*

Ananaz

#119
Quote from: "Tunttis"No nyt on näköjään ilmestynyt tänne Suomeenkiin. Megaswapissa (paikallinen pelikauppa) myydään EUR-versiota, ja pitäisi huomenna mennä sellainen noutamaan.  8)
Eivät tosin ole poistaneet tästäkään versiosta niitä hakasulkuja mistä joskus aiemmin valitin. ;o
A memory false as summer snow