Vaanijoiden pudotuspelit: 2000-luku

Started by Q, 08 June 2005, 02:18

Previous topic - Next topic

Q

Muistatte kai vielä nämä kyselyt edellisellä boardilla? ;)

Q

#1
Viisi äänestyskertaa, IRC-keskusteluja lukuunottamatta nolla vastausta.  :app:

Andy

#2
Kyllä täytyy pisteet antaa Aria of Sorrowille. Siinä on syvällisempi juoni kuin SotNissa, eli siis syvällisin juoni ikinä. Graffat ja musiikit ovat suht siistejä, eikä niistä löydy valittamisen varaa. Sielujen metsästys on paikoin mukavaa puuhaa ja niitä on mukava käyttää.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Appetite

#3
Valintani tein circlen ja arian väliltä. Piste Circlelle. Lamenttiin en ole koskenut joten se ei ollut luonnollisesti mukana

harmony vaikutti alkuun hyvältä mutta nopeasti siihen kyllästyin pääasiassa kaksi syytä yksipuolinen musiikki ja toinen syy harmonyssä on kohtuullisen vaikea tietää mihin mennä, mitä tehdä ja siksi harhailua tulee paljon.

Miksi Circle ennen kuin aaria? Vaikka aaria näyttää paremmalta ja osittain myös kuulostaa on Circlessä enemmän haastetta, parempi uudelleenpeluu arvo sekä siinä myös on perinteinen sub weapon systeemi joka sopii circleen mainiosti.

Puranne

#4
Noista vaihtoehdoista annan kyllä ääneni Aarialle. Kerrassaan mainio peli ja ainoa joka edes paikoitellen yltää SoTNin tasolle.

Quote from: ""Andy""Siinä on syvällisempi juoni kuin SotNissa, eli siis syvällisin juoni ikinä.

:mrgreen:

Castlemaniac

#5
Kyllä se noista on Aria of Sorrow minun mielestäni paras 2000 luvun CV. Siinä on hyvät grafiikat ja musiikit ja sitten se sielujen metsästys systeemi on hieno lisä tähän peliin ja Julius Belmontin kanssa pelaaminen on myös hienoa kun pääsee ruoskimaan old school tyyliin.  :whip:

Juste

#6
Kyllä pisteet täytyy aarialle heittää, se on 2000-luvun paras CV... ainakin tähän mennessä, koska sen musiikit on parempaa laatua kuin muissa vaihtoehdoissa, ja tarina on todellakin syvällinen. Onhan LoI kuitenkin tarinan alku ja juuret, mutta aarialla on parempi.
??