Dawn of Sorrow

Started by Q, 04 June 2005, 06:52

Previous topic - Next topic

Andy

#240
Kyllä ainakin Aria of Sorrowissa on tallennustoiminto, ja se vieläpä toimi ihan hyvin. Order of Shadowsin tallennus puolestaan ei allekirjoittaneella toiminut, mutta se saattoi johtua siitä, ettei peliä ole alunperin suunniteltu meikäläisen kännykkämallille.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Q

#241
Siinä arviota AoSin mobiiliväännöksestä: http://www.linnavaanijat.com/aos/arvostelu2/. Joku saa hihkaista, mikäli on pelin päässyt läpi.

Toivottavasti DoSsi saadaan paremmin rullailemaan, niin ettei musiikki katkeaisi kesken kaiken ja ruudunpäivitys olisi sulavampaa. Työstä näiden pelaaminen kyllä kännykän näppäimistöllä käy. Joku iPhone olisi kosketusnäyttöineen varmaan sopiva alusta DoSsille, vaikka eipä tuo Magic Seal -ominaisuus mikään måste ole, ja luultavasti se on poistettukin käännöksestä.

Löytyihän sieltä videotakin:
http://www.youtube.com/watch?v=6Ovr3SEmMNs
http://www.youtube.com/watch?v=vCX997xHu6c

Jälkimmäinen vaikuttaa ihan herkulliselta.

Graham

#242
Quote from: "Q"Joku iPhone olisi kosketusnäyttöineen varmaan sopiva alusta DoSsille, vaikka eipä tuo Magic Seal -ominaisuus mikään måste ole, ja luultavasti se on poistettukin käännöksestä.
Ah, aivan... Olin jo unohtanut, että Applen i-perheessä oli kännyköitäkin. Ja tosiaan, kosketusnäyttöominaisuutta en edes tullut ajatelleeksi. Nähtävästi tuo ominaisuus on tosiaan poistettu kännykkäversiosta.

Mutta, mutta... arvelin, että jos ei ole iPhonea tai muuta yhtä kehittynyttä ja kallista puhelinta, ei tuo voi mitenkään toimia yhtä hyvin kuin DS:llä, ja ensimmäinen noista videoista osoittikin luuloni aivan oikeaksi. Kerrassaan järkyttävää! Animointi on todella tökkivää, taustat on muutettu yksivärisiksi ja musiikki on paitsi laadultaan huonompaa, myös karmealla tavalla lyhennettyä. Kenttien rakennetta vihollisineen on selvästi myös muutettu alkuperäisestä. Peli on juuri sellainen kuin mobiiliversiolta voi odottaakin. Toisaalta jälkimmäisen videon materiaali näytti olevan jo kuin eri pelistä, ja ylipäänsä enemmän identtinen alkuperäisen kanssa. Lieneekö sitten niin, että niitä kännykkäversioita on tulossa useita erilaisia, joista toiset ovat laadukkaampia kuin toiset?
Relax. My name is Graham. Let's just say... I'm a missionary.

Andy

#243
Tottahan toki eri kännyköille tulee erilaiset versiot. Vähemmän kehittyneet kännykät saavat vesitetyimmät versiot, koskapa eivät pysty pyörittämään pelejä niin tehokkaasti kuin nykypuhelimet.
Hah, Trevor you ain't!
-Grant DaNasty

Glitchter Belmont

#244
Quote from: "Andy"http://www.knowyourmobile.com/mobile-games/mobilegamesnews/232885/castlevania_dawn_of_sorrow_mobile_screenshots_leaked.html

Dawn of Sorrow kääntyy kännykälle pelattavaksi. YouTubesta löytyy myös muutamia videoita.

en oikeen usko että dawn of sorrow olis hyvä kännykälle, ellei se oo paremmin tehty ku aria of sorrowin kännykkä versio. ku mulla yhesti oli se ja en oikeen tykänny kännykällä
syyt:
-ei koskaan tiennyt heittääkö axe armor kirveen ylhäältä vai alhaalta
-pomohuoneissa ei oo ovia (jos poistuu joutuu alottaan pomon kokonaan alusta)
-creacking skullin tulipallot aina työntää soman pois huoneesta, eikä koskaan tiedä milloin ja miten se hyökkää
\"Portrait of ruin, Dawn of sorrow vai Order of ecclesia... Mikähän olis paras?\"

\"KAIKKI KOLME ON YHTÄ HYVIÄ! \":D\"\"

Graham

#245
Quote from: "Andy"Vähemmän kehittyneet kännykät saavat vesitetyimmät versiot, koskapa eivät pysty pyörittämään pelejä niin tehokkaasti kuin nykypuhelimet.
Siinä tapauksessa koko peliä ei minusta pitäisi julkaista kyseisille puhelimille lainkaan. Miksi tehdä hyvästä pelistä alkuperäistä kehnompi versio, kun uudelleenjulkaisujen tarkoitus on tarjota vähintään sama kokemus kuin alkuperäinenkin?
Relax. My name is Graham. Let's just say... I'm a missionary.

zuzyy

#246
Ookkei, kaverini suositteli tätä peliä ja jäin tietenkin heti koukkuun. Ja sitten pitäisi hypätä korkealle?!?! Haluaako joku kertoa, että miten?

Rod

#247
Kuinka pitkälle olet peliä pelannut? Annatko vähän tarkemmat tiedot paikasta. Jos en ihan väärin muista, niin tuplahypyn saa jo ensimmäisen pomotaistelun jälkeen. :hmm:

zuzyy

#248
Se eka pomotaistelu oli juuri. Katsoin äsken jotain trailereita ja suu auki vaan olin kun hahmo meni kierrehyppyjä, tai tässä tapauksessa sen kaksoishypyn. Yritin jo kaikkia mahdollisia näppäinvaihtoehtoja mutta ei. -.- Pitääkö tuplahyppy jotenkin aktivoida?

Rod

#249
Mene valikossa 'Ability' -osioon ja aktivoi sieltä Malphas.

zuzyy

#250
Se valikko oli tyhjä, katsoin sen jo aikaisemmin, mutta jotenkin onnistuin aktivoimaan jonkun "lentävän haarniskan", jolla pystyi leijumaan ja hidastamaan pudotusta.

Rod

#251
Pelailin siihen asti missä olet jumissa. Tuota kaksoishyppyä ei vielä tuossa saa, mutta voit liitää sen Flying Armor -sielun kanssa. Pidä vain R-nappi pohjassa, kun olet hypännyt sieltä ovelta.

zuzyy

#252
jep jep:) kiits

zuzyy

#253
Ja sit viel: pystyykö kaikka sieluja käyttämään samaan aikaan vai pitääkö sitä aina erikseen vaihtaa?

Rod

#254
Niitä pitää aina tarpeen mukaan vaihtaa. Tosin itse käytän aina B-kohdassa omaa suosikkiyhdistelmää, jonka saa nopeasti päälle eikä näin tarvitse mennä valikkoon säätämään.