DoS TJ:tä jäljellä enää...

Started by Kultamuna Classic, 15 September 2005, 12:55

Previous topic - Next topic

Kultamuna Classic

(Q, tämä on tällainen väliaikainen rihma, jonka saa taas poistaa kun odotus on ohi ;)

Soitin tänään Stockkalle, ja sanoivat DoS:sin tulevan huomenna, eli tosiaan se 16.pvä, joka alustavasti olikin meillä kaikilla tiedossa. Olin tietty skeptinen, ja kyselinkin onko perinteen mukaan peli myöhässä kuten yleensäkin, mutta clerkki vastaili suhteellisen varmana, kuinka maahantuoja oli jo tuonut pelin maahan, ja on vain jakamista vaille.

No joo, paskaa tai ei, niin en voi varmistaa itse, sillä Stockkalle EI OLE EDES TULOSSA CASTLEVANIA:DOS-PELIÄ, IKINÄ!  :? Vaikka pelin tiedot maahantuojan ja jakelijoiden puitteissa onkin päivitetty DoS:inkin suhteen.

No eniveis, tietenkin sain asiakastilauksena itselleni se DoS:n Stockmannin kautta. Mutta mikä ihme on siinä, etteivät ole hankkimassa peliä yleiseen jakoon hyllyillensä? Salaliitto? ( :mrgreen: )

No, itse asiaan kuitenkin: Eli, ketkä kaikki ovat hankkimassa DoS:n itselleen ja koska? Missä vaiheessa on varaukset, missä vaiheessa luulette pelin saavanne, onko DS:sä hankittu/ei, ELI miten suut pannaan nyt?

Huomenna kuulemma on se Suomen virallinen julkaisu sittenkin (oli se sitten kuinka väärää infoa tahansa frÃ¥n Stockmann), alkaako jo sormia hiostaa, seisooko edes?

Stockkan konsolivastaava lupasi viikon sisällä toimittaa oman pelini, mutta eikös sen virallisen julkaisun pitänyt olla jotain aivan muuta, kuin 16.pv? Eli jos nyt on 15 päivä, ja 7 vuorokauden päästä lupasivat pelin olevan tiskillä, niin sehän olisi sitten 22.päivä.... :D

Q

#1
Aika kyseenalaista toimintaa Stockmannilta. :o

Luulen, että kaikenlainen materiaali tuonne DoS-sektiolle olisi tervetullutta, sitä kun ei olla päivitetty sitten tammikuun julkistamisen.

Kultamuna Classic

#2
QuoteAika kyseenalaista toimintaa Stockmannilta. :o

A-Yty

#3
DoS:in varmaan ostan kun se halpenee (tosin, uutena se saattaisi kestää kun HoD:kin taitaa olla verrattaen kallis edelleen), mutta DS:n kanssa epäröin.

Lumienkeli

#4
Hmm... Jos DoS todella tulee huomenna niin käynpä sen noutamassa jostain :) Mutta en tiedä sitten kuinka luotettava Stokkan tieto on, kun muut ovat raportoineet sitä 29.9 päivää.
Soredemo boku wa yattenai.

Kultamuna Classic

#5
Quote from: ""A-Yty""DoS:in varmaan ostan kun se halpenee (tosin, uutena se saattaisi kestää kun HoD:kin taitaa olla verrattaen kallis edelleen), mutta DS:n kanssa epäröin.

DoSsi on kyllä melko halpaa kamaa, 39,90€. DS ei tosin vielä ole. :| Mutta en tiedä sitten kuinka luotettava Stokkan tieto on, kun muut ovat raportoineet sitä 29.9 päivää.[/quote]

Tätä epäilisin itsekin. Mutta saa ainakin haukkua, kun kerran lupasivat viikon päästä (tästä päivästä) toimittaa omani!  :mrgreen:

A-Yty

#6
"Arkkua" ei vissiin tuu mukana, vaikka ennakkotilasi? :|

Kultamuna Classic

#7
Enpä usko, että tulloo... :weed:

Rod

#8
Puolenkuun Pelit -saitilla oli vielä viikko sitten julkaisupäiväksi laitettu 16.9, mutta nyt sielläkin on tuo Suomen Nintedon laittama 29.9 päivämäärä. :s
Quote from: ""Kultamuna""P.S. Ja Rodille kysymys: Koska haluat DoS screenejä, jotka tulevat CV faneilta yleiseen kiertoon (omia napsimiaan, ja lupa käyttää universaalisti), eli oletko päivittämässä DoS "aluetta" LV:ijoissa kuitenkin tässä piakkoin? Muutama emulaattoreilla ROMista otettu kuva jo olisikin tarjota.  :)
Sivua päivitetään nyt sitä mukaan kun kamaa tulee, joten tänne vain arvioita ja kuvia tulemaan.

Kultamuna Classic


Lumienkeli

#10
Tänään Gamefaqsin boardeilla ranskalaiset ja hollantilaiset kehuskelevat saaneensa pelin kaupoista :) Paavo myös kauppaan!
Soredemo boku wa yattenai.

Kultamuna Classic

#11
:D

A-Yty

#12
Repertuaarissa vuodatetaan (ihan asiasta) jotain joka minuakin on risonut jo jonkun aikaa: japsien japsisuosiminen koskien ekstramateriaalia.  :?

http://www.cvrepertoire.net/forum/index ... topic=1783

Ei tuo taida olla tosin pelkästään Konamin "synti".

Lumienkeli

#13
Niin, Japanissa on aina aivan naurettavia Megasuper Limited Special Editioneita peleistä kuten Castlevania Lament of Innocence tai ZOE 2 tai Xenosaga II. Ei voi mitään, olisihan se kiva jos sellaisia saataisiin tännekin, ihan myyntiin asti kuten vaikka Majora's Mask Limited Edition joita sai vain 1000 kappaletta Eurooppaan ja siis nekin kaikki oli jotain palkintoja kilpailusta. Paketti sisälsi pelin, soundtrackin, julisteen, pinssejä, kellon 72 tunnin näytöllä (mahtava), t-paidan ja ehkä jotain muutakin.
Soredemo boku wa yattenai.

Lumienkeli

#14
Ainut kauppa missä näin pelin myynnissä oli Tilt (eli ex player one) ja siellä peli maksoi naurettavat 54.95. En aio maksaa neljääkymppiä enempää joten jätin hyllyyn. Pitää käydä ensi viikolla uudestaan kaupungilla jos siellä joku toinen kauppa myisi sitä oikeaan hintaan.
Soredemo boku wa yattenai.