Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Castlevania / Re: Bloodstained: Ritual of the Night
« Last post by Andy on March 01, 2018, 11:11 »
Musiikkivastaavat esittäytyvät uudella BtS-videolla. Valitettavaa, että pelin julkaisusta ei ole vieläkään mitään tietoa. Viimeisin tieto oli vuoden 2018 alkupuoliskolla, mutta sekin alkaa näyttää jo melko epätodennäköiseltä. Peli näyttää muutoin hyvältä, mutta eteneminen on jotenkin hitaanlaista.
22
Olrox's Quarters / Re: Kapakka II
« Last post by Lumienkeli on February 21, 2018, 21:09 »
Discord on vähän kuin irkin korvaaja, ja oikein mukava ja jatkuvasti kehittyvä sovellus. Itse käytän edelleen irkkiäkin, mutta se johtuu pitkälti siitä että siellä on ne muutamat jääräpäät jotka ei suostu koskaan siirtymään siitä pois.

Facebook Messenger ja LINE on mulla käytetyimmät pikaviestimistä.
23
Olrox's Quarters / Re: Kapakka II
« Last post by A-Yty on February 13, 2018, 17:05 »
Hrmhh. Juu. Whatsappia toki itsekin käyttelen, mutta tosiaan, kaipailisin takaisin jotain semmoista Messengerin aikaisia ryhmäkeskusteluja. Näppäily on kuitenkin aina parempaa ja vaivattomampaa koneen ääressä. En lisäksi huomaa WA:ssa ja varsinkaan Facebookissa läheskään sellaista korkealentoisuutta ja yleistä lässytystä, joka teki tsättihuoneista miellyttävän tavan tappaa aikaa. Mutta lievätkö nuo 2006-2008-huippuvuodet menneitä iäksi. Elleivät ihmiset yksinkertaisesti tule kurkkuaan myöten täyteen Facebookia ja ala kanavoida sometarvettaan takaisin IRC-kannuille jne.

Whatsapp on kätevä yhteydenpito- ja tiedotussovellus. Mutta ei sinne oikein mitään yleistä tajunnanvirtaa viitsi laittaa saatikka vuodattaa sydäntään. 
24
Olrox's Quarters / Re: Kapakka II
« Last post by Andy on February 12, 2018, 11:11 »
Facebook Messenger ja WhatsApp -luettaneen jonkintason chat-ohjelmiksi? Mitään tuollaisia perinteisempiä en enää käytä, Skypekään ei oikein vakuuta yksityispuolella. Twitteriä toki käytän myös, tuskin sekään ihän chättäilyyn tarkoitettu työkalu kuitenkaan on.
25
Olrox's Quarters / Re: Kapakka II
« Last post by Maria on February 07, 2018, 01:01 »
Jotenkin tuntuu siltä että "perinteiset" chattihommat on jotenkin hiipuneet. Tähänhän ei auta se että AOL instant messager (AIM siis) jota itse käytin vihelsi pelin poikki tossa pari kuukautta sitten.

Twitter on ihan ok, tosin ei ihan "chatti" ellet siellä DM:ssä satu chattaileen jonkun kanssa. Discord nykyää vissiin on se "chatti" mitä porukka käyttää mutta meikäläinen on ainakin ihan liian vanhaa muinaismuistoluokkaa että moiseen olisin liittynyt ainakaan toistaiseksi.

Mahtaa vaan olla että porukat käyttää mielummin puhelimiaan nykyään? :wtf:
26
Olrox's Quarters / Re: Kapakka II
« Last post by Q on February 06, 2018, 20:08 »
Tuommoinen on kyllä päässyt hiipumaan. Voisi jopa todeta, että viestintä on hidastunut.
27
Olrox's Quarters / Re: Kapakka II
« Last post by A-Yty on February 06, 2018, 20:08 »
Pikaviestin, jonne eksyy satunnaisesti muitakin paikalle. Elikkäs niin kuin IRC ja Messenger/Skype joskus miljoona vuotta sitten.
28
Olrox's Quarters / Re: Kapakka II
« Last post by Q on February 05, 2018, 18:06 »
Riippuu varmaan siitä, kuinka chatti määritellään.
29
Olrox's Quarters / Re: Kapakka II
« Last post by A-Yty on February 04, 2018, 15:03 »
Käyttääkö porukka enää mitään chattia?
30
Ghost Ship of Phools / Overrated movies
« Last post by A-Yty on January 27, 2018, 19:07 »
Can't have the other end represented without the other.

The Usual Suspects

The one thing this movie gets praised for is the one I find its weakest spot; the ending. It's not implemented well, makes less and less sense the more you think about it and really just banks on being a twist. However, I do give it credit for the acting. The choices are pretty top notch and seem to have remarkable chemistry going on.

Not a lousy movie at all, but not deserving of its high status, IMO.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10