Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Salainen sen pitäisi (ehkä) olla :wtf: ainakin siksi, että kaikki omilla nimillään sosiaalisessa mediassa ei vältsysti haluaisi yhdistää oikeita nimiään foorumin käyttisnimiin. Toisaalta Qualtagh on myös oikeassa, että miksi imeä foorumi sosiaaliseen mediaan (mahdollisesti) foorumin kustannuksella. :nuija:
12
Castlevania / Super Castlevania 4 Japanian manuaali
« Last post by Bengr Hausve on November 26, 2018, 07:07 »
Tästä oli joskus puhetta esim A-Ytyn kanssa, niin jaan tän vaan tänne, ja ehkä sivusto voisi skannia kanssa, jos kiinnostaa http://www.vgmuseum.com/mrp/NewCV/manual-jcv4.htm
13
GameCoffin / Timespinner (e.g. Ps4 & Steam)
« Last post by Bengr Hausve on November 25, 2018, 14:02 »
Pelasitteko ikinä Timespinneriä? Paras SotN klooni imo. https://youtu.be/tvzwzpDk0sk
14
GameCoffin / Re: Konamin Kakkuudesta
« Last post by A-Yty on November 24, 2018, 15:03 »
Haluaisin kyllä uskoa, että Konamillakin ennen pitkää valta ja suuntaus vaihtuu taas parempaan, ja että näitä viime vuosien toilailuja voidaan vielä joskus muistella vain hetkellisenä harha-askeleena yhtiön pitkässä historiassa. :/
Capcom on ainakin osoittanut jonkinlaista ryhtiliikettä, joten ehkä Konamikaan ei ole aivan pelastuksen ulottumattomissa. Ehkä. En tosin tiedä kaikkia Capcomin mokia kun en firman pelejä ole fanittanut siihen malliin kuin Konamin (arviolta ehkä 60 % suosikkipeleistäni on Konamilta ja se on tehnyt suosikkisarjojani enemmän kuin mikään muu), mutta Konamin mokat ovat semmoisia, että niitä tekoja pitäisi melkeinpä jopa kumota ennen kuin alkaa rakentamaan uutta ja parempaa. Pahimpana esimerkkinä Silent Hills; siinä ehdittiin jo kiusata demolla jotain todella hienoa ja nimekkäillä tekijöillä.
15
Castlevania / Re: Castlevania (Netflix)
« Last post by A-Yty on November 24, 2018, 15:03 »
Pelissä Isaac oli sellainen kuin oli Draculan kirouksen takia. Pelin tapahtumia edeltäneessä mangassa hän ei ollut läheskään yhtä räiskyvä luonne ja epätasapainoinen. Emmekä koskaan saaneet toki tietää millainen hän oli Dracula's Cursen aikana. CoD:issa Isaacin tarkoituskin oli näyttää oudolta, käyttäytyä kummallisesti ja herättää negatiivista huomiota.

https://vignette.wikia.nocookie.net/castlevania/images/3/30/Cod_pom_05.jpg/revision/latest?cb=20081027045416&format=original

Kun kerran Netflix päätti luoda omaa kaanoniaan ja remiksata hahmoja, niin olisi ehkä kannattanut antaa "Isaacille" nimeksi ennemmin vaikka Shaft. Häntähän hän muistuttaa sekä ulkonäöltään että fanaattiselta uskollisuudeltaan Draculalle. Tuo kakkoskauden loppu vihjaakin vahvasti, että ellei Netflixin Isaac ole Shaft, hän saattaa olla Draculaa palvovan lahkon perustaja, johon Shaft myöhemmin kuuluu.
16
GameCoffin / Re: Konamin Kakkuudesta
« Last post by Ananaz on November 24, 2018, 13:01 »
Haluaisin kyllä uskoa, että Konamillakin ennen pitkää valta ja suuntaus vaihtuu taas parempaan, ja että näitä viime vuosien toilailuja voidaan vielä joskus muistella vain hetkellisenä harha-askeleena yhtiön pitkässä historiassa. :/
17
Castlevania / Re: Castlevania (Netflix)
« Last post by Ananaz on November 24, 2018, 10:10 »
Olisi edellisessä viestissä pitänyt tarkentaa, että puhuin nimenomaan Isaacin ulkonäöstä sanoessani, ettei sillä ole mitään yhteistä alkuperäisen kanssa.  :P

Mutta joo, sinänsä ihan sama vaikka hahmo olisikin nimetty joksikin muuksi, mutta olihan se edelleen vielä tunnistettavissa hahmona Isaaciksi. Alkuperäisen hahmon ainoat määrittelevät tekijät surkean designin lisäksi olivat aika pitkälti tämän poikkeuksellisen vahva lojaalius Draculaa kohtaan, sekä yhteys Hectoriin yhteisen ammatin kautta, ja nämä piirteet olivat vahvasti läsnä myös sarjassa. Curse of Darkness ei muistaakseni sen suuremmin pureutunut Hectorin saati Isaacin taustoihin tai alkuperään, joten siltä osin Ellisillä oli aika vapaat kädet hahmojen suhteen, ja molemmat eittämättä ovat paljon alkuperäisiä vastineitaan kiinnostavampia hahmoina. Isaacin alkuperäinen hahmodesign taas oli yksi Kojiman ajan hölmöimmistä ja sarjaan/maailmaan sopimattomimmista, joten ei harmita tippaakaan, ettei sille annettu mitään myönnytyksiä sarjassa.
18
Castlevania / Re: Castlevania (Netflix)
« Last post by A-Yty on November 23, 2018, 22:10 »
vielä ilahduttavampaa, ettei Isaacilla tosiaan ollut oikeastaan mitään yhteistä alkuperäisen vastineensa kanssa. ;)
Miten sen nyt ottaa. Vaikka inhoaisi peli-Isaacia, niin Netflix-version ollessa niin erilainen, että se on jo eri hahmo, niin pistää miettimään, että miksei koko hahmoa voinut nimetä uusiksi. Jäi samanlaiseksi namedroppaamiseksi kuin turhan monet LoS:in hahmot.
19
Castlevania / Re: Castlevania (Netflix)
« Last post by Ananaz on November 23, 2018, 21:09 »
Eiköhän tuo vuohennussintakeskustelu ole mukana nimenomaan siksi, että se oli osa ensimmäisen leffan käsikirjoitusta alusta alkaen ja kyseinen käsis mitä ilmeisimmin käytettiin nyt aika pitkälti sellaisenaan sarjan ekaa kautta varten. Arvatenkin "ensimmäinen" kausi julkaistiinkin muuta sarjaa aiemmin vain siksi, että sen käsikirjoitus ja esituotantomateriaali on ollut valmiina jo reilun vuosikymmenen. (Alkujaanhan Netflix puhuikin näistä 12 jaksosta Season 1 Part 1/Part 2, mutta päätyi myöhemmin sitten kutsumaan niitä kahdeksi eri kaudeksi.)

Mutta joo, katsoin koko sarjan jotakuinkin putkeen toisen kauden ilmestyessä, ja itse pidin kyllä kovasti. Väkivallan ja alapäähuumorin määrä kieltämättä menee aika tarkasti huvittavan ja vaivaannuttavan rajalla, mutta tavallaan tuo sarjalle vähän sellaista maanläheisempää särmää mitä en varsinaisesti osannut odottaa tai jollaista länsimaisessa animaatiossa harvemmin nähdään puhtaita huumorisarjoja lukuunottamatta.

Sarja myös osaa soveltaa pelien lorea kohtalaisen hyvällä maulla kahliutumatta siihen liiaksi. Oli ilahduttavaa nähdä kuinka yllättävänkin iso osa Hectorille ja Isaacille oli sarjassa annettu, ja vielä ilahduttavampaa, ettei Isaacilla tosiaan ollut oikeastaan mitään yhteistä alkuperäisen vastineensa kanssa. ;) Sen sijaan harmillista se, että Draculan kenraalit Carmillaa ja Godbrandia lukuunottamatta jäivät täysin statisteiksi. Ainakin toiseksi viimeisen jakson loppumäiskeet olivat hienoja. :hat:

Jännä nähdä, mihin sarja tulee kolmannella kaudella menemään. Ei nyt varmaan ihan suoraa Curse of Darkness -adaptaatiota ole tulossa, mutta elementtejä siitäkin varmasti nähdään. Toivottavasti tekijöiden tavoitteena on myöhemmin siirtyä Simoniin ja muihin Belmonteihin ennen pitkää.
20
Ryhmässä toki voi ja kannattaa mainostaa foorumia  :jees:
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10